ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/12 Επιστροφές και Επανασυνδέσεις

allo-erwtas-allo-katanoisi

ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/12 Α

ζώδια Κριός

Το να πάρετε μια ειλικρινή απάντηση από άλλους ήταν δύσκολο, αφότου ο Ερμής γύρισε ανάδρομος στον ένατο Οίκο σας της αλήθειας στις 16 Νοεμβρίου. Ευτυχώς, ο κύκλος που παρεμπόδιζε το σήμα τελειώνει την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου. Αλλά το Σάββατο, ο αγγελιοφόρος πλανήτης περνά πίσω στον Σκορπιό και στον εσωτεριστικό όγδοο Οίκο σας: Εσείς πρέπει να κρατήσετε κρυφά τα χαρτιά σας. Η παρατήρηση θα πει πολλά σε αυτό τον σύντομο κύκλο και η δράση θα αποκαλύψει πολλά περισσότερα από τις λέξεις.

Την Κυριακή, και η ερωτική Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και στον δελεαστικό όγδοο Οίκο σας έως τις 7 Ιανουαρίου. Ετοιμαστείτε, γιατί μπορεί να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία: Με μια χαμένη σύνδεση ή με κάποια έντονη κατάρρευση που μπορεί να συνέβη κατά τον ανάδρομο κύκλο της (5 Οκτωβρίου -16 Νοεμβρίου). Από την Κυριακή, το σεξαπίλ σας φτάνει στην κορυφή και ίσως πιο ψηλά! Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μερικές καυτές στιγμές κάτω απ’ τα γκι. Δεσμευμένοι; Δείξτε στο ταίρι σας περισσότερη προσοχή και τρυφερότητα, όταν θα είστε οι δυο σας για καλύτερα αποτελέσματα.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ταύρος

Καλά νέα, Ταύροι, ο ανάδρομος κύκλος του Ερμή τελειώνει την Πέμπτη στις 6 Δεκεμβρίου. Αλλά αυτό το Σάββατο, περνά από τον Τοξότη πίσω στον Σκορπιό και μπορεί να προσθέσει θερμότητα και ένταση στις σχέσεις. Για τις επόμενες πέντε μέρες προσέξτε να μην ξεκινήσετε τσακωμούς, μόνο για να κρατήσετε τα πράγματα ενδιαφέροντα. Και αν συμβιβασμός σημαίνει κάποιος να κάνει τα αδύνατα δυνατά, μπορεί να είναι καλύτερο να μην συνεργαστείτε στη συγκεκριμένη αποστολή.

Ευτυχώς, θα λάβετε λίγη βοήθεια από την κυβερνήτη σας, Αφροδίτη, που κάνει τη δεύτερη στάση στον Σκορπιό από την Κυριακή έως τις 7 Ιανουαρίου. Μπορεί επιτέλους να καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα σε μια σχέση που έμοιαζε να ξινίζει… Γι’ αυτό ευθυνόταν η Αφροδίτη, που ήταν ανάδρομη στον Σκορπιό από 5 έως 31 Οκτωβρίου. Το πάθος μπορεί να επιστρέψει σε μια μακρά σχέση, οι ελεύθεροι Ταύροι μπορεί να νιώσουν σπίθα με κάποιον νέο. Ο έβδομος Οίκος κυβερνά όλων των ειδών τις σχέσεις: Στη διάρκεια αυτού του κύκλου, ακόμα και οι επαγγελματικές συναλλαγές θα είναι πιο αρμονικές –για να μην πω κερδοφόρες!

zodia-zwdia-9988

ζώδια Δίδυμοι

Το Σάββατο, ο αγγελιοφόρος Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Σκορπιό και στον έκτο Οίκο σας της δουλειάς και της ευεξίας. Ανασχηματίστε τις προτεραιότητές σας και βάλτε τη φροντίδα του εαυτού σας στην κορυφή της λίστας! Είστε υπέροχοι στο να φροντίζετε τους άλλους, αλλά μήπως έχετε παραμελήσει τους πόνους, τα συνάχια και την κούρασή σας; Αντιστρέψτε την τάση και δώστε στον εαυτό σας ό,τι χρειάζεται: Μπορεί να είναι μερικές νύχτες στο σπίτι για να μουλιάσετε στην μπανιέρα είτε χυμούς από λαχανικά όλη την ημέρα. Το αξίζετε!

ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/12 Α

Την Κυριακή, η καλλωπιστική Αφροδίτη βρίσκει τον Ερμή στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας έως τις 7 Ιανουαρίου. Θα έχετε περισσότερα κίνητρα για να ξεκινήσετε πάλι να φέρεστε στο σώμα σας σαν να είναι ναός. Καθώς η ημέρα γίνεται συντομότερη και οι θερμοκρασίες πέφτουν, θα κρατήσετε τη διάθεσή σας ψηλά ανανεώνοντας τη ρουτίνα της γυμναστικής σας. Βρείτε νέες τάξεις ή ασκήσεις που θα προκαλέσουν το σώμα και το μυαλό σας. Ξεκινήστε να ετοιμάζετε θρεπτικά γεύματα, ώστε να έχετε ενέργεια να περάσετε δυναμικά την εβδομάδα και να εξαφανίσετε τη θλίψη του χειμώνα!

taro-6-9

ζώδια Καρκίνος

Κρατήστε τη φωτιά σας, Καρκίνοι! Με τον ενθουσιώδη Ερμή να αναδρομεί έως τις 6 Δεκεμβρίου, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δράσετε βιαστικά ή να κάνετε πράγματα που θα μετανιώσετε. Το Σάββατο, ο πλανήτης της επικοινωνίας επιστρέφει στον Σκορπιό και στον πέμπτο Οίκο σας του δράματος, του πάθους και της δημόσιας εικόνας. Τα μικρά χάη δεν θα φέρουν πράγματα για τα οποία θα ντρέπεστε στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας: Μπορεί να ανέβουν στο διαδίκτυο! Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με όσα αναρτάτε και με τον τρόπο που αντιπροσωπεύετε τον εαυτό σας στον έξω κόσμο.

ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/12 Α

Εντούτοις, η πασαρέλα σας καλεί την Κυριακή. Η δελεαστική Αφροδίτη περνά κι αυτή στον Σκορπιό και στον πέμπτο Οίκο σας της λάμψης και του πάθους… Και ανεβάζει ένταση στη δράση έως τις 7 Ιανουαρίου! Βγείτε και πεταρίστε τις μεταξένιες βλεφαρίδες σας (ή δοκιμάστε νέες στάσεις με το άλλο σας μισό). Μην είστε ενδυματολογικά ντροπαλοί: Μόλις ο Ερμής ορθοδρομήσει την επόμενη Πέμπτη, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να βγάλετε τα ντιζαϊνάτα σύνολά σας και να κάνετε σόου. Μπορεί να έχετε ένα όραμα που θα βοηθήσει να σπάσετε τα δημιουργικά δεδομένα ή να βρείτε την επόμενη μεγάλη ιδέα σας. Ερωτικά, αυτό μπορεί να αποδειχθεί ένα από τα πιο καυτά παράθυρα για τον έρωτα και την γονιμότητα για το 2018!

chartomantia-098

ζώδια Λέων

Διάλειμμα από τα δράματα, Λέοντες! Αφότου ο διαδραστικός Ερμής γύρισε ανάδρομος στον φλογερό Τοξότη στις 16 Νοεμβρίου, και η πιο ασήμαντη συζήτηση έμοιαζε να μετατρέπεται σε κάτι… παραπάνω. Την Κυριακή, ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Σκορπιό και σας γυρίζει στη φωλιά σας για λίγη συναισθηματική ανάρρωση. Γλύψτε τις πληγές σας αλλά μην πέσετε στην παγίδα να νιώσετε θύματα. Θα μπορέσετε να το λύσετε την επόμενη εβδομάδα, ειδικά αν πάρετε την ευθύνη για το δικό σας μέρος του τσακωμού.

Την Κυριακή, η ερωτική Αφροδίτη φωλιάζει μαζί με τον Ερμή στον Σκορπιό και στη ζώνη του σπιτιού , βοηθώντας σας να εναρμονίσετε τις διαφωνίες. Μπορεί να νιώθετε πιο έντονη προσκόλληση απ’ ότι συνήθως στο σπίτι σας. Ξεκινήστε να κοιτάτε ιδέες για ντεκόρ στο διαδίκτυο. Δείτε αν η διαρρύθμιση του δωματίου σας εναρμονίζεται με το Φενγκ Σούι. Φροντίστε να μην παρακωλύει την γωνιά της αγάπης σας μια στοίβα άπλυτα! Μπορεί να εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα μιας νέα βαφής ή ενός νέου επίπλου. Όταν τελειώσετε, καλέστε φίλους για φαγητό, ενώ η Αφροδίτη βρίσκεται εδώ έως τις 7 Ιανουαρίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Παρθένος

Τα λόγια, μόλις εκφραστούν, δεν γίνεται να τα πάρετε πίσω. Κρατήστε αυτό το γεγονός στο μπροστινό μέρος του μυαλού σας από το Σάββατο έως τις 6 Δεκεμβρίου. Ο Ερμής επιστρέφει ανάδρομος στον Σκορπιό και στον Οίκο της επικοινωνίας σας: Ακόμα κι ένα αθώο σχόλιο μπορεί να μοιάζει με χαστούκι. Κρατήστε για εσάς τα βοηθητικά σχόλια, εκτός αν σας τα ζητήσουν… Και ακόμα και τότε, προσθέστε μια γενναία δόση διακριτικότητας!

ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/12 Α

Την Κυριακή, καθώς η ευχάριστη Αφροδίτη περνά στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας έως τις 7 Ιανουαρίου, η δημοτικότητά σας θα εκτοξευτεί! Κανείς δεν θα μπορεί –ακόμα κι εσείς που είστε τόσο οργανωτικοί– να παρακολουθήσει όλες αυτές τις προσφορές και τις προσκλήσεις. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε να κάνετε τα πάντα… Αλλά αυτό όχι μόνο θα αποδειχθεί αδύνατον, θα σας εξουθενώσει από τις πρώτες κιόλας νύχτες. Χρησιμοποιήστε τη διορατική ικανότητα διάκρισης του ζωδίου σας και διαλέξτε εκδηλώσεις που θα περάσετε καλύτερα –και μερικές που μπορεί να προσφέρουν ευκαιρίες για διασυνδέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia