Ζώδια σαββατοκύριακο 05-06/10 Μην περιμένετε από τους άλλους

evdomadiaies-1723314

Ζώδια σαββατοκύριακο 05-06/10 Β

Ζώδια Ζυγός

Το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η καρδιά σας αυτό το σαββατοκύριακο: Η Σελήνη περνά και τις δύο ημέρες στον Αιγόκερω και τη ζώνη σας του σπιτιού. Μείνετε μέσα, χωρίς διορίες που να σας πιέζουν ή υποχρεώσεις.

Θα είναι το τέλεια χαλαρό σαββατοκύριακο για να τα πείτε με την οικογένεια σας, να ρίξετε μερικά ωραία υλικά στην κατσαρόλα και να κάνετε το τραπέζι. Κάτω από το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου, πείτε τα με κάποιον ξεχωριστό από τον κύκλο σας: Το άτομο που θα δείξει συμπόνια και όχι σκληρή αγάπη.

zodia-taro-45

Την Κυριακή διστάζετε λίγο να ταρακουνήσετε τα πράγματα, καθώς η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη, συγκρούεται με τη Σελήνη. Θέλετε να υπερασπιστείτε τις πεποιθήσεις και τις ανάγκες σας… Αλλά η αποφασιστικότητά σας μπορεί να παραπαίει και να μην έχετε την εσωτερική δύναμη να παλέψετε.

Αφιερώστε την ημέρα στη φροντίδα του εαυτού σας αν χρειάζεται. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και θα επιστρέψετε σύντομα στο πεδίο της μάχης!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Σκορπιός

Μείνετε ανοιχτοί! Η Σελήνη θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο σας της επικοινωνίας όλο το Σαββατοκύριακο: Χωθείτε σε κάθε καυτή συζήτηση που θα τύχει να ακούσετε, σε πάρτι ή στην ουρά για τον καφέ, ακόμα και στα κοινωνικά μέσα. Θα έχετε μπόλικο πνεύμα και σοφία να συνδράμετε και μπορεί αυτό να προκαλέσει μια νέα σύνδεση. Κάτω από το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου, μπορεί να μην μπορείτε να βγάλετε από το μυαλό σας έναν καλό φίλο. Στείλτε του ένα μήνυμα ή, ακόμα καλύτερα, τηλεφωνήστε. Η υποστηρικτική συμβουλή σας θα βοηθήσει! Ή παρασύρετέ τον έξω από το σπίτι.

Είναι ιδανικό σαββατοκύριακο για να χωθείτε στα βιβλιοπωλεία, να δοκιμάσετε βίντατζ ρούχα ή να δείτε μια έκθεση που προκαλεί τη σκέψη. Προσέξτε να μην πέσετε στο ναρκοπέδιο της παθητικοεπιθετικής συμπεριφοράς την Κυριακή. Αν νιώθετε σαρκασμό ή απόσταση σε μια συζήτηση, πείτε τε το. Μόνο ο ανοιχτός διάλογος μπορεί να το λύσει, καθώς το άλλο άτομο μπορεί να μην συνειδητοποιεί ότι είστε πρόθυμοι να το συζητήσετε. Να είστε πιο ευθείς στην επικοινωνία σας. Αν θέλετε να περάσετε ένα μήνυμα, μην περιμένετε από τους άλλους να διαβάσουν το μυαλό σας. Εκτός φυσικά αν είναι κι αυτοί Σκορπιοί.

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια Τοξότης

Πρακτικά σχέδια για το σαββατοκύριακο; Η Σελήνη περνά το διήμερο στον Αιγόκερω και τον δεύτερο οίκο σας της δουλειάς, των χρημάτων και της ασφάλειας. Αν δεν φέρνετε τη δουλειά στο σπίτι, μπορεί να καταναλωθείτε με δουλειές στο σπίτι. Πληρώστε λογαριασμούς, καθαρίστε τη ντουλάπα σας, αλλά φροντίστε να χαρίσετε το βράδυ του Σαββάτου στον εαυτό σας λίγη πολυτέλεια. Ένα όμορφο δείπνο είναι αυτό ακριβώς που σας χρειάζεται.

Μια μικρή συνεργασία μπορεί να βοηθήσει. Αλλά κάτω από το τετράγωνο της Κυριακής ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί. Ακόμα κι αν ξεκινήσετε με ένα απλό σχέδιο, οι άλλοι δύσκολα θα το ακολουθήσουν. Μπορεί να υπάρχουν τσακωμοί ανάμεσα στα μέλη της παρέας σας… Η πολλή δημοκρατία μπορεί να εκτροχιάσει τους στόχους σας. Αν δεν μπορείτε να φτάσετε σε συμφωνία, μην μένετε στάσιμοι. Πάρτε μια απόφαση και προχωρήστε.

taro-6-9

ζώδια Αιγόκερως

Ποιου είναι το σαββατοκύριακο; Δικό σας! Με τη Σελήνη να περνά και τις δύο ημέρες στον Αιγόκερω, είστε σε καλή φόρμα. Αν και είστε συχνά αυτοί που διοργανώνουν τις εκδηλώσεις και φροντίζετε να ικανοποιήσετε τα γούστα όλων, μην συμβιβάζετε τις δικές σας επιθυμίες στην πορεία. Ο ελεύθερος χρόνος σας είναι σημαντικός. Τιμήστε τον, κάνοντας κάτι από αυτά που θέλετε να καταφέρετε μέσα στο φθινόπωρο. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα το κάνετε μόνοι σας. Κάτω από το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου στο ζώδιό σας, λίγος χρόνος μόνοι θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με την καλύτερη πλευρά σας. Προειδοποίηση εγωισμού!

Ζώδια σαββατοκύριακο 05-06/10 Β

Κάποιος μπορεί να σέρνεται την Κυριακή. Μην διστάσετε μπροστά στους τεμπέληδες. Πίσω από τη στάση αυτή, βρίσκεται ανασφάλεια. Ταυτόχρονα, προσέξτε την τάση να παραφουσκώνετε τα δικά σας κατορθώματα. Αν θέλετε να είστε ανάμεσα στους μεγάλους, αφήστε τα επιτεύγματά σας να μιλήσουν μόνα τους. Και αν ακόμα προσπαθείτε να αποδείξετε την αξία σας, η αυθεντικότητά σας μπορεί να γοητεύσει κάποιον που θα σας πάρει υπό την προστασία του.

μελλοντολόγος

ζωδια Υδροχόος

Ώρα για κλείσιμο; Η Σελήνη περνά όλο το σαββατοκύριακο στον Αιγόκερω και τον δωδέκατο Οίκο σας της ολοκλήρωσης και της θεραπείας. Αν κρατούσατε τα συναισθήματά σας, το τέταρτο της Σελήνης του Σαββάτου τα παρασύρει στην επιφάνεια. Πριν επιτεθείτε σε αυτούς που σας πρόσβαλαν, πάρετε χρόνο για να επεξεργαστείτε αυτό που συμβαίνει μέσα σας. Κάτω από αυτή την ομιχλώδη Σελήνη, μπορεί να νιώθετε άσχημα για τον εαυτό σας και δεν θέλετε να προσεγγίσετε συζητήσεις με σκεπτικό θύματος. Να έχετε κατά νου ότι δεν μπορούν όλοι να διαχειριστούν την ωμή ειλικρίνειά σας σε μεγάλες δόσεις… Μπορεί να είναι καλύτερα να κάνετε λίγη εξάσκηση πριν πείτε τον μονόλογό σας.

Με τη σύγκρουση της Σελήνης και της Αφροδίτης της Κυριακής, θα θέλετε να γλυκάνετε τον ορό της αλήθειας με συμπόνια. Προσπαθήστε να έρθετε στη θέση του άλλου, πριν ξεκινήσετε με τη φράση «αυτό που Πρέπει να κάνεις…». Αν λάβετε τέτοιου είδους κήρυγμα, απομακρυνθείτε από το άτομο αυτό όσο πιο ευγενικά μπορείτε.

Ζώδια σαββατοκύριακο 05-06/10 Β

ζώδια Ιχθύες

Για τι είναι οι φίλοι; Αυτό το σαββατοκύριακο για τα πάντα! Η Σελήνη θα περάσει το διήμερο στον Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας. Μαζέψτε την παρέα σας – και μερικούς νέους φίλους στη διαδρομή. Τσεκάρετε τις δραστηριότητες για τις οποίες σας μιλάνε συνέχεια. Μπορεί να ανακαλύψετε μια νέα εμμονή!

Προειδοποίηση: Η σύγκρουση ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη της Κυριακής, μπορεί να φέρει ταραχή στην ομάδα. Μήπως η ζήλια ή ο ανταγωνισμός παρεισφρέουν στον κύκλο σας; Βεβαιωθείτε ότι δεν προκαλείτε τους άλλους ενώ κάνετε τους αθώους. Ξέρετε ακριβώς τι κάνετε όταν ανάβετε το μεταφορικό σπίρτο, Ιχθύες. Αλλά αν δεν θέλετε να δείτε τον θυμό κάποιου, συγκρατηθείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66