Ζώδια Σαββατοκύριακο 05-06/11 – Δραματικές καταστάσεις με θολές αντιλήψεις

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

Ζώδια Σαββατοκύριακο 05-06/11 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 05-06/11 Κριός .

Τα χρηματικά ζητήματα μπορεί να γίνουν λίγο περίεργα αυτό το Σάββατο, Κριέ, γι’ αυτό δώστε μεγάλη προσοχή σε αυτά που ξοδεύετε. Με την Αφροδίτη και τον Ουρανό να συγκρούονται στους οικονομικούς σας τομείς, μπορεί να εμφανιστεί ένα απροσδόκητο έξοδο ή το τραπεζικό σας υπόλοιπο να μειωθεί σημαντικά. Μια έξοδος για ψώνια ίσως οδηγήσει σε κάποια απερίσκεπτη αγορά, γι’ αυτό προσέξτε τις παρορμητικές κινήσεις.

Προτού ξοδέψετε τα χρήματά σας, αφήστε την ημέρα να περάσει. Αν ξυπνήσετε και εξακολουθείτε να θέλετε αυτό το αντικείμενο ή την υπηρεσία, τότε μάλλον είναι ασφαλές να κάνετε την αγορά. Με τη Σελήνη στον Κριό για το μεγαλύτερο μέρος της Κυριακής, θα έχετε στραμμένη επάνω σας την προσοχή των ανθρώπων, και οποιοδήποτε μήνυμα θέλετε να μοιραστείτε, θα τύχει ευρείας αποδοχής. Έχετε εξελιχθεί και αποκτήσει επίγνωση του εαυτού σας, και αυτό είναι κάτι με το οποίο μπορείτε να εμπνεύσετε τους άλλους. Μια επιφοίτηση σχετικά με την επόμενη μεγάλη σας κίνηση μπορεί να έρθει σήμερα – συντονιστείτε με τις σκέψεις σας!

zodia-taro-45

Ταύρος

Μήπως η ευδαιμονία σας έχει χαθεί, Ταύρε; Καθώς ο ερωτικός πλανήτης Αφροδίτη πραγματοποιεί την ετήσια αντίθεσή της με τον επαναστατικό Ουρανό στο ζώδιό σας αυτό το Σάββατο, μπορεί ξαφνικά να νιώσετε ότι είναι δύσκολο -ή σχεδόν αδύνατο- να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι πιέζεστε ή ότι χάνετε την ανεξαρτησία σας με το να είστε μέσα σε μια σχέση. Αυτή η αίσθηση θα κρατήσει μόνο για σήμερα, οπότε ξεπεράστε το. Αλλά αν χρειαστεί να εφαρμόσετε κάποιες αλλαγές, κάντε μια ήρεμη, ειλικρινή συζήτηση για να δημιουργήσετε λίγο περισσότερο χώρο και να αναπνεύσετε εντός της ένωσής σας.

Την Κυριακή, η Σελήνη παραμένει στον Κριό και τον δωδέκατο οίκο της θεραπευτικής σας απελευθέρωσης. Σταματήστε να σπαταλάτε ενέργεια σε ανθρώπους ή προσπάθειες που δεν προσφέρουν τίποτα σε αντάλλαγμα. Ζητήστε βοήθεια ή ξεσπάστε τα έντονα συναισθήματά σας αν χρειαστεί, και έπειτα αποφασίστε να επικεντρωθείτε στον νέο και βελτιωμένο σας εαυτό!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Σαββατοκύριακο 05-06/11 Δίδυμοι

Κάντε ό,τι μπορείτε για να κατανικήσετε το άγχος σας. Η σύγκρουση του Σαββάτου μεταξύ της ειρηνικής Αφροδίτης στη ζώνη ευεξίας σας και του διασπαστικού Ουρανού στον ασυνείδητο δωδέκατο οίκο σας μπορεί να ανασύρει κάποια θαμμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Θα είναι δύσκολο να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, καθώς σχεδόν οτιδήποτε μπορεί να σας εκνευρίσει. Αυτό θα μπορούσε να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία σας, γι’ αυτό αποφύγετε τους ανθρώπους που σας προκαλούν εκνευρισμό και κάντε πράγματα που θα κρατήσουν την πίεσή σας υπό έλεγχο, όπως ένα μασάζ ή ένα μάθημα γιόγκα.

Η Σελήνη της Κυριακής στον Κριό μπορεί να σας προσφέρει μια ακόμα θεραπευτική ευκαιρία – την έκρηξη θετικών συναισθημάτων που προέρχεται από την συνάντηση με τους πιο αληθινούς και διασκεδαστικούς φίλους σας. Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο, γι’ αυτό μην χαραμίσετε την Κυριακή σας σε ένα αδιάφορο brunch. Συναντήστε τους φίλους σας στη φύση, σε ένα λούνα παρκ ή στο σινεμά για να ξεδιπλώσετε τα μπλοκαρισμένα σας συναισθήματα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G – Προβλέψεις για Παράλληλες σχέσεις .

tarw-taro-xartomanteia

Καρκίνος

Το να είστε κυκλοθυμικοί είναι χαρακτηριστικό σας γνώρισμα ως Καρκίνος, αλλά με τα αντικρουόμενα άστρα του Σαββάτου, τα συναισθήματά σας μπορεί να αλλάξουν ριζικά μέσα σε μια ώρα. Η Αφροδίτη στη ρομαντική σας ζώνη δέχεται ένα άμεσο χτύπημα από τον ανατρεπτικό Ουρανό, καθιστώντας δύσκολο το να αποφασίσετε αν είστε ερωτευμένοι, ενθουσιασμένοι ή έτοιμοι να χωρίσετε. Αν έχετε παρασυρθεί σε μια δραματική κατάσταση, οι αντιλήψεις σας θα είναι θολές. Αντί λοιπόν να λάβετε μια παρορμητική απόφαση, κάντε ένα βήμα πίσω και ανασυνταχθείτε. Η ψυχραιμία θα επικρατήσει αργότερα αυτό το Σαββατοκύριακο.

Καθώς η Σελήνη της Κυριακής στον Κριό ενεργοποιεί την επαγγελματική σας ζώνη, μπορεί να έχετε μια επιφοίτηση σχετικά με μια αλλαγή καριέρας που θα θέλατε να κάνετε. Μπορεί να είστε έτοιμοι να αναλάβετε πρόσθετες ευθύνες ή να εργαστείτε σκληρότερα για να αποδείξετε πώς αξίζετε να εξελιχθείτε. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να αποδείξετε τις ικανότητές σας και, στη συνέχεια, υποβάλλετε το αίτημά σας για την προαγωγή που σας αξίζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Λέων

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να εκφράζετε τις δυσκολίες σας σε κάποιον και στο να ξεσπάτε επάνω του τα προβλήματά σας. Φροντίστε να μην τα μπερδέψετε αυτά τα δύο το Σάββατο, καθώς ο διασπαστικός Ουρανός συγκρούεται με την αρμονική Αφροδίτη. Ενώ έχετε ανάγκη να ξεσπάσετε, σεβαστείτε το χρόνο των άλλων. Δεν σας χρωστάνε το να σας ακούσουν σε έναν μακροσκελή μονόλογο, οπότε φροντίστε να τους ευχαριστήσετε και να ρωτήσετε για τα δικά τους ζητήματα επίσης. Ιδανικά εκφράστε τους την ανάγκη που έχετε να σας ακούσουν και προγραμματίστε μια συνάντηση ή ένα τηλεφώνημα όταν θα έχουν τον απαιτούμενο χρόνο.

Αυτή την Κυριακή βρείτε το απαραίτητο θάρρος και ξεκινήστε αυτή την τόσο σημαντική συζήτηση. Με τη Σελήνη στον Κριό να ακτινοβολεί στον εξαιρετικά αυθεντικό ένατο οίκο σας, δεν μπορείτε να ζήσετε μέσα στην αυταπάτη (ή στη σύγχυση) ούτε λεπτό ακόμα. Μια εξ αποστάσεως επαφή θα μπορούσε να σας προσεγγίσει με μια ευκαιρία – ή μπορεί να είστε εσείς αυτός που θα αναζητήσει κάποιον συνεργάτη. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, Λέων. Όταν κάποιος αιωρείται στο μυαλό σας, μπορεί να υπάρχει κάτι σημαντικό να συζητήσετε μαζί του.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα HAL G – Προβλέψεις για Παράλληλες σχέσεις .

taro-zodia-76

Ζώδια Σαββατοκύριακο 05-06/11 Παρθένος

Η Αφροδίτη στη γωνιά της επικοινωνίας σας έχει ένα μήνυμα να μεταφέρει αυτό το Σάββατο, όμως μια νευρική αντίθεση από τον επαναστατικό Ουρανό θα μπορούσε να δώσει μια αιχμηρή αίσθηση στα λόγια σας, και αν δεν είστε προσεκτικοί, θα μπορούσατε να προσβάλλετε ένα άτομο που θέλετε να κρατήσετε στο πλευρό σας. Να θυμάστε ότι προσπαθείτε να καταλάβετε κάτι μέσα από τις συζητήσεις σας, και όχι να πληγώσετε τα συναισθήματά τους. Μην το αφήσετε να μετατραπεί σε αγώνα μνησικακίας. Αν δεν μπορείτε να πείτε κάτι διπλωματικά, αφήστε το για μια άλλη μέρα.

Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με μια δοκιμασία πίστης αυτή την Κυριακή, αλλά είστε πραγματικά έτοιμοι να την περάσετε με άριστα; Κάποιος θα μπορούσε να σας δώσει τα εφεδρικά του κλειδιά ή να σας προσκαλέσει να εισέλθετε βαθύτερα στον κόσμο του. Σε περίπτωση που δεχτείτε αυτό το “δώρο”, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε ποιες είναι οι προσδοκίες τους. Δεν είναι απαραίτητα αρνητικό το να υπάρξουν δεσμεύσεις μεταξύ σας- αρκεί να σας ενδιαφέρει αυτή η δεσμευτική συμφωνία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot