Ζώδια σήμερα 22/04 Δευτέρα – Στον ανεμοστρόβιλο της αναποφασιστικότητας

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ζώδια σήμερα 22/04 Δευτέρα .

ζώδια σήμερα 22/04 Δευτέρα κριός .

Είσαι έτοιμη για διασκέδαση και αυθορμητισμό; Πριν βιαστείς όμως να ριχτείς σε μια νέα περιπέτεια, κάνε μια παύση και σκέψου. Είσαι πραγματικά έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα ή απλά σε παρασύρει ο ενθουσιασμός της στιγμής;

Αν είσαι αβέβαιη, ζύγισε τα υπέρ και τα κατά των ενεργειών σου. Αν όμως είσαι 100% σίγουρη για μια συγκεκριμένη βουτιά, θα είναι μια τολμηρή κίνηση… που δεν θα μετανιώσεις ποτέ που την έκανες! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Αντί να χαθείς σε έναν ανεμοστρόβιλο αναποφασιστικότητας, ασχολήσου με κάτι παραγωγικό για να ξεχαστείς. Υπάρχει κάποιο έργο που έχεις παραμελήσει εδώ και αιώνες; Ίσως τελικά να συναρμολογήσεις κάτι που είχες αγοράσει πριν μήνες ή να βοηθήσεις έναν φίλο που σε χρειάζεται.

Αυτή είναι από τις μέρες που η σαφήνεια έρχεται μόνη της, αν κάνεις ένα βήμα πίσω κι επικεντρωθείς σε κάτι άλλο για λίγο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 22/04 Δευτέρα δίδυμοι

Καθώς η Σελήνη πλησιάζει σε τετράγωνο τον Ερμή, να είσαι προσεκτική στις αλληλεπιδράσεις σου με τους άλλους. Τα λόγια σου έχουν ισχύ κι ένα απρόσεκτο σχόλιο θα έχει συνέπειες. Υπάρχει πιο ευγενικός ή πιο ήπιος τρόπος να εκφραστείς; Ακολούθησε τον! Πριν μιλήσεις, φαντάσου πως περπατάς σε τεντωμένο σκοινί, ισορροπώντας προσεκτικά την ειλικρίνεια με τη συμπόνια. Αν τα συναισθήματα είναι έντονα, κάνε ένα βήμα πίσω κι επανεξέτασε μια συζήτηση, όταν οι εντάσεις μειωθούν. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

 

ζώδια σήμερα καρκίνος

Οι οικονομικές ανησυχίες που είχες πιέσει στο πίσω μέρος του μυαλού σου, θα έλθουν ξανά στο προσκήνιο σήμερα. Αντί να πανικοβληθείς όμως, προσπάθησε να βρεις λύσεις. Ίσως αξίζει να μιλήσεις με μερικούς έμπιστους φίλους ή να ζητήσεις επαγγελματικές συμβουλές. Απλά μην ξεχνάς πως δεν είσαι μόνη. Μια καθησυχαστική λύση σε περιμένει. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Αν είχες τσακωθεί με κάποιον, μια σύνδεση μεταξύ της Σελήνης και του Ερμή σου προσφέρει την ευκαιρία για συμφιλίωση. Μια εγκάρδια συγγνώμη μπορεί να κάνει θαύματα, ανοίγοντας το δρόμο για γέλιο και συγχώρεση. Μόλις επανορθώσεις, άσε πίσω σου το παρελθόν κι αγκάλιασε το παρόν με ανοιχτές αγκάλες. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μένεις σε λάθη ή να τρέφεις άσκοπες μνησικακίες. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Αν προκύψει μια πρόκληση, μην ακολουθήσεις την πεπατημένη! Αντίθετα έλα σ’ επαφή με τον πρωτοπόρο τύπο που κρύβεις μέσα σου, γιατί η επιτυχία μπορεί να κρύβεται σε άγνωστα μέρη. Η προθυμία να ξεπεράσεις ένα δυο όρια μπορεί να οδηγήσει σε μια πρωτοποριακή ανακάλυψη κι έναν απροσδόκητο θρίαμβο! Επομένως, μην φοβάσαι να μοιραστείς τις επαναστατικές σου ιδέες. Η Παρθενική σου εφευρετικότητα, δεν έχει όρια! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-0988

ζώδια σήμερα 22/04 Δευτέρα ζυγός

Η γοητεία και η εξυπνάδα σου είναι αναμφισβήτητες – και όπως φαίνεται δεν θα είναι αδρανείς για πολύ! Κάτω από τη σημερινή σύνδεση Σελήνης και Ερμή, κάνε πιο ελκυστικές κι αξέχαστες τις αλληλεπιδράσεις σου. Ένα αστείο ή μια εγκάρδια ιστορία μπορεί να σπάσει τον πάγο και να κερδίσει, ακόμη και τους πιο σκληρούς κριτικούς. Ένα χαρούμενο χαμόγελο και μια μαγνητική προσωπικότητα συνδέονται με την επιτυχία – που είναι δική σου τώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Οι περισπασμοί είναι εχθρός σήμερα, ειδικά αν προσπαθείς να διαχειριστείς μια θάλασσα από εργασίες. Τα κύματα του προσωπικού σου δράματος θα συντρίβονται γύρω σου, αλλά πρέπει να εστιάσεις στη δουλειά σου. Η αφοσίωσή σου, θα ανεβάσει τη διάθεση των άλλων και θα τονώσει το ηθικό τους. Γι’ αυτό δούλεψε σοβαρά και υπεύθυνα… και δες πώς η σκληρή δουλειά, ωθεί όχι μόνο εσένα προς την επιτυχία! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

κρυσταλλομαντεία

ζώδια σήμερα τοξότης

Έχεις κάτι να μοιραστείς… και το τελευταίο που επιθυμείς, είναι να το ωραιοποιήσεις. Με τη Σελήνη που φωτίζει τις ομάδες και το κοινωνικό σου δίκτυο, θα έχεις ένα ιδανικό κοινό έτοιμο να ακούσει αυτά που έχεις να πεις. Ίσως πάλι, να έχεις αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να επεκταθείς σε νέες κοινωνικές συνδέσεις. Αν αυτό που λες έχει απήχηση στους άλλους, τότε πολύ πιθανόν να κάνει το ίδιο με μια καινούργια ομάδα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Ο ηδονιστής μέσα σου θέλει να βγει να παίξει. Κινήσου όμως προσεκτικά γιατί η υπερβολή, συνήθως οδηγεί σε λύπη. Η γοητεία της στιγμιαίας ικανοποίησης θα είναι ισχυρή. Γι’ αυτό πριν κάνεις αυτό το άλμα, αναρωτήσου αν η ανάγκη σου για φευγαλέες απολαύσεις πηγάζει από το άγχος που καθοδηγεί τις παρορμήσεις σου. Το να ψάξεις βαθύτερα για να ανακαλύψεις τη ρίζα των επιθυμιών σου θα είναι πολύ αποκαλυπτικό. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-66

ζώδια σήμερα 22/04 Δευτέρα υδροχόος

Η αλήθεια μπορεί να κρύβεται σε θολά νερά. Γι’ αυτό πριν καταλήξεις σε συμπεράσματα, συνειδητοποίησε πως με τον χρόνο και την υπομονή, η λάσπη ή η σκόνη θα καταλαγιάσει. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσεις ή να αποκρυπτογραφήσεις κάτι μόνη σου. Μπορείς να διασαφηνίσεις μόνη σου την κατάσταση. Όμως με τη βοήθεια των άλλων θα το πετύχεις με τρόπους, που δεν θα μάθαινες διαφορετικά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Μια αισθησιακή, σαγηνευτική ενέργεια στροβιλίζεται στον αέρα, γι’ αυτό μην εκπλαγείς αν δυσκολευτείς να συγκεντρωθείς στη δουλειά που έχεις μπροστά σου. Θα σου φανεί πολύ διασκεδαστικό να στείλεις ένα τολμηρό μήνυμα ή να επιβεβαιώσεις τη βραδινή έξοδο με το ταίρι σου. Ό,τι κι αν σχεδιάζεις όμως, υπάρχει ένας κανόνας που πρέπει να τηρήσεις. Άφησε τη δουλειά στο γραφείο, όπου ανήκει! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76