Ζώδια σαββατοκύριακο 03-04/10 Βάλτε τις επιθυμίες σας ως προτεραιότητα

vimata-epityxias

Ζώδια σαββατοκύριακο 03-04/10 Α

Ζώδια 03-04/10 Κριός

Εξετάστε τα κίνητρά σας αυτό το σαββατοκύριακο, Κριέ. Προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε κάποιον με τις δεξιότητές σας; Ή θέλετε απλά να διασκεδάσετε και να απολαύσετε την παρέα του; Αυτό το Σάββατο θα είστε πιο χαρούμενοι ζώντας απλά τη στιγμή, χωρίς να προσπαθείτε να κεντρίσετε κάτι «μεγάλο». Εάν πρέπει να ενδώσετε οπωσδήποτε στην τελειομανία σας, ελέγξτε την τραπεζική και πιστωτική σας κατάσταση για πιθανά σφάλματα ή εκπλήξεις.

Την Κυριακή, η επαγγελματική σας ζωή επιστρέφει στο προσκήνιο… Υπέστη έναν εκτροχιασμό τους τελευταίους πέντε μήνες, με την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα. Θέλετε να αντισταθμίσετε τον χαμένο χρόνο; Αποκτήστε πραγματική σαφήνεια στους στόχους σας, καταλήξτε τι θα δουλέψετε πρώτα και ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σας.

zodia-taro-45

Ταύρος

Αντίο ενοχές! Βάλτε τις επιθυμίες σας ως προτεραιότητα της ομάδας σας το Σάββατο, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Συχνά είστε ευτυχείς με το να ακολουθείτε τα σχέδια άλλων… Αλλά αυτό το σαββατοκύριακο κάντε το δικό σας! Και αν κανείς δεν ενδιαφέρεται να ακολουθήσει, προχωρήστε μόνοι. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε αυτό που θέλετε, αλλά και να γνωρίσετε συναρπαστικά νέα άτομα στην πορεία!

Την Κυριακή, μπορεί να χαθείτε σε ιστοσελίδες ταξιδιωτικές και τιμών για πτήσεις προς έναν ονειρικό προορισμό. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, Ταύρε: Θα είναι εξαιρετικά ακριβές και δεν θα αισθανθείτε απογοητευμένοι αν δεν υλοποιηθεί η φιλοδοξία σας. Ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας ολοκληρώνει την ετήσια πεντάμηνη αναδρομή του, στον ένατο οίκο σας της περιπέτειας και της επέκτασης. Αφού είχατε μπλοκαριστεί για σχεδόν μισό χρόνο, πλέον είστε ανυπόμονοι να απλώσετε τα φτερά σας και να πετάξετε μακριά. Θα χρειαστείτε ένα σχέδιο πορείας πρώτα – αλλά μόλις έχετε πλήρες στο όραμά σας, προχωρήστε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια 03-04/10 Δίδυμοι

Αφήστε τα πράγματα λίγο πιο χαλαρά αυτό το Σάββατο, Δίδυμοι. Θα ανακαλύψετε πολλά όμορφα πράγματα, αν δεν ακολουθήσετε ένα αυστηρό πρόγραμμα. Με την ήρεμη Σελήνη στον Ταύρο και τον δωδέκατο οίκο σας της ξεκούρασης, ίσως δεν θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι ή και να βγείτε από το σπίτι. Πάρτε τον χρόνο σας πίνοντας καφέ και τρώγοντας πρόγευμα, ακολουθώντας την πρωινή ρουτίνα. Χαλαρώστε με τις πιτζάμες σας, φτιάξτε έναν δεύτερο (ή τρίτο) latte. Ενεργοποιήστε τη φαντασίας σας, ιδανικά κάνοντας κάτι που θέλετε καιρό αλλά δεν βρήκατε τον χρόνο.

Αφήστε το φως της αγάπης να λάμψει από αυτή την Κυριακή, που ο σκοτεινός Πλούτωνας ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του στον όγδοο οίκο σας των συναισθημάτων. Εάν έχετε παγιδευτεί σε ζητήματα δυσαρέσκειας, ζήλιας ή εγκατάλειψης, θα αρχίσετε να αισθάνεστε κάποια ανακούφιση. Πρέπει να έχετε αποκτήσει λίγη παραπάνω σοφία από όσα βιώσατε… Άρα έχετε πλέον στρατηγικές αντιμετώπισης, σε περίπτωση που επανεμφανιστούν!

tarw-zwdia

Καρκίνος

Συγκεντρώστε την παρέα και εκπλήξτε τη με ένα σχέδιο δράσης για αυτό το Σάββατο! Με τη Σελήνη στον κοινωνικό Ταύρο και τη ζώνη σας των συνεργασιών, θα είστε πιο χαρούμενοι στην επαφή με αγαπημένα άτομα – από κοντά ή μέσω διαδικτύου. Κανονίστε μια μικρή απόδραση για το σαββατοκύριακο, επισκεφθείτε μια καλά κρυμμένη παραλία ή κάντε πεζοπορία σε ένα μονοπάτι στη φύση. Υπάρχουν κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθηθούν το 2020, Καρκίνε… Αλλά αν εστιάσετε στην ασφάλεια όλων, θα περάσετε τέλεια!

Την Κυριακή, μια αλλοιωμένη ή μπερδεμένη σχέση μπορεί να σωθεί από την αστάθεια των τελευταίων μηνών: Ο σκιώδης Πλούτωνας ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του πέντε μηνών, στη ζώνη σας της συντροφικότητας. Τα ζευγάρια μπορούν να αναζωπυρώσουν την σπίθα τους, οι νέες σχέσεις έχουν την ευκαιρία να σταθεροποιηθούν. Και οι Καρκίνοι που είναι μόνοι, θα έχουν μια ανανεωμένη αίσθηση αισιοδοξίας στο παιχνίδι των γνωριμιών!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια 03-04/10 Λέων

Ένας αιφνίδιος καταιγισμός ιδεών μπορεί να σας προκύψει ενώ παίρνετε το πρόγευμά σας το Σάββατο: Μην τα παρατήσετε, πριν βρείτε την ιδανική λύση που ψάχνατε εδώ και καιρό! Με τη Σελήνη στον ρεαλιστικό Ταύρο και τον δέκατο οίκο σας της καριέρας και της δημόσιας εικόνας, έχετε μεγάλες ιδέες για την επόμενη κίνησή σας. Εργαστήκατε για έναν σημαντικό στόχο και γνωρίζετε ότι τα μικρά και σταθερά βήματα σας οδηγούν στη γραμμή τερματισμού. Ακόμα κι αν δεν μετάσχετε σε μια διασκεδαστική ομαδική δραστηριότητα, θα αξίζει τον κόπο όταν τελικά πετύχετε τον στόχο σας!

Την Κυριακή μπορείτε να αφιερωθείτε στον τομέα της ευεξίας σας, ακόμα κι αν την αμελήσατε στη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο Πλούτωνας επιστρέφει ορθόδρομος στον έκτο οίκο σας της υγείας. Ο σκιώδης πλανήτης ήταν ανάδρομος τους τελευταίους πέντε μήνες, καθιστώντας δύσκολες τις έξυπνες επιλογές. Αλλά τώρα είστε έτοιμοι να βελτιώσετε τον εαυτό σας, με τακτική άσκηση και πιο προσεγμένη διατροφή. Επικεντρωθείτε στο πόσο καλό είναι κάτι για εσάς και όχι σε αυτό που «εγκαταλείπετε» – και δεν θα αισθάνεστε ότι στερήστε!

taro-zodia-76

Παρθένος

Οι άνθρωποι θα είναι γεμάτοι εκπλήξεις αυτό το Σάββατο, Παρθένε! Να είστε ανοιχτόμυαλοι στις συνομιλίες σας. Το παιδί που σας φτιάχνει καφέ, μπορεί να έχει πολλά κοινά ενδιαφέροντα με εσάς. Ένας άγνωστος μπορεί να εργάζεται στην εταιρεία όπου μόλις υποβάλατε αίτηση για μια θέση. Και αν είστε μόνοι, μπορεί να γοητευτείτε από τον πιο ανέλπιστο τύπο… Πότε μην κρίνετε ένα βιβλίο από το εξώφυλλο! Εάν αισθάνεστε ότι κάποιος σας κάνει «κλικ», προχωρήστε το. Κάντε ερωτήσεις, μοιραστείτε προσωπικές πληροφορίες χωρίς να είστε επιθετικοί ή να ανοιχτείτε υπερβολικά. Με αυτό τον τρόπο δημιουργούνται μερικές από τις καλύτερες συνδέσεις!

Την Κυριακή, η ερωτική σας ζωή λαμβάνει μια μετάγγιση φρέσκιας ενέργειας! Ο κοσμικός Πλούτωνας λήγει την πεντάμηνη ανάδρομη πορεία του στον πέμπτο οίκο σας του ρομαντισμού. Δεν ήταν ο ευκολότερος κύκλος, ακόμη και για Παρθένους που έχουν μια δυνατή σχέση… Με τον Πλούτωνα ορθόδρομο, μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις και να επιστρέψετε στην ζεστή και στοργική αγάπη σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot