ζώδια σαββατοκύριακο 06-07/04 Έχετε την έγκριση των αστεριών

erwtiki-astrologia-171014-sexualiki-apeleytherwsi

ζώδια σαββατοκύριακο 06-07/04 B

ζώδια Ζυγός
Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, Ζυγοί. Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον μυστικιστικό όγδοο Οίκο σας όλο το σαββατοκύριακο, η δύναμη της διαίσθησής σας θα κορυφωθεί. Αν αυτές οι αισθήσεις ξυπνήσουν, μην αγνοήσετε τα συναισθήματά σας. Ψάξτε πιο βαθιά και κάντε ερωτήσεις, για να ωθήσετε τους άλλους να αποκαλύψουν τι συμβαίνει πραγματικά. Ακούστε προσεκτικά και μην διακόπτετε ή βιάζεστε να βρείτε λύσεις. Μπορεί να χάσετε μια καλή πληροφορία. Εξάλλου, είναι πολύ καλύτερο να αφήσετε τους άλλους να βρουν τις απαντήσεις μόνοι τους.

Το Σάββατο ο Ουρανός και η Σελήνη ενώνονται στον ηδονικό τομέα σας και φέρνουν μια απρόσμενη διάσταση στις αλληλεπιδράσεις σας. Οι χαλαρές συζητήσεις μπορεί σύντομα να μετατραπούν σε βαθιές και μυστικιστικές. Μην διστάσετε να συζητήσετε προσωπικά θέματα, ακόμα κι αν νιώθετε ευάλωτοι. Μπορεί να φύγετε με μια λίστα προτεινόμενων βιβλίων, συμβουλευτικών προγραμμάτων ή άλλων συμβουλών!

ζώδια σαββατοκύριακο 06-07/04 B

ζώδια Σκορπιός

zodia-taro-45

Μήπως μια σχέση βρίσκεται σε αδύναμα ή απροσδιόριστα εδάφη; Αυτό το σαββατοκύριακο η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και στον έβδομο Οίκο σας: Επικεντρώνεται στη δέσμευση και ξεκαθαρίζει τα συναισθήματά σας. Δεν υπάρχει λόγος να βιαστείτε να ξεκινήσετε κάτι επίσημο, Σκορπιοί – είτε πρόκειται για επαγγελματικό είτε για θέμα απόλαυσης. Αλλά εξετάστε το γιατί νιώθετε τόσο διστακτικοί ή απρόθυμοι. Ίσως υπάρχουν συναισθήματα που δεν έχετε εκφράσει ή δεν είστε σίγουροι αν έχετε τους ίδιους μακροπρόθεσμους στόχους. Δεν θα ξέρετε μέχρι να μιλήσετε!

Με τον Ουρανό και τον Κρόνο να συνδέονται με τη Σελήνη το Σάββατο και την Κυριακή αντίστοιχα, μην προσπαθήσετε καν να σταματήσετε το μυαλό σας απ’ το να φαντάζεται τι μπορεί να γίνει. Απλώς φροντίστε να κρατήσετε μια υγιή ισορροπία ανάμεσα στη φαντασίωση και την πραγματικότητα, έτσι ώστε να μην παρασυρθείτε ή αφήσετε μια μακάβρια στάση να θολώσει μια υποσχόμενη κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Ανανέωση υγείας! Με τη Σελήνη στον Ταύρο και στον έκτο Οίκο σας όλο το σαββατοκύριακο, έχετε διάθεση για αποτοξίνωση. Πατήστε το κουμπί επαναφοράς στη διατροφή και την άσκησή σας. Αφήστε τα ποτά και πηγαίνετε να ανανεωθείτε στη φύση. Ξετινάξτε τη λαϊκή και ετοιμάστε ένα χορτοφαγικό γεύμα. Το Σάββατο, μια συμπονετική γωνία ανάμεσα στον μεταφυσικό Ουρανό και τη Σελήνη φορτίζει τον ανθρωπισμό σας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε μια δωρεά σε έναν καλό σκοπό ή κάνατε εθελοντισμό;

Είναι η ιδανική ημέρα για να ανανεώσετε τη φροντίδα του δέρματός σας ή τα προϊόντα μακιγιάζ σας, προσθέτοντας προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα και είναι οργανικά. Τα άστρα της Κυριακής περιλαμβάνουν μια σταθεροποιητική συνάντηση ανάμεσα στον Κρόνο και τη Σελήνη και δίνουν έμφαση στην υγεία των στενότερων σχέσεών σας. Αν κρατάτε κάτι μέσα σας ή νιώθετε ότι κάποιος είναι στεναχωρημένος μαζί σας, μιλήστε. Προσθέστε λίγη κυριολεκτική κίνηση στα κοινωνικά σχέδιά σας, βρεθείτε με φίλους για γιόγκα ή για μια απογευματινή βόλτα.

ζώδια σαββατοκύριακο 06-07/04 B

chartomantia-098

ζώδια Αιγόκερως

Χαλαρώστε, Αιγόκεροι. Αυτό το σαββατοκύριακο η Σελήνη περνά από τον Ταύρο και τον φλογερό πέμπτο Οίκο σας: Σας εμπνέει να βάλετε περισσότερο χρώμα στον κόσμο σας. Μουσική, τέχνη, τολμηρά μοτίβα και αξεσουάρ: Στολίστε τη ζωή σας με οτιδήποτε σας κάνει να νιώθετε πιο χαρούμενοι. Η ατελείωτη λίστα με τις δουλειές σας και τα άπλυτα, μπορούν να περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα. Χαρίστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια που του αξίζει. Επιβεβαιώστε τα σχέδιά σας και περάστε το πρωί του Σαββάτου φροντίζοντας τον εαυτό σας για τις βραδινές αποδράσεις. Κλείστε ένα μασάζ ή αγοράστε ένα νέο σύνολο, ένα λίγο πιο φωτεινό ή πιο στενό απ’ ότι συνήθως.

Καθώς ο πέμπτος Οίκος κυβερνά τον ρομαντισμό, μπορεί να προσελκύσετε περισσότερους από έναν θαυμαστές. Την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος ευθυγραμμίζεται με τη Σελήνη σε αυτή τη ζώνη της απόλαυσης και ανεβάζει τα στάνταρ σας. Ικανοποιήστε τον ουρανίσκο σας με καλό φαγητό και παρέα και δεν θα δυσκολευτείτε να ανάψετε το πάθος!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζώδια Υδροχόος

Ο κόσμος μπορεί να περιμένει! Έχετε διάθεση να χαλαρώσετε στη βάση σας αυτό το σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και στον άνετο τέταρτο Οίκο σας. Η περιποίηση του σπιτιού μπορεί να είναι ο πρώτος στόχος σας, αλλά μην γεμίσετε το πρόγραμμά σας. Αν τα σχέδιά σας να ψωνίσετε εργαλεία, να βάλετε ένα βουνό ρούχων στο πλυντήριο και να πάτε σούπερ μάρκετ ακούγονται εξαντλητικά, χαλαρώστε λίγο. Το Σάββατο, ο συγκυβερνήτης σας ο αυθόρμητος Ουρανός συναντά τη Σελήνη.

ζώδια σαββατοκύριακο 06-07/04 B

Έχετε την έγκριση των αστεριών να αφήσετε τις ευθύνες σας και να κοιμηθείτε, να χαλαρώσετε στο σπίτι και να διαβάσετε. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ξεκουραστεί (για διαφορά!) και θα μπορέσετε να ξεμπλοκάρετε δημιουργικά. Δώστε στο υπερδραστήριο μυαλό σας λίγο χώρο να περιπλανηθεί. Την Κυριακή, ο άλλος αστρικός κηδεμόνας σας ο Κρόνος πλησιάζει τη Σελήνη και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε αυτή τη λίστα με τις δουλειές σας. Ενώ διπλώνετε ρούχα, γιατί να μην καλέσετε μερικούς φίλους για κουβέντα; Αυτό που χρειάζεστε για να γεμίσετε τις δεξαμενές σας, είναι η σύνδεση με την παρέα σας. Δεν έχετε διάθεση για παρέα; Με τον δομημένο Κρόνο εδώ, ένα έργο διακόσμησης μπορεί να καταναλώσει ευχάριστα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ζώδια Ιχθύες

Η επόμενη μεγάλη περιπέτειά σας μπορεί να βρίσκεται εντός των ορίων της πόλης. Αυτό το σαββατοκύριακο, η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και στον τοπικό τρίτο Οίκο σας και σας ωθεί να εξερευνήσετε τον δικό σας κώδικα. Βάλτε ένα χεράκι σε έναν κοινοτικό κήπο, δείτε τα μαθήματα σε ένα στούντιο γιόγκα ή δοκιμάστε τον καφέ της νέας καφετέριας στη γωνία και πιάστε κουβέντα με τον μπαρίστα. Πρέπει να ανεφοδιαστείτε με τα βασικά; Αποφασίστε να ξοδέψετε τα λεφτά σας στην περιοχή σας, να μοιραστείτε τον πλούτο σας με τα τοπικά μαγαζιά της γειτονιάς.

Το Σάββατο, μια παθιασμένη συνάντηση Σελήνης – Ουρανού μπορεί να μετατρέψει μια φιλική συζήτηση σε γιορτή φλερτ, χωρίς καν να το καταλάβετε. Τη μια στιγμή κάνετε μια ερώτηση σε κάποιον για τα στυλάτα αθλητικά του, την επόμενη ανταλλάσσετε νούμερα τηλεφώνων. Σε σχέση; Ζητήστε από το ταίρι σας να σας συνοδεύσει σε ένα μουσείο ή στο πάρκο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9