Ζώδια σαββατοκύριακο 07-08/12 Εντονη συγκέντρωση στην ερωτική ζωή σας

erwtikes-1314

Ζώδια σαββατοκύριακο 07-08/12 Β

Ζώδια Ζυγός

Μπορεί να τους αγαπάτε, αλλά ο κύκλος σας δεν είναι πάντα στο ίδιο μήκος κύματος με σας ούτε παίζει δίκαια! Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσετε να τους κάνετε παρέα ή δεν θα τους σηκώνετε το τηλέφωνο. Το Σάββατο η Σελήνη στον Κριό συγκρούεται με τον Πλούτωνα στη ζώνη των σχέσεων σας. Μπορεί να συγκρουστείτε με τις επίμονες απόψεις κάποιου. Αλλά δεν είναι κάτι επιφανειακό που θα λυθεί εύκολα. Μπορείτε να συμφωνήσετε ότι διαφωνείτε στο θέμα, ίσως για πάντα! Μήπως μια συγκεκριμένη σχέση ή ομαδική δυναμική έχει βγει εκτός πορείας, Ζυγοί; Ως το ζώδιο της ισορροπίας, είστε πολύ ευαίσθητοι σε αυτού του είδους τις ανισότητες. Και η αλήθεια να λέγεται, σας βγάζουν αμέσως εκτός συναγωνισμού.

Την Κυριακή ο Ήλιος συγκρούεται με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, γι’ αυτό κάντε κάτι να αντισταθμίσετε τους ζυγούς. Μπορεί να πρέπει να αγγίξετε ένα δύσκολο θέμα, αλλά θα αξίζει στο όνομα της δικαιοσύνης. Όταν πρόκειται για προβλήματα άλλων, αντισταθείτε στον πειρασμό να τους προσφέρετε αμέσως βοήθεια. Στο τέλος, ο καλύτερος τρόπος για να τους βοηθήσετε είναι να τους αφήσετε να λύσουν μόνοι τους τα θέματά τους.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Κάποια στιγμή το Σάββατο, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι έχετε αναλάβει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να κάνετε. Αλλά πριν τα επίπεδα άγχους σας φτάσουν στα ουράνια, κάντε μια παρέμβαση στον εαυτό σας. Πατήστε το κουμπί ανανέωσης στη συναισθηματική σας ένταση και μπείτε σε λειτουργία ρεαλισμού. Τι μπορείτε να ακυρώσετε με χάρη και σε τι μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια; Δεν είναι ντροπή να παραδεχτείτε ότι την χρειάζεστε. Ένας έξυπνος μάνατζερ ξέρει πότε να αναθέσει σε τρίτους τη δουλειά του!

Υπό το δύσκολο τετράγωνο της Κυριακής ανάμεσα στον Ποσειδώνα και τον Ήλιο στον τομέα των χρημάτων σας, πρέπει να ξεκαθαρίσετε το εισόδημα και τα έξοδά σας. Όχι, Σκορπιοί, δεν μπορείτε να έχετε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Αλλά μπορεί να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στην πρακτικότητα και την πολυτέλεια. Φυσικά και μπαίνετε σε πειρασμό με όλα τα υπέροχα πράγματα. Αλλά το ζώδιό σας, που είναι ή όλα ή τίποτα, μπορεί να φτάσει εύκολα στην υπερβολή. Και με τον Ποσειδώνα στη γωνιά του έρωτα, δεν θα ήταν κακό να εφαρμόσετε την ίδια έντονη συγκέντρωση και στην ερωτική ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζωδια Τοξότης

Τοξότες, είστε γενναιόδωροι με όλους εκτός από τον εαυτό σας; Αναμένεται μια δυσχερής γωνία το Σάββατο, ανάμεσα στη Σελήνη στον Κριό και τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον τομέα των χρημάτων, της δουλειάς και των αξιών σας. Και σας παρακινεί να κάνετε κάτι για να εξισορροπήσετε τη ζυγαριά. Μπορεί να πιστεύετε ότι είστε μεγαλόκαρδοι ή ευγενείς, αλλά στην ενεργειακή φυσική στερείστε. Δεν χρειάζεται να μιλήσετε σκληρά σε έναν φίλο ή συνεργάτη, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε τι είναι πραγματικά δίκαιο και πώς μπορείτε να προαχθείτε.

Κάτω από το τετράγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα της Κυριακής, θα είστε σε εγρήγορση. Όταν κάτι ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, τότε πιθανώς δεν είναι. Αλλά προσέξτε τις κούφιες υποσχέσεις από ψεύτικους φίλους. Όποιος μιλάει άσχημα για κοινούς φίλους μπροστά σας, πιθανώς κάνει το ίδιο και για σας σε εκείνους. Ο κανόνες λέει, Τοξότες: Όταν οι άλλοι πέφτουν χαμηλά, εσείς κάνετε ό,τι μπορείτε για να διατηρήσετε ψηλά την ενέργειά σας!

tarw-taro-xartomanteia

ζώδια Αιγόκερως

Δεν μπορούν όλοι να ξεπεράσουν εύκολα τους καβγάδες και να αφήσουν τα σχόλια να περάσουν για να διατηρήσουνε την ηρεμία όπως εσείς, Αιγόκεροι. Το Σάββατο η παρορμητική Σελήνη συγκρούεται με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας: Μπορεί να σας πετύχουν μερικές αδέσποτες σφαίρες, από τα οργισμένα λόγια κάποιου. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι, βασικά, τίποτα. Με το να μην εμπλακείτε, δείχνετε ξεκάθαρα ότι δεν θα πέσετε σε παιδικό επίπεδο. Συνεχίστε!

Ζώδια σαββατοκύριακο 07-08/12 Β

Την Κυριακή θα είναι καλύτερο να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, παρά τα «γεγονότα» που προκαλούν σύγχυση. Μια σύγκρουση ανάμεσα στον Ήλιο στη ζώνη της διαίσθησής σας και του Ποσειδώνα στη γωνιά σας της επικοινωνίας, σας δίνει το πλεονέκτημα μπροστά στον ανταγωνισμό. Πρέπει να ακούσετε τη σοφή φωνή μέσα σας και να μην αφήσετε τις ανοησίες κανενός να σας παρασύρουν. Μπορεί να μην καταφέρετε να φτάσετε τώρα στην αλήθεια, αλλά τουλάχιστον θα μπορέσετε να αποφύγετε τα λάθος δεδομένα.

zodia-astra-tarot

 

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Υδροχόος

Προειδοποίηση αποκαλύψεων! Την ηχεί η σύγκρουση του Σαββάτου, ανάμεσα στη Σελήνη στον Κριό και τη ζώνη της επικοινωνίας σας με τον Πλούτωνα στον δωδέκατο Οίκο σας του υποσυνείδητου. Μπορεί να σας κάνει να πείτε κατά λάθος (ή όχι;) κάτι που δεν θα έπρεπε ποτέ να βγει από το στόμα σας! Καθώς θα είναι δύσκολο να συγκρατηθείτε – με τον Πλούτωνα να σας ξεσηκώνει – προσέχετε τις σκέψεις σας: Βάλτε ως σκοπό να μην αντιδράτε, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο. Όσα λιγότερα λέτε, τόσο πιο μυστηριώδεις θα φαίνεστε.

Τα θέματα με τα χρήματα γίνονται παράξενα την Κυριακή. Ο Ποσειδώνας στον οικονομικό τομέα σας, αντιμετωπίζει τον Ήλιο στη ζώνη των φίλων σας. Σας αρέσει να μοιράζεστε με τους φίλους σας, όταν βγαίνετε. Αλλά μπορεί να σας ενοχλήσει το ότι κάποιοι δεν έχουν ποτέ μετρητά πάνω τους όταν είναι η ώρα να πληρώσετε, είτε ξεχνάνε συνέχεια να δώσουν αυτά που σας χρωστάνε. Ήρθε η ώρα να μιλήσετε. Μπορεί να είναι αμήχανο για λίγο, αλλά η εναλλακτική είναι να αφήσετε το χρέος τους να συνεχίσει να αυξάνεται.

xartomanteia

 

ζώδια Ιχθύες

Το να προσπαθείτε να βάλετε τους πάντες στο ίδιο μήκος κύματος το Σάββατο, μπορεί να είναι αδύνατον. Μια έντονα ανεξάρτητη Σελήνη στον Κριό και στη ζώνη ασφάλειάς σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον χειριστικό Πλούτωνα στη γωνιά της ομαδικής δουλειάς: Θα προκύψουν τσακωμοί με συνεργάτες ή φίλους. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να απευθυνθείτε στη λογική τους και την αίσθηση της δικαιοσύνης. Αλλά αν αυτό δεν λειτουργήσει, μπορεί να πρέπει να ξεκαθαρίσετε τις συνέπειες της συνεχούς δυσαρμονίας που προκαλούν.

Ζώδια σαββατοκύριακο 07-08/12 Β

Μην παρασυρθείτε από τη διαφήμιση την Κυριακή, Ιχθύες! Βλέπετε τις τρύπες στις υποσχέσεις και τις προβλέψεις των άλλων; Η δική σας ερμηνεία της επιτυχίας ήταν πάντα διαφορετική από της μάζας. Και καθώς ο κυβερνήτης σας συγκρούεται με τον Ήλιο, σήμερα μπορεί να τυφλωθείτε από την παγίδα της «ευημερίας». Δεν είναι κακό το να θέλετε να βγάλετε λεφτά, Ιχθύες. Απλώς προσέξτε να μην παρασυρθείτε από απάτες ή γοητευτείτε από εύγλωττους πωλητές.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος