Ζώδια Σαββατοκύριακο 06-07/04 – Τα πιο φλογερά συναισθήματά σας

astrologia-ilios-skorpios-23.10.14

Ζώδια Σαββατοκύριακο 06-07/04 Α΄ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 06-07/04 Κριός .

Πόσο καλά γνωρίζετε τους ανθρώπους του στενού σας κύκλου; Μπορεί να νομίζετε ότι τους ξέρετε καλά, αλλά η φιλική γωνία αυτού του Σαββατοκύριακου μεταξύ της φιλόξενης Αφροδίτης στον Κριό και του διεισδυτικού Πλούτωνα στη ζώνη των ομαδικών σας δραστηριοτήτων θα μπορούσε να ωθήσει έναν φίλο ή συνάδελφο να σας εξομολογηθεί ένα μυστικό.

Ακούστε τους με συμπόνια και χωρίς να τους κρίνετε, αν μπορείτε. Μπορεί επίσης να εμπνευστείτε να εκμυστηρευτείτε εσείς οι ίδιοι σε κάποιον, γεγονός που θα οδηγήσει μια φιλία πέρα από το επιφανειακό επίπεδο.

zodia-taro-45

Αν το ένστικτό σας σας λέει ότι αυτό το άτομο είναι αξιόπιστο, κάποια αποκάλυψη ψυχής θα μπορούσε πραγματικά να εδραιώσει τον δεσμό σας.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην εκφραστείτε ελεύθερα αυτή την Κυριακή, καθώς η Σελήνη συναντά τον Κριό και κάνει άμεση σύνδεση με την Αφροδίτη. Φύλαξε τα πιο φλογερά συναισθήματά σας για τους ανθρώπους με τους οποίους θέλετε να χτίσετε μια δυνατή σχέση, αντί να αφιερώνετε τον περισσότερο χρόνο σας σε αυτούς που φαίνεται να σας κρατούν συνεχώς σε απόσταση.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταύρος

Μήπως οι στόχοι σας πρέπει να αποκτήσουν περισσότερη ψυχή; Καθώς ο κυβερνήτης σας, η ιδεολόγος Αφροδίτη ενώνεται με τον Πλούτωνα, εξετάστε λίγο πιο προσεκτικά αυτά που επιδιώκετε. Είναι ικανή η επίτευξη των στόχων σας να σας οδηγήσει στη γαλήνη, την ευτυχία και τις βαθύτερες διαπροσωπικές σχέσεις; Ή αντιθέτως θα θέσει σε κίνδυνο τις σχέσεις σας, ωθώντας σας να πετύχετε με κάθε κόστος; Βεβαιωθείτε ότι δεν πληρώνετε ένα πολύ υψηλό τίμημα για να κυνηγήσετε αυτά που θέλετε και ότι δεν πατάτε πάνω σε άλλους στην προσπάθειά σας να τα πετύχετε.

Όταν εξετάσετε τα πράγματα από μια πιο πνευματική σκοπιά, ίσως συνειδητοποιήσετε ότι το να αφεθείτε και να έχετε πίστη είναι η καλύτερη επιλογή. Μήπως η ζωή σας μοιάζει με αγώνα δρόμου τον τελευταίο καιρό; Όταν η Σελήνη περάσει στον Κριό και συναντηθεί με την Αφροδίτη αυτή την Κυριακή, ίσως βρείτε επιτέλους το θάρρος να ζητήσετε από τους ανθρώπους την υποστήριξη που χρειάζεστε. Αυτή είναι μια διέλευση που απαιτεί αμεσότητα, οπότε μην διατυπώνετε το αίτημά σας- απλά κάντε το!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Απρίλος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Σαββατοκύριακο 06-07/04 Δίδυμοι

Έχετε την τάση να εμπιστεύεστε τη λογική έναντι της διαίσθησης, αλλά η ένωση Αφροδίτης-Πλούτωνα αυτού του Σαββατοκύριακου σας απομακρύνει από την αναλυτική σας φύση. Με την Αφροδίτη να αναζωογονεί την καινοτόμο φύση σας στον φουτουριστικό ενδέκατο οίκο σας και τον Πλούτωνα να αξιοποιεί τις ψυχικές σας δυνάμεις στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, ίσως χρειαστεί να εμπιστευτείτε “αόρατα” πράγματα. Δοκιμάστε κάτι λίγο διαφορετικό από τη λογική σας προσέγγιση και επιτρέψτε στον εαυτό σας να αναλογιστεί δυνατότητες που δεν έχουν ακόμη καρποφορήσει.

Ακόμα κι αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν ακριβώς όπως τα φαντάζεστε -κάτι που συμβαίνει συχνά όταν αφήνετε τη μοίρα να παίξει το παιχνίδι της-, μπορεί να ανακαλύψετε μια ακόμα καλύτερη επιλογή. Όταν τίποτα δεν επιχειρείται, τίποτα δεν κερδίζεται. Μόλις η Σελήνη φτάσει στον Κριό και συνδεθεί με την Αφροδίτη την Κυριακή, θα έχετε το κίνητρο να εφαρμόσετε αυτή την προσέγγιση στην προσωπική σας ζωή. Εμπρός, Δίδυμοι, απελευθερώστε την ψυχή σας.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Καρκίνος

Το Σαββατοκύριακο που διανύουμε, η σύνδεση μεταξύ του κτητικού Πλούτωνα και της ρομαντικής Αφροδίτης μπορεί να σας βρει κολλημένους με το αντικείμενο του ενδιαφέροντός σας. Είτε ελέγχετε τα διαδικτυακά προφίλ αυτού του ατόμου συνεχώς, είτε κοιτάτε το κινητό σας για νέα μηνύματα, είτε αναπαράγετε ατελείωτα μια συζήτηση, προσέξτε να μην αφιερώσετε όλη σας τη μέρα σκεπτόμενοι αυτό.

Αλλάξτε την εστίασή σας και αποκτήστε κάποια άλλη προοπτική, γιατί δεν θα βρείτε τις σωστές απαντήσεις μέσα σε αυτή τη δίνη. Όταν ο κυβερνήτης σας, η Σελήνη, αλλάξει θέση αυτή την Κυριακή, χρησιμοποιήστε την τέχνη του μυστηρίου αντί να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά. Με την ίδια λογική, μην είστε τόσο αόριστοι ώστε να είναι αδύνατο για τους ανθρώπους να σας καταλάβουν.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σαββατοκύριακο 06-07/04 Λέων

Οι σχέσεις σας μπορούν να εξελιχθούν εντυπωσιακά, καθώς ο εντατικοποιημένος Πλούτωνας στη ζώνη των συνεργασιών σας έρχεται σε φιλικό σχηματισμό με την έξυπνη Αφροδίτη αυτό το Σαββατοκύριακο. Ετοιμαστείτε για κάποιες συζητήσεις που θα αγγίξουν την ψυχή σας, Λέων, και ίσως να γνωρίσετε την αληθινή πλευρά κάποιου, όχι μόνο την ισορροπημένη και λαμπερή εκδοχή που μοιράζεται με τους άλλους.

Πετάξτε και εσείς με τη σειρά σας τη δική σας μάσκα στη σχέση σας με έναν σύντροφο ή ένα κοντινό σας πρόσωπο. Τέρμα το κρυφτό. Ήρθε η ώρα να δείξετε την όχι και τόσο τέλεια πλευρά σας. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό θα σας κάνει πιο ελκυστικούς. Όταν η Σελήνη περάσει στον Κριό αυτή την Κυριακή, βγείτε έξω για μια βόλτα ή εξερευνήστε κάποια νέα περιοχή. Θα νιώσετε πιο ελεύθεροι και πιο ειλικρινείς όταν βρεθείτε μακριά από οικεία μέρη.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zvdia-zwdia-tarw

Παρθένος

Είναι το σώμα και η ψυχή σας σε ευθυγράμμιση; Αυτό το Σαββατοκύριακο, η ακτινοβόλος Αφροδίτη ενώνεται με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον οίκο της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αναζητήστε τρόπους για να ζήσετε πιο ολιστικά, ώστε να μην τρέφετε μόνο το σώμα σας αλλά και το πνεύμα σας. Αντί να κάνετε τρέξιμο ή όργανα, προτιμήστε ένα μάθημα γιόγκα που να περιλαμβάνει διαλογισμό. Αφιερώστε χρόνο για να απολαύσετε τη διαδικασία προετοιμασίας του φαγητού ή να πείτε μερικά λόγια ευγνωμοσύνης πριν φάτε ένα γεύμα.

Το να επιβραδύνετε απλώς και να εκτιμήσετε τα μικρά πράγματα είναι το καλύτερο αγχολυτικό που μπορείτε να βρείτε. Την Κυριακή μπορεί να μην θέλετε σηκωθείτε από το κρεβάτι για το μισό της ημέρας, καθώς η ευθυγράμμιση Σελήνης-Αφροδίτης φορτίζει τον ερωτικό όγδοο οίκο σας. Είτε έχετε έναν σύντροφο δίπλα σας είτε θέλετε να χαλαρώσετε μόνοι σας και να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας έργα, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να μείνετε μέσα για όσο θέλετε και χρειάζεστε.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065