Ζώδια σαββατοκύριακο 05-06/10 Συναισθήματα που δεν έχετε εκφράσει

imerisies-15414

Ζώδια σαββατοκύριακο 05-06/10 Α

Ζώδια Κριός

Ξεκινήστε μια αποστολή το σαββατοκύριακο. Η Σελήνη περνά και τις δύο ημέρες στον δέκατο οίκο σας και σας εμπνέει να τελειώσετε κάτι που αναβάλλετε. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε ή να αφιερώσετε κάποιες ώρες σε μια παρουσίαση για τη Δευτέρα. Στο μεταξύ, τακτοποιήστε την αποθήκη σας ή ετοιμάστε τα ρούχα σας για τον χειμώνα.

Ο δέκατος οίκος κυβερνά τους άντρες: Γι’ αυτό περάστε χρόνο με τον πατέρα σας ή κάποιον άλλο σημαντικό άντρα στη ζωή σας, ειδικά το Σάββατο με το τέταρτο της Σελήνης. Αν είστε τυχεροί, μπορεί ακόμα να σας βοηθήσει και με τις δουλειές που επιλέξατε να κάνετε το σαββατοκύριακο.

zodia-taro-45

Την Κυριακή τα όνειρα αυτά μπορεί να καταστραφούν, από ένα δύστροπο ή δύσκολο στη συνεργασία άτομο. Όσο κι αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά στη σχέση ή τη δουλειά σας, να σταματήσετε και να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο σκέφτεστε το ίδιο. Το να αγνοήσετε τις διαφωνίες, θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

Για την ακρίβεια, μπορεί γι’ αυτό να βρίσκεστε σε αυτή τη θέση σήμερα. Σταματήστε και αντιμετωπίστε το αμέσως, Κριοί. Και αν ανακαλύψετε ότι έχετε πάρει τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις, μπορεί να είναι καλύτερο να χωρίσουν οι δρόμοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζωδια Ταύρος

Απόψεις: Έχετε μπόλικες, Ταύροι – και το σαββατοκύριακο δεν φοβάστε να τις μοιραστείτε. Η Σελήνη περνά όλο το διήμερο στον Αιγόκερω και τον ένατο Οίκο σας της ειλικρίνειας. Οι συζητήσεις θα είναι ζωηρές και, σε μερικές περιπτώσεις, ιδιαίτερα ειλικρινείς. Με το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου, μπορεί να καταπιαστείτε με ένα συναρπαστικό φιλοσοφικό ντιμπέιτ που θα ανοίξει το μυαλό σας σε νέες οπτικές. Μπορεί επίσης να θελήσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα με κάποιον. Επιτέλους ηρεμία!

Την Κυριακή μπορεί να είστε λίγο επικριτικοί ή υπερβολικά ειλικρινείς. Κάτω από το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης, θα εκφράσετε τα σχόλιά σας και πιθανώς να ξεκινήσετε καβγά. Ναι, βλέπετε καθαρά τα ελαττώματα και μπορεί να έχετε καταπληκτικές ιδέες για τη λύση τους. Και, ναι, προσπαθείτε μόνο να βοηθήσετε. Βρείτε έναν τρόπο να πείτε τις συμβουλές σας, χωρίς να προσβάλετε τους άλλους.

Ζώδια σαββατοκύριακο 05-06/10 Α

prodosia

ζώδια Δίδυμοι

Βουτήξτε βαθιά ή μην κάνετε τίποτα! Η Σελήνη βρίσκεται στον προσωπικό όγδοο οίκο σας όλο το σαββατοκύριακο και δημιουργεί διάθεση ενδοσκόπησης. Η χαλαρή σας φύση μπορεί να εξαφανιστεί και να είστε αφηρημένοι από μια πολύπλοκη κατάσταση. Κάντε ένα διάλειμμα το σαββατοκύριακο απ’ το ρόλο της ζωής του πάρτι, Δίδυμοι. Δεν χρειάζεται να είστε πάντα ζωηροί. Χρησιμοποιήστε το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου, για να χωνέψετε αυτά που συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα ή περάστε χρόνο με κάποιον ξεχωριστό.

Εξαιτίας μιας έντονης γωνίας ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, μπορεί να ξυπνήσετε στραβά την Κυριακή. Μέρος της ενόχλησης που νιώθετε, μπορεί να οφείλετε σε συναισθήματα που δεν έχετε εκφράσει. Μπορείτε να τρέξετε, αλλά δεν μπορείτε να κρυφθείτε. Αντί να τα αποφεύγετε, λύστε τα στον καφέ με τους σοφούς φίλους σας. Αν νιώθετε ότι σας αγνοούν, μην ξεκινάτε δράματα. Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να λάβετε μια αντίδραση, απ’ το να κάνετε κάποιον να ζηλέψει ή να εκνευριστεί.

zodia-zvdia-yy

ζώδια Καρκίνος

Οι σχέσεις είναι στο επίκεντρο, καθώς η Σελήνη περνά όλο το σαββατοκύριακο στον Αιγόκερω και στον διαπροσωπικό έβδομο οίκο σας. Μια συγκεκριμένη σχέση είναι εκτός συγχρονισμού; Το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου φέρνει ισορροπία και σας βοηθά να βρείτε την αρμονία με λίγο ποιοτικό χρόνο. Μην προσπαθήσετε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας το σαββατοκύριακο. Ζητήστε βοήθεια από το αγαπημένο σας άτομο. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να το κεράσετε φαγητό. Ενημέρωση: Οι ελεύθεροι Καρκίνοι μπορεί να γνωρίσουν κάποιον με προοπτικές για σχέση αυτό το σαββατοκύριακο. Ακόμα κι αν είστε στο σούπερ μάρκετ ή παίρνετε καφέ, μείνετε ανοιχτοί στην ευγένεια των αγνώστων.

Ζώδια σαββατοκύριακο 05-06/10 Α

Την Κυριακή μπορεί να χρειαστεί να αντισταθείτε σε κάποιον που δεν σας φέρεται με σεβασμό. Μπορεί να είστε στοργικοί, αλλά δεν είστε το χαλάκι κανενός! Ένα τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης, θα σας κάνει συναισθηματικό σφουγγάρι. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τους άλλους να σας επηρεάσουν πολύ συναισθηματικά. Αν ζητήσουν υποστήριξη, προσφέρετε ενθάρρυνση αλλά μην τρέξετε να λύσετε το πρόβλημά τους!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Λέων

Χαρούμενο, υγιές σαββατοκύριακο, Λέοντες! Η Σελήνη περνά το διήμερο στον Αιγόκερω και τον έκτο οίκο σας της ευεξίας. Μπορεί να μην σηκωθείτε απ’ τις 7 για πρωινή γιόγκα αλλά γιατί να μην το κάνετε το μεσημέρι; Μετά την άσκησή σας, πηγαίνετε στην αγορά και αγοράστε βιολογικά προϊόντα για την εβδομάδα. Εάν είναι όμορφη ημέρα, βγείτε και βρεθείτε στη φύση. Κάτω από το ενδοσκοπικό τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου, μπορεί να έχετε πολλά στο μυαλό σας. Ζητήστε από τον πιο σοφό φίλο σας, λοιπόν, να έρθει μαζί σας βόλτα. Η σωματική άσκηση θα καθαρίσει το μυαλό σας και θα σας κάνει πολύ πιο δεκτικούς στις συμβουλές του φίλου σας.

Την Κυριακή, μήπως θολώνετε τη γραμμή ανάμεσα στα γεγονότα και τις απόψεις; Η Σελήνη είναι σε λογικό μέρος του χάρτη σας, αλλά συγκρούεται με την Αφροδίτη στον τομέα της επικοινωνία σας. Η σχέση σας με την αλήθεια μπορεί να είναι λίγο ασταθής, γι’ αυτό τσεκάρετε τα δεδομένα πριν πείτε κάτι λάθος. Αυτή η διέλευση μπορεί να σας δυσκολέψει να δείτε τους άλλους όπως είναι. Ακόμα κι αν νιώθετε ότι ερωτεύεστε με την πρώτη ματιά, κρατήστε τις λεπτομέρειες… Και μην ξεχνάτε ότι ο χρόνος θα δείξει.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Παρθένος

Ένα ζωηρό σαββατοκύριακο σας περιμένει: Η Σελήνη περνά και τις δύο ημέρες στον Αιγόκερω και τον πέμπτο οίκο σας του πάθους και της αυτοέκφρασης. Τίποτα δεν σταματά τα συναισθήματά σας. Και κάτω από το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου, σίγουρα θα δείξετε στους άλλους πώς νιώθετε αντί να ελπίζετε ότι θα διαβάσουν το μυαλό σας. Τούτου λεχθέντος, η γλώσσα του σώματός σας θα δείχνει πολύ ξεκάθαρα τα σημάδια! Αν έχετε σχέση, το Σάββατο είναι ιδανικό για μια λαμπερή βραδιά. Οι ελεύθεροι μπορεί να βρείτε στην αγκαλιά σας μια σοβαρή προοπτική. Ενώ μπορεί να μην είναι κάτι που θα κρατήσει για πάντα, θα είναι σίγουρα αξέχαστο.

Ζώδια σαββατοκύριακο 05-06/10 Α

Υπό το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης της Κυριακής, η διπλωματία μπορεί να πετάξει απ’ το παράθυρο. Ενώ θα νιώσετε καλά να βγάλετε κάτι από μέσα σας, τα συναισθήματά σας είναι πολύ έντονα. Η δυνατή αντίδρασή σας μπορεί να διαταράξει την ισορροπία μιας σχέσης. Ίσως να είστε αγχωμένοι για τα χρήματα ή πιεσμένοι από τη δουλειά σας. Πριν χάσετε το μυαλό σας, κάντε κάτι διασκεδαστικό για να ξεσκάσετε. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό. Κάντε οτιδήποτε θα σας φτιάξει τη διάθεση. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia