Ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/01 Το είδος της αλλαγής που δεν μπορείτε να αντισταθείτε

gynaika-zygos-rantevoy-antras-zygos

Ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/01 Α

Ζώδια Κριός

Η οικονομική ζωή σας μπορεί να αναπτυχθεί αναπάντεχα, Κριοί, αλλά θα πρέπει να χρειαστεί να πάρετε λίγο πιο τολμηρά ρίσκα απ’ ό,τι συνήθως. Και αυτό λέει κάτι. Με την ένωση της ευαίσθητης Σελήνης με τον Ουρανό στον Οίκο των χρημάτων σας, μπορεί να ακούσετε για μια νέα δουλειά ή να σας ζητήσουν να κάνετε μια παρουσίαση για το πρότζεκτ των ονείρων σας. Στην προσωπική ζωή, πάρτε τον χρόνο σας όταν απαντάτε στις κλήσεις και τα μηνύματα ενός θαυμαστή. Αφήστε τις σχέσεις να εξελιχθούν φυσικά. Διατηρήστε έναν αέρα μυστηρίου που θα σας κάνει πιο ελκυστικούς.

Την Κυριακή οι θερμοκρασίες μπορεί να ανέβουν καθώς ο Άρης, ο πλανητικός κυβερνήτης σας, σχηματίζει ένα ενεργητικό τρίγωνο με τον Χείρωνα στον Κριό. Αυτή η ταραχώδης ενέργεια μπορεί να σας κάνει να λέτε τις απόψεις σας χωρίς φίλτρο, πράγμα που μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα. Θυμηθείτε: Μόνο και μόνο επειδή σκέφτεστε κάτι, δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το πείτε. Και ό,τι κι αν κάνετε, μην στείλετε ένα παρορμητικό μήνυμα τα ξημερώματα –περιμένετε μέχρι μετά το πρωινό για να νιώσετε πιο ήρεμοι. Ή, ακόμα καλύτερα: Κλείστε τελείως το τηλέφωνο και πηγαίνετε γυμναστήριο!

zodia-taro-45

ζωδια Ταύρος

Δεν είστε λουλουδάκι, Ταύροι, αλλά ίσως εκπλαγείτε από τις πράξεις σας το Σάββατο. Η Σελήνη μπαίνει στην ομάδα του άστατου Ουρανού στο ζώδιό σας. Τα πιο τρελά και πιο ανορθόδοξα μέρη της προσωπικότητάς σας μπορεί να ανέβουν στην επιφάνεια, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί θετικό ή όχι και τόσο αν η παρέα σας προσβάλλεται εύκολα. Ενώ το ζώδιο σας ωθεί τους κανόνες στα όρια και ξέρει την αξία του να κρατά τους άλλους σε εγρήγορση, προσέξτε να μην το παρακάνετε.

Την Κυριακή όταν ο Χείρωνας σχηματίσει ένα ενεργητικό τρίγωνο με τον Άρη, το μυαλό σας θα περάσει σε υπερδιέγερση. Ό,τι σχέδια κι αν έχετε για το σαββατοκύριακο, φροντίστε να αφήσετε και μερικές στιγμές ησυχίας. Ένα μάθημα γιόγκα ή διαλογισμός είναι αυτό που χρειάζεστε για να βγάλετε τις επόμενες μέρες. Καθώς ο δωδέκατος οίκος κυβερνά τη ψυχή, λίγη αυτοανάλυση θα οδηγήσει σε τεράστιες αποκαλύψεις. Αυτή η όψη θα δείξει επίσης σε ποιους τομείς το παρακάνετε. Αν πνίγεστε στις ευθύνες, ζητήστε από έναν φίλο να σας βοηθήσει ή να πάρει από τα χέρια σας τυχόν περιττές δουλειές. Μερικές φορές φορές το «όχι» είναι πολύ καλή λέξη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra

Ζώδια Δίδυμοι

Πνίγεστε στην ακαταστασία; Έχει έρθει η ώρα να αναλάβετε οριστική δράση. Η ένωση της Σελήνης με τον Ουρανό στον δωδέκατο Οίκο σας του τέλους, θα σας δώσουν κίνητρα να καθαρίσετε τον χώρο σας από τα πάντα. Τι τα θέλετε τόσα πράγματα τέλος πάντων, Δίδυμοι; Σωροί από χαρτιά, κλειστά δώρα, φάκελοι… Όλα αυτά σας αποσπούν την προσοχή από τα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Βγάλτε τις σακούλες σκουπιδιών, της ανακύκλωσης και για δωρεά, αλλά έχετε κατά νου ότι ο Ουρανός μπορεί να σας κάνει λίγο σκληρούς. Σκεφτείτε διπλά τα «ίσως» πριν τα πετάξετε.

Την Κυριακή, ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Χείρωνα τροφοδοτεί μια σύγκρουση. Αντί να πηδήσετε στην πρώτη γραμμή, μείνετε μόνο παρατηρητές. Υπό αυτή τη διέλευση ρισκάρετε να φανείτε συγκαταβατικοί, ακόμα κι αν δεν το θέλετε. Ένας ψεύτικος φίλος μπορεί να σας εκνευρίσει την Κυριακή, αλλά μην τσιμπήσετε. Αντίθετα, μελετήστε τη συμπεριφορά τους και βρείτε κοινά σημεία μεταξύ σας. Πιθανώς έχετε πολλά κοινά με αυτό το άτομο και μπορεί να καταλήξετε στο τέλος πραγματικοί φίλοι!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

 

ζωδια Καρκίνος

Κάντε ό,τι σας εκφράζει, Καρκίνοι και έξτρα μπόνους αν το κάνετε με στυλ! Δεν είναι δύσκολο για το καλόγουστο ζώδιό σας, δεδομένης και της εκτίμησης που δείχνετε σε όλα όσα έχουν να κάνουν με την τεχνολογία. Η ένωση Σελήνης και Ουρανού στον οίκο της τεχνολογίας σας θα σας βοηθήσουν να ενημερώσετε τις εφαρμογές σας. Ο Ουρανός φέρνει το είδος της αλλαγής στην οποία δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε πια, τότε κάντε το.

Την Κυριακή ένα τρίγωνο ανάμεσα στον φιλόδοξο Άρη και τον Χείρωνα σάς δίνει έξτρα ενέργεια για να γυμναστείτε. Αλλά με προσοχή. Έχετε πολλά να κάνετε και μπορεί εύκολα να εξαντληθείτε. Χωρίστε τους στόχους σας σε μικρότερα, βιώσιμα βήματα και μην ανησυχείτε αν δεν μπορείτε να τα τελειώσετε όλα.

Ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/01 Α

ζώδια Λέων

Μην χάσετε τη συγκέντρωσή σας επειδή είναι σαββατοκύριακο! Ταχεία αλλαγή έρχεται καθώς η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό – και η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να συμβεί. Μια απρόσμενη ευκαιρία μπορεί να βρεθεί στα εισερχόμενά σας από κάποιον από το παρελθόν σας. Δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε αν τις ακούσετε. Και δεν υπάρχει καλύτερη ώρα από τώρα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

 

Την Κυριακή ένα τρίγωνο ανάμεσα στον αισθησιακό Άρη και τον καρμικό Χείρωνα μπορεί να ελκύσει ένα γοητευτικό ξένο στην τροχιά σας. Όχι, στην αρχή μπορεί να μην μοιάζει με τον τύπο σας. Αλλά μια συναρπαστική συζήτηση (και ποιος ξέρει τι άλλο) μπορεί να σας πείσει να έχετε ανοιχτό μυαλό. Αν έχετε ήδη σχέση, κάντε πιο πικάντικη τη ρουτίνα σας με μια σέξι απόδραση ή με διακοπές στο σπίτι. Σπάστε τις βαρετές συνήθειες και εξερευνήστε νέα όρια μαζί. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνετε τον δεσμό σας πιο δυνατό.

ζώδια Παρθένος

Ξέρετε πώς να κάνετε τη μοίρα να γελάσει, Παρθένοι; Πείτε της τα σχέδιά σας. Το Σάββατο η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό στη ζώνη της περιπέτειας σας. Το μόνο πράγμα για το οποίο μπορείτε να είστε σίγουροι είναι ότι όλα θα είναι απρόβλεπτα. Είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να μάθετε να παραδίνεστε, πράγμα στο οποίο το ζώδιό σας πάντα χρειάζεται ένα μάθημα. Να είστε έτοιμοι να αντιδράτε γρήγορα σε ευκαιρίες που θα προκύπτουν απ’ το πουθενά.

Μπορεί να μιλάτε με ανθρώπους από μακριά πριν τελειώσει το σαββατοκύριακο ή ακόμα και να κλείσετε μια πτήση για να δείτε κάποιον αγαπημένο σας. Την Κυριακή, το τρίγωνο Άρη – Χείρωνα προκαλεί έναν σημαντικό διάλογο με έναν συγγενή ή μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας. Αποφύγετε τα άσχημα σχόλια και δοκιμάστε μια πιο θετική λύση. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να δεθείτε μέσω κουτσομπολιού, αλλά μην το κάνετε, Παρθένοι. Ο αρνητισμός αυτός θα σας κάνει να φανείτε κακιασμένοι και, ειλικρινά, είστε καλύτεροι απ’ αυτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

μελλοντολόγος