Ζώδια σήμερα 31/03 Κυριακή – Διατύπωση σκέψεων και συναισθημάτων

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ζώδια σήμερα 31/03 Κυριακή .

ζώδια σήμερα 31/03 Κυριακή κριός .

Κάνε λίγο χώρο στο πρόγραμμά σου για να ακούσεις τα προβλήματα ενός φίλου ή να τον υποστηρίξεις. Με τη Σελήνη και τον Ερμή σε συγχρονισμό, μπορείς να ακούς χωρίς να διακόπτεις με τις αυτόκλητες συμβουλές σου.

Μπορεί να κάνεις τη διαφορά στη ζωή κάποιου, σήμερα. Γι’ αυτό φρόντισε να είσαι διαθέσιμη – και μην μιλήσεις…μέχρι να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να πεις την άποψή σου. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zodia-taro-45

ζώδια σήμερα ταύρος

Η διαίσθησή σου θέλει να λειτουργήσει παράλληλα με την ανάγκη σου για έρευνα σήμερα. Αυτό έχει να κάνει με τη συλλογή αρκετών στοιχείων για να υποστηρίξεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου.

Καλό είναι να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, αλλά η αποφασιστική δράση πρέπει να υποστηρίζεται και από αδιάσειστα στοιχεία. Ίσως ανακαλύψεις μια νέα αλήθεια, που αλλάζει τα πάντα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

ζώδια σήμερα 31/03 Κυριακή δίδυμοι

Επιβράδυνε λιγάκι κι απέκτησε μια νέα προοπτική για ένα θέμα που αφορά μια συνεργασία ή μια σχέση. Με τη Σελήνη και τον Ερμή σε συγχρονισμό, θα ωφεληθείς αν κάνεις ένα διάλειμμα – και αν συζητήσεις την κατάστασή σου με ένα ουδέτερο τρίτο μέρος. Πιθανότατα θα βρεις ένα καινούργιο τρόπο που θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις. Γι’ αυτό πάρε μια ανάσα και χαλάρωσε, για να βρεις μερικές καινούργιες ιδέες. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα καρκίνος

Με τη Σελήνη και τον Ερμή σε συγχρονισμό, άδραξε την ευκαιρία να εξερευνήσεις νέους τρόπους για να ενισχύσεις τα αποτελέσματα που θέλεις να πετύχεις. Η σημερινή ημέρα έχει να κάνει με τα οικονομικά – και αξίζει να μιλήσεις με άτομα που από τις εμπειρίες τους θα σε βοηθήσουν. Η προληπτική οικονομική δραστηριότητα, θα σε βάλει σε μια νέα πορεία προς την οικονομική επιτυχία. Επομένως, να είσαι ανοιχτή σε νέες ευκαιρίες! Αν δούλεψαν για τους άλλους, μπορούν να δουλέψουν και για σένα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σήμερα λέων

Έχεις την υποστήριξη του σημερινού πλανητικού σκηνικού για να ανοίξεις ένα νέο μονοπάτι ή να δημιουργήσεις ένα όνομα για τον εαυτό σου. Γι’ αυτό βγες από μια ζώνη άνεσης και δοκίμασε κάτι νέο. Τώρα μπορείς να ρισκάρεις και να εκμεταλλευτείς νέες ευκαιρίες. Οι πρωτοποριακές σου προσπάθειες θα τραβήξουν την προσοχή ατόμων με επιρροή στον τομέα σου, που θα σε οδηγήσουν σε ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα παρθένος

Η σημερινή μέρα αφορά την διατύπωση των σκέψεων και των συναισθημάτων σου. Επομένως, μην φοβηθείς να πεις τη γνώμη σου… συμμετέχοντας σε μια συγκλονιστική ψυχολογική συζήτηση. Η διαφάνεια και η ειλικρίνεια που φέρνεις σε οποιαδήποτε συζήτηση ή ανταλλαγή θα ενισχύσει έναν δεσμό. Επομένως αν έχεις κάτι να πεις, πες το! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

ζώδια σήμερα 31/03 Κυριακή ζυγός

Με τη συνεργασία της Σελήνης και του Ερμή, το σημερινό θέμα αφορά την ομαδική εργασία. Έχεις την υποστήριξή τους για να συλλάβεις ιδέες με την ομάδα σου. Μην φοβάσαι ν’ αφήσεις άλλους να αναλάβουν την ηγεσία και να μοιραστούν τις καινοτόμες ιδέες τους. Το να βρεθεί μια πρωτοποριακή λύση που θα οδηγήσει ένα όραμα, ή ένα έργο στο επόμενο επίπεδο… είναι κάτι παραπάνω από πιθανότητα τώρα. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα σκορπιός

Είναι η ώρα σου να λάμψεις! Με τη Σελήνη και τον Ερμή σε συγχρονισμό, η επόμενη κίνησή σου σε μια περιοχή, χρειάζεται την συγκέντρωσή σου. Σκέψου τα οφέλη αν θέσεις υψηλότερους και πιο πρωτοποριακούς στόχους. Είτε πρόκειται για μια μικρή είτε για μια τεράστια αλλαγή, η χαρτογράφηση των επόμενων κινήσεών σου θα αποδώσουν τα μέγιστα… σ’ αυτό που σου φαινόταν αρχικά αβέβαιο ή άσκοπο! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

ζώδια σήμερα τοξότης

Αν πιστεύεις σ’ ένα όραμα, αυτή είναι η στιγμή να το μοιραστείς με τον κόσμο. Άσε ελεύθερη τη φαντασία σου και βρες νέες ιδέες όσο περίεργες κι αν σου φαίνονται. Όσο μεγαλύτερα όνειρα κάνεις τόσο μεγαλύτερη συμμετοχή θα έχει η δημιουργικότητά σου! Κι έτσι τα άλματα… θα αντικαταστήσουν τα βήματα. Κι αν χρειάζεσαι κάποιον συνεργάτη.. ο ενθουσιασμός σου θα σε βοηθήσει να τον βρεις. Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα αιγόκερως

Εστιάζεις ακόμη περισσότερο σήμερα στην συναισθηματική σου ισορροπία και στον καθορισμό ορίων. Αν χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου ή λίγη απομόνωση για να μην πυροδοτήσεις καταστάσεις, το πλανητικό σκηνικό σε υποστηρίζει. Δεν είναι απλώς καλή ιδέα, αλλά είναι απαραίτητο να ανακτήσεις τις ισορροπίες σου και να ελέγξεις τι είναι αυτό που σε μπερδεύει ή σε ενοχλεί. Κάνε την φροντίδα του εαυτού σου.. νούμερο ένα προτεραιότητά σου σήμερα, εντάξει; Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zvdia-zwdia-tarw

ζώδια σήμερα 31/03 Κυριακή υδροχόος

Όσοι περισσότεροι, τόσο το καλύτερο! Η ενέργεια της ημέρας θέλει να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους και να διασκεδάσεις. Είναι η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσεις μια συνάντηση με αγαπημένα πρόσωπα. Σε περιμένουν μόνιμες αναμνήσεις! Κι αν μια φιλική συγκέντρωση χρειάζεται «ενορχηστρωτή ψυχαγωγίας», είσαι χωρίς αμφιβολία το καλύτερο άτομο γι’ αυτόν τον ρόλο! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

ζώδια σήμερα ιχθύες

Η γενναιοδωρία και η ανιδιοτέλεια είναι δύο από τα πολλά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά σου. Σήμερα μπορείς να παρέχεις συμβουλές για να βοηθήσεις τους άλλους. Αν επιθυμείς να συμμετέχεις σε μια εθελοντική εργασία, ίσως τραβήξεις το ενδιαφέρον ενός σημαντικού προσώπου. Φρόντισε να είσαι γενναιόδωρη… και θα δεις τη διαφορά! Στα ζώδια σημερα  ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia