Ζώδια σήμερα 24/04 Τετάρτη – H Πανσέληνος φωτίζει τους φόβους και ό,τι κρατάς κρυφό μέσα σου

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ζώδια σήμερα 24/04 Τετάρτη .

ζώδια σήμερα 24/04 Τετάρτη  κριός .

Η σημερινή Πανσέληνος φωτίζει τους φόβους και ό,τι κρατάς κρυφό μέσα σου. Η αντιμετώπιση των φόβων σου δεν θα είναι εύκολη.

Μόνο όταν αναγνωρίσεις και αντιμετωπίσεις μερικούς απ’ αυτούς θα ανακαλύψεις, πως ανησυχείς για ασήμαντα θέματα. Γι’ αυτό προσπάθησε να εξοικειωθείς περισσότερο με την εσωτερική σου φωνή. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Η Πανσέληνος φωτίζει τις συνδέσεις σου, επομένως θα εστιάσεις εντονότερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ένα κεφάλαιο τελειώνει… κι ένα άλλο ξεκινάει σε θέματα συνεργασιών και σχέσεων.

Αυτή η πανσέληνος σου δίνει επίσης την ευκαιρία να εξετάσεις και να αντιμετωπίσεις ό,τι δεν ήταν χρήσιμο σε μια προσωπική σου σχέση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 24/04 Τετάρτη δίδυμοι

Η σημερινή Πανσέληνος σου προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσεις κίνητρο. Οι πρόσφατοι περισπασμοί μπορεί να δυσκόλεψαν την προσπάθειά σου να αφοσιωθείς σε κάποια θέματα που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. Γι’ αυτό και πιθανότατα έπεισες στον εαυτό σου να μην ανησυχεί, γιατί σύντομα θα εμφανιζόταν το κίνητρο που είχες ανάγκη – και θα τακτοποιούσες τα πάντα. Τώρα αυτή η Πανσέληνος, σε ωθεί να το προσεγγίσεις! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η σημερινή Πανσέληνος σου τονίζει, πως είναι ώρα για περισσότερη διασκέδαση και επιπολαιότητα στον κόσμο σου. Γι’ αυτό άσε φαντασία σου ελεύθερη και απόλαυσε τα καλύτερα πράγματα της ζωής. Κάτι ή κάποιος μπορεί να κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο γρήγορα αυτή τη στιγμή. Κάνε ένα ρομαντικό τολμηρό βήμα… ή χαλάρωσε με την παρέα αυτών που αγαπάς περισσότερο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Η Πανσέληνος δείχνει έντονο ενδιαφέρον για ό,τι ή όποιον σε ταράζει συναισθηματικά. Μην εκπλαγείς αν αισθάνεσαι αισθητά πιο συναισθηματική κι ευαίσθητη σήμερα. Θα επιθυμείς μάλιστα να ενισχύσεις τον δεσμό με το ταίρι σου ή ένα μέλος της οικογένειας. Μήπως σκέφτεσαι ν’ αλλάξεις σπίτι; Η Πανσέληνος θα μπορούσε να προχωρήσει αυτό το σχέδιο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Μέσα στο μυαλό σου… ένας ιμάντας μεταφοράς ιδεών, θα αποκτήσει τη δική του ζωή και το κουμπί της παύσης, μπορεί να μην λειτουργεί! Η σημερινή Πανσέληνος πυροδοτεί τη φαντασία σου και προσθέτει καύσιμο στις δημιουργίες του μυαλού σου. Η ώρα είναι ιδανική για να συγκεντρώσεις τόσο τις δικές σου ιδέες, όσο και αυτές των άλλων. Ακολούθα λοιπόν το κύμα της έμπνευσης και δες που θα σε μεταφέρει! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια σήμερα 24/04 Τετάρτη ζυγός

Η σημερινή Πανσέληνος φέρνει μια λέξη που έχεις βαρεθεί ν’ ακούς τελευταία – όρια! Ωστόσο σε προτρέπει να παραμερίσεις όποιον σου αποσπά την προσοχή και εμποδίζει την παραγωγικότητά σου. Έχεις δουλειά να κάνεις για να εκδηλώσεις αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι στον κόσμο σου. Οι άλλοι μπορεί να μην επιθυμούν να σε κρατήσουν πίσω – αλλά το κάνουν. Αυτό μπορεί να αλλάξει τώρα… με τη βοήθεια της πανσελήνου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Τα φώτα της δημοσιότητας λάμπουν επάνω σου, καθώς η Πανσέληνος φωτίζει το ζώδιό σου. Επομένως, αξιοποίησε την εσωτερική σου δύναμη και αντιμετώπισε τους στόχους σου με ατρόμητη αποφασιστικότητα. Είτε συζητάς σε διάφορες συναντήσεις είτε επιδιώκεις τα πάθη σου… εκμεταλλεύσου αυτές τις στιγμές. Τώρα τραβάς την προσοχή και μπορείς να είσαι επιλεκτική με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Η πανσέληνος όμως, μπορεί να έχει μια έκπληξη στο μανίκι της σχετικά με το ποιος ενδιαφέρεται για σένα! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια σήμερα τοξότης

Η ξεκούραση και η χαλάρωσή σου υποστηρίζονται κοσμικά! Η Πανσέληνος φωτίζει την ανάγκη – και το δικαίωμά σου σε – για ξεκούραση και αναζωογόνηση. Υπάρχει δύναμη στην ενδοσκόπηση, όπως και στην αποδοχή, ότι οι σωματικές και συναισθηματικές σου μπαταρίες χρειάζονται φόρτιση. Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη κι εξερεύνησε τα βάθη του υποσυνειδήτου σου. Οι εκπληκτικές ιδέες… είναι εγγυημένες! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Μια έκρηξη κοινωνικής ενέργειας κάνει την εμφάνισή της, καθώς η Πανσέληνος πιέζει για ομαδικές δραστηριότητες. Οπότε, συγκέντρωσε την παρέα ή την ομάδα σου κι ενώστε δυνάμεις. Θα μπορέσετε να βρεθείτε όλοι στην ίδια σελίδα, με αποτέλεσμα να επιτευχθούν κάποιοι στόχοι. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει, με κάτι ή κάποιον που έχεις στην καρδιά σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-zvdia-22

ζώδια σήμερα 24/04 Τετάρτη υδροχόος

Η σημερινή Πανσέληνος αλλάζει τον διακόπτη της επιτυχίας, ενισχύοντας την αποφασιστικότητά σου. Όποιο σχέδιο κι αν επεξεργάζεσαι στα παρασκήνια, τώρα είναι η ώρα να το αποκαλύψεις στον κόσμο. Η επαγγελματική σου εστίαση είναι λαμπερή, επομένως μην καταπιέζεις την επιθυμία σου να πετύχεις. Μην φοβάσαι να ξεκαθαρίσεις στους άλλους τι προσφέρεις… ή να μιλήσεις για τις φιλοδοξίες σου. Έτσι θα ωθήσεις τον εαυτό σου σε νέα ύψη! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Μήπως η ζωή μοιάζει με ένα καρναβάλι ατελείωτων δυνατοτήτων; Αυτό σε ενθαρρύνει να σκεφτείς η Πανσέληνος, καθώς σε βοηθάει να αγκαλιάσεις το ιδιότροπο πνεύμα της στιγμής. Περιμένει να διευρύνεις το μυαλό σου. Η φαντασία και η περιέργειά σου θέλουν να πρωτοστατήσουν. Λύσε τους τα χέρια και δες πού θα καταλήξεις! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988