Ζώδια σήμερα 28/08 Κυριακή – Ζητήματα που είχαν μπλοκαριστεί βρίσκονται σε τροχιά επίλυσης

erwtikes-28314

Ζώδια σήμερα 28/08 Κυριακή .

ζώδια σήμερα 28/08 Κυριακή κριός .

Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες. Δεν θα μείνεις ανεπηρέαστη από αυτό, αλλά μην ανησυχείς! Τουλάχιστον θα σε βοηθήσει να προετοιμαστείς για να προβλέψεις τις εξελίξεις.

Επίσης, παρόλο που μπορεί να ακούγεται εγωιστικό, φρόντισε να εστιάσεις στα δικά σου θέματα και όχι σ’ αυτά των άλλων. Για παράδειγμα τα οικονομικά σου περνούν μια δύσκολη φάση και θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες δραστικές αλλαγές για να τα επαναφέρεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Όλα πάνε πολύ καλά και τα θέματα που σε έχουν ταλαιπωρήσει φτάνουν στο τέλος τους. Είναι στο χέρι σου να διατηρήσεις από δω και πέρα την ισορροπία.

Μην αφήσεις ποτέ ξανά τα προβλήματα να πολλαπλασιαστούν και να σε πνίξουν. Δράσε τη στιγμή που χρειάζεται, με την απαραίτητη ενέργεια.

Τα οικονομικά σου θέλουν σοβαρή προσοχή. Συνέχισε να προσπαθείς να βρεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου, για να έχεις μεγαλύτερη ευελιξία. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 28/08 Κυριακή δίδυμοι

Ορισμένα σημαντικά ζητήματα που είχαν μπλοκαριστεί εδώ και αρκετό καιρό βρίσκονται επιτέλους σε τροχιά επίλυσης. Έχοντας απογοητευτεί εντελώς σχετικά μ’ αυτά και έτοιμη να τα παρατήσεις… τώρα όλα φαίνεται πως λειτουργούν μόνα τους ως δια μαγείας. Όμως μην εφησυχάζεις.. γιατί παρά το ευνοϊκό σκηνικό που επικρατεί, θα πρέπει ακόμα να προσθέσεις τις δικές σου προσπάθειες στο μείγμα αν θέλεις να ξεπεράσεις επιτέλους αυτά τα εμπόδια. Συνέχισε να διατηρείς μια συντηρητική και μετρημένη στάση στα οικονομικά σου και θα βρεις τον εαυτό σου να καρπώνεται τα οφέλη της σύνεσής σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Είσαι γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επιτυχία μπορεί τελικά να είναι δική σου – αρκεί να έχεις σχεδιάσει μπροστά. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για πράγματα που απαιτούν χρόνο και σκέψη και προσπάθησε να εστιάσεις σ’ αυτό που πραγματικά θέλεις κι όχι σ’ αυτό που σου ακούγεται καλό. Απευθύνσου σε αγαπημένα σου πρόσωπα για γνώμες και συμβουλές αν έχεις διλήμματα, σίγουρη για το γεγονός ότι έχουν στο μυαλό τους το καλύτερο για σένα. Τα οικονομικά σου απαιτούν μια πιο οργανωμένη προσέγγιση. Φρόντισε λοιπόν να σχεδιάσεις τα πράγματα έτσι, ώστε να γνωρίζεις ακριβώς πού βρίσκεσαι. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-31/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Η πίεση που δέχεσαι ως αποτέλεσμα όλων των ευθυνών που σε έχουν επιβαρύνει, έχει καταστρέψει τη διάθεσή σου. Κατά συνέπεια, χάνεις συνεχώς την ψυχραιμία σου μ’ αυτούς που σε περιβάλλουν, κάτι για το οποίο μετανιώνεις πολύ αργότερα. Ξεκουράσου και προσπάθησε να ηρεμήσεις το μυαλό σου, ώστε να ανανεωθεί η ενέργεια και η διάθεσή σου. Τα οικονομικά σου απαιτούν περισσότερη ωριμότητα και υπευθυνότητα από την πλευρά σου, αν θέλεις να αποφύγεις περιττές δαπάνες και να ισορροπήσεις τα βιβλία. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Έχεις μυαλό και είναι ανεκτίμητο! Διατήρησε το πρόγραμμά σου καθαρό αυτόν τον μήνα – ίσως ακόμη και τον επόμενο και τον μεθεπόμενο. Χρησιμοποίησε την καλή σου κρίση… ακόμα κι αν δεν προσπαθείς να εντυπωσιάσεις τους άλλους. Τελικά, γιατί να δώσεις το καλύτερο μέρος του εαυτού σου σε αυτούς; Γιατί να μην περιποιηθείς τον εαυτό σου με την ευφυΐα που σου αρμόζει; Εξάλλου αυτό είναι και το προφανές. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia-zodia-33Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια σήμερα 28/08 Κυριακή ζυγός

Θα είσαι ευγενική στη δουλειά και θα ασκείς ωφέλιμη επιρροή στους φίλους και την οικογένειά σου σήμερα. Θα εμπνεύσεις τους πάντες γύρω σου να είναι λίγο πιο ήπιοι με τις επικρίσεις τους, τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τους άλλους. Με τη σειρά τους, θα μπορούσαν να σε εμπνεύσουν με τις ιδέες τους για την ολοκλήρωση κάποιου σημαντικού έργου ή την επίλυση ενός ζητήματος με το οποίο παλεύεις καιρό. Αυτή η σύντομη, γλυκιά περίοδος σου δηλώνει… πως αν ζεις προσεκτικά, μπορεί να μάθεις να είσαι ανέμελη. Αυτή η εμπειρία θα είναι καλή, για ό,τι σε ταλαιπωρεί. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Κάνε ειρήνη με το παρελθόν σου και ζήσε τη στιγμή. Οι μεγάλες σου φιλοδοξίες θα έχουν περισσότερες πιθανότητες όταν έχεις ξεκαθαρίσει με το παρελθόν. Ποτέ δεν ξέρεις ποιοι αμφισβητούν τα ταλέντα και τη δουλειά σου, επομένως μπορείς να τους αφοπλίσεις πριν κάνουν την παραμικρή κίνηση. Είτε προσπαθείς ν’ ανέβεις βαθμίδα στην καριέρα σου είτε δίνεις συνεντεύξεις για δουλειά.. αναζήτησε έναν έμπιστό φίλο για να μοιραστείς τα προβλήματά σου. Αυτό θα σε βοηθήσει ουσιαστικά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

astrologia-provlepseis-44

ζώδια σήμερα τοξότης

Γνωρίζεις καλά τα ταλέντα και τις ικανότητές σου και είναι στο χέρι σου να τα χρησιμοποιήσεις στο μέγιστο για να πετύχεις τους στόχους σου. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που νιώθεις απογοητευμένη και αποθαρρυνμένη απ’ όλα αυτά. Και τότε πιστεύεις, πως δεν έχεις δυνάμεις για να κάνεις πολλά. Ωστόσο, πάψε να νιώθεις τόσο άσχημα ψυχολογικά, γιατί αυτό θα σε καθυστερήσει σημαντικά. Και σίγουρα αυτό είναι κάτι που δεν θέλεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Σε κυριεύει άγχος και νευρικότητα σήμερα καθώς καλείσαι να αναλάβεις πολλά νέα καθήκοντα και υποχρεώσεις. Μείνε συγκεντρωμένη και μην αφήσεις κανένα εμπόδιο που θα συναντήσεις να σε καταβάλλει. Φρόντισε να καταλήξεις σε ένα σχέδιο ώστε να ενεργήσεις με στρατηγική και να μην εξαντληθείς παράλληλα στην προσπάθεια. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-31/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

μελλοντολόγος

ζώδια σήμερα 28/08 Κυριακή υδροχόος

Έχεις αφήσει πολλές πόρτες ανοιχτές στο παρελθόν, που τώρα σε προβληματίζουν και σε κρατούν πίσω. Όσο δεν παίρνεις την πρωτοβουλία να αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου, αυτά θα πολλαπλασιάζονται. Επιπλέον, θα συνεχίσεις να συναντάς τις ίδιες δυσκολίες ξανά και ξανά με αποτέλεσμα να μην προοδεύσεις. Όμως αυτή είναι μια καλή μέρα, γατί νιώθεις δημιουργική. Αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να βάλεις επιτέλους μια τάξη στις υποθέσεις σου. Ώρα να ασχοληθείς με οποιαδήποτε εκκρεμότητα και να επαναφέρεις την τάξη στη ζωή σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Ο ιδεαλισμός σου θα μπορούσε να καταρρεύσει από τη σκληρότητα της κοινής λογικής. Η πραγματικότητα μπορεί να είναι πολύ εύθραυστη, έτσι δεν είναι; Δεν είναι περίεργο που προτιμάς τα όνειρα και τις ψευδαισθήσεις, από την «πραγματική» ζωή. Όμως η σημερινή μέρα θα σε βγάλει από τον λήθαργο και θα σε αναγκάσει να ξεκαθαρίσεις την αλήθεια από την ψευδαίσθηση. Για αρχή, μην υποθέτεις τίποτα για κανέναν τώρα. Μπορεί η διαίσθησή σου να είναι εξαιρετική, αλλά άκουσε και τη συμβουλή κάποιου πιο έμπειρου. Η γνώση είναι δύναμη. Η κατανόηση των άλλων, σε βοηθά να επικοινωνείς και να διαπραγματεύεσαι μαζί τους πιο αποτελεσματικά. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66