Ζώδια σήμερα 25/03 Σάββατο – Να κοιτάξεις κατευθείαν στην ψυχή κάποιου

erwtikes-28314

Ζώδια σήμερα 25/03 Σάββατο .

ζώδια σήμερα 25/03 Σάββατο κριός .

Έχεις συνηθίσει να δουλεύεις με «τέρμα τα γκάζια». Ξοδεύεις πολλή ενέργεια και βλέπεις άμεσα αποτελέσματα. Όμως για σήμερα, όλο το σθένος και η εποικοδομητική σου ενέργεια δεν θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα. Μην εκπλαγείς αν συμβεί αυτό.

Η τρέχουσα ενέργεια είναι αργή και θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις. Σύντομα όμως το φράγμα θα σπάσει και όλες οι προσπάθειές σου θα αποδώσουν επιτέλους.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Σήμερα τα πράγματα συγκλίνουν υπέρ σου. Τα έμφυτα ταλέντα σου σε βοηθούν στην πρόσφατη κατάρτισή σου και νιώθεις ενθουσιασμένη.

Όμως φρόντισε να ηρεμήσεις μετά την πρώτη έκρηξη ενθουσιασμού.

Παρόλο που υπάρχουν παντού ευκαιρίες και ανταμοιβές, μην κάνεις άσκοπες κινήσεις. Θα χρειαστεί να αναπτύξεις ένα σχέδιο, αν θέλεις να εξελιχθείς σύντομα.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 25/03 Σάββατο δίδυμοι

Τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν μια μικρή άνοδο σήμερα. Γενικά νιώθεις έμπνευση, αλλά μην καυχιέσαι. Καλό είναι να είσαι σεμνή για τις επιτυχίες σου, επειδή οι άλλοι γύρω σου μάλλον δεν νιώθουν επιτυχημένοι. Να είσαι ευέλικτη και να αποδέχεσαι τις ιδέες ή τις συνεισφορές τους. Μην ξεχνάς πως οι απόψεις τους είναι εξίσου έγκυρες με τις δικές σου. Το να ληφθούν σοβαρά υπόψη οι υποδείξεις τους, μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αποκαλύψεις.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Σήμερα όλα αφορούν τις ικανότητες και τις δεξιότητες όλων. Ανάμειξε τα ταλέντα με τα οποία γεννήθηκες, με όσα απέκτησες στην πορεία… και δες το αποτέλεσμα. Μην ανησυχείς μήπως δεν είσαι αρκετά καλή για να ανταποκριθείς στις προσδοκίες των άλλων. Σου αξίζει χειροκρότημα και αποζημίωση σε ό,τι κι αν κάνεις. Είναι το δικό σου «τραγούδι», οπότε άφησέ τους να τραγουδήσουν αρμονικά τη μελωδία σου.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα λέων

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η δύναμη, έχει τη χρησιμότητά της. Όμως σήμερα μπορεί να μοιάζει περισσότερο με μια άσκηση ματαιοδοξίας, παρά με οτιδήποτε άλλο. Έχει πραγματικά σημασία πόσους πόντους μαζεύεις; Γιατί η επιθετικές σου ενέργειες, θα αντανακλούν άσχημα επάνω σου – ακόμα κι αν αναλαμβάνεις τον έλεγχο με τις καλύτερες προθέσεις. Καλύτερα να υιοθετήσεις μια πιο ήρεμη κι ευγενική συμπεριφορά. Έλα σ’ επαφή με την πιο ήπια πλευρά του εαυτού σου, το συντομότερο δυνατόν.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Μην στέκεσαι και παρακολουθείς τη ζωή σου από το παράθυρο! Φρόντισε να εμπλακείς. Το να αποκτήσεις φιλικές σχέσεις με τους γείτονές σου θα ήταν ένα πρακτικό επόμενο βήμα. Άνοιξέ τους το σπίτι σου και κάνε τους να νιώσουν ευπρόσδεκτοι. Σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν επισκέπτης στη ζωή σου. Ζεις εδώ, ξέρεις.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

κρυσταλλομαντείαζώδια σήμερα 25/03 Σάββατο ζυγός

Έχεις οξυμένη διαίσθηση σήμερα, που λειτουργεί σαν «ανιχνευτής διάθεσης και συναισθημάτων» σε ό,τι αφορά τους άλλους. Πιθανότατα κι αυτοί να εντοπίσουν την ενισχυμένη διαισθητικότητά σου. Όμως για να κοιτάξεις κατευθείαν στην ψυχή κάποιου για την αλήθεια πίσω από τα μάτια του, πρέπει να είσαι πρόθυμη να δώσεις κάτι σε αντάλλαγμα. Έτσι, αν θέλεις να σου ανοιχτούν, ίσως χρειαστεί να κάνεις την πρώτη κίνηση.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Προσπάθησε σήμερα να φορτίσεις τις μπαταρίες σου – τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Όλοι χρειάζονται ένα διάλειμμα, επομένως χρησιμοποίησε κι εσύ αυτό το δικαίωμα – αν είναι δυνατόν! Όσο περισσότερο βυθίζεσαι σε έναν άνετο, δημιουργικό κόσμο, τόσο το καλύτερο. Μην θεωρείς αυτή την ανάγκη σαν τεμπελιά. Αντίθετα, μπορεί να είναι η πιο παραγωγική και αναζωογονητική επιλογή σου τώρα.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 26/03-01/04 Εβδομαδιαία Πρόβλεψη .

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια σήμερα τοξότης

Δεν είσαι φανατικός οπαδός της μετριοπάθειας, αλλά σίγουρα αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχουν όρια. Να είσαι διακριτική σήμερα. Δείξε με ευγένεια πως πιστεύεις κάποιον… ακόμα κι αν η ιστορία του έχει αρκετά κενά. Γιατί αν αρχίσεις να κάνεις όλες τις διεισδυτικές, ανελέητες ερωτήσεις που είναι στην άκρη της γλώσσας σου, οι άλλοι θα περιμένουν να ρίξεις φως σε πράγματα, που θα προτιμούσαν να μείνουν κρυφά. Γι’ αυτό πρέπει να έχεις κατά νου ότι η φήμη σου εξαρτάται από τη συμπεριφορά σου. Σήμερα να είσαι καλύτερη από καλή.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Είτε πρόκειται για επαγγελματική εμπειρία είτε για εμπειρία ζωής, μιλάς σαν έμπειρη επαγγελματίας. Ξέρεις τι λες και το εκφράζεις με χαλαρή ειλικρίνεια. Είχες βιώσει κι εσύ παρόμοιες καταστάσεις, γι’ αυτό και καταλαβαίνεις τι θα συμβεί στη συνέχεια. Ο κόσμος θα σε θεωρήσει ικανή κι έγκυρη σήμερα… κι αυτό είναι κάτι που στόχευες όλα αυτά τα χρόνια.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-astra-tarot

ζώδια σήμερα 25/03 Σάββατο υδροχόος

Μερικές φορές είσαι ανυποχώρητη, έτοιμη να υπερασπιστείς τις απόψεις σου και να εκτοξεύσεις προσβολές σε όποιον δεν συμφωνεί μαζί του. Άλλες φορές πάλι αλλάζεις πορεία απότομα, ακολουθώντας ανατρεπτικές μεθόδους. Μπορεί οι ανάγκες σου να είναι πολύ δυνατές σήμερα, όμως προσπάθησε ν’ ακούσεις κι αυτό που χρειάζονται οι άλλοι. Δεν θα εκπλαγείς αν διαπιστώσεις ότι οι απαιτήσεις σου δεν απέχουν τόσο πολύ από τις δικές τους; Ίσως θα μπορούσες να συνεργαστείς μ’ αυτούς τους ανθρώπους.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Επειδή είσαι πολύ χαλαρή σήμερα, οι ανάγκες των άλλων θα σου φαίνονται λιγότερο ενοχλητικές… και θα βλέπεις ξεκάθαρα τα δυνατά τους σημεία αλλά και τις αδυναμίες τους. Η συνεργασία και η πίστη θα σε βοηθήσουν επίσης να ανθίσεις. Είσαι ικανή για πολλά. Ακόμα κι αν δεν μπορείς να βρεις το χρόνο να τα κάνεις όλα, τουλάχιστον θα έχεις την ευκαιρία να ολοκληρώσεις τα περισσότερα.  Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45