Ζώδια σήμερα 21/12 Τρίτη – Μια ιδιαίτερα θετική μέρα

erwtikes-28314

Ζώδια σήμερα 21/12 Τρίτη .

ζώδια σήμερα 21/12 κριός .

Σήμερα έχεις πιο ώριμη σκέψη! Γι’ αυτό πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την ευκαιρία για να αναθεωρήσεις αντικειμενικά τη ζωή σου και τη στάση που ακολουθείς για να πάρεις αυτό που θέλεις.

Αυτό θα σε βοηθήσει να παραμερίσεις τις φθαρμένες μεθόδους που δεν σε οδηγούν πουθενά, θέτοντας τα θεμέλια για την επιτυχία. Είσαι πιο σίγουρη για τον εαυτό σου κι αυτό θα σε βοηθήσει στην προσπάθειά σου να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Είναι μια ιδιαίτερα θετική μέρα για σένα, επαγγελματικά. Μπορεί να λάβεις αύξηση ή ακόμα και προαγωγή.

Μην ενθουσιαστείς πολύ ωστόσο, γιατί αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη ή σε παγίδες.

Προσπάθησε να κρατήσεις και τα δύο πόδια σταθερά στο έδαφος, παρέμεινε ρεαλίστρια και επιστράτευσε όλη τη σοφία σου και τα άψογα ένστικτά σου για να τα καταφέρεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια σήμερα 21/12 δίδυμοι

Έχεις σκοπό να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Συνεχίζεις να κάνεις μεγάλες προσπάθειες, αλλά δεν βλέπεις αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, είσαι πολύ πιο κοντά από όσο νομίζεις! Μην τα παρατάς τώρα, αφού κατέβαλες όλη αυτή την προσπάθεια, διαφορετικά θα πάνε όλα χαμένα. Υπάρχει κάποια εκκρεμότητα που ακόμα σέρνεται και εξαντλεί την ενέργειά σου. Αυτό σε ενοχλεί πραγματικά. Δεν είναι καιρός να κάνεις τώρα, αυτό που δεν είχες τη δύναμη να κάνεις στο παρελθόν; Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Τα πράγματα εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα γύρω σου και οι δικές σου αντιδράσεις στα γεγονότα, πρέπει να είναι εξίσου γρήγορες αν θέλεις να διατηρήσεις τον έλεγχο. Πρέπει να παραμείνεις ήρεμη και να μην αφήσεις το άγχος – ή την ιδιοσυγκρασία σου – να σε επηρεάσει, γιατί τότε θα πεις και θα κάνεις πράγματα που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις. Δράσε με βάση τη λογική, κράτα την ψυχραιμία σου και θα τα καταφέρεις μια χαρά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/12 Τα ερωτικά ξεκαθαρίσματα είναι κοντά

zodia-astra-tarot

ζώδια σήμερα λέων

Είσαι γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό σήμερα! Αυτό θα σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι για να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις σου- κι έχεις πολλές πιθανότητες επιτυχίας. Μην βιάζεσαι, για να μην κάνεις λάθη. Πήγαινε σιγά σιγά και σίγουρα θα βγεις στην κορυφή. Καλά θα κάνεις επίσης να μην αποσυρθείς στο καβούκι σου συναισθηματικά. Δώσε σε όσους νοιάζονται για σένα την ευκαιρία να βοηθήσουν. Επιφυλάσσονται πολλές υπέροχες εξελίξεις που σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Τα πράγματα εξελίσσονται με ιλιγγιώδη ταχύτητα τον τελευταίο καιρό και είναι φυσικό, τα γεγονότα να σε έχουν ταράξει αρκετά και μάλιστα να σε βγάλουν εκτός πορείας. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου. Μόλις συνέλθεις, προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αντιμετωπίσεις τα θέματα με σοβαρό και λογικό τρόπο. Αυτό θα σου επιτρέψει να επαναφέρεις τη ζωή σου σε τάξη, ώστε να χαλαρώσεις λίγο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 21/12 ζυγός

Είσαι ένα πολύ κοινωνικό ζώδιο, αλλά θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από όλες τις κοινωνικές συναναστροφές σήμερα και να ξεκινήσεις μια αναζήτηση ψυχής. Κάνε έναν απολογισμό όσων κατάφερες, αναθεώρησε τις μεθόδους σου και αποφάσισε την καλύτερη στρατηγική για την επίτευξη των στόχων σου. Μην το παρακάνεις φυσικά και καταλήξεις ερημίτης. Φρόντισε να επιστρέψεις στον έξω κόσμο μετά από λίγο, ώστε να ενημερωθείς για τις εξελίξεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Πράγματα που νόμιζες ότι είχαν πεθάνει εδώ και καιρό, εμφανίζονται στη ζωή σου για άλλη μια φορά δημιουργώντας όλεθρο. Μην πανικοβάλλεσαι. Αυτή είναι η ευκαιρία σου να κλείσεις το βιβλίο στο παρελθόν, μια για πάντα. Κάνε ό,τι μπορείς για να μην αναβάλλεις τα πράγματα από εδώ και πέρα και μην παραμελήσεις ένα πρόβλημα με την ελπίδα ότι απλά θα φύγει. Αντιμετώπισε κάθε πρόκληση όπως έρχεται. Πρέπει να περιορίσεις τις παρορμητικές σου τάσεις, γιατί οδηγούν σε κακοσχεδιασμένες αποφάσεις και λάθος δρόμο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-zvdia-75

 

ζώδια σήμερα τοξότης

Τα κανάλια επικοινωνίας έχουν μπλοκαριστεί αυτή τη στιγμή! Δεν μπορείς να ακουστείς ή να καταλάβεις τι λένε οι άλλοι. Γι’ αυτό καλύτερα απέφυγε συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε καβγάδες, εντάσεις και παρεξηγήσεις. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και προσπάθησε να υιοθετήσεις μια πιο διπλωματική στάση, για να τα βγάλεις πέρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Αυτή φαίνεται να είναι μια σχετικά ήρεμη μέρα για σένα… γι’ αυτό προσπάθησε να την αξιοποιήσεις όσο μπορείς. Βρες μια ευκαιρία να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και τακτοποίησε εκκρεμότητες που σε άγχωναν καιρό τώρα. Αυτό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια νέα προοπτική για ορισμένα άτομα και καταστάσεις και θα σε διδάξει να είσαι πολύ πιο προσεκτική από εδώ και πέρα. Τώρα γνωρίζεις ακριβώς πού πηγαίνεις κι έχεις πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω σου. Αυτό ακριβώς χρειάζεσαι, για να νιώσεις πιο χαλαρή και πιο άνετη. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/12 Τα ερωτικά ξεκαθαρίσματα είναι κοντά

zwdia-66

ζώδια σήμερα 21/12 υδροχόος

Θα είναι μια υπέροχη μέρα για σένα η σημερινή! Να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις και νέες εξελίξεις που θα σε κάνουν πραγματικά χαρούμενη. Σ’ αυτό το θετικό κλίμα, θα μπορέσεις να εκπληρώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και να υιοθετήσεις νέες και πιο αποτελεσματικές τακτικές για την επίτευξη των στόχων σου. Μην αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου ούτε λεπτό. Τα αστέρια είναι με το μέρος σου και δεν θα κάνεις λάθη! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Οι καθημερινές πιέσεις φαίνεται να μειώνονται λίγο σήμερα. Έτσι, αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αφιερώσεις λίγο χρόνο κάνοντας παρέα με τους στενούς και αγαπημένους σου φίλους. Μπορεί μάλιστα να χρειαστεί να βοηθήσεις κάποιον φίλο σε ένα πρόβλημά του. Αν νιώσεις λίγο στρυμωγμένοι από όλα αυτά, μην αμφιταλαντεύεσαι. Έχεις και την υποχρέωση και τη δύναμη να σταθείς στο πλευρό κάποιου, όσο κι αν νιώθεις ότι αυτό σε κουράζει κατά καιρούς. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098