Ζώδια Σαββατοκύριακο 02-03/04 Η καρδιά σας και όχι το μυαλό

erwtikes-27314-ζωδια

Ζώδια Σαββατοκύριακο 02-03/04 Α΄.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 02-03/04 Κριός .

Όταν βλέπετε κάτι, πρέπει να το λέτε; Πιθανότατα δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε ούτως ή άλλως, καθώς ο Ήλιος συγχρονίζεται με τον αθυρόστομο Ερμή στον Κριό και ενεργοποιεί τον παρορμητικό πρώτο οίκο σας. Το ένστικτό σας θα είναι πιο οξυδερκές από την ευγένειά σας, αλλά τουλάχιστον θα πάρετε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Και αυτό είναι πάντα προτιμότερο από το να συλλογίζεστε ασταμάτητα ενώ οι φίλοι σας αρχίζουν να σκέφτονται να σας χρεώνουν με την ώρα για τις συμβουλές τους!

Χρησιμοποιήστε αυτή την Κυριακή για να ξεμπερδέψετε με τις εκκρεμότητες που εμποδίζουν την πρόοδο ενός σημαντικού έργου. Η Σελήνη στον ακλόνητο Ταύρο προσκρούει στον ανασταλτικό Ουρανό, ο οποίος μπορεί να σας βάλει στον πειρασμό να βιαστείτε, αλλά μην το κάνετε! Αυτές οι κινήσεις μπορεί να αποδειχθούν οι πιο κρίσιμες, οπότε αναγκάστε τον εαυτό σας να επιβραδύνει και να τις διεκπεραιώσει! Μείνετε συγκεντρωμένοι στην τελική σας πρόθεση και υπενθυμίστε στον εαυτό σας πόσο κοντά σε αυτήν είστε πραγματικά!

zodia-taro-45

Ταύρος

Ελαφρύνετε την ατζέντα σας, Ταύροι, και αφήστε λίγο ελεύθερο χρόνο μέσα στο Σάββατο σας. Με τον Ήλιο και τον προσεκτικό Ερμή στον ψυχικό δωδέκατο οίκο σας, θα μπορούσατε να έχετε κάποιες εκλάμψεις ενώ γράφετε ημερολόγιο ή διαβάζετε και ερευνάτε για ένα θέμα. Ψάχνετε για κάτι διασκεδαστικό; Δοκιμάστε κάτι σχετικό με τη μουσική ή τη μεταφυσική. Προμηθευτείτε εισιτήρια για μια παράσταση ή βρεθείτε με φίλους που παίζουν όργανα ή τραγουδούν. Ένας δάσκαλος γιόγκα μπορεί να διδάσκει ένα καταπληκτικό μάθημα – ίσως να είναι αυτό που χρειάζεστε για να χαλαρώσετε από τα άγχη της καθημερινότητας.

Την Κυριακή μπορεί να νιώσετε ότι σας τραβάνε προς διάφορες ανταγωνιστικές κατευθύνσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιό σας δέχεται την ενέργεια του μετασχηματιστικού Ουρανού. Στον Ταύρο, η Σελήνη χαίρεται να ταξιδεύει με χαμηλότερη ταχύτητα, να βλέπει τα αξιοθέατα και να απολαμβάνει τη διαδρομή. Αλλά όταν αυτή ευθυγραμμίζεται με τον μετασχηματιστικό Ουρανό, ρίχνει ένα δελεαστικό πράσινο φώς στο χορτάρι της άλλης πλευράς. Ξαφνικά το “αργά και σταθερά” μοιάζει σαν να πηγαίνετε με την όπισθεν! Αλλά κάτω από αυτούς τους αβέβαιους ουρανούς, είναι καλύτερο να τα εξερευνήσετε όλα χωρίς να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Σαββατοκύριακο 02-03/04 Δίδυμοι

Καθώς ο Ήλιος συγχρονίζεται με τον Ερμή στον κοινό ενδέκατο οίκο σας αυτό το Σάββατο, το δεκατιανό θα μπορούσε να εξελιχθεί σε έναν ομαδικό καταιγισμό ιδεών. Όσο περισσότερα σχόλια, τόσο το καλύτερο, και μην ανησυχείτε ότι θα σας οδηγήσουν προς πάρα πολλές κατευθύνσεις. Μόλις τα δεχτείτε όλα, μπορείτε να συνθέσετε τα νέα δεδομένα και να βρείτε την καλύτερη πορεία δράσης. Αλλά πρώτα, αφήστε το μυαλό και τη φαντασία σας να ταξιδέψουν.

Με τη Σελήνη να ξετυλίγεται στον Ταύρο και στον δωδέκατο οίκο της ξεκούρασης, των μεταβάσεων και της φαντασίας σας την Κυριακή, κρατήστε τα σχέδια του παιχνιδιού σας χαλαρά και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί σε δραστηριότητες που σας κάνουν κέφι -και να βγείτε από αυτές που δεν σας κάνουν κέφι. Η καρδιά σας και όχι το μυαλό σας, θα καθοδηγεί, και μπορεί να πιάσετε μια ισχυρή δόνηση που πρέπει να εμπιστευτείτε. Καθώς η Σελήνη ταλαντεύεται σε ένα διεγερτικό ραντεβού με τον απρόβλεπτο Ουρανό, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τις λήψεις της έμπνευσής σας χωρίς να ανησυχείτε για τις λεπτομέρειες. Τέχνη, μουσική, πνευματική συζήτηση: Αυτά θα κάνουν την δική σας δημιουργική ενέργεια να ρέει.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-11/04 – Deste Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Απριλίου 22

chartomantia-098

Καρκίνος

Με τον Ήλιο και τον Ερμή να ανταλλάσσουν φιλικά πυρά στη ζώνη της καριέρας σας το Σάββατο, ίσως δυσκολευτείτε να ξεφύγετε από τη λειτουργία της παραγωγικότητας. Φροντίστε όμως να κάνετε κάποια διαλείμματα και να δώσετε στον εαυτό σας μια σταθερή ώρα λήξης. (Δηλαδή, προσπαθήστε να αποσυνδεθείτε πριν από την δύση του ηλίου.) Είναι εύκολο να έχετε εμμονή με τις λεπτομέρειες καθώς διαμορφώνετε, σχεδιάζετε και μπαίνετε στην παραγωγή ενός πλάνου. Αλλά αν διαπιστώσετε ότι παρασύρεστε στην τελειομανία, ζητήστε ανατροφοδότηση από κάποιον του οποίου τη γνώμη εμπιστεύεστε απόλυτα.

Με τον κυβερνήτη σας, την ευαίσθητη Σελήνη, να περιφέρεται στον Ταύρο και στον ενδέκατο οίκο της συντροφικότητάς σας την Κυριακή, αποζητάτε χρόνο με τον στενό σας κύκλο. Συγκεντρώστε τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους για ένα δείπνο ή πάρτε εισιτήρια για να ακούσετε την αγαπημένη σας μουσική. Με τη Σελήνη να συνεργάζεται με τον τεχνικό Ουρανό, μπορεί ακόμη και να κάνετε νέους φίλους συμμετέχοντας σε μια διαδικτυακή ομάδα. Αν κάποιος σας προτείνει μια ιδέα που είναι άγνωστη ή λίγο έξω από τη ζώνη άνεσής σας, προκαλέστε τον εαυτό σας να τολμήσει. Αυτή είναι μια ιδανική μέρα για να σκεφτείτε νέες ιδέες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Ζώδια Σαββατοκύριακο 02-03/04 Λέων

Με τον Ήλιο και τον ατρόμητο Ερμή να συγχωνεύονται στον νομαδικό ένατο οίκο σας, η επιθυμία για περιπλάνηση θα σας γεννηθεί έντονα αυτό το Σάββατο. Βάλτε ως στόχο την ανακάλυψη, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φορέσετε τα αθλητικά σας και να πάτε μια βόλτα με το ποδήλατο για να δείτε νέα αξιοθέατα. Σήμερα, είστε ο εξερευνητής του ζωδιακού κύκλου και αυτή η διέλευση κεντρίζει την πνευματική σας περιέργεια. Αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημά σας για να βουτήξετε σε εκείνο το μυθιστόρημα για το οποίο όλοι μιλούν. Αν αποζητάτε πνευματική διέγερση, γίνετε μέλος μιας λέσχης βιβλίου όπου μπορείτε να διαβάσετε και να συζητήσετε τα κεφάλαια μαζί.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 01-11/04 – Deste Προβλέψεις για 1ο 10ήμερο Απριλίου 22

Δεν είναι καθόλου εγκληματικό να σηκώσετε τα μανίκια σας και να τελειώσετε με ημιτελή εργασία μέσα στο Σαββατοκύριακο -ιδιαίτερα την Κυριακή, με τη Σελήνη να διανύει τον Ταύρο και τον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται επίσης με τον μετασχηματιστικό Ουρανό, σηματοδοτώντας ότι μπορεί να λάβετε απάντηση σε ένα email ή μια αίτηση. Αυτή είναι μια τέλεια μέρα για να τολμήσετε κάτι καινούργιο που έχετε σκεφτεί. Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε: Απλά κάντε μια δοκιμή και δείτε πώς θα το χειριστείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλιος 22  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Παρθένος

Το πρωινό στο κρεβάτι μπορεί να είναι ακριβώς αυτό που ο γιατρός διέταξε για το Σάββατο. Με τον Ήλιο και τον παιχνιδίαρικο Ερμή να περιπλέκονται στον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας, θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε το μυαλό σας σε πεζά θέματα. Αν δεν έχετε κάποιο ξεχωριστό άτομο για να στέλνετε πονηρά μηνύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα μπορούσατε να ασχοληθείτε στενά με την έμπνευσή σας. Αφεθείτε σε ένα έργο πάθους εκτός από τις δουλειές του Σαββατοκύριακου.

Με τη Σελήνη να περνάει στον Ταύρο και τον επεκτατικό ένατο οίκο σας την Κυριακή, ήρθε η ώρα να ξεφύγετε από τη ζώνη άνεσής σας – όσο πιο μακριά, τόσο το καλύτερο! Είναι εύκολο για το οργανωτικό σας ζώδιο να επιμείνετε στα δοκιμασμένα και να μην ξεφεύγετε από τα γνωστά σας κατατόπια. Αλλά όταν η Σελήνη αγκαλιάζεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό σε αυτή την εξερευνητική ζώνη σήμερα, μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο περιπετειώδης αισθάνεστε. Χρειάζεστε ένα παραπάνω κίνητρο; Τηλεφωνήστε σε έναν ατρόμητο φίλο και πείτε του τι σκέφτεστε. Αν διαλέξετε το κατάλληλο άτομο, πιθανότατα θα πάει την ιδέα σας στο επόμενο συναρπαστικό επίπεδο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098