Ζώδια σήμερα 27/01 Σάββατο – Καθώς ανοίγεις την καρδιά σου

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ζώδια σήμερα 27/01 Σάββατο .

ζώδια σήμερα 27/01 Σάββατο κριός

Οι επαγγελματικοί στόχοι μπορεί να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του μυαλού σου, καθώς ο Άρης συναντά τον Ερμή κι επηρεάζει την επαγγελματική σου ζωή, τη φήμη και την κατάστασή σου. Ίσως χρειαστεί να κάνεις προσεκτικές διαπραγματεύσεις, ειδικά αν πρέπει να διαφημίσεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου.

Μπορεί να ξεκινήσεις με εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση, αλλά να στραφείς σε επικίνδυνα εδάφη, αν δεν είσαι προσεκτική. Γι’ αυτό.. πρόσεχε! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Ο Άρης και ο Ερμής προτείνουν ανεπιφύλακτα να βγεις έξω και να γνωρίσεις καινούργια μέρη. Ο παρορμητικός Άρης θα ήθελε να επιλέξεις κάτι αυθόρμητο, αλλά θα ήταν σοφό να αποφασίσεις έναν προορισμό εκ των προτέρων.

Αυτός ο πλανητικός συνδυασμός σε ωθεί να ταξιδέψεις και να διευρύνεις το μυαλό σου. Όμως και μια ζωντανή παράσταση ή μια γκαλερί τέχνης αρκούν.. αν δεν είναι εφικτό τώρα ένα ταξίδι. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 27/01 Σάββατο δίδυμοι

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου; Ο εαυτός σου! Γι’ αυτό μην υποτιμάς την προσωπικότητα και τα ταλέντα σου. Αν μη τι άλλο, επέτρεψε στον εαυτό σου να καυχηθεί λίγο. Ωστόσο, αν πρόκειται να κάνεις κάποια διαπραγμάτευση να θυμάσαι πως το να ενδώσεις στις απαιτήσεις οποιουδήποτε, σημαίνει να θυσιάσεις τους στόχους και τις ανάγκες σου. Αυτό μπορεί να ισχύει διπλά.. σε ό,τι αφορά μια προσωπική ή μια ερωτική σχέση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Ο πανίσχυρος Άρης και ο επικοινωνιακός Ερμής επικεντρώνονται έντονα στις σχέσεις σου. Αν διαφωνείς με κάποιον, να θυμάσαι ότι οι αποκλίνουσες απόψεις είναι υγιείς και κάνουν τα πράγματα ενδιαφέροντα. Διατηρείς το δικαίωμα να παίρνεις τις δικές σου αποφάσεις! Όμως είναι επίσης χρήσιμο να μπορείς να ξεχωρίσεις την διαφορά μεταξύ ενός αιτήματος και μιας απαίτησης. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Οι δεξιότητές σου στην αντιμετώπιση προβλημάτων και στην ανάλυση, είναι εξαιρετικές. Όχι μόνο οξύνεται η προσοχή σου στη λεπτομέρεια, αλλά ενισχύεται η αξία σου από την ικανότητά σου να εντοπίζεις τα προβλήματα, πριν κλιμακωθούν. Να έχεις υπόψη, πως όσο οι άλλοι βλέπουν αυτές τις δεξιότητες από πρώτο χέρι, τόσο περισσότερες ευθύνες θα αναλαμβάνεις. Ίσως η ενθάρρυνση περισσότερης ομαδικής δουλειάς να απομακρύνει την πίεση από σένα, στο να κάνεις εντύπωση! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η επιθυμία σου για διασκέδαση θα ενταθεί… και η σύνδεση Άρη/Ερμή την αυξάνει ακόμα περισσότερο. Όμως αυτό αφορά εξίσου, το να μην ξέρεις πότε η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου ξεπερνά τα όρια, όσο και το να είσαι πολύ απασχολημένη για να απολαύσεις τα καλύτερα πράγματα της ζωής. Ο τρόπος που διασκεδάζεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονος τώρα. Γι’ αυτό να είσαι προετοιμασμένη να μαζευτείς, αν κάποιος βρει τη συμπεριφορά σου υπερβολική ή δυσάρεστη. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia shmera

ζώδια σήμερα 27/01 Σάββατο ζυγός

Καθώς ανοίγεις την καρδιά σου οι άνθρωποι έλκονται από σένα, γιατί οι συμβουλές σου είναι αυτό που χρειάζονται. Θα είναι πρόθυμοι να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, όμως φρόντισε να διαχωρίζεις τη γραμμή μεταξύ υποστήριξης και απορρόφησης των προβλημάτων τους. Μερικές φορές, η καλύτερη βοήθεια είναι να ακούσεις αυτά που θα πουν και να τους δώσεις τη δυνατότητα να βρουν μόνοι τον δρόμο τους. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Δύσκολα θα αγνοηθούν οι δημιουργικές λύσεις αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν χρήσιμες λύσεις… αλλά και στιγμές θριαμβευτικής έμπνευσης και ανακάλυψης! Τόσο καλές ιδέες όμως, χρειάζονται υπομονή. Μπορεί να πιστεύεις πως κάθε αποκάλυψη χρειάζεται υπερβολική προσπάθεια για να συνεχιστεί. Εξοικονόμησε αυτή την ενέργεια για τις πραγματικά συναρπαστικές και εμπνευσμένες αποκαλύψεις! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια σήμερα τοξότης

Κάποιες συζητήσεις σήμερα θα αφορούν οικονομικά θέματα. Μπορεί αυτό να έχει τα θετικά του σημεία, όμως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δημιουργηθεί ένταση ή επιθετικότητα. H αμυντική στάση ίσως αποτελέσει πρόβλημα και μπορεί να είσαι εσύ αυτή που υπερασπίζεται τη θέση της. Ευτυχώς, τίποτα δεν σε εμποδίζει να αξιοποιήσεις την αρνητική ενέργεια για να βρεις μια θετική, δίκαιη ή ισορροπημένη λύση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Οι πλανήτες της επιθετικότητας και της επικοινωνίας αυξάνουν την ένταση, κάτι που θα σε κάνει να προσπαθήσεις πολύ να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μην εμπλακείς σε συγκρούσεις. Μπορεί να πιστεύεις πως λες τα πράγματα με τ’ όνομά τους, αλλά ο αποδέκτης των λεγομένων σου δεν θα το δει έτσι. Ο θυμός και η αγανάκτηση θέλουν να απελευθερωθούν, όμως πρέπει να τα ελέγξεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

taro-zodia-76

ζώδια σήμερα 27/01 Σάββατο υδροχόος

Τα συναισθήματά σου δέχονται ισχυρή πίεση και ο περιορισμός τους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Ωστόσο, τα καταπιεσμένα σου συναισθήματα μπορεί να συνδέονται με το πώς πιστεύεις πως πρέπει να σου συμπεριφέρονται. Η κατάσταση μπορεί να ηρεμήσει αν εκφράσεις τις απόψεις σου. Αν περίμενες μια ευκαιρία για να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, μπορεί να ήρθε ήδη. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η κοινωνική σκηνή και η λίστα επαφών σου υπόκεινται σε έντονο έλεγχο τώρα – κι αυτό μπορεί να εκδηλωθεί με πολλούς τρόπους. Ίσως αφορά κοινωνικές καταστάσεις, φίλους και οικογένεια. Ωστόσο, μπορείς να αξιολογήσεις ποιον βλέπεις σαν φίλο, σύμμαχο ή σαν αυστηρά διαδικτυακή επαφή. Ο απολογισμός της λίστας των κοινωνικών σου δικτύων, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό ενός μελλοντικού συνεργάτη. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος