Ζώδια Σαββατοκύριακο 04-05/03 Ετοιμαστείτε για συναισθηματική απογείωση

erwtikes-provlepseis-kyriaki-11-5

Ζώδια Σαββατοκύριακο 04-05/03 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 04-05/03 Κριός .

Ετοιμαστείτε για απογείωση! Καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό αυτό το Σάββατο, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να εφαρμόζετε το μεγάλο σας σχέδιο και να αρχίσετε να μετράτε το ενδιαφέρον του κοινού.

Ακόμα κι αν έχετε ολοκληρώσει μόνο το αρχικό σκέλος, παρουσιάστε το και λάβετε τα ειλικρινή σχόλια του κόσμου. Το να μοιραστείτε μια πρώτη ματιά θα δημιουργήσει ενθουσιασμό για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Ζητήστε την άποψη των ανθρώπων που εκτιμάτε, και μην αντιδράσετε άσχημα αν δεν σας πουν ακριβώς αυτό που θέλετε να ακούσετε.

zodia-taro-45

Η συμβολή τους μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το τελικό σας προϊόν, γλιτώνοντάς σας από κάποια δαπανηρά λάθη. Ωστόσο, καθώς η Σελήνη επηρρεάζεται από τις καταπιεστικές δονήσεις του Κρόνου την Κυριακή, μπορεί να νιώσετε συναισθηματικά πνιγμένοι, ανίκανοι να αφήσετε τον σύντροφο ή τους φίλους σας να γνωρίσουν το βάθος των συναισθημάτων σας. Ίσως φοβάστε ότι η ειλικρίνειά σας θα τους τρομάξει ή θα τους κάνει να νιώσουν άσχημα.

Αν τα πράγματα είναι έτσι, κάντε έναν έλεγχο των συναισθημάτων σας. Είναι πιθανό να προβάλλετε μερικούς από τους εσωτερικούς σας φόβους σε αυτή την κατάσταση; Περιμένετε μέχρι να ξεκαθαρίσουν αυτά που αισθάνεστε προτού εμπλακείτε σε διάλογο μαζί τους. Αντ’ αυτού, συζητήστε τις ιδέες που ακόμα διαμορφώνετε με έναν σοφό συνομιλητή!

Διαβαστε τις ετησιες προβλεψεις 2023 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταύρος

Το αυθόρμητο σχόλιο κάποιου θα μπορούσε να διαπεράσει την προστατευτική πανοπλία σας κάτω από την ευαίσθητη συνένωση Σελήνης-Αφροδίτης του Σαββάτου. Αλλά αντί να τους κρατάτε κακία, αξιοποιήστε τη συναισθηματική επίγνωση αυτής της διέλευσης για να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Τι σας απασχολεί; Αντί να περιγράψετε αυτό που σας πείραξε, εκφράστε το πως σας έκανε να νιώσετε. Αν δεν λάβετε μια γρήγορη συγγνώμη, θα ανοίξετε τις πόρτες για έναν διάλογο που έχει καθυστερήσει εδώ και καιρό.

Η Σελήνη στον Λέοντα σας παρακινεί να ξεκουραστείτε αυτή την Κυριακή, αλλά το να παραλείψετε τα βασικά σας καθήκοντα δεν θα ήταν συνετό, καθώς ο Κρόνος αντιτίθεται στη Σελήνη. Αν μη τι άλλο, ασχοληθείτε με μια μικρή περιοχή του σπιτιού ή του χώρου εργασίας σας για να την αποσυμφορήσετε και να την οργανώσετε. Αφήνοντας το μυαλό σας να ξεκουραστεί κατά τη διάρκεια αυτών των διαλογιστικών εργασιών θα επιταχύνετε την πνευματική σας συγκέντρωση πριν το καταλάβετε, ώστε να μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη δουλειά νωρίς μέσα στην ημέρα. Ακούστε μουσική ή μιλήστε με την οικογένειά σας ενώ διπλώνετε το σωρό των πλυμένων σας ρούχων.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 04-05/03 Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον Λέοντα όλο το Σαββατοκύριακο, οι άνθρωποι κρέμονται από κάθε σας λέξη. Βεβαιωθείτε όμως ότι χρησιμοποιείτε τις εκφραστικές υπερδυνάμεις σας για καλό σκοπό. Ενώ το να επηρεάσετε τους οπαδούς σας θα είναι παιχνιδάκι, μην ξεχνάτε ότι από τη στιγμή που τους έχετε στη γωνία σας, είστε υπεύθυνοι για την τήρηση των όποιων υποσχέσεων. Μην κρατιέστε αν έχετε μια δημιουργική ιδέα- αντίθετα, μοιραστείτε την με τη ομάδα σας. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι στη διάθεσή σας, γι’ αυτό διαδώστε τις σκέψεις σας και δημιουργήστε αίσθηση! Την Κυριακή, το μυαλό σας θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας ή ο χειρότερος εχθρός σας, καθώς η δραματική Σελήνη στον Λέοντα σχηματίζει αντίθεση με τον περιοριστικό Κρόνο.

Αντί να επιτρέψετε στον εαυτό σας να καταληφθεί από το συναίσθημα, αυτή η ορθολογική επιρροή σας βοηθά να δείτε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις μέσα από έναν αντικειμενικό φακό. Από εκεί και πέρα, θα είναι ευκολότερο να καθορίσετε συγκεκριμένα βήματα για τη βελτίωση της επικοινωνίας σας. Προσέξτε όμως την απαισιοδοξία. Μην παίρνετε αυτές τις σκέψεις τόσο σοβαρά, Δίδυμε – αυτή η καταθλιπτική ατμόσφαιρα θα περάσει αύριο.

Διαβαστε επισης : Κρυσταλλομαντεία – Ενόραση – Ερωτικές Προβλέψεις 03/03

κρυσταλλομαντεία

Καρκίνος

Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης του Σαββάτου ενεργοποιεί τη φιλοδοξία σας, γεμίζοντας τη μέρα σας με δυνατότητες. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε ένα επικερδές εγχείρημα, όπως η προετοιμασία ενός σχεδίου ή οι τελευταίες πινελιές σε ένα έργο που πλησιάζει στην ημερομηνία λήξης του. Το να βγείτε μπροστά τώρα είναι μια έξυπνη κίνηση, γιατί στο μέλλον πρόκειται να γεννηθεί ανταγωνισμός! Αν νιώθετε ότι σας τρομάζουν τα οικονομικά σας, μην προσπαθείτε να κρυφτείτε από τις ευθύνες σας.

Η αντίθεση της Σελήνης και του σοβαρού Κρόνου την Κυριακή στους οίκους των χρημάτων σας, σας βοηθά να επικεντρωθείτε σε τυχόν τομείς που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Το πρώτο βήμα είναι να εξετάσετε λεπτομερώς όλες αυτές τις καταστάσεις και τους λογαριασμούς. Η κατανόηση των αριθμών θα μπορούσε να αποκαλύψει πού παραβλέψατε μια σημαντική λεπτομέρεια. Είναι επίσης πιθανό να βλέπετε το ζήτημα αυτό ως κάτι ιδιαίτερα περίπλοκο, φανταζόμενοι ότι η κατάσταση του τραπεζικού σας λογαριασμού είναι πιο ανυπέρβλητη απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Ενημερωθείτε για τα γεγονότα προτού αντιδράσετε.

 

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Σαββατοκύριακο 04-05/03 Λέων

Με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον πρωτοποριακό πρώτο οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, είστε ανεβασμένοι και έτοιμοι να λάβετε προσοχή για οτιδήποτε είναι αυτό για το οποίο είστε πιο περήφανοι τον τελευταίο καιρό. Αλλά μην περιορίζεστε στις γωριμίες της περιοχής σας. Μια διαπολιτισμική σύνδεση υπόσχεται πολλά το Σάββατο, οπότε προχωρήστε και εξερευνήστε όλες τις πιθανότητες! Οι διαφορές ανάμεσά σας είναι αυτές που κάνουν την ενέργειά σας τόσο δυναμική.

Την Κυριακή, η Σελήνη σχηματίζει μια αντίθεση με τον αφοσιωμένο Κρόνο στον οίκο των σχέσεών σας. Ως ευγενής Λέων, αισθάνεστε μια εσωτερική ευθύνη να βεβαιωθείτε ότι όλοι γύρω σας έχουν λάβει την απαραίτητη φροντίδα. Σήμερα, ωστόσο, θα μπορούσατε να το παρατραβήξετε με αυτή την τακτική και να ξεχάσετε τα δικά σας ζητήματα. Είναι εντάξει το να ενημερώσετε τους άλλους όταν φτάσετε στο μέγιστο όριο της δυναμικότητάς σας. Αν πραγματικά νοιάζονται για εσάς, θα θέλουν να χαλαρώσετε -όχι να πιέζετε τον εαυτό σας πέρα από το σημείο της εξουθένωσης.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-astra-tarot

Παρθένος

Η μουσική μπορεί να καταπραΰνει έναν κυκλοθυμικό Παρθένο αυτό το Σάββατο, οπότε φροντίστε να φορέσετε τα ακουστικά σας από νωρίς. Αν πρέπει να είστε παραγωγικοί, βρείτε μια λίστα τραγουδιών που θα σας κρατήσει ήρεμους και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε. Από την άλλη, αν νιώθετε την ανάγκη να κινηθείτε, βρεθείτε με φίλους για ένα ζωηρό μάθημα χορού ή μια μουσική βραδιά. Ανεξάρτητα από τις χορευτικές σας επιδόσεις, η αποβολή του άγχους από το σώμα σας μέσω της κίνησης θα είναι μια σημαντική ανακούφιση. Θέστε τα όριά σας την Κυριακή, Παρθένε, και μην παραιτηθείτε από αυτά στιγμή!

Η Σελήνη αιωρείται στον Λέοντα και τον δωδέκατο οίκο της απομόνωσης και της θεραπείας σας -ενώ παράλληλα αντιτίθεται στον Κρόνο που θέτει όρια. Αν δεν προσέξετε, μια σειρά απαισιόδοξών σκέψεων μπορεί να σας δημιουργήσει δυσφορία, ή ακόμα χειρότερα, να σας αφήσει να νιώσετε αβοήθητοι. Ζητήστε τη συμβουλή των δικών σας ανθρώπων για να ξεφύγετε από αυτή τη διάθεση. Ό,τι κι αν κάνετε, αποφύγετε την αυτοκριτική. Κανείς δεν έχει όλες τις απαντήσεις, ούτε οι άλλοι περιμένουν από εσάς να είστε μια κινούμενη εγκυκλοπαίδεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA