ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/05 Μια φλογερή αντιπαράθεση θα φέρει τις σχέσεις σας σε αποκορύφωση

zwdio-tayros

ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/05 Β

ζώδια Ζυγός

Είστε έτοιμοι για μια μεταμόρφωση από μέσα προς τα έξω; Το Σάββατο, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο συμβαίνει στον αλχημικό όγδοο οίκο σας, βοηθώντας σας να μετατρέψετε τις βαριές σας καταστάσεις μολύβδου σε καθαρό χρυσό. Αυτό δεν θα συμβεί σε μία νύχτα… Αλλά εάν αρχίσετε να αντιμετωπίζετε τα εμπόδια τώρα, θα δείτε τα γνήσια αποτελέσματα μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12 Νοεμβρίου.

ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/05 Β

Η Νέα Σελήνη αυτού του σαββατοκύριακου τονίζει τα μακροπρόθεσμα οικονομικά και τις επενδύσεις, καθώς και τους κοινούς πόρους. Μπορεί να εμπνευστείτε για να αγοράσετε ή να πωλήσετε ακίνητα ή να βρείτε τρόπους για να κερδίσετε παθητικό εισόδημα. Ίσως απλά να μειώσετε δημιουργικά τα κόστη χρησιμοποιώντας ένα συνεταιριστικό μοντέλο. Σκεφτείτε: κοινά τραπέζια, συμμετοχή σε γεωργικές εκδηλώσεις που υποστηρίζονται από την κοινότητα και ανταλλαγή μπέιμπι-σίτινγκ.

zodia-taro-45

Την Κυριακή, μια δυναμική αντίθεση ανάμεσα στον ενεργητικό Άρη και τον επεκτατικό Δία θα σας αναζωογονήσει και θα σας ετοιμάσει για εξερεύνηση. Κάντε μια τρελή αναζήτηση στο Google για κάθε πολιτιστικά και πνευματικά διεγερτικό γεγονός που συμβαίνει στην πόλη, για το υπόλοιπο του σαββατοκύριακου και την επόμενη εβδομάδα. Με λίγο σκάψιμο θα ανακαλύψετε προβολές ταινιών και ντοκιμαντέρ, διαλέξεις, εργαστήρια και χωρίς αμφιβολία ζωντανή μουσική. Έπειτα, συγκεντρώστε τα στρατεύματα, βγείτε και αποφύγετε την πλήξη!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Σκορπιός

Το «δύο» είναι ο μαγικός αριθμός για σας αυτό το Σάββατο, καθώς καλωσορίζετε την ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον οίκο των σχέσεων σας. Είτε πρόκειται για επαγγελματικά είτε για τον έρωτα, μια συνεργασία μπορεί να σας πάει πολύ μακριά μέσα στους επόμενους έξι μήνες. Αλλά μην ψάξετε κάποιον ακριβώς όπως εσείς. Μια συμπληρωματική δύναμη θα σας ταιριάξει καλύτερα σήμερα. Ήδη δεσμευμένοι; Οι σχέσεις μπορεί να πάνε από χαλαρές σε αποκλειστικές, τόσο στον έρωτα όσο και στην επιχειρηματική σφαίρα. Μην κάνετε όμως υποθέσεις, Σκορπιοί. Πρέπει να ακούτε ότι τα συναισθήματά σας μεταβιβάζονται και στα επαγγελματικά ζεύγη, ζητήστε συμβόλαιο.

ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/05 Β

Την Κυριακή πιάστε πιο σφιχτά τα οικονομικά σας, ειδικά αν αιμορραγούσαν τελευταία. Μια σύνδεση που προκαλεί δράση ανάμεσα στον κινητήριο Άρη και τον επιχειρηματικό Δία στον άξονα του πλούτου σας, μπορεί να φωτίσει μια νέα πορεία προς την ευημερία – καθώς και τρόπους για να κάνετε κράτει. Χρειάζονται χρήματα για να βγάλετε χρήματα και δεν υπάρχει καλύτερη επένδυση από αυτή που κάνετε στον εαυτό σας. Κάντε έναν κύκλο μαθημάτων με πιστοποίηση, για προχωρημένη εκπαίδευση ή προσλάβετε έναν σύμβουλο σταδιοδρομίας και παραμείνετε σε επαγρύπνηση για την τέλεια ευκαιρία.

chartomantia-098

ζώδια Τοξότης

Βάλτε τα αθλητικά σας το Σάββατο, καθώς η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο πυροδοτεί μια εξάμηνη αποστολή ευεξίας. Είτε κάνατε καθιστική ζωή είτε είστε ο κορυφαίος μαθητής στο στούντιο πιλάτες, μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή. Ορίστε μερικούς διαχειρίσιμους στόχους, αποφεύγοντας τις διατροφικές μανίες και τις τιμωρητικές προπονήσεις.

Καθώς αρχίζετε να κάνετε μικρές καθημερινές αλλαγές, θα δημιουργήσετε νέες συνήθειες που θα αποτελέσουν μέρος του μακροπρόθεσμου τρόπου ζωής σας. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε επίσης να σας εμπνεύσει να οργανωθείτε. Άντε λοιπόν, Τοξότες, ξεκινήστε την ανακαίνιση στο γραφείο ή την οργάνωση του υπογείου σας!

taro-6-9

Την Κυριακή, ισορροπήστε το χρόνο για τον εαυτό σας με κάποιον χρόνο με τους άλλους. Από τη στιγμή που ο κυβερνήτης σας, ο ανεξάρτητος Δίας, μπήκε στο ζώδιό σας τον περασμένο Νοέμβριο, αγαπάτε την απελευθέρωσή σας. Αλλά ανεξάρτητα από το πόσο ελεύθερα πετάτε, εξακολουθείτε να θέλετε κάποιον στο σπίτι όταν επιστρέφετε.

Ο ενεργητικός Άρης στους Διδύμους και στον οίκο των σχέσεών σας, σχηματίζει μια άμεση αντίθεση με τον Δία: Θα μπορούσε να σας παρακινήσει να αναζητήσετε το ταίρι σας – για τα επαγγελματικά, την ευχαρίστηση ή απλά για παρέα. Προειδοποίηση: Αυτή η φλογερή αντιπαράθεση θα μπορούσε να φέρει μια ανισόρροπη δυναμική στις σχέσεις σας σε αποκορύφωση. Μην κρατάτε τη γλώσσα σας, αλλά τιθασεύστε τη φωτιά σας. Ο στόχος είναι η ειλικρίνεια και η ειρηνική επίλυση.

ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/05 Β

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Αιγόκερως

Ο παράγοντας του ρομαντισμού φτάνει κορυφή το Σάββατο, χάρη στην ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο και στον πέμπτο οίκο σας του πάθους, της αυτοέκφρασης και της γονιμότητας. Καθορίστε σαφείς προθέσεις για την ερωτική ζωή σας και παρακολουθήστε τις να ξεδιπλώνονται κατά τους επόμενους έξι μήνες. Μια πρόταση ή μια εγκυμοσύνη είναι πιθανή σε αυτή τη γόνιμη Νέα Σελήνη… Ή μπορεί να γεννήσετε μια δημιουργική ιδέα που θα ανθίσει σε κάτι σημαντικό. Ελεύθεροι; Ποζάρετε για φωτογραφίες προφίλ ή κάντε λίγο χώρο στο ημερολόγιό σας για να πηγαίνετε σε εκδηλώσεις όπου θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον που θα σας ταιριάζει.

Ο «ρομαντικός» έρωτας μπορεί επίσης να αφορά τη μούσα σας. Πάρτε τα ταλέντα σας στα σοβαρά και μπορεί να γίνετε διάσημοι μέχρι την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 12 Νοεμβρίου. Μείνετε στα γεγονότα την Κυριακή. Όσο κι αν θέλετε να πουλήσετε στους άλλους την υπέροχη ιδέα σας, δεν μπορείτε να χάσετε την εμπιστοσύνη τους φτιασιδώνοντας την αλήθεια για χάρη μιας καλής ιστορίας. Μοιραστείτε μόνο όσα μπορείτε να αποδείξετε. Κάτω από μια ασταθή αντίθεση, μεταξύ του υπερβολικού Άρη και του Δία που προκαλεί τα όρια, μπορεί να πάρετε μεγάλη ποιητική αδεία. Λίγος θεατρινισμός θα σας βοηθήσει να περάσετε το μήνυμά σας, αλλά μην εμπλουτίσετε αριθμούς ή δεδομένα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/05 Β

ζώδια Υδροχόος

Τα θέματα στο μέτωπο του σπιτιού απαιτούν την προσοχή σας, χάρη στη Νέα Σελήνη του Σαββάτου στον Ταύρο, που φωτίζει τον τέταρτο οίκο σας της οικογένειας και των ριζών. Γυρίστε νέα σελίδα με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο ή περάστε ποιοτικό χρόνο με μια γυναίκα συγγενή. Μπορεί επίσης να λαχταράτε περισσότερη μητρική ενέργεια αυτή τη συναισθηματική ημέρα, οπότε δώστε προτεραιότητα στην αυτοφροντίδα σας και περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους στοργικούς. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να προκαλέσει μια μετακόμιση ή ένα πρότζεκτ διακόσμησης στο σπίτι. Ίσως ήρθε η ώρα να κρεμάσετε το καπέλο σας σε έναν νέο καλόγερο ή να ανταλλάξετε μερικά φωτεινά χρώματα για μια καθαρή, λευκή παλέτα.

Τιθασεύστε λίγο τον εαυτό σας αυτή την Κυριακή, Υδροχόοι. Ξέρω ότι η ταπεινότητα μπορεί να είναι δύσκολη, όταν τόσοι πολλοί ζητωκραυγάζουν για εσάς. Η μόστρα είναι στην πραγματικότητα μέρος της γοητείας σας, αλλά το κόλπο είναι να βρείτε τη σωστή ισορροπία και να φροντίσετε να μην μοιάζει με αλαζονεία. Μια αντίθεση ανάμεσα στον ασταμάτητο Άρη και τον απεριόριστο Δία, σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Πείτε την αλήθεια σας και ζήστε δυνατά – απλώς μην αφήσετε το στόμα σας να γράψει μια επιταγή που το εγώ σας δεν μπορεί να καλύψει.

zwdia-taro-astra

ζώδια Ιχθύες

Ετοιμαστείτε για θεαματικές εξόδους! Αυτό το Σάββατο, η ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο προσγειώνεται στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας και ακονίζει το δώρο του λόγου για σας. Έχετε ένα μήνυμα ή ένα δημιουργικό ταλέντο να μοιραστείτε, Ιχθύες; Συγγραφή, διδασκαλία, μπλόγκινγκ, ραδιοφωνία: Το μέσο δεν έχει σημασία, αρκεί να μοιραστείτε τις ιδέες σας με ένα ευρύτερο κοινό. Μια συζήτηση με έναν φίλο ή έναν συνεργάτη, μπορεί να προκαλέσει μια πολύ μεγαλύτερη συνεργασία τους επόμενους έξι μήνες. Η σημερινή ανταλλαγή ιδεών μπορεί να καταλήξει στην κοινή προσπάθεια του αύριο, γι’ αυτό κλείστε ραντεβού για φαγητό για να το συζητήσετε.

ζώδια σαββατοκύριακο 04-05/05 Β

Μια χαλαρή συζήτηση μπορεί να μετατραπεί σε συζήτηση για δουλειά και αυτή την Κυριακή, καθώς ο επιχειρηματικός Δίας παίρνει ένα δυναμικό τίναγμα από τον ριψοκίνδυνο Άρη. Ένας φίλος μπορεί να σας μεταφέρει μια επιχειρηματική πρόταση – ή μπορεί να γνωρίσετε έναν πιθανό συνεργάτη για κάποιο πρότζεκτ, του οποίου οι δεξιότητες συμπληρώνουν τέλεια τις δικές σας. Οι εξελίξεις μπορεί να συμβούν γρήγορα, αλλά με αυτή την παρορμητική πλανητική ενέργεια, φροντίστε να καλύψετε και τις σημαντικές λεπτομέρειες, όπως ποιος θα καλύψει ποια έξοδα και πώς θα μοιραστείτε τα κέρδη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65