ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/12 Επιστροφές και Επανασυνδέσεις

diaita-baros-zwdia

ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/12 Β

ζώδια Ζυγός

Η επιλογή είναι δική σας, Ζυγοί: Μπορείτε να αγχώνεστε για τα λεφτά και να τρελαθείτε από το άγχος ή μπορείτε να καθίσετε και να σχεδιάσετε έναν λογικό προϋπολογισμό. Ο αγγελιοφόρος Ερμής ήταν ανάδρομος από τις 16 Νοεμβρίου. Αλλά το Σάββατο επιστρέφει στον Σκορπιό και στην οικονομική σας ζώνη, πριν ορθοδρομήσει στις 6 Δεκεμβρίου. Αποδεχτείτε το γεγονός ότι μπορεί για τώρα να πρέπει να σφίξετε λίγο τη ζώνη σας, αλλά μην ξεχνάτε ότι είναι για το καλό σας. Αντί να γίνετε Σκρουτζ με τα έξοδα των γιορτών, δείτε αν οι συγγενείς σας θέλουν να κάνετε ένα κοινό ταμείο ή ακόμα και να θέσετε ένα ανώτατο όριο. Έτσι δεν χρεοκοπήσει κάποιος παίζοντας τον Άη Βασίλη.

Όχι ότι θα χρειαστεί να θυσιάσετε τη λάμψη! Μεταποιήστε τα δικά σας κομμάτια, κάντε μια εκδήλωση ανταλλαγής ρούχων ή δοκιμάστε μια υπηρεσία ενοικίασης… Από την Κυριακή έως τις 7 Δεκεμβρίου, η κυβερνήτης σας Αφροδίτη θα περνά κι αυτή από τον Σκορπιό και θα ανεβάσει τον πήχη στην πολυτέλεια των γιορτών. Κακομάθετε επιλεκτικά τον εαυτό σας και δεν θα καταλήξετε απένταροι. Και μην ξεχνάτε να επικεντρώνεστε στα κέρδη σας. Μια εποχιακή δεύτερη δουλειά μπορεί να γεμίσει ξανά το ταμείο πριν το 2019!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Σκορπιός

Σαν ευαίσθητος Σκορπιός, συνήθως πρώτα τσιμπάτε και κάνετε μετά τις ερωτήσεις (ή ζητάτε συγνώμες). Αλλά το Σάββατο ο εκφραστικός Ερμής (ανάδρομος από τις 16 Νοεμβρίου) επιστρέφει στο ζώδιό σας για άλλες πέντε ανάδρομες μέρες και τα λόγια σας θα έχουν παραπάνω βάρος. Γι’ αυτό πρέπει πραγματικά να σταματάτε και να σκέφτεστε πριν μιλήσετε, Σκορπιοί. Καλύτερα να παραμείνετε σιωπηλοί παρά να ρισκάρετε να χαλάσετε τη συμφωνία ή να προσβάλλετε κάποια σημαντική επαφή σας. Οι διαφωνίες μπορεί να εξαπλώνονται σαν φωτιά τις επόμενες πέντε μέρες… Έτσι για το καλό όλων, κρατήστε αποστάσεις ασφαλείας από αυτούς τους και καλά φίλους και εχθρούς!

ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/12 Β

Η πρόγνωση της Κυριακής είναι πολύ πιο λαμπερή, καθώς η Αφροδίτη, η θεά της αγάπης και της ομορφιάς, περνά στο ζώδιό σας έως τις 7 Ιανουαρίου. Οι άλλοι θα έλκονται από τη χάρη και την αυτοπεποίθησή σας –συμπεριλαμβανομένων μερικών χαζών που δεν μπορούσαν να τις διακρίνουν ενώ η Αφροδίτη ήταν ανάδρομη στον Σκορπιό από τις 5 έως τις 31 Οκτωβρίου. Εσείς αποφασίζετε: Θα τους προσφέρετε μια δεύτερη ευκαιρία ή θα περάσετε σε ανθρώπους που μπορούν να αναγνωρίσουν τη λάμψη σας από την αρχή; Όσο δεν κάνετε συμβιβασμούς με την αξία σας, Σκορπιοί, δεν θα κάνετε λάθος.

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Νιώθατε ότι μιλούσατε διαφορετική γλώσσα απ’ όλους τους άλλους, Τοξότες; Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας από τις 16 Νοεμβρίου, μπορεί να βρεθήκατε να σκοντάφτετε πάνω στα (ηθελημένα!) λόγια σας. Σήμερα, ο αγγελιοφόρος πλανήτης επιστρέφει στον Σκορπιό και στον μπερδεμένο δωδέκατο Οίκο σας έως τις 6 Δεκεμβρίου. Αναγνωρίστε αυτό ως την τέλεια κοσμική ευκαιρία για να κάνετε ένα διάλειμμα από την πώληση, την παρουσίαση ή την ομιλία σε ανθρώπους που σας σπάνε τα νεύρα.

Δεν μπορείτε να χαθείτε από προσώπου γης τουλάχιστον για τις τελευταίες πέντε μέρες του ανάδρομου κύκλου; Φροντίστε να βάλετε στο πρόγραμμα σας κάποιον χρόνο για αναζωογονητική χαλάρωση. Τι λέτε να κλείσετε ένα μασάζ για τα γενέθλιά σας; Η Αφροδίτη σιγοντάρει την απόφαση για βαθιά φροντίδα του εαυτού σας, όταν επιστρέφει στον Σκορπιό από την Κυριακή έως τις 7 Ιανουαρίου. Η δημιουργική δουλειά που είχατε κάνει κατά τη διάρκεια του μέρους του ανάδρομου κύκλου της από τις 5 έως τις 31 Οκτωβρίου μπορεί να εκτοξευτεί με πολλές φανφάρες. Πριν τελειώσει το 2018, μπορεί να συμφιλιωθείτε με ανθρώπους που είχατε ορκίσει εχθρούς σας. Προτείνεται μια ανοιχτή καρδιά.

ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/12 Β

zodia-zwdia-88-1

ζώδια Αιγόκερως

Περάσατε δυο εβδομάδες γεμάτες απογοήτευση, που ο Ερμής ήταν ανάδρομος στον ομιχλώδη δωδέκατο Οίκο σας. Ο πλανήτης της επικοινωνίας επιστρέφει στον Σκορπιό και στον ενδέκατο Οίκο σας της τεχνολογίας και της ομαδικής δουλειάς έως τις 6 Δεκεμβρίου. Για τις τελευταίες πέντε μέρες του ανάδρομου κύκλου του, προετοιμαστείτε: Μπορεί τα e-mail να καταλήγουν στα ανεπιθύμητα, οι κλήσεις να κόβονται στη μέση και τα μηνύματα να παρερμηνεύονται. Κρατάτε επαφή μετά από όλες τις σημαντικές επικοινωνίες σας και επιβεβαιώνετε τα ραντεβού σας.

Αλλά μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή την στιγμή επιστροφής: Να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας στα συστήματά σας, να αναβαθμίσετε τον χώρο αποθήκευσης σας. Και αν δεν έχετε αλλάξει κωδικούς πρόσβασης, να δημιουργήσετε νέους και πολύ ισχυρούς. Από την Κυριακή έως τις 7 Ιανουαρίου, η στοργική Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και φωτίζει τον κοινοτικό ενδέκατο Οίκο σας. Ποιον σκοπό θα θέλατε να υποστηρίξετε, Αιγόκεροι; Μια εκδήλωση φιλανθρωπίας ή μήπως θα θέλατε να χαρίσετε χρόνο ή βιβλία σε παιδιά; Με τις οργανωτικές σας δεξιότητες, μπορείτε να δημιουργήσετε την καλύτερη και λαμπρότερη επιτυχημένη εκδήλωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Υδροχόος

Μερικοί κανόνες έχουν δημιουργηθεί για να σπάνε, Υδροχόοι. Αλλά το κόλπο είναι να ξέρετε ποιοι είναι αυτοί και πότε πρέπει να το κάνετε. Ο αγγελιοφόρος Ερμής ήταν ανάδρομος για δυο εβδομάδες στη ζώνη της συνεργασίας σας και χαλούσε τη δυναμική της ομάδας. Το Σάββατο, επιστρέφει πίσω στον τομέα της καριέρας σας έως τις 6 Δεκεμβρίου. Για τις τελευταίες πέντε ανάδρομες μέρες μην κάνετε λες και σας έχουν χρίσει βασιλείς ή ξεκινήσετε να διαβάζετε τους πάντες λες και είναι βιβλίο της βιβλιοθήκης. Όταν στρώσουν τα πράγματα, θα πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε με τους ίδιους ανθρώπους… Έτσι μην εγκαταλείψετε την χαλαρή φύση σας τώρα που την χρειάζεστε περισσότερο από ποτέ.

ζώδια σαββατοκύριακο 01-02/12 Β

Ευτυχώς, η Αφροδίτη επιστρέφει στον Σκορπιό την Κυριακή και κάνει μια δεύτερη πορεία για το 2018 μέσα από τη ζώνη της καριέρας σας. Οι επαγγελματικές σχέσεις σας αντιμετώπισαν προκλήσεις κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου της Αφροδίτης τον Οκτώβριο; Μπορείτε είτε να αποκαταστήσετε την αρμονία είτε να ξεκινήσετε να κυκλοφορείτε στα πάρτι για τις γιορτές που αποτελούν καλές ευκαιρίες για δικτύωση. Μόλις οι άλλοι καταλάβουν ότι «εξερευνάτε τις επιλογές σας», μπορεί να εκπλαγείτε πραγματικά από τις ευκαιρίες που θα προκύψουν.

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια Ιχθύες

Προσοχή, κόσμε: Ένα Ψάρι σε αποστολή! Ο αγγελιοφόρος Ερμής ήταν ανάδρομος από τις 16 Νοεμβρίου. Αλλά το Σάββατο επιστρέφει στον ανυπόκριτο Σκορπιό και στον επικοινωνιακό ένατο Οίκο σας, πριν διορθώσει την πορεία του την επόμενη Πέμπτη στις 6 Δεκεμβρίου. Γι’ αυτές τις τελευταίες πέντε μέρες του ανάδρομου κύκλου του, δεν θα μπορέσετε να κλείσετε το στόμα σας… Αλλά μπορείτε να δοκιμάσετε να απαλύνετε την ειλικρίνειά σας με μεριές ευγενικές λέξεις;

Η παρόρμηση να ξοδέψετε σε πολυτελείς ταξιδιωτικούς προορισμούς σάς χτυπά την Κυριακή: Η ηδονιστική Αφροδίτη περνά στον παγκόσμιο ένατο Οίκο σας έως τις 7 Ιανουαρίου. Το ζώδιό σας αναζητά την άνεση, θέλει να ξέρει πού πηγαίνει, ποιος έρχεται μαζί (και αν υπάρχει πισίνα ή θάλασσα). Αλλά μερικές φορές θα περάσετε καλύτερα αν είστε τελείως αυθόρμητοι και δείτε αν θα σας συμβούν ευχάριστα ατυχήματα. Άντε, λοιπόν, Ιχθύες: ρισκάρετε και κλείστε ένα ταξίδι που δεν έχετε σχεδιάσει με κάποιον ξεχωριστό –ή μόνοι σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66