ζώδια σαββατοκύριακο 06-07/04 Έχετε την έγκριση των αστεριών

se-flertarei-telika

ζώδια σαββατοκύριακο 06-07/04 Α

ζώδια Κριός
Σταθερά χτίζετε την αυτοκρατορία σας, Κριοί και οι καρποί της προσπάθειάς σας πρόκειται επιτέλους να αποδώσουν. Αλλά μην υποτιμήσετε τον εαυτό σας τρέχοντας προς τη γραμμή του τερματισμού! Υπάρχουν μερικές σημαντικές λεπτομέρειες πριν κάνετε το μεγάλο φινάλε. Με τη Σελήνη να πηγαίνει προς τον Ταύρο και τον τομέα της δουλειάς και των χρημάτων σας αυτό το σαββατοκύριακο, περάστε λίγο χρόνο βάζοντας τις τελευταίες πινελιές σε ένα έργο ή μια πρόταση.

Η τελική παρουσίαση θα πρέπει να είναι τέλεια – όχι κάτι που έγινε την τελευταία στιγμή. Περιμένατε τόσο καιρό, γιατί να μην πάρετε λίγο ακόμα χρόνο για να σιγουρευτείτε ότι θα είναι σε κορυφαίο επίπεδο; Το Σάββατο, ο κοινοτικός Ουρανός συντονίζεται με τη Σελήνη και δίνει έμφαση σε φίλους που μπορούν να σας βοηθήσουν επαγγελματικά. Τι μπορείτε να κάνετε για να βγάλετε και οι δύο κάτι; Όλα είναι δούναι και λαβείν, Κριάρια. Γι’ αυτό στην επόμενη VIP εκδήλωση, πάρτε μαζί σας τον φίλο σας ή κεράστε τον ως ευχαριστία για τις συμβουλές του.

ζώδια σαββατοκύριακο 06-07/04 Α

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Ελευθέρωσέ με! Με τη Σελήνη να περνάει από το ζώδιό σας όλο το σαββατοκύριακο, το ανεξάρτητο πνεύμα σας παίρνει φωτιά. Και ενώ μια χαρά τα περνάτε και μόνοι σας, μην εκπλαγείτε αν οι άλλοι έλκονται μέσα στην τροχιά σας. Εξάλλου, είστε εκεί που συμβαίνει η μαγεία. Απολαύστε λίγο επιπλέον σεξαπίλ το Σάββατο: Όταν ο πειραματικός Ουρανός συντονιστεί με τη Σελήνη και αυξήσει τον μαγνητισμό και τη γοητεία σας. Η δημιουργικότητά σας μπορεί να ξεφύγει, κάνοντας την ημέρα καταπληκτική για ένα καινοτόμο έργο.

Δεν έχετε όρεξη για DIY έργα; Πηγαίνετε να βρείτε έμπνευση σε ένα φεστιβάλ ή πανηγύρι. Μια ακτίνα υψηλού προφίλ από τον Κρόνο, φτάνει την Κυριακή και ξετυλίγει το κόκκινο χαλί. Θα πάρετε λίγο πολύ ό,τι ζητήσετε (εντός λογικών πλαισίων), έτσι μην κρατηθείτε! Οι σχέσεις μπορεί να γίνουν πιο σοβαρές, κάτω από αυτή τη σταθεροποιητική ενέργεια. Απλώς μην παρασυρθείτε τόσο πολύ από τα οράματα για το μέλλον, που ξεχάσετε να απολαύσετε το εδώ και το τώρα. Το παρόν είναι εκεί που βρίσκεται ο ρομαντισμός!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Γλυκιά απόδραση! Όλο το σαββατοκύριακο, η Σελήνη θα είναι στον Ταύρο και στον δωδέκατο Οίκο σας της φαντασίας. Αφήστε χαλαρά τα σχέδιά σας και τον εαυτό σας να κάνει ό,τι θέλει – ίσως σε μια αυθόρμητη απόδραση για το βράδυ. Με τη Σελήνη να σχηματίζει μια προκλητική ευθυγράμμιση με τον Ουρανό το Σάββατο, διοχετεύστε τη μούσα και αφήστε τους δημιουργικούς χυμούς ελεύθερους.

Τριγυρίστε στις αίθουσες ενός μουσείου… Και ίσως παρασυρθείτε λίγο, καθώς απορροφάτε τη δουλειά μεγάλων καλλιτεχνών ή δείτε μια ειδική συλλογή. Μπορείτε επίσης να περάσετε χρόνο γράφοντας ή ζωγραφίζοντας, ειδικά όταν ο δεξιοτεχνικός Κρόνος μπει στην εικόνα την Κυριακή. Προσεγγίστε δημιουργικά τα πάντα αυτό το σαββατοκύριακο. Δεν πειράζει να τα βλέπετε όλα ρόδινα, αρκεί να θυμάστε να κρατάτε ένα πόδι σε σταθερό έδαφος.

chartomantia-098

ζώδια σαββατοκύριακο 06-07/04 Α

ζώδια Καρκίνος

Αρνηθείτε ευγενικά προσκλήσεις και αφήστε τα θορυβώδη πάρτι. Αυτό το σαββατοκύριακο η Σελήνη περνά από τον ενδέκατο Οίκο σας της φιλίας: Δίνει έμφαση στους αληθινούς ανθρώπους του κύκλου σας. Μπορείτε να δικτυωθείτε άλλη στιγμή. Κάτω από αυτά τα άστρα, θα θέλετε να αφεθείτε με την παρέα σας. Μαζέψτε τους φίλους σας και πηγαίνετε σε ένα μπαράκι. Μπορεί να κάνετε και μερικούς νέους φίλους στην πορεία.

Το Σάββατο, η Σελήνη συγχρονίζεται με τον πειραματικό Ουρανό και σας ενθαρρύνει να ρίξετε ένα μεγαλύτερο κοινωνικό δίχτυ. Μπορείτε να βρείτε ξεχωριστές συνέργειες με δημιουργικούς τύπους και ανθρώπους με επιρροή. Την Κυριακή ο επαγγελματικός Κρόνος μπαίνει στην εικόνα. Μην εκπλαγείτε αν υπάρξουν κουβέντες για δουλειά, στον καφέ ή στα ψώνια. Προσπαθήστε να μείνετε επικεντρωμένοι σε ιδέες που σας εμπνέουν, έπειτα κάντε ένα τηλεφώνημα ή οργανώστε μια συνάντηση την επόμενη εβδομάδα για να πείτε τις λεπτομέρειες.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

ζώδια Λέων

Δουλειά το σαββατοκύριακο; Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας το Σάββατο και την Κυριακή. Όλοι οι άλλοι χαλαρώνουν και εσείς είστε έτοιμοι για τα πάντα. Κρατήστε μερικές ώρες για να κάνετε ένα σημαντικό έργο ή να προσθέσετε μερικές πινελιές σε μια παρουσίαση για την επόμενη εβδομάδα. Αν η λίστα με αυτά που έχετε να κάνετε δεν έχει τελειωμό, προσπαθήστε να μην νιώσετε πνιγμένοι. Ζητήστε βοήθεια! Αναθέστε σε άλλους μερικές δουλειές για να μειώσετε το φορτίο σας… Ειδικά το Σάββατο, όταν ο κοινοτικός Ουρανός συνδέεται με τη Σελήνη. Μην σηκώνετε το βάρος μόνοι, Λέοντες: Έτσι παραβλέπετε τις σημαντικές λεπτομέρειες.

Την Κυριακή, ο σταθερός Κρόνος χαλαρώνει δίπλα στη Σελήνη και σας δίνει μια ώθηση κινήτρου και παραγωγικότητας. Ο καφές με φίλους μπορεί να μεταμορφωθεί σε ευκαιρία για δικτύωση. Δεχτείτε την πρόταση κάποιου να σας γνωρίσει κάποιον που θα σας φανεί χρήσιμος. Καθώς ο δέκατος Οίκος κυβερνά τους άντρες, κάποιος από τον κύκλο σας μπορεί να φανεί ιδιαίτερα υποστηρικτικός. Στραφείτε στον πατέρα σας ή σε μια πατρική φιγούρα για μια ευχάριστη συζήτηση σήμερα.

ζώδια σαββατοκύριακο 06-07/04 Α

zodia-zvdia-yy

ζώδια Παρθένος

Ενώ απολαμβάνετε τη χαλάρωση στο σπίτι, ο κόσμος σας καλεί. Η Σελήνη περνά μέσα από τον Ταύρο και τον ένατο Οίκο σας των νέων οριζόντων όλο το σαββατοκύριακο: Όσο πιο μακριά πάτε από τη ζώνη άνεσής σας, τόσο το καλύτερο. Νιώθετε περιπετειώδεις; Κάντε μια μονοήμερη εκδρομή έξω από τα όρια της πόλης ή φτιάξτε βαλίτσα για μια αυθόρμητη διήμερη απόδραση. Η αλλαγή περιβάλλοντος θα σας εμπνεύσει. Σημειώστε τις ιδέες σας στην εφαρμογή για Σημειώσεις, ώστε να μην τις χάσετε!

Μπόνους: Μπορεί να κάνετε μερικές συναρπαστικές συνδέσεις ενώ εξερευνάτε. Ακολουθήστε την περιέργειά σας και ξεκινήστε συζητήσεις όσο περνάτε μέσα από νέες πόλεις ή βρίσκεστε στον ίδιο διάδρομο βιβλιοπωλείου με κάποιον που μοιάζει ενδιαφέρων. Σε σχέση; Αφήστε τις συσκευές σας και περάστε λίγο χρόνο μαζί, συζητώντας μεγάλες ιδέες ή απορροφώντας πολιτισμό. Η μεταφορά της Σελήνης μπορεί να επίσης να σας εμπνεύσει να προσθέσετε μερικές παγκόσμιες πινελιές στην γκαρνταρόμπα σας ή στο ντεκόρ του σπιτιού σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia