Ζώδια Σαββατοκύριακο 01-02/04 Τα ειλικρινή σας συναισθήματα μπορεί να απομακρύνουν κάποιον

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 01-02/04 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 01-02/04 Κριός.

Αυτό το Σάββατο, Κριέ, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια ολομέτωπη επίθεση γοητείας και τα σαγηνευτικά σας λόγια θα κάνουν τους ανθρώπους να πίνουν νερό στο όνομά σας.

Όμως, το εφήμερο ζεύγος της Σελήνης και της Αφροδίτης θα μπορούσε να κάνει τα συναισθήματά σας πιο φευγαλέα απ’ ό,τι περιμένετε. Μην παρασύρεστε δίνοντας υποσχέσεις για το μακροπρόθεσμο μέλλον. Η χημεία δεν είναι αρκετή για να δημιουργήσει ένα επιτυχημένο ταίρι.

zodia-taro-45

Δοκιμάστε πρώτα τα νερά για να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι μπορούν πραγματικά να κάνουν πράξη τα λόγια τους. Αν έχετε κάνει κάποιες παραλήψεις σε μερικά ζητήματα της καθημερινότητας, ετοιμαστείτε να τις αναγνωρίσετε αυτή την Κυριακή.

Καθώς η απαιτητική Σελήνη στην Παρθένο συγκρούεται με τον επίμονο Κρόνο, οι προσωρινές λύσεις που έχετε δώσει δεν πρόκειται να αντέξουν για πολύ ακόμα. Πριν υπάρξει κάποιο πραγματικό ζήτημα, συμπληρώστε όλα τα κενά και βεβαιωθείτε ότι τα πράγματα είναι ασφαλή για το άμεσο μέλλον. Και αν χρειαστεί να καλέσετε τη βοήθεια ειδικών, μην καθυστερείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταύρος

Όλοι αποζητάμε την προσοχή κάποιες φορές, αλλά το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης του Σαββάτου, συνιστά συναισθηματική αυτοσυγκράτηση. Αν αισθάνεστε μια εμμονική παρόρμηση να στείλετε ένα μήνυμα ή να περάσετε να επισκεφθείτε κάποιον στη δουλειά, κάντε το ακριβώς αντίθετο. Το να αφήνετε χώρο στους ανθρώπους δημιουργεί περισσότερη χημεία μεταξύ σας από το να “ακολουθείτε τα συναισθήματά σας”. Και μην κάθεστε και μαραζώνετε σκεπτόμενοι ότι είστε μακριά τους. Γεμίστε την ημέρα σας με ένα μάθημα γυμναστικής, ένα brunch με έναν νέο φίλο, μια βόλτα σε μια γκαλερί.

Όταν επιτέλους επανασυνδεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα ξεχειλίζετε από θετική ενέργεια. Η έκφραση του βάθους των συναισθημάτων σας μπορεί να αποτελέσει πρόκληση την Κυριακή, καθώς η Σελήνη περικυκλώνεται από τον καταπιεστικό Κρόνο. Μπορεί να ανησυχείτε ότι τα ειλικρινή σας συναισθήματα θα απομακρύνουν κάποιον ή θα τον κάνουν να νιώσει άσχημα. Αν και είναι απολύτως πιθανό να προβάλλετε τους δικούς σας φόβους σε αυτή την κατάσταση, περιμένετε μέχρι να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα πριν επιχειρήσετε να θίξετε ένα ευαίσθητο θέμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 01-02/04 Δίδυμοι

Η προσωπική επαφή κρύβει πολλές δυνατότητες αυτό το Σάββατο, καθώς η γοητευτική Αφροδίτη προσκρούει στην ευαίσθητη Σελήνη. Όταν συναντάτε νέους ανθρώπους, προσπαθήστε να απομνημονεύσετε τα ονόματά τους – ή ίσως και να τα σημειώσετε. Όσο για τους φίλους που ανήκουν ήδη στον κύκλο σας; Καταγράψτε τις ιδιαίτερες προτιμήσεις τους, ώστε να μπορέσετε να τους κάνετε ένα επιτυχημένο δώρο όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. Ως κοινωνικοί Δίδυμοι, ένα μεγάλο μέρος της ευτυχίας σας συνδέεται άμεσα με την ποιότητα των σχέσεών σας. Φροντίστε τις με ιδιαίτερη προσοχή.

Η Σελήνη της Κυριακής στην Παρθένο σας γεννά τη διάθεση να μείνετε σπίτι, και η διαδρομή από την κουζίνα στον καναπέ μπορεί να είναι η μόνη που σας ενδιαφέρει να κάνετε σήμερα. Όμως με τον Κρόνο, τον αφέντη των καθηκόντων, απέναντι από τη Σελήνη, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεφύγετε από τις δουλειές του σπιτιού (ή μια εργασία που έπρεπε να είχατε τελειώσει την Παρασκευή). Για να κάνετε τη διαδικασία πιο ευχάριστη, συνδυάστε αυτές τις εργασίες με κάτι διασκεδαστικό. Ακούστε ένα podcast ενώ διπλώνετε τα ρούχα ή την αγαπημένη σας μουσική ενώ καθαρίζετε το σαλόνι.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 02-08/04  Ερωτικές Προβλέψεις Εβδομάδας .

κρυσταλλομαντεία

Καρκίνος

Οι δημιουργικοί Καρκίνοι καταλαβαίνουν την εγγενή δύναμη των οπτικών ενδείξεων, αλλά κάτω από το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης του Σαββάτου, μπορεί να χάσετε τη γραμμή μεταξύ εξελιγμένης και αισθητηριακής υπερφόρτωσης. Να βάζετε την προσωπική σας πινελιά σε όλα τα πράγματα, από τις γραμματοσειρές που επιλέγετε για μια παρουσίαση μέχρι τον τρόπο που σερβίρετε το φαγητό σας. Δεν χρειάζεται να σας κοστίσει μια περιουσία για να δημιουργήσετε μια ιδιαίτεροι εμπειρία.

Αν κάποιος μπορεί να βρει βελόνα στα άχυρα των καταστημάτων με τα μεταχειρισμένα αντικείμενα, αυτός είναι ένας Καρκίνος! Πέφτετε συνεχώς πάνω στον ίδιο τοίχο με κάποιον στη ζωή σας; Μην αφήσετε την απογοήτευση να πνίξει το αίσθημα της ελπίδας σας αυτή την Κυριακή. Η κρίσιμη Σελήνη στην Παρθένο τραβάει τον ευαίσθητο Κρόνο ως σύμβουλο, επιτρέποντας μεγαλύτερη αντικειμενικότητα. Δείτε τι θα συμβεί αν αφήσετε στην άκρη την προσωπική σας κρίση και ενδιαφερθείτε για τα κίνητρά τους. Ίσως να αποκτήσετε μια νέα εκτίμηση για τον τρόπο με τον οποίο δρουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 2023  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Σαββατοκύριακο 01-02/04 Λέων

Αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας το μέρος στο οποίο ζείτε; Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα για ένα μεγάλο κομμάτι του Σαββατοκύριακου και το Σάββατο η αισθητική Αφροδίτη ενεργοποιεί τον οικιακό τέταρτο οίκο σας. Μερικές μικρές αναβαθμίσεις μπορούν να κάνουν αισθητή διαφορά. Ξεκινήστε καθαρίζοντας την ακαταστασία από τις επιφάνειες και, στη συνέχεια, προσθέστε μερικά καλλιτεχνικά κομμάτια στα διακοσμητικά σας. Νέα μαγειρικά σκεύη ή ένα σετ vintage ποτήρια μπορούν να σας εμπνεύσουν να καλείτε πιο συχνά τους φίλους σας. Και ένα βιβλίο για το τραπέζι του καφέ μπορεί να δώσει στους καλεσμένους κάτι να ξεφυλλίσουν ενώ εσείς ετοιμάζετε τα ποτά τους! Αν νιώθετε ότι σας τρομάζουν τα οικονομικά σας, μην προσπαθείτε να κρυφτείτε από την πραγματικότητα.

Η Κυριακάτικη αντιπαράθεση Σελήνης-Κρόνου στους οίκους των χρημάτων σας σας βοηθά να επικεντρωθείτε σε τυχόν τομείς που σας κάνουν να χάνετε πολλά χρήματα. Το πρώτο βήμα είναι να εξετάσετε πραγματικά όλες αυτές τις καταστάσεις και τους λογαριασμούς. Η κατανόηση των αριθμών θα μπορούσε να αποκαλύψει πού παραβλέψατε μια σημαντική λεπτομέρεια. Είναι επίσης πιθανό ότι μπορεί απλώς να βλέπετε την κατάστασή σας με αρνητικό τρόπο, ενώ στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα. Ενημερωθείτε για τα γεγονότα προτού αντιδράσετε.

zodia-0988

Παρθένος

Δεν χρειάζεται πάντα να υπάρχει κάποιος λόγος για να καλέσετε έναν φίλο ή να ξεκινήσετε μια συζήτηση. Κάτω από το τετράγωνο Σελήνης-Αφροδίτης του Σαββάτου, είναι καλύτερο να είστε ευθείς αντί για στρατηγικοί. Κάντε ένα κομπλιμέντο σε έναν άγνωστο για κάτι που σας αρέσει το ντύσιμό του- ρωτήστε τον μπαρίστα που σας φτιάχνει τον πρωινό σας καφέ κάτι για τον εαυτό του. Μοιράστε θετική ενέργεια στην κοινότητά σας, στις συναναστροφές σας και οπουδήποτε αλλού είστε τακτικός πελάτης. Η φιλική σας αύρα κάνει την καθημερινότητα να μοιάζει πιο μαγική. Με τη Σελήνη στην Παρθένο και τον πρωτοποριακό πρώτο οίκο σας την Κυριακή, είστε ανεβασμένοι και έτοιμοι να σας προσέξουν. Η μόνη παγίδα; Ο μετριοπαθής Κρόνος στους Ιχθύες σταθμεύει ακριβώς απέναντι από τη Σελήνη. Ως το ζώδιο με τον μεγαλύτερο προσανατολισμό στο να παρέχετε βοήθεια, αισθάνεστε μια εγγενή ευθύνη να κάνετε πράγματα για τους άλλους. Αυτό είναι πολύ ευγενές εκ μέρους σας, Παρθένε, αλλά μην ξεχνάτε τη δική σας ατζέντα στην πορεία!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45