Ζώδια σήμερα 21/04 Κυριακή – Σε έναν λαβύρινθο συναισθημάτων

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ζώδια σήμερα 21/04 Κυριακή .

ζώδια σήμερα 21/04 Κυριακή κριός .

Δείξε τη γενναιοδωρία σου σήμερα, κάνοντας δώρα που θα αγγίξουν συναισθηματικά κάποια άτομα που περιβάλλοντός σου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να φτιάξεις τη διάθεση ενός φίλου ή άκου τα προβλήματα ενός κοντινού σου προσώπου.

Η προσοχή και η βοήθεια που προσφέρεις, είναι φάρος ελπίδας για όσους την έχουν ανάγκη, φωτίζοντας την πορεία τους – όπως και τη δική σου. Το κάρμα είναι αληθινό! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Κάτι που εμφανίζεται σαν πυροτέχνημα, μπορεί να εξαφανιστεί γρήγορα και απροσδόκητα. Γι’ αυτό κινήσου προσεκτικά με ό,τι ή όποιον ανάβει μια στιγμιαία φωτιά μέσα σου. Δεν αντέχει στο χρόνο κάθε γοητεία… και όσα λάμπουν δεν είναι πάντα χρυσός!

Αποδέξου πως ό,τι ή όποιος αιχμαλωτίσει τη φαντασία σου, θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να σε πείσει να επενδύσεις πάνω του. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 21/04 Κυριακή δίδυμοι

Ο καθένας μπορεί να ασκήσει κριτική, να παραπονεθεί ή να καταδικάσει κάτι ή κάποιον. Αν βρεθείς στο στόχαστρο των ισχυρών παρατηρήσεων κάποιου, αποδέξου πως μπορεί αυτά που λέει, να έχουν κάποιο νόημα. Μπορείς να συμβιβαστείς με την άποψη του άλλου, γιατί δεν ωφελείται αυτός απ’ όσα λέει … αλλά εσύ! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Κάτι χρειάζεται προσεκτικό χειρισμό καθώς η Σελήνη και ο Ποσειδώνας σε προτρέπουν να περιηγηθείς με τρυφερότητα, σε έναν λαβύρινθο συναισθημάτων. Η συμπόνοια και η φροντίδα σου, είναι βάλσαμο για τις ταλαιπωρημένες ψυχές! Και η εν συναίσθηση που έχεις, μπορεί να κάνει πολλά, για να ανεβάσει το ηθικό κάποιου. Η κατανόηση και η ζεστασιά σου μπορούν να βοηθήσουν τη θεραπεία, γι’ αυτό πρόσφερέ τα και τα δύο γενναιόδωρα! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Πρόσεξε πώς διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου, γιατί ο πειρασμός να τα κάνεις «μαντάρα» είναι ορατός. Αυτό που μοιάζει με τη «συμφωνία του αιώνα»… ίσως μέχρι αύριο να έχει χάσει τη γοητεία του. Γι’ αυτό προσπάθησε να έχεις ορθή κρίση στις συναλλαγές σου, γιατί δεν είναι κάθε συμφωνία όπως φαίνεται. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Κάποιοι θα σου πουν ενθαρρυντικά λόγια, ειδικά άτομα που βλέπουν τη λάμψη σου ακόμα και στις πιο ασαφείς ή σκοτεινές στιγμές. Άφησε την ακλόνητη πίστη τους στο άτομό σου να είναι ο φάρος που σε καθοδηγεί όταν νιώθεις αβέβαιη. Αυτοί οι άνθρωποι δεν σε υποστηρίζουν μόνο με λόγια αλλά και πράξεις. Γι’ αυτό ακόμα κι αν αισθάνεσαι πτοημένη ή λυπημένη, άσε τις παρατηρήσεις και τα λόγια τους, να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου, για άλλη μια φορά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-0988

ζώδια σήμερα 21/04 Κυριακή ζυγός

Θα χρειαστεί να ψάξεις βαθιά μέσα σου για να βρεις το κουράγιο και τη δύναμη να αντιμετωπίσεις κάτι άμεσα. Πες την αλήθεια σου με ειλικρίνεια και δες με ποιο τρόπο αυτά που λες με αγάπη, μπορούν να επιδιορθώσουν ακόμη και τον πιο κατεστραμμένο δεσμό. Μην σωπαίνεις εξαιτίας του φόβου σου. Η μέρα σου προσφέρει την ευκαιρία να απελευθερώσεις όσα νιώθεις… και να ανακουφιστείς. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Θα ακούσεις πολλές και διαφορετικές απόψεις σήμερα. Πίστεψε όμως πως η δική σου οπτική, είναι ένας φάρος σαφήνειας μέσα σ’ όλο αυτό το συνονθύλευμα συμβουλών, από ανθρώπους που πιστεύουν ότι ξέρουν για τι πράγμα μιλάνε. Αν η καρδιά σου υποστηρίζει αυτό που πιστεύεις… μην ακούς κανέναν και προχώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-zvdia-75

ζώδια σήμερα τοξότης

Κάτι που ήσουν σίγουρη πως θα είχε άμεση ανταπόκριση και θα το αποδέχονταν οι άλλοι με χειροκροτήματα… το καλύπτει μια ενοχλητική σιωπή. Όμως όσο κι αν σε αναστατώνει, πρέπει να αποδεχτείς πως οι άλλοι απλά δεν «καταλαβαίνουν» αυτό που έχει νόημα για σένα. Μπορεί να τους πάρει λίγο χρόνο για να το καταλάβουν.. όμως στο τέλος θα το καταλάβουν. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Τα λόγια σου έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο τώρα, γι’ αυτό είναι σημαντικό να λες με ευγένεια τη γνώμη σου. Ακόμα κι αν νομίζεις ότι προσφέρεις μια χρήσιμη κριτική, φρόντισε να μην συμπεριφέρεσαι σκληρά ή αναίσθητα. Αυτά που λες πρέπει να υποστηρίζονται από υπομονή και συμπόνια. Βεβαιώσου πως η εν συναίσθηση μετριάζει την ειλικρίνεια των απόψεών σου. Τα γνήσια ενθαρρυντικά λόγια, μπορούν πραγματικά να έχουν τον σωστό αντίκτυπο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα 21/04 Κυριακή υδροχόος

Η σύγκρουση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δημιουργεί ανταγωνισμούς και προκλήσεις. Η νίκη σου όμως δεν χρειάζεται να περιλαμβάνει εκδίκηση ή αντίποινα. Αυτό που χρειάζεται, είναι να δείξεις κατανόηση. Στην πραγματικότητα, η σιωπή μπορεί να ξεπεράσει τα ασήμαντα ζητήματα που αφορούν τις εγωιστικές συμπεριφορές. Αν δεν μπορείς να πεις κάτι ωραίο, μη μιλάς καθόλου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η φωνή σου χρειάζεται – και αξίζει – να ακουστεί. Κάτω από το τρυφερό βλέμμα του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, είναι σημαντικό να μην υποτιμάς τη μοναδικότητα που προσφέρεις σε όσα λες και μπορούν να εμπνεύσουν και άλλους. Μάλλον αγνοείς πως μια ομιλία είναι σε περισσότερα από ένα επίπεδα… σωστή. Πες τις απόψεις σου και στη συνέχεια, άσε κάτω το μικρόφωνο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988