Ζώδια σήμερα 29/03 Παρασκευή – Μια νέα συναρπαστική σύνδεση

sxeseis-sagapw

Ζώδια σήμερα 29/03 Παρασκευή .

ζώδια σήμερα 29/03 Παρασκευή κριός .

Θέλει να αναδειχθεί η αλήθεια τώρα, γι’ αυτό μην κρύβεσαι πίσω από ροζ γυαλιά! Αντίθετα, δημιούργησε έναν ασφαλή χώρο για ειλικρινείς συζητήσεις. Ίσως ξεκινήσεις, δείχνοντας πόσο προετοιμασμένη και πρόθυμη είσαι να ανοιχτείς.

Θα είναι άβολο στην αρχή, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσεις διατηρώντας τη φήμη σου ανέπαφη. Στο τέλος θα νιώσεις ανακούφιση. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Μια νέα, συναρπαστική σύνδεση είναι στον ορίζοντα. Η Σελήνη που φωτίζει τις συνεργασίες και τις στενές σου σχέσεις, θα αποκαλύψει ότι κάποιος ενδιαφέρον τύπος θέλει να μπει στην τροχιά σου. Αυτό θα οδηγήσει σε έναν έρωτα, μια φιλία ή μια δημιουργική συνεργασία.

Επομένως, πρόσεξε τους σπινθήρες που πετούν ανάμεσά σας. Το παιχνίδι της αποπλάνησης θα είναι διασκεδαστικό – και είναι δικό σου για να το παίξεις! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 29/03 Παρασκευή δίδυμοι

Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις τι νιώθεις για μία σχέση σου σήμερα. Προτού όμως θέσεις προσδοκίες, σκέψου αν αυτό το άτομο μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου. Μια μικρή καθοδήγηση θα μπορούσε να βοηθήσει. Αν όμως προσπαθείς να αλλάξεις κάποιον.. τότε αυτό είναι μια διαφορετική ιστορία. Δεν μπορείς να αλλάξεις κάποιον αν δεν το επιθυμεί ο ίδιος – έτσι δεν είναι; Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Η ευελιξία είναι το μεγαλύτερό σου πλεονέκτημα σήμερα. Επομένως, μην εστιάσεις έντονα σε αυστηρούς κανόνες. Αντίθετα φρόντισε να βρεις τις ισορροπίες σου, μέσω της μετριοπάθειας.. όχι της τελειομανίας. Μπορεί μέσα σου να επιθυμείς να δράσεις έντονα, όμως αυτό που χρειάζεσαι είναι μια ήπια προσέγγιση. Κάτι μπορεί να γίνει με τον δικό σου ρυθμό και με την ένταση που νιώθεις άνετα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Η Σελήνη υπογραμμίζει την ανάγκη να ρυθμίσεις τον τρόπο που εκφράζεις τα βαθιά σου συναισθήματα. Είτε αφορούν τον ρομαντισμό, τη δημιουργικότητα – ή και τα δύο – ήρθε η ώρα να βελτιώσεις την έκφρασή σου. Μπορείς να εξερευνήσεις νέες ιδέες και να μάθεις από άλλους. Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεις τις βαθιές σκέψεις και τα συναισθήματά σου, θα μπορούσε να μεταμορφωθεί.. σαν αποτέλεσμα αυτού που ανακαλύπτεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Χρειάζεται να εξετάσεις λεπτομερώς τα συναισθήματά σου! Σ’ αυτό έχεις μια εξαιρετική ουράνια υποστήριξη. Μην απορρίπτεις ό,τι θεωρείς ασήμαντο. Η Σελήνη σε ενθαρρύνει να αντιμετωπίσεις την αυθεντικότητα των συναισθημάτων σου και να κάνεις ειλικρινείς συζητήσεις με τον εαυτό σου για να λύσεις τυχόν ζητήματα. Μπορεί να είναι άβολο, αλλά σκέψου πόσο ανακουφισμένη κι απελευθερωμένη θα νιώσεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια σήμερα 29/03 Παρασκευή ζυγός

Ο ενθουσιασμός σου θα είναι μεταδοτικός, γι’ αυτό σκέψου σε ποιον τον απευθύνεις. Ίσως η καλύτερη χρήση του να είναι στην παρέα σου ή σε μια ομαδική προσπάθεια για την επίτευξη ενός κοινού στόχου. Η συνεργασία τονίζεται ιδιαίτερα τώρα και η ενισχυμένη σου θετική διάθεση, θα βοηθήσει να μετατρέψεις κάτι ικανοποιητικό.. σε κάτι εξαιρετικά θεαματικό. Άσε την ενέργειά σου να εμπνεύσει κι άλλους να συμμετάσχουν! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Επικεντρώσου σε στόχους που ξεχωρίζουν! Η Σελήνη φωτίζει την αποφασιστικότητα και τη δύναμη της θέλησης που θα χρειαστείς, για να πετύχεις. Όμως η επιτυχία βασίζεται στην σοβαρή εστίαση, που σημαίνει να προσέξεις για να μην αποσπαστεί η προσοχή σου. Η σκληρή δουλειά σου θα αποδώσει, αλλά να είσαι έτοιμη να καταβάλεις επιπλέον προσπάθεια. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia shmera

ζώδια σήμερα τοξότης

Σίγουρα θα ήταν χρήσιμο και ωραίο αν οι άλλοι γνώριζαν τις εξελίξεις και αντιδρούσαν γρήγορα σ’ αυτές! Αν περιμένεις να γίνουν αντιληπτές από ορισμένα άτομα οι ικανότητές σου…μάλλον θα περιμένεις καιρό. Καλύτερα να προωθήσεις τον εαυτό σου και να αναζητήσεις επιδοκιμασίες, από εκείνους που εκτιμούν τις δεξιότητές σου. Η σκληρή σου δουλειά αξίζει αναγνώριση.. γι’ αυτό μην διστάσεις να την ζητήσεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Να είσαι πρόθυμη να θέσεις σαφή όρια. Βάλε κάποιους στην εικόνα, ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία για τα όρια και τις προσδοκίες σου. Όλοι θα επωφεληθούν από αυτήν την επιβεβαίωση, η οποία μπορεί να δημιουργήσει ή να αποκαταστήσει την ισορροπία – όπου χρειάζεται. Ξέρεις πού βρίσκεσαι με ένα κοινό θέμα, οπότε προσπάθησε να βεβαιωθείς, πως βρίσκονται όλοι στην ίδια σελίδα! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zvdia-zwdia-tarw

ζώδια σήμερα 29/03 Παρασκευή υδροχόος

Αν σκέφτεσαι να συμμετέχεις ενεργά σε κάτι, η συμμετοχή σου θα εκτιμηθεί από τους άλλους. Επομένως συνεργάσου με μια ομάδα και δώσε τη συνεισφορά σου σε κοινές προσπάθειες. Οι ενέργειές σου θα μιλήσουν για τη δέσμευσή σου. Σίγουρα όμως, η τελική απόφαση είναι δική σου. Δήλωσε συμμετοχή, μόνο αν είσαι διατεθειμένη να ασχοληθείς για μεγάλο χρονικό διάστημα.. επειδή η μερική απασχόληση δεν ταιριάζει ούτε σε σένα, ούτε στους άλλους! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Θέλεις μια ευκαιρία για να ηγηθείς; Η Σελήνη σε προσκαλεί να αναλάβεις πρωτοβουλία και να καθοδηγήσεις τους άλλους. Μπορεί αρχικά να σου φανεί άβολο, αλλά δύο από τις πιο αξιοθαύμαστες ιδιότητές σου – η συμπόνια και η δημιουργικότητά σου – σε κάνουν ιδανική επιλογή! Επομένως, οδήγησε με εν συναίσθηση και κατανόηση και δες πώς εμπνέεις τους γύρω σου. Μ’ εσένα στο τιμόνι, όλοι κερδίζουν! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tilefonikes-provlepsis