Ζώδια Σαββατοκύριακο 06-07/08 Ένα διήμερο αισθήσεων και παραισθήσεων

imerisies-22314

Ζώδια Σαββατοκύριακο 06-07/08 Α΄.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 06-07/08 Κριός .

Μια συναισθηματική έκρηξη μπορεί να συμβεί μέσα σας αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η ευαίσθητη Αφροδίτη και ο καλοπροαίρετος Ποσειδώνας ενώνονται στις πιο ανοιχτόκαρδες ζώνες του χάρτη σας. Αφήστε τη νοσταλγία να σας καθοδηγήσει. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που επισκεφτήκατε την οικογένειά σας ή τηλεφωνήσατε σε έναν παλιό σας φίλο; Αν κάποιος βρίσκεται στο μυαλό σας, προσεγγίστε τον και ορίστε μια στιγμή μέσα στην ημέρα για να επικοινωνήσετε. Οι συνομιλίες σας μπορεί να οδηγήσουν σε μια αυθόρμητη επίσκεψη σε ένα διαφορετικό μέρος ή ένα διασκεδαστικό οδικό ταξίδι. Πηγαίνετε νωρίς στο σπίτι για να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας και ξεκινήστε την περιπέτεια!

Αλλά μην παρασυρθείτε τόσο πολύ από τις καλές στιγμές, ώστε να ξεχάσετε να ελέγξετε το τραπεζικό σας υπόλοιπο. Την Κυριακή, ο ευαίσθητος Κρόνος στον κοινωνικό σας τομέα συγκρούεται με τον ανεξάρτητο Άρη στη ζώνη της ασφάλειάς σας. Καλό θα είναι να εξετάσετε πώς επηρεάζεται η στάση σας απέναντι στα χρήματα (και ιδιαίτερα στο να ξοδεύετε απερίσκεπτα) από ορισμένα άτομα με τα οποία κάνετε παρέα. Αν και δεν είναι υγιές να αρνείστε στον εαυτό σας χρήσιμα ή διασκεδαστικά πράγματα, υπάρχει μια πρακτική ισορροπία που μπορείτε να επιτύχετε, και τα σημερινά αστέρια σας προκαλούν να την βρείτε.

zodia-taro-45

Ταύρος

Η κοινωνική σας πλευρά εκδηλώνεται έντονα αυτό το Σαββατοκύριακο, χάρη σε μια παιχνιδιάρικη σύνδεση μεταξύ της Αφροδίτης που αγαπά τους ανθρώπους και του ονειροπόλου Ποσειδώνα. Αυτή η ρέουσα ενέργεια είναι ιδανική για την οργάνωση μιας ομαδικής δραστηριότητας οποιαδήποτε μέρα – αν και οι δονήσεις θα είναι πολύ πιο ρευστές το Σάββατο. Μια διαδικτυακή συνομιλία ή μια συνάντηση για γεύμα θα μπορούσε να σας φέρει νοσταλγική διάθεση. Καθώς αναπολείτε τις όμορφες αναμνήσεις σας, θα μπορούσατε να εμπνευστείτε να στείλετε μήνυμα σε μερικές παλιές επαφές και να τις προσκαλέσετε να συμμετάσχουν σε κάποια ομαδική συνάντηση.

Την Κυριακή, μην εκφράσετε τα σαρκαστικά σας σχόλια ανεξέλεγκτα. Καθώς ο στωικός Κρόνος μάχεται με τον επαναστατικό Άρη στο ζώδιό σας, δεν θέλετε να εκνευρίσετε το λάθος άτομο. Δεν ξέρετε πού βρίσκονται οι συμμαχίες σας προς το παρόν, οπότε είναι καλύτερο να υποθέσετε ότι οτιδήποτε πείτε με αρνητική χροιά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Σαββατοκύριακο 06-07/08 Δίδυμοι

Σας απασχολούν τα έσοδά σας, Δίδυμε; Αυτό το Σαββατοκύριακο, μια ευοίωνη γωνία μεταξύ της Αφροδίτης που αγαπάει την πολυτέλεια και του οραματιστή Ποσειδώνα σας βοηθά να οραματιστείτε νέους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα. Θέλετε να ευθυγραμμίσετε το πάθος σας με το επάγγελμά σας και ταυτόχρονα να βγάλετε κέρδος; Αφιερώστε χρόνο σήμερα για να ερευνήσετε εταιρείες που το έχουν καταφέρει με επιτυχία. Και μιας και είναι Σαββατοκύριακο, βάλτε και λίγη διασκέδαση στην όλη διαδικασία. Πραγματοποιήστε μια επαγγελματική συνάντηση κατά τη διάρκεια ενός καφέ ή σε ένα εστιατόριο.

Αυτή η ανεπίσημη συνάντηση θα μπορούσε γρήγορα να εξελιχθεί σε μια δημιουργική συνεργασία. Δεν αρκεί να γνωρίζετε τα όριά σας την Κυριακή, Δίδυμε. Θα πρέπει επίσης να είστε ιδιαίτερα δυναμικοί στην επιβολή τους! Με τον φιλόδοξο Κρόνο να περνάει από τον ένατο οίκο του ανεξάρτητου πνεύματός σας, είστε ο καπετάνιος του δικού σας κρουαζιερόπλοιου, δηλαδή όπως ακριβώς σας αρέσει! Παρ’ όλα αυτά ο υπομονετικός Κρόνος έρχεται αντιμέτωπος με τον ατίθασο Άρη, προειδοποιώντας ότι η επιρροή ενός τοξικού ατόμου μπορεί να σας επηρεάσει. Μείνετε σε εγρήγορση και μην τσιμπήσετε το δόλωμά τους!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA 10 ημερών – Το μέλλον γράφεται και το παρελθόν επιστρέφει

chartomantia-098

Καρκίνος

Είναι ασφαλές να εμπιστευθείτε την τύχη σας αυτό το Σαββατοκύριακο, Καρκίνε, ακόμη και αν δεν είστε σίγουροι για το πού θα προσγειωθείτε. Με την εντυπωσιακή Αφροδίτη και τον γοητευτικό Ποσειδώνα να συνεργάζονται σήμερα, μπορείτε να χαλαρώσετε τις άμυνές σας. Μιλήστε με το ερωτικό σας ενδιαφέρον ή δημοσιεύστε ένα μέρος της τελευταίας σας δουλειάς στα κοινωνικά δίκτυα. Θα μπορούσατε επίσης να διευρύνετε τους ορίζοντές σας με μια εκδρομή το Σαββατοκύριακο σε έναν νέο προορισμό. Δεν μπορείτε να φύγετε μακριά από το σπίτι; Κρατήστε το πνεύμα σας ανοιχτό εξερευνώντας νέους χώρους και συναναστραφείτε με ανθρώπους που σας συναρπάζουν. Θα βρείτε τα πατήματά σας ανάμεσά τους σε χρόνο μηδέν.

Αλλά μην παίρνετε τα πράγματα τοις μετρητοίς την Κυριακή. Με τον Κρόνο να διασχίζει τον τομέα της οικειότητάς σας, είστε στα καλύτερά σας όταν πρόκειται να συνδεθείτε με τους ανθρώπους σε βαθύτερο επίπεδο. Αλλά χάρη σε ένα δύσκολο τετράγωνο το οποίο σχηματίζεται τον ταραχοποιό Άρη στον κοινωνικό σας τομέα, ένας φίλος μπορεί να μην αισθάνεται την αγάπη σας. Μην προσπαθείτε υπερβολικά να τους αλλάξετε γνώμη, Καρκίνε, και μην αμύνεστε. Απλά επικεντρωθείτε στην προκαθορισμένη ατζέντα της ημέρας, που είναι το μόνο που μπορείτε να κάνετε ούτως ή άλλως!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-taro-45

Ζώδια Σαββατοκύριακο 06-07/08 Λέων

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχετε έντονη διαίσθηση, καθώς η τρυφερή Αφροδίτη και ο συμπονετικός Ποσειδώνας συνεργάζονται στις πιο ευαίσθητες ζώνες του χάρτη σας. Γι’ αυτό μην εκπλαγείτε αν διαισθανθείτε τι χρειάζονται οι άλλοι πριν καν σας το ζητήσουν. Αν και δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε σε όλα αυτά τα ψυχικά σήματα, να είστε εκεί για τον πιο στενό σας κύκλο. Θα μπορούσε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να χρειάζεται λίγη χαρά; Συναντηθείτε για ένα πικνίκ ή για ένα ποτήρι κρασί στο μπαλκόνι σας. Απλά προσέξτε να μην δώσετε πάρα πολλά, καθώς θα είστε ευάλωτοι στο να απορροφήσετε τα συναισθήματα των ανθρώπων.

Εσείς ή το ερωτικό σας ενδιαφέρον μπορεί να προτείνετε κάποιους νέους κανόνες δέσμευσης υπό το Κυριακάτικο συνονθύλευμα του περιοριστικού Κρόνου στον τομέα των συνεργασιών σας και του επαναστατικού Άρη. Αν αισθάνεστε λίγο περιορισμένοι μέσα σε μια σχέση, αυτή θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία να προτείνετε κάτι λίγο έξω από τα συνηθισμένα που θα δώσει και στους δύο σας λίγο χώρο για να αναπνεύσετε. Ή μπορεί να κουραστείτε από την χαλαρότητα ενός δεσμού και να επιθυμείτε περισσότερη δέσμευση. Είστε ελεύθεροι; Με την τεχνολογική σας ζώνη ενεργή, αυτή είναι μια καλή στιγμή για να δοκιμάσετε μια νέα εφαρμογή γνωριμιών!

Διαβαστε επισης : Τράπουλα SFIGGA 10 ημερών – Το μέλλον γράφεται και το παρελθόν επιστρέφει

δωρεάν-προβλέψεις

Παρθένος

Είστε τελειομανείς από τη φύση σας, Παρθένε, αλλά η γενναιόδωρη ευθυγράμμιση της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα αυτό το Σαββατοκύριακο σας κάνει πιο επιεικείς με τις “ατέλειες”. Κάτω από αυτούς τους ανεκτικούς ουρανούς, μπορεί να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, έχοντας πίστη στις δυνατότητες των ανθρώπων. Προσέξτε όμως να μην παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας. Αν οι άνθρωποι δεν έχουν κάνει την δουλειά που χρειάζεται πραγματικά για να φτάσουν σε αυτό το σημείο, μην τους εξυψώνετε. Αντιθέτως, εξετάστε την πλήρη εικόνα.

Την Κυριακή μπορεί να νιώσετε ότι σας τραβάνε προς δύο πολύ διαφορετικές κατευθύνσεις, καθώς ο φιλόδοξος Κρόνος στον τομέα της εργασίας και των υπηρεσιών σας έρχεται αντιμέτωπος με τον απελευθερωμένο Άρη. Δεν είστε από αυτούς που αποφεύγουν τις ευθύνες, ωστόσο σήμερα και λόγω της ημέρας μπορεί να είναι δύσκολο να αντισταθείτε. Κοιτάξτε τους τομείς στους οποίους μπορεί να δίνετε πάρα πολλά και δείτε αν υπάρχει δυνατότητα να κάνετε λίγο πίσω. Αυτό ακριβώς θα μπορούσε να σας δώσει την αίσθηση ότι έχετε περισσότερο χώρο για να αναπνεύσετε στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66