Ζώδια Σαββατοκύριακο 08-09/10 Ενας οδικός χάρτης προς τις κρυφές σας επιθυμίες

panselinos-zwdio-ydroxoos

Ζώδια Σαββατοκύριακο 08-09/10 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 08-09/10 Κριός .

Οι καθυστερημένες πρωτοβουλίες στον τομέα της καριέρας σας ξαναμπαίνουν σε τροχιά αυτό το Σάββατο, καθώς ο ισχυρός Πλούτωνας ξυπνάει από μια ανάδρομη πορεία πέντε μηνών.

Αν δεν έχετε καταφέρει να σημειώσετε πρόοδο από τις 29 Απριλίου ή νιώθετε ασαφείς σχετικά με την κατεύθυνσή σας, τώρα θα νιώσετε και πάλι αυτοπεποίθηση.

zodia-taro-45

Η ζωή σας στρέφεται προς μια ενεργητική κατεύθυνση, καθώς ο Πλούτωνας θα κινείται προς τα εμπρός για τους επόμενους επτά μήνες. Η συνεργασία σας με επιχειρηματίες και σημαντικούς φορείς είναι απαραίτητη.

Όλα εξαρτώνται από τις γνωριμίες στα επαγγελματικά, οπότε επιτρέψτε στο δίκτυό σας να επεκταθεί και να σας βοηθήσει να αυξήσετε τα κέρδη σας. Θα είστε ευπρόσδεκτοι στους ελίτ κύκλους τώρα. Δεν χρειάζεται να δείχνετε ταπεινόφρονες για τα επιτεύγματά σας αυτή την Κυριακή! Η μοναδική πανσέληνος της χρονιάς στον Κριό φωτίζει τους ουρανούς και αποτελεί μια προσωπική πρόσκληση για να λάμψετε.

Οι προσπάθειές σας για το διάστημα των τελευταίων έξι μηνών συγκεντρώνονται τώρα για να ανθίσουν, οπότε είναι ώρα να πάρετε τον λόγο και απευθυνθείτε στο κοινό που σας λατρεύει. Αφιερώστε λίγο από τον χρόνο σας τις επόμενες δύο εβδομάδες για να αναπολήσετε και να αναγνωρίσετε όλα όσα έχετε καταφέρει από τη νέα Σελήνη στον Κριό την περασμένη 1η Απριλίου. Τώρα το ερώτημα είναι, τι πρόκειται να ακολουθήσει;

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09-11/10 Συζητήσεις που θα αναστατώσουν – Πρόταση για επανασύνδεση

astrologia-provlepseis-44

Ταύρος

Ποια είναι τα κρυφά σας όνειρα σχετικά με την επέκτασή σας, Ταύρε; Πρόκειται να τα αναλογιστείτε έντονα αυτό το Σάββατο, καθώς ο αινιγματικός Πλούτωνας ξυπνά από έναν πεντάμηνης διάρκειας ύπνο στον ένατο οίκο των παγκόσμιων περιπετειών σας. Δεν έχετε ακόμα ανοίξει πλήρως τα φτερά σας, και οι επόμενοι επτά μήνες πρόκειται να είναι γεμάτοι από νέα και ανεξερεύνητα εδάφη. Μπορεί να προγραμματίσετε ένα πνευματικό προσκύνημα ή να εγγραφείτε σε ένα εξάμηνο πρόγραμμα μαθημάτων που θα σας αλλάξει τη ζωή. Οι επιχειρηματικοί Ταύροι θα πάρουν μια σημαντική δόση έμπνευσης. Κάτι που φαινόταν ακατόρθωτο νωρίτερα αυτή την εβδομάδα αρχίζει να αποκτά δυνατότητες καθώς το ερευνάτε.

Και τελικά ίσως να είναι πιο εφικτό απ’ ό,τι αντιλαμβανόταν ο παλιός εαυτός σας! Η πρωτοποριακή πανσέληνος της Κυριακής στον Κριό φωτίζει τον δωδέκατο οίκο της θεραπείας σας, υποστηρίζοντάς σας με μια μετάβαση που δεν μπορείτε πλέον να αποφύγετε. Η αποδέσμευση δεν είναι εύκολη για το επίμονο ζώδιό σας, αλλά έρχεται μια στιγμή που απλά πρέπει να πετάξετε όλο αυτό το συναισθηματικό φορτίο από πάνω σας. Σίγουρα, θα νιώσετε περίεργα στην αρχή, αλλά μόλις απελευθερωθείτε από αυτό, θα είστε έτοιμοι να μπείτε με τόλμη στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας χωρίς κανένα επιπλέον βάρος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Σαββατοκύριακο 08-09/10 Δίδυμοι

Τα πιο τρομακτικά συναισθήματα μπορεί να είναι οι ισχυρότεροι οδηγοί σας. Αυτή είναι μια υπενθύμιση που θα λάβετε το Σάββατο, καθώς ο Πλούτωνας διακόπτει την ανάδρομη πορεία του, ανοίγοντας ένα παράθυρο διάρκειας επτά μηνών ικανό για σημαντικές μεταμορφώσεις. Η ζήλια , για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένας οδικός χάρτης προς τις κρυφές σας επιθυμίες. Η εγκατάλειψη μπορεί να σας διδάξει να συνδέεστε με τον πυρήνα του εαυτού σας, δηλαδή το κομμάτι σας που θα βρίσκεται μέσα σας για πάντα. Στην πραγματικότητα, θα αρχίσετε να αισθάνεστε μάλλον ευχάριστα με το να έρχεστε σε επαφή με τους δαίμονές σας, νικώντας τους καθώς αναδύονται. Δεν χρειάζεται να προσποιείστε τη θετικότητα, Δίδυμε.

Η ικανότητά σας να συναισθάνεστε τις καταστάσεις και να παραμένετε ρεαλιστές θα είναι το μυστικό σας όπλο για να δημιουργείτε βαθιές και στενές σχέσεις με τους ανθρώπους. Την Κυριακή, η μοναδική πανσέληνος της χρονιάς στον Κριό φορτίζει τον συνεργατικό ενδέκατο οίκο σας. Φυσικά και έχετε φίλους σε όλα τα μέρη που έχετε πάει, Δίδυμε, αλλά ποιος είναι πάντα εκεί για εσάς; Αν ακόμα ψάχνετε την σταθερή σας παρέα, αυτή η πρωτοποριακή πανσέληνος μπορεί να φωτίσει το δρόμο σας προς αυτούς. Δείτε τι θα συμβεί αν αρχίσετε να κάνετε παρέες σε διαφορετικούς χώρους και να γίνεστε πιο ενεργός συμμετέχων σε οργανώσεις στις οποίες είστε ήδη μέλος.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα της Κατίνας 09-16/10 – Deste  – Αισθηματικές Προβλέψεις

zwdia-66

Καρκίνος

Ο φευγάτος Πλούτωνας ξυπνάει από μια ανάδρομη πορεία πέντε μηνών στον οίκο των σχέσεών σας αυτό το Σάββατο, αυξάνοντας την επιθυμία σας για εγγύτητα. Είστε ένα ζώδιο που αγαπά την ασφάλεια, Καρκίνε, και δεν πρόκειται να ανοίξετε την καρδιά σας σε κανέναν αν δεν ξέρετε ότι μπορείτε να βασιστείτε σε αυτόν. Αλλά αυτή είναι μεγάλη πίεση για να την ασκείτε σε ένα άτομο. Εκθέστε τις επιθυμίες σας και δείτε τις από μια πιο ρεαλιστική οπτική γωνία. Ίσως να έχει νόημα να επικεντρωθείτε σε κάποιες από αυτές τις κοινωνικές και ρομαντικές επιθυμίες αντί να ψάχνετε για το ιδανικό άτομο που θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις.

Η πανσέληνος της Κυριακής στον Κριό ηλεκτρίζει τον δέκατο οίκο των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών, γεγονός που μπορεί να ενεροποιήσει τους στόχους της καριέρας σας. Αν έχετε εγκλωβιστεί σε μια εργασιακή ρουτίνα, αυτή η σεληνιακή άνοδος μπορεί να είναι ακριβώς το έναυσμα που χρειάζεστε για να δρομολογήσετε κάποιες αλλαγές. Προσπαθείτε να φανταστείτε με ποιόν τρόπο θα μπορούσατε να αισθάνεστε πιο ικανοποιημένοι στην εργασία σας; Προσδιορίστε τι είναι αυτό που θα μπορούσε να σας δώσει χαρά και μιλήστε με το αφεντικό σας για να το κάνετε να συμβεί. Αν ήρθε η ώρα να αλλάξετε δουλειά, αρχίστε να μιλάτε σε φίλους με επιρροή και να το διαδίδετε διακριτικά. Οι Καρκίνοι που κλείνουν συμφωνίες θα μπορούσαν να προσελκύσουν έναν λαμπερό πελάτη ή μια σημαντική δουλειά τις επόμενες δύο εβδομάδες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ζώδια Σαββατοκύριακο 08-09/10 Λέων

Καθώς ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας κινείται στον έκτο οίκο του υγιεινού τρόπου ζωής σας αυτό το Σάββατο, είστε έτοιμοι να δώσετε στο σώμα σας λίγη φροντίδα και αγάπη. Ξεκινήστε δίνοντας βάση στον ύπνο σας. Μπορεί να έχετε πιο γλυκά όνειρα, αν φάτε νωρίτερα το δείπνο σας και αν απενεργοποιήσετε τις ηλεκτρονικές συσκευές μια ώρα πριν από τον ύπνο. Η τακτική άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να μετακινήσετε τα κολλημένα σας συναισθήματα αυτό το Σαββατοκύριακο, οπότε δοκιμάστε ένα μάθημα γιόγκα μαζί με διαλογισμό ή συναντήστε τον πιο διορατικό σας φίλο για μια πεζοπορία στη φύση.

Ενώ το κάνετε, αρχίστε να σκέφτεστε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας πιο ουσιαστική. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την ανάληψη μιας νέας ευθύνης στο γραφείο τις επόμενες ημέρες ή ίσως την αναζήτηση μιας διαφορετικής δουλειάς. Η πανσέληνος της Κυριακής στον τολμηρό Κριό και τον ειλικρινή ένατο οίκο εκτοξεύει τα βέλη της αλήθειας σας! Κρατάτε κάτι για πολύ καιρό μέσα σας, Λέων, και αυτό είναι ένα πολύ βαρύ φορτίο. Ευτυχώς, το ζώδιό σας κυβερνά τη συμπόνια και το θάρρος. Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας και κάντε το πρώτο βήμα προς τη διόρθωση μιας κατάστασης που έχει ξεφύγει από τον έλεγχό σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09-11/10 Συζητήσεις που θα αναστατώσουν – Πρόταση για επανασύνδεση

taro-zodia-098

Παρθένος

Καθώς ο διερευνητικός Πλούτωνας ξυπνάει από τον πεντάμηνο ύπνο του στον πέμπτο οίκο των ερωτικών σας αυτό το Σάββατο, μπορεί να αρχίσετε την ημέρα σας νιώθοντας προβληματισμένοι σχετικά με την αγάπη. Έχετε περάσει κάποια σκαμπανεβάσματα από τότε που ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία του στις 29 Απριλίου και η καρδιά σας μπορεί να έχει πληγωθεί. Καθώς ο Πλούτωνας κινείται σε ορθή πορεία για επτά μήνες, είστε σε θέση να εστιάσετε τις ρομαντικές σας ακτίνες πιο αποτελεσματικά.

300x300aΟι σχέσεις σας λαμβάνουν ένα αφύπνιστικό κάλεσμα, ειδικά αν είχαν αδρανοποιηθεί το τελευταίο διάστημα. Είναι ώρα να ενδιαφερθείτε πραγματικά για το πως έχει εξελιχθεί ο αγαπημένος σας. Το ίδιο ισχύει και για όλους τους ανθρώπους που έχετε κοντά σας. Μπορεί να ανακαλύψετε κάποια συναρπαστικές πλευρές που δεν είχατε δει ποτέ πριν! Μια σχέση μπορεί να μετατραπεί από ήπια σε έντονη με την πανσέληνο της Κυριακής στον Κριό και τον όγδοο οίκο της οικειότητας, του ερωτισμού και της ψυχικής συνένωσής σας.

Αυτή η σεληνιακή ανύψωση μπορεί να σας εμπνεύσει να αναλάβετε γρήγορη και τολμηρή δράση – αλλά είστε πραγματικά προετοιμασμένοι; Μόλις ανοίξετε αυτή την πόρτα, μπορεί να μην μπορέσετε εύκολα να την ξανακλείσετε. Είστε ελεύθεροι; Μια έντονη ερωτική έλξη μπορεί να προκύψει από το πουθενά, αλλά βεβαιωθείτε ότι είστε έτοιμοι για ό,τι πρόκειται να επακολουθήσει κάτω από αυτή την δεσμευτική διέλευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia