ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/09 Α Συναισθηματικες Εντασεις

ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/09 Α

ζώδια Κριός

Και εκεί που τα πράγματα προχωρούσαν με ταχύτητα, το έντονο τετράγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη φέρνει μια απότομη στάση. Χρησιμοποιείστε αυτή την αναγκαστική ελάττωση της ταχύτητας για να συγχρονιστείτε ξανά με το ταίρι σας ή με έναν συνεργάτη. Είναι οι αξίες σας σε ευθυγράμμιση; Αν όχι, τι μπορείτε να κάνετε για να βρείτε μια συμβιβαστική λύση; Λύστε τις ενοχλητικές ερωτήσεις, γιατί από την Κυριακή ότι έρχεται θα έρθει για να μείνει! Η Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και στον όλα ή τίποτα όγδοο Οίκο σας έως τις 31 Οκτωβρίου –μια ιδιαίτερα μεγάλη φάση, λόγω του ανάδρομου κύκλου της που ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου. Οι δυνάμεις έλξης σας θα είναι ιδιαίτερα μαγνητικές, μαζί με την επιθυμία σας να μπείτε στα βαθιά.

Αν είστε έτοιμοι να κάνετε λίγο φθινοπωρινό καθαρισμό, η Κυριακή είναι η κατάλληλη ημέρα, καθώς η μόνη Νέα Σελήνη του έτους στην Παρθένο σας εμπνέει να οργανωθείτε και να βάλετε ένα σύστημα. Ρυθμίστε όλους τους οικονομικούς λογαριασμούς σας και κάντε τις πληρωμές σας αυτοματοποιημένες για να μην χάσετε παραπάνω χρήματα. Έπειτα, επανεξετάστε τις δεσμεύσεις σας, απελευθερώστε χρόνο απ’ το πρόγραμμά σας για να δουλέψετε τους στόχους σας πάνω στην άσκηση σας. Σχεδιάστε εξάμηνους στόχους για την καριέρα σας και συμπεριλάβετε πράγματα που μπορείτε να ξεκινήσετε απ’ την επόμενη εβδομάδα.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Μήπως μια σχέση προχωρά πολύ γρήγορα; Το Σάββατο, η κυβερνήτης σας η στοργική Αφροδίτη συγκρούεται με τον επιθετικό Άρη και δημιουργεί σύγχυση. Το ένα σας μισό είναι έτοιμο να τρέξει παρορμητικά, ενώ ταυτόχρονα μερικά άγχη και φόβοι ανεβαίνουν στην επιφάνεια και σας κάνουν να σταματάτε. Κάντε λίγη αναζήτηση μέσα σας, γιατί την Κυριακή η δυναμική σεζόν των ζευγαριών ξεκινά και δεν πρόκειται να συμβιβαστείτε με τίποτα άλλο από ένα πραγματικό ταίρι. Με την κοσμική προστάτη σας να περνά στον ερωτικό Σκορπιό και στον Οίκο της σχέσης σας έως τις 31 Οκτωβρίου (ένα εκτεταμένο ταξίδι, λόγω του ανάδρομου κύκλου που ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου), οι σχέσεις –από τις ερωτικές έως τις δημιουργικές και τις επαγγελματικές– θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής σας.

Τα ζευγάρια θα μπουν ξανά σε ευχάριστο ρυθμό και οι ελεύθεροι Ταύροι μπορεί να βρεθούν μπροστά σε μια καλή προοπτική κάτω από αυτόν τον αρμονικό κύκλο ή ακόμα και να αναζωπυρώσουν τις φλόγες με ένα παλιό φλερτ. Η Κυριακή περιλαμβάνει επίσης μια Νέα Σελήνη στην Παρθένο, η οποία ενεργοποιεί τον πέμπτο Οίκο σας του πάθους, της δόξας και της αυτοέκφρασης. Κατά τους επόμενους έξι μήνες, πώς θα θέλατε να αφήσετε το σημάδι σας στον κόσμο; Πού θα αφήσετε την κληρονομιά σας; Δεν χρειάζεται να πράξετε σαν να για να. Η φανερή και ασυγκράτητη χαρά σας που προκαλείται από τις δημιουργικές αναζητήσεις σας θα κερδίσει θαυμαστές. Όπως είπε κάποτε ο Φ. Σκοτ Φιτζέραλντ: «Υπάρχει κάτι που προκαλεί τον θαυμασμό σε αυτόν που έχει χάσει κάθε αναστολή».

ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/09 Α

taro-zodia-76

ζώδια Δίδυμοι

Στη χώρα του πειρασμού; Μπορεί να κατευθύνεστε προς τα εκεί χωρίς εισιτήριο επιστροφής αυτό το Σάββατο, καθώς ο πλανήτης της αγάπης Αφροδίτη και ο Άρης κλειδώνονται σε ένα έντονο τετράγωνο. Η ερωτική Αφροδίτη σας κάνει να λαχταράτε την προσοχή, αλλά ο έντονος Άρης μπορεί να ξυπνήσει το τέρας της ζήλιας μέσα σας. Κρατήστε το καχύποπτο μυαλό σας υπό έλεγχο, ειδικά αν το άλλο σας μισό έχει καθαρό ιστορικό. Και ελέγξτε τον εαυτό σας αν αρχίσετε να δοκιμάζετε τα όρια του σωστού ή γλιστράτε προς μια μυστική σχέση. Πρέπει να το πούμε, Δίδυμοι; Το να εξερευνήσετε μια έλξη ενώ ο ένας ή και οι δύο είστε ήδη δεσμευμένοι είναι απλώς κακή ιδέα.

Με την Αφροδίτη να περνά στον Σκορπιό και στον παραδοσιακό έκτο Οίκο σας την Κυριακή έως τις 31 Οκτωβρίου, μπορεί να διαπιστώσετε ότι προτιμάτε το υγιές αν και λίγο βαρετό απ’ το καυτό και αποσταθεροποιητικό. Την Κυριακή η μόνη Νέα Σελήνη της χρονιάς στην Παρθένο σας βάζει σε διάθεση να καθαρίσετε τη φωλιά σας. Και, ναι, υπάρχει εφαρμογή και γι’ αυτό: Και μπορεί να μείνει ανοιχτή όσο και το Instagram αυτό το Σαββατοκύριακο. Ξεκινήστε να συνδυάζετε χρώματα για την ανακαίνιση του σαλονιού σας ή να σχεδιάζετε έναν τοίχο σε στυλ γκαλερί, όπου θα κρεμάσετε τις δικές σας φωτογραφίες. Πρέπει το σπίτι σας να έχει την δική σας υπογραφή, Δίδυμοι –αλλά απολαύστε τη διαδικασία. Έχετε έξι μήνες για να το κάνετε. Ώρα να αλλάξετε σπίτι; Ξεκινήστε να ψάχνετε!

ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/09 Α

zodia-zvdia-75

ζώδια Καρκίνος

Άουτσ! Το Σάββατο, ένα ερωτικό καβγαδάκι ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Άρη μπορεί να σας φέρουν ενοχλήσεις. Τα σκληρά λόγια κάποιου ή η αναισθησία του μπροστά στα συναισθήματά σας μπορεί να σας πειράξουν περισσότερο σήμερα. Ξέροντας ότι θα πάρετε τα πράγματα προσωπικά, προσπαθήστε να συγκρατήσετε τις αντιδράσεις σας. Η παραμορφωτική δυναμική αλλάζει προς το καλύτερο την Κυριακή, όταν η σειρήνα Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και στον πέμπτο Οίκο σας της λάμψης και της δημιουργικότητας έως τις 31 Οκτωβρίου. Αν κρατούσατε χαμηλό προφίλ, ο πλανήτης της αγάπης μπορεί να ανεβάσει τα πράγματα σε επίπεδο πρωτοσέλιδων. Ξεπεράστε τις αναστολές σας και βγάλτε έξω τα πιο αντισυμβατικά σύνολα και αξεσουάρ σας. Τα αγοράσετε, έτσι δεν είναι; Τότε γιατί να μην τα βάλετε;

Οι καλλιτέχνες και οι καινοτόμοι θα πάρουν φωτιά, γι’ αυτό αφήστε τον χρόνο να σας κάνει να συντονιστείτε και να ακολουθήσετε τη μούσα σας! Και βγείτε έξω να βρεθείτε με άλλους, καθώς η Νέα Σελήνη στην Παρθένο χορεύει στον τρίτο Οίκο σας της επικοινωνίας και της κοινότητας την Κυριακή. Μπορεί να συμβούν καταπληκτικά πράγματα αν παρευρεθείτε σε ένα φεστιβάλ κρασιού ή σε μια πρεμιέρα που θέλατε να πάτε. Με αυτές τις ακτίνες να ελέγχουν την ημέρα, ένα φιλικό πνεύμα μπορεί επίσης να εμφανιστεί. Αυξήστε τις πιθανότητες ακολουθώντας τοπικές δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν.

zodia-88

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Λέων

Τα βοηθητικά σας σχόλια φέρνουν περισσότερο κακό παρά καλό; Το έντονο τετράγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στην στοργική Αφροδίτη και στον επιθετικό Άρη μπορεί να αποκαλύψει την τάση σας να προσπαθείτε να ελέγξετε τους άλλους. Ναι, μπορείτε να δείτε τρόπους που οι άλλοι μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα πιο αποτελεσματικά και άνετα. Αλλά η αυτόκλητη συμβουλή σας μπορεί να φανεί επικριτική ή κυριαρχική. Μερικές φορές είναι καλύτερο να αφήνετε τους άλλους να καταλαβαίνουν μόνοι τους, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα κάτσετε να τους κοιτάτε να παλεύουν. Γυρίστε την κριτική ματιά σας στο λημέρι σας την Κυριακή, καθώς η όμορφη Αφροδίτη περνά στον Σκορπιό και στον τέταρτο Οίκο σας έως τις 31 Οκτωβρίου. Ριχτείτε σε ένα δημιουργικό πρότζεκτ ή στην ανακαίνιση ενός χώρου σας. Πάρτε έμπνευση απ’ το Pinterest, από ιστολόγια που ασχολούνται με το φαγητό και τους χώρους, ακόμα και απ’ το Φενγκ Σούι. Έπειτα κάντε προσαρμογές για να ξεκολλήσετε την ενέργεια του σπιτιού σας και να την κάνετε να ρέει προς την κατεύθυνση που θέλετε.

Επίσης την Κυριακή, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει μια ενεργειακή αλλαγή στον δεύτερο Οίκο σας των χρημάτων και της καριέρας. Αν ψάχνετε μια πιο κερδοφόρα εργασία, ξεκινήστε την αναζήτηση ή κάντε ότι πρέπει να κάνετε για να κερδίσετε μια αύξηση και καλύτερα προνόμια. Εξετάστε προσεκτικά τον προϋπολογισμό του φθινοπώρου σας –και κάντε τον ρεαλιστικό. Δεν τα πάτε καλά με την στέρηση, Λέοντες, αλλά μπορεί να πρέπει να κάνετε περικοπές σε μερικές μηνιαίες συνδρομές για να αυξήσετε τα χρήματα για την διασκέδασή σας, χωρίς να πειράξετε τις οικονομίες σας.

ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/09 Α

zodia-astra-tarot

ζώδια Παρθένος

Αγάπη ή πάθος; Το Σάββατο, ένα τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον καυτό Άρη μπορεί να θολώσει τα νερά. Το ένα μέρος σας αγαπά την στοργική ασφάλεια της σχέσης, αλλά η ρομαντική φύση σας λαχτάρα επίσης νέες περιπέτειες και μερική προσοχή. Δεν υπάρχει λόγος να χαλάσετε την σταθερότητα. Μπορείτε να αναζητήσετε αυτούς τους αισθησιακούς επαίνους μέσω μιας φωτογράφισης ή μιας παραστατικής τέχνης.

Αλλά το περιπλανώμενο βλέμμα σας δεν θα είναι εύκολο να ελεγχθεί την Κυριακή, όταν ο πλανήτης της αγάπης Αφροδίτη περάσει στον Σκορπιό και σας κάνει απόλυτα ερωτύλους έως τις 31 Οκτωβρίου. Ας ξεκινήσει ο μαραθώνιος ραντεβού με τους πιο καυτούς στο Tinder ή με το ταίρι σας. Εν τω μεταξύ, τα άστρα της Κυριακής σας ρωτούν επίσης τι υπάρχει έπειτα για εσάς σε προσωπικό επίπεδο. Καθώς η μόνη Νέα Σελήνη τους έτους στην Παρθένο σας βάζει στην αρχή μιας εξάμηνης διαδρομής, καθίστε και βάλτε κάποιους στόχους. Τι θα θέλατε να πετύχετε τους επόμενους έξι μήνες ή πώς θα θέλατε να νιώθετε; Αν έχετε απομακρυνθεί από τα όνειρά σας, φέρτε τα πίσω σε εστίαση και δημιουργήσετε ένα σχέδιο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia