Ζώδια Σαββατοκύριακο 01-02/01 – Οι αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις αποτελούν υψηλή προτεραιότητα

erwtikes-13214

Ζώδια Σαββατοκύριακο 01-02/01 . Α΄.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 01-02/01 Κριός .

Ελπίζετε να κάνετε μια επαγγελματική αλλαγή το 2022 ή απλώς να βρείτε έναν τρόπο να κερδίζετε λίγο περισσότερα χρήματα; Αυτή την Πρωτοχρονιά, ο φιλόδοξος Ήλιος στον Αιγόκερω και τη γωνιά της καριέρας σας έρχεται αντιμέτωπος με τον μεταμορφωτικό Ουρανό στον οικονομικό σας τομέα. Αφιερώστε χρόνο στο να σκεφτείτε τι θα σας έκανε να νιώσετε ικανοποιημένοι στη δουλειά σας. Η πρώτη νέα Σελήνη του 2022 φτάνει την Κυριακή και βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον δέκατο οίκο της επαγγελματικής σας επιτυχίας, γεγονός που μπορεί να δώσει ώθηση στα μεγαλύτερα όνειρά σας.

Αυτή η σεληνιακή ενέργεια μπορεί να φέρει ξαφνικές ευκαιρίες ή να σας βοηθήσει να καταλήξετε στην τέλεια προσέγγιση ενός φιλόδοξου επαγγελματικού στόχου. Στο αυθόρμητο ζώδιό σας αρέσει να μπαίνει σε μια κατάσταση ολοκληρωτικά, αλλά αυτό απαιτεί από εσάς να κινείστε με στρατηγικό τρόπο. Τα καλά νέα είναι πως ο πνευματικός Ερμής περνάει στον Υδροχόο την Κυριακή, διατηρώντας σας σε κορυφαία καινοτόμο φόρμα μέχρι να γυρίσει ανάδρομος στις 14 Ιανουαρίου. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να καταγράψετε τις ιδέες σας και να οργανώσετε τα σχέδιά σας!

zodia-taro-45

Ταύρος

Καθώς αρχίζει το 2022, ακόμη και ο πιο σπιτόγατος Ταύρος μπορεί να αποκτήσει μια έντονη επιθυμία για ταξιδιωτική περιπλάνηση. Χρησιμοποιήστε αυτή την Πρωτοχρονιά για να ονειρευτείτε, να ερευνήσετε και να κρατήσετε σημειώσεις για μερικές τοποθεσίες τις οποίες επισκεφθείτε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ή ίσως να κάνετε από τώρα μια κράτηση εισιτηρίων αν είστε τουλάχιστον κατά 80% σίγουροι ότι μπορείτε να ταξιδέψετε εκείνη την περίοδο. Ένα δεύτερο κύμα επιθυμίας για περιπλάνηση ξεχύνεται αυτή την Κυριακή, χάρη στην πρώτη νέα Σελήνη του 2022 στον Αιγόκερω και τον παγκόσμιο ένατο οίκο σας.

Αν δεν μπορείτε να ξεφύγετε μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, εγγραφείτε σε ένα μάθημα γιόγκα ή κάντε διαλογισμό – οτιδήποτε μπορεί να κάνει το μυαλό σας να επικεντρωθεί σε μια ανώτερη αποστολή, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής μετακινείται στον Υδροχόο, αιωρούμενος εκεί κατά διαστήματα από την Κυριακή έως τις 9 Μαρτίου. Αυτή η παρατεταμένη φάση οφείλεται σε μια επερχόμενη ανάδρομη πορεία, από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου. Η επίλυση ενός διλήμματος καριέρας θα είναι ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων σας τώρα. Αφοσιωθείτε στη στρατηγική διαδικασία και θα ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 01-02/01 Δίδυμοι

Η νέα χρονιά ξεκινά με πνευματική και ενδοσκοπική διάθεση, Δίδυμε. Έτσι δεν θα έχετε ιδιαίτερη επιθυμία να σηκωθείτε βιαστικά από το κρεβάτι για να συναντήσετε φίλους, όσα μηνύματα προσκλήσεων για καφέ και αν σας υποδεχτούν μόλις ξυπνήσετε. Ανοίξτε το ημερολόγιό σας και αποτυπώστε τις πρώτες σας σκέψεις για τη νέα χρονιά. Αυτές οι ιδέες θα αποτελέσουν εφαλτήριο για προθέσεις, αποφάσεις ή ό,τι άλλο θέλετε να θέσετε ως στόχο.

Μια μοναχική μέρα θα μπορούσε να είναι ευχάριστη για εσάς, είτε μια μέρα που θα περάσετε με τα πολύ κοντινά σας άτομα. Η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Αιγόκερω, τροφοδοτεί με ενέργεια τον όγδοο οίκο του ερωτισμού, της οικειότητας και της συγχώνευσης σας. Πρόκειται να εμβαθύνετε έναν δεσμό, να έρθετε πιο κοντά με έναν ερωτικό σύντροφο ή να ανακαλύψετε μια αδελφή ψυχή. Αυτό το ισχυρό σεληνιακό κύμα θα στρέψει επίσης τις σκέψεις σας στην οικονομική ασφάλεια, ιδίως στις μακροπρόθεσμες επενδύσεις και στους κοινόχρηστους πόρους.

zwdia-9-zvdiaΑν τα πράγματα χρειάζονται βελτίωση, μιλήστε με τα αρμόδια μέρη για να μπουν όλα στο σωστό δρόμο. Μείνετε επίσης ανοιχτοί σε νέες πηγές εισοδήματος! Από την Κυριακή έως τις 9 Μαρτίου, ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, κάνει ένα εκτεταμένο ταξίδι στον επιχειρηματικό ένατο οίκο σας. (Συμπεριλαμβανομένης μιας ανάδρομης πορείας από τις 14 Ιανουαρίου έως τις 3 Φεβρουαρίου.) Ίσως προκύψει μια εργασία εξ αποστάσεως ή η εφαρμογή ενός επιχειρηματικού σχεδίου.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  01-03/01 Αισθηματική ανακωχή – Ερωτικές απολογίες

Καρκίνος

Οι αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις σας μπορεί να αποτελούν υψηλή προτεραιότητα για εσάς αυτό το Σαββατοκύριακο, συγκεκριμένα, το πώς να μεγιστοποιήσετε τη δύναμη των στενότερων δεσμών σας το 2022. Το Σάββατο, μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερη έλξη για κάποιον, και ένας από τους δύο ίσως να εμπνευστεί για να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Η νέα Σελήνη της Κυριακής στον Αιγόκερω θα ενεργοποιήσει και πάλι την πύλη των συνεργασιών σας, καλώντας σας να καταγράψετε ένα νέο σενάριο για το πώς να δημιουργείτε τις σχέσεις σας φέτος. Μήπως ήρθε η ώρα να ξεπεράσετε ένα επίμονο μπλοκάρισμα; Ίσως πρόκειται για κάτι που σας δημιουργεί δυσαρέσκεια, η οποία μπορεί να χαλάσει ακόμα και την την πιο γλυκιά σχέση.

zodia-astra-tarot

Προσπαθήστε να φερθείτε γενναία και να κάνετε κάτι δραστικό γι’ αυτό. Αν αναζητάτε μια διαρκή, αμοιβαία αγάπη, οι σωστές κινήσεις θα μπορούσαν να σας αποκαλύψουν κάποιον με αυτή την προοπτική μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Τα ζευγάρια θα πρέπει να διερευνήσουν ευκαιρίες για να επεκτείνουν τη συντροφικότητά τους, ίσως με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα ή με τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού. Και με τον Ερμή να εισέρχεται στον ιδεαλιστικό Υδροχόο και τον ερωτικό όγδοο οίκο σας από την Κυριακή έως τις 9 Μαρτίου, ετοιμαστείτε για εξερεύνηση και πειραματισμό με τον σύντροφό σας που θα σας προσφέρει ανανέωση.

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2022 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ζώδια Σαββατοκύριακο 01-02/01 Λέων

Καθώς ξημερώνει το 2022, βάλτε την αυτοφροντίδα στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σας! Είναι εύκολο για το πληθωρικό ζώδιό σας να συνδυάζει ένα εκατομμύριο πράγματα και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες πολλών ανθρώπων. Αλλά με ποιο κόστος; Με το τέλος των εορτών είναι ώρα να πάρετε μερικές βαθιές ανάσες και να συντονιστείτε με αυτό που εσείς επιθυμείτε περισσότερο. Αν αυτό απαιτεί τη βοήθεια κάποιου άλλου, μη φοβηθείτε να τη ζητήσετε.

Την Κυριακή, η πρώτη νέα Σελήνη της χρονιάς θέτει σε κίνηση τους στόχους σας για ευεξία. Ξεκινώντας από τώρα, θα απολαμβάνετε πραγματικά το να γυμνάζεστε και να τρώτε υγιεινά. Η ολιστική σωματική θεραπεία και ένα μπάνιο με άλατα μπορούν να εξουδετερώσουν το άγχος και να σας κρατήσουν σε άριστη λειτουργία. Με τον κοινωνικό Ερμή να φτερουγίζει στη ζώνη των συνεργασιών σας από την Κυριακή έως τις 9 Μαρτίου, οι προπονήσεις με φίλους είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να αρχίσετε να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας την αξία της συντροφικότητας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία  01-03/01 Αισθηματική ανακωχή – Ερωτικές απολογίες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παρθένος

Το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού του Σαββάτου ξεκινάει τη νέα σας χρονιά με μια πληθωρική, ρομαντική νότα. Επεκτείνετε την εορταστική σας διάθεση για μερικές μέρες ακόμη, και έπειτα αρχίστε να εκδηλώνετε και να θέτετε τις προθέσεις σας. Με αυτόν τον τρόπο, όταν ξεκινήσετε να καταγράφετε τα σχέδιά σας θα είστε επικεντρωμένοι σε αυτά που θέλετε πραγματικά. Την Κυριακή, η πρώτη νέα Σελήνη του 2022 φτάνει στον Αιγόκερω, παρέχοντας ενέργεια στον δημιουργικό και ερωτικό πέμπτο οίκο σας.

Πώς θα θέλατε να λάμψετε την επόμενη χρονιά – και με ποιον; Και τι είδους “σκηνικό” απαιτείται για να ακτινοβολήσει η λάμψη σας; Είτε η επιθυμία σας είναι να γίνετε γονιός, είτε να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση οι άνεμοι θα είναι ευνοϊκοί για εσάς. Με τον κυβερνήτη σας, τον πνευματικό Ερμή, να ανεβάζει την αποδοτικότητα στον έκτο οίκο σας από την Κυριακή μέχρι τις 9 Μαρτίου, θα είστε στην ιδανική θέση να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας σε κάτι απτό που θα μοιραστείτε με τον κόσμο. Αλλά, τι θα λέγατε να ξεκινήσετε από τη Δευτέρα;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098