Ζώδια Σαββατοκύριακο 03-04/09 Κατακλυσμός Συναισθημάτων και πράξεων

didaskalia-planitwn-afroditi

Ζώδια Σαββατοκύριακο 03-04/09 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 03-04/09 Κριός .

Το ζώδιό σας πρόκειται να εκδηλώσει υπερβολική ειλικρίνεια αυτό το Σάββατο, και με την σημερινή Σελήνη στον Τοξότη να ρίχνει τις εξισορροπητικές ακτίνες της στον ειλικρινή ένατο οίκο σας, ίσως μπείτε στον πειρασμό να ξεστομίσετε κάτι που, αν και αληθινό, δεν θα έπρεπε να ειπωθεί χωρίς λίγη εξομάλυνση. Δεν χρειάζεται να σωπάσετε όταν έχετε κάτι να πείτε. Απλά προσέξτε τα λόγια που επιλέγετε να πείτε αλλά και τη γραπτή σας επικοινωνία.

Την Κυριακή, η λαμπερή Αφροδίτη περνάει στην πρακτική Παρθένο και τον έκτο οίκο , δίνοντας έμφαση στην ευεξία σας μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. Χρειάζεστε ένα μικρό κίνητρο για να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τους στόχους σας; Προσκαλέστε μερικούς φίλους με κοινούς στόχους να σας ακολουθήσουν σε μια εφαρμογή όπου μπορείτε να καταγράφετε και να μοιράζεστε την πρόοδό σας. Το να μείνετε μέσα για να μαγειρέψετε το υγιεινό σας δείπνο χρησιμοποιώντας αγνά υλικά είναι ουσιαστικά το ιδανικό ραντεβού για φαγητό καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται στην Παρθένο. Και η επικοινωνία με τη φύση μπορεί να είναι τόσο θεραπευτική όσο και μια προπόνηση υψηλής έντασης. Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε να πάτε με το ποδήλατο στη δουλειά αυτή την εβδομάδα;!

zodia-taro-45

Ταύρος

Το σαγηνευτικό σας στοιχείο δεν μπορεί να συγκρατηθεί αυτό το Σάββατο, χάρη στη σημερινή Σελήνη στον Τοξότη που περιστρέφεται στον λάγνο όγδοο οίκο σας. Έχετε έντονη διάθεση να φλερτάρετε, αλλά οι σκοποί σας είναι σοβαροί. Ενώ σας αρέσει να περνάτε καλά γνωρίζοντας νέα άτομα, τα σημερινά αστέρια δίνουν ελπίδες για κάποιον με προοπτική διάρκειας, είτε πρόκειται για μια επαγγελματική, δημιουργική ή ρομαντική συνεργασία. Τα ζευγάρια μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή την αισθησιακή ενέργεια για να αναθερμάνουν τη σχέση τους.

Την Κυριακή, η λαμπερή Αφροδίτη εισέρχεται στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, ξυπνώντας μέσα σας τη μούσα του στυλ. Κλείστε άμεσα ένα ραντεβού στο κομμωτήριο πριν ο Ερμής γυρίσει ανάδρομος στις 9 Σεπτεμβρίου. Από ρομαντικής άποψης, αυτή είναι μια ιδανική εποχή για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Αν είστε δεσμευμένοι, προγραμματίστε περισσότερα ραντεβού για τους δυό σας και αρχίστε να μιλάτε για τους κοινούς σας μελλοντικούς στόχους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Σαββατοκύριακο 03-04/09 Δίδυμοι

Σας αρέσει να κρατάτε τις επιλογές σας ανοιχτές και να μην δεσμεύεστε ιδιαίτερα! Αποτελεί στοιχείο του ευμετάβλητου ζωδίου σας το να θέλετε ποικιλία στη ζωή σας, αλλά καθώς η Σελήνη του Σαββάτου στον Τοξότη φέρνει ισορροπία στον οίκο των σχέσεών σας, ίσως τελικά να είστε έτοιμοι να επισημοποιήσετε έναν συγκεκριμένο δεσμό. Η λήψη αποφάσεων μπορεί να είναι πρόκληση, αλλά εμπιστευτείτε την καρδιά σας σε αυτό το θέμα, Δίδυμε. Ξέρετε τι πραγματικά χρειάζεστε για να είστε ευτυχισμένοι μακροπρόθεσμα. Και ακόμα κι αν δεν είστε ακόμα έτοιμοι για μια τελική απόφαση, σκεφτείτε κάθε συνεργασία από την άποψη του αν έχει αυτό που χρειάζεται για να διανύσει την απαιτούμενη απόσταση.

Αυτή την Κυριακή, η αισθητική Αφροδίτη φτάνει στην Παρθένο και τον τέταρτο οίκο της οικίας σας μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, ένας ετήσιος κύκλος που πιθανόν να σας κάνει να σκέφτεστε αδιάκοπα την ανανέωση της κατοικίας σας. Ο ερωτικός πλανήτης χαμογελάει επίσης στη ρομαντική σας ζωή, οπότε εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια και περάστε περισσότερο χρόνο μαζί στο ιδιωτικό σας καταφύγιο. Αν είστε σε σχέση ίσως ήρθε η ώρα να ανταλλάξετε κλειδιά, να βρείτε μαζί σπίτι ή να ανακαινίσετε την κουζίνα σας. Αυτός ο κύκλος της Αφροδίτης κατακλύζει τον κόσμο σας με θετική θηλυκή ενέργεια. Σύντομα θα μπορούσατε να δεθείτε με μια νέα φίλη ή να αποκτήσετε μια σημαντική συνεργάτιδα.

Διαβαστε επισης : Tράπουλα SFIGGA 05-11/09 Επανασυνδέσεις – Δεσμεύσεις – Χωρισμοί

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Καρκίνος

Είναι καλό να έχετε κίνητρο, Καρκίνε, αλλά φροντίστε να πατήσετε φρένο πριν να ξεπεράσετε τα όρια της εμμονής. Αυτό ίσως να είναι πιο εύκολο να το λέτε παρά να το κάνετε αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη προσγειώνεται στον οργανωτικό και συστηματικό έκτο οίκο σας και ξυπνά το κομμάτι του εαυτού σας που επιθυμεί τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων. Θέστε ως τη βασική σας αρχή το μέτρο, όχι την τελειομανία. Εξάλλου, πόσους ευτυχισμένους τελειομανείς γνωρίζετε;

Καθώς η φιλόξενη Αφροδίτη προσγειώνεται στον κοινωνικό τρίτο οίκο σας αυτή την Κυριακή, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου, γεμίστε το πρόγραμμά σας με δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά. Ευτυχώς, δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψετε μακριά για να τις βρείτε, καθώς η Αφροδίτη στον τρίτο οίκο φέρνει πολλές δράσεις στο κοντινό σας περιβάλλον. Το πνεύμα, το στυλ και η γοητεία σας θα μπορούσαν να προσελκύσουν πλήθος θαυμαστών, συμπεριλαμβανομένου ενός πιθανού υποψήφιου συντρόφου που βρίσκεται στη φιλική σας ζώνη. Οι ελεύθεροι Καρκίνοι θα πρέπει να βάλουν περισσότερα ραντεβού γνωριμιών και εξόδων στο ημερολόγιό τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ζώδια Σαββατοκύριακο 03-04/09 Λέων

Είστε γεμάτοι με δημιουργικές ιδέες! Τώρα η πρόκληση είναι να περιορίσετε το πεδίο των επιλογών σας, να επικεντρωθείτε σε μία . Μην ανησυχείτε Λέων: Μπορείτε πάντα να επανεξετάσετε τις υπόλοιπες επιλογές μια άλλη φορά. Τώρα πρέπει να εστιάσετε την έντονη ενέργειά σας σε ένα συγκεκριμένο πράγμα για να γευτείτε την επιτυχία. Ευτυχώς, η εξισορροπητική Σελήνη του Σαββάτου στον Τοξότη φέρνει λίγη μετριοπάθεια στον πέμπτο οίκο σας, δίνοντάς σας τη διορατικότητα να προβλέψετε τις παγίδες και να τις αποφύγετε. Σχεδιάστε μια εναλλακτική σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν σύμφωνα με το σχέδιο. Νιώθετε εξαντλημένοι;

Με την εξωστρεφή Αφροδίτη να βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 11 Αυγούστου, έχετε συμμετέχει σε πολλές κοινωνικές συναναστροφές. Την Κυριακή, η Αφροδίτη μετακινείται στην Παρθένο και τον λογικό δεύτερο οίκο σας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου. Αρνηθείτε ευγενικά μερικές από τις προσκλήσεις που λαμβάνετε και φροντίστε να αναπαυθείτε κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου χαλάρωσης. Οι ζεστές, καθημερινές στιγμές θα είναι οι πιο ρομαντικές τώρα. Αφιερώστε χρόνο για την προσωπική σας περιποίηση. Ήρθε η ώρα να κλείσετε ένα ραντεβού για χαλαρωτικό μασάζ και να αποκτήσετε μια καλή συνήθεια που θα προάγει την ευεξία σας.

Διαβαστε επισης : Tράπουλα SFIGGA 05-11/09 Επανασυνδέσεις – Δεσμεύσεις – Χωρισμοί

μελλοντολόγος

Παρθένος

Είστε ο ιδανικός άνθρωπος για να στραφούν οι συνάδελφοί σας στη δουλειά όταν ένα έργο ξεφεύγει από την πορεία του, λόγω του λογικού σας μυαλού και της ικανότητάς σας να παραμένετε ψύχραιμοι υπό πίεση. Η προσωπική σας ζωή, ωστόσο, είναι άλλο ζήτημα, καθώς δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας, σωστά, Παρθένε; Το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια οργανωτική ενέργεια στη ζώνη της οικίας σας, ένα οικογενειακό ζήτημα μπορεί να χρειαστεί την προσοχή σας.

300x300a

Να θυμάστε, δεν είναι δική σας δουλειά να το “διορθώσετε”. Μερικές φορές οι άνθρωποι χρειάζονται απλώς να ακουστούν και να αναγνωριστούν. Προγραμματίστε να περάσετε χρόνο αφιερωμένο στον εαυτό σας αυτή την Κυριακή, καθώς ο ερωτικός πλανήτης Αφροδίτη κάνει την ετήσια στάση του στην Παρθένο μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.

Παρόλο που θα έχετε πολλούς θαυμαστές τις επόμενες εβδομάδες, μιας και η Αφροδίτη σας κάνει να λάμπετε, η πρώτη σας προτεραιότητα είναι να επανασυνδεθείτε με τη δική σας δύναμη, ομορφιά και δημιουργικότητα. Ίσως αφήσατε ένα προσωπικό έργο να μείνει πίσω, ενώ ήσασταν απασχολημένοι με την υποστήριξη των άλλων.

Δώστε του την προσοχή σας ξανά, ξεκινώντας από σήμερα. Κάντε έναν περίπατο ή μια βόλτα με το ποδήλατο- κεράστε τον εαυτό σας ένα γευστικό δείπνο, ενώ παράλληλα γράφετε ημερολόγιο ή διαβάζετε κάτι που σας ευχαριστεί. Το να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αγάπη και στοργή θα καταστήσει αδύνατο το να συμβιβαστείτε με οτιδήποτε λιγότερο από τους άλλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera