Ζώδια σήμερα 26/04 Παρασκευή – Αγκαλιάστε την πραγματικότητα

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ζώδια σήμερα 26/04 Παρασκευή .

ζώδια σήμερα 26/04 Παρασκευή κριός .

Τώρα θα αξιολογήσεις με ειλικρίνεια, όσα επενδύεις σε μια συνεργασία ή ένα δεσμό. Δεν θα το κάνεις όμως για να καθορίσεις αν προσφέρεις αρκετά!

Θα αναρωτηθείς αν αυτό που κάνεις αυτήν τη στιγμή έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο, στην εξέλιξη της σχέσης ή της συνεργασίας σου. Εστίασε περισσότερο στην ποιότητα παρά στην ποσότητα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Δεν είναι εύκολο να ευχαριστήσεις τους πάντες, παρόλες τις προσπάθειές σου. Μόλις ξεκινήσεις μια τέτοιου είδους διαδικασία, θα συνειδητοποιήσεις πως αυτό που αρχικά φαινόταν απλό, γίνεται πολύπλοκο!

Αν προσπαθήσεις να ηρεμήσεις τους άλλους τώρα, να έχεις υπόψη σου πως θα δυσκολευτείς. Εστίασε περισσότερο στις ανάγκες σου – και δώσε στους άλλους, ό,τι περισσεύει από την ενέργειά σου. Όμως ακόμη και τότε, φρόντισε να είσαι επιλεκτική σχετικά με το ποιος την λαμβάνει. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 26/04 Παρασκευή δίδυμοι

Η δυστυχία, όπως λέει μια παλιά παροιμία, αγαπάει την παρέα. Γι’ αυτό ένα αρνητικό άτομο λατρεύει να ανακαλύπτει κάποιον που μοιράζεται τον πόνο του για τις αδικίες της ζωής. Μια εύκολη επιλογή είναι να πείσεις τον εαυτό σου πως έχεις δίκιο που είσαι απαισιόδοξη. Όμως αν αφιερώσεις έστω και λίγο χρόνο για να εντοπίσεις κατά πόσο αυτή η στάση σου είναι χρήσιμη… θα είναι ένα μεγάλο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Ένα ταξίδι που είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις τώρα…θα είναι περισσότερο πνευματικό, παρά σωματικό. Πρέπει όμως να αποδεχτείς πως η διαδρομή, είναι αυτή που είναι. Δεν υπάρχουν συντομεύσεις! Και ούτως ή άλλως δεν θα ωφεληθείς, ακόμη κι αν τις βρεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Μπορείς να αναπολείς το παρελθόν, αρκεί να το κάνεις για να εντοπίσεις τις εμπειρίες που απέκτησες. Αν δεν το κάνεις γι’ αυτό.. τότε θα είναι σαν να παρακολουθείς την επανάληψη ενός αγώνα, ελπίζοντας ότι το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό. Να είσαι αυστηρή με το κατά πόσο εστιάζεις στο παρελθόν. Το παρελθόν δεν υπάρχει. Το σενάριο όμως για το μέλλον σου ΕΙΝΑΙ κάτι που μπορείς να ελέγξεις! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Υπήρξε μια εποχή που οι κατασκευαστές φαρμάκων δεν ανησυχούσαν για τη γεύση των προϊόντων τους. Σημασία είχε ότι δούλεψαν! Με ποιον τρόπο όμως εσύ «ζαχαρώνεις» κάτι; Χρειάζεται η αλήθεια ή η πραγματικότητα μιας κατάστασης, να γίνει πιο εύγευστη; Αγκάλιασέ την όπως είναι. Είναι πιο κατάλληλη και χρήσιμη από όσο φαίνεται! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

dream

ζώδια σήμερα 26/04 Παρασκευή ζυγός

Παρά τα όσα συμβαίνουν σήμερα, θα συνεχίσεις να κάνεις αύριο αυτό που έκανες χθες. Ίσως πιστεύεις ότι οι τρέχουσες συνθήκες θα σε μεταφέρουν σε μέρη γνωστά και οικεία… παρά την επιθυμία τους να κατευθυνθούν σε μια νέα, πιο εμπνευσμένη κατεύθυνση. Ωστόσο, αποδέχεσαι ότι πρέπει να πάρεις τα κουπιά ή το τιμόνι για να βοηθήσεις σ’ αυτό, έτσι δεν είναι; Μην πιστέψεις ποτέ.. πως η προσπάθειά σου θα έχει μικρό αντίκτυπο. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Συχνά σκέφτεσαι πως έπρεπε να γνώριζες νωρίτερα αυτά που ξέρεις τώρα. Όμως πού θα ήταν διασκέδαση αν έχανες αυτή την εμπειρία; Μπορείς να κατηγορήσεις τον εαυτό σου επειδή δεν είχες την προνοητικότητα, που πιστεύεις πως έπρεπε να είχες; Ίσως προτιμούσες να γνώριζες στο παρελθόν, αυτά που γνωρίζεις τώρα. Προσπάθησε όμως να δεις την ομορφιά και την αξία στη διαδικασία! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια σήμερα τοξότης

Αν πρόκειται να προβείς σε συντομεύσεις για να ολοκληρώσεις το έργο που έχεις αναλάβει, πρέπει να δεχτείς και τις συνέπειες αν δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο. Γλίτωσε τον εαυτό σου από το περιττό άγχος, ακολουθώντας τον σωστό τρόπο. Μην αναλαμβάνεις περιττά ρίσκα, για τα οποία θα μετανιώσεις αργότερα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Αν προβλέψεις από την αρχή κάτι που εξελίσσεται, πείθεις αυτόματα τον εαυτό σου, πως η αξιολόγησή σου είναι εκατό τοις εκατό σωστή. Όμως οι πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες έχουν ανατροπές, στροφές κι εκπλήξεις! Ανεξάρτητα από το πόσο γνώριμες περιστάσεις εμφανίζονται, μην είσαι τόσο σίγουρη ότι μπορείς να προβλέψεις το αποτέλεσμα με κλειστά μάτια. Γι’ αυτό έχε το νου σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zvdia-zwdia-tarw

ζώδια σήμερα 26/04 Παρασκευή υδροχόος

Από όλα τα ζώδια, το δικό σου φημίζεται ως το καλύτερο για να προσφέρει συμβουλές. Ανεξάρτητα από το πόσο αποφασισμένος είναι κάποιος να κάνει κάτι με τον δικό του τρόπο, έχεις χρήσιμες πληροφορίες ή συμβουλές για μοιραστείς μαζί του. Μην φοβάσαι τις συνέπειες, αν τον διακόψεις για να τον συμβουλέψεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Θα νιώσεις συμπόνοια και συμπάθεια, βλέποντας κάποιον να αντιμετωπίζει δυσκολίες και προβλήματα. Ίσως μάλιστα να μην τον είχες ποτέ ξανά κάτω από αυτό το πρίσμα. Ωστόσο, το γεγονός ότι σου επιτρέπει να δεις την ευάλωτη πλευρά του, δηλώνει την εμπιστοσύνη που σου έχει. Συνέχισε να είσαι εκεί γι’ αυτόν. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis