ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/12 B

flirt-zwdia

ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/12 B

ζώδια Ζυγός

Γεια σας αδελφές–ψυχές! Καθώς η Γιν Σελήνη σχηματίζει όψη με τον σταθεροποιητικό Κρόνο στον τέταρτο Οίκο σας αυτό το Σάββατο, κάντε ομάδα με τις γυναίκες για να νικήσετε. Η φιλική προς την οικογένεια όψη μπορεί επίσης να δημιουργήσει την σταθεροποιητική ενέργεια που χρειάζεστε για να συμφωνήσετε επιτέλους για τα σχέδια των διακοπών ή για να αναθέσετε στους συγγενείς σας τις διαφορετικές πτυχές των εορτασμών. Γράψτε τα πάντα –στείλτε ακόμα και με e-mail σε όλους.

Από την Κυριακή, συντονιστείτε και πάλι με το σώμα σας, Ζυγοί. Ο Χείρωνας, ο πληγωμένος θεραπευτής, τελειώνει τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του: Μπορεί να εμπνευστείτε να δοκιμάσετε μια άσκηση που συνδέει μυαλό, σώμα και πνεύμα. Ψάξτε μια τάξη κάρντιο βασισμένη σε μάντρα ή μια τάξη γιόγκα που τελειώνει με διαλογισμό. Λίγη πρόληψη αξίζει όσο όλη η θεραπεία. Αμυνθείτε από μελλοντικούς πόνους με θεραπείες που φροντίζουν το σώμα σας, όπως βελονισμό, μασάζ σιάτσου, φυσικά βάμματα που υποστηρίζουν το ανοσοποιητικό.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Σκορπιός

Το Σάββατο, καθώς η Σελήνη συναντά τον βαρύ Κρόνο στη ζώνη της επικοινωνίας σας, ακούστε τα λόγια του Κομφούκιου: Η σιωπή είναι φίλος που δεν προδίδει ποτέ. Θα έρθει η ώρα να πείτε την αλήθεια σας… Αλλά με τόσα πολλά σε ρίσκο, ίσως είναι καλύτερο να περιμένετε να ζητήσουν πρώτα τη γνώμη σας. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να δεχτούν πιο ζεστά αυτό που έχετε να πείτε. Ελάτε σε επαφή με τα πραγματικά συναισθήματά σας την Κυριακή, Σκορπιοί. Στρέφεστε στο φαγητό ή σε κάποια άλλη διέξοδο για να μουδιάσετε τον πόνο; Μήπως έχετε γίνει μάστερ στο να αποφεύγετε να αντιμετωπίσετε τα συναισθήματά σας;

ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/12 B

Το πρόβλημα δεν θα εξαφανιστεί, όποια τακτική αποφυγής κι αν ακολουθείτε. Μόνο και μόνο επειδή είστε σε σύγκρουση με κάποιον αγαπημένο, δεν σημαίνει ότι είναι η αρχή του τέλους. Καθώς ο θεραπευτής Χείρωνας ορθοδρομεί, ρίξτε μια ειλικρινή ματιά σε ότι προξένησε τον πόνο σας, συζητήστε με έναν σοφό και αντικειμενικό μέντορα. Πολύ σύντομα θα μπορέσετε να συζητήσετε το θέμα με το άτομο που σας ανέβασε πάνω σε αυτό το συναισθηματικό ρόλερ-κόστερ. Αλλά πρώτα επεξεργαστείτε το μόνοι σας, για να μπορέσετε να βιώσετε το πλήρες φάσμα των συναισθημάτων σας χωρίς επιπτώσεις.

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Οι οικονομικές αποφάσεις έρχονται με ιδιαίτερη βαρύτητα αυτό το Σάββατο, καθώς το Σάββατο η Σελήνη και ο σοβαρός Κρόνος κρατούν τα βιβλία στον δεύτερο Οίκο σας των οικονομικών. Κοιτάξτε την πολιτική επιστροφής σε ότι κι αν αγοράσετε και αγοράστε την εκτεταμένη εγγύηση. Αν κάποιος φίλος ζητήσει δανεικά, σκεφτείτε το πριν τα δώσετε. Αν υπάρχει η περίπτωση να μην τα πάρετε πίσω, πώς θα νιώσετε; Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σας άνθρωποι; Αυτοί που μονίμως φυλούν τα νώτα σας;

ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/12 B

Δώστε τους προτεραιότητα την Κυριακή, καθώς ο πνευματιστής Χείρωνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και προχωρά μπροστά στη ζώνη της οικογένειας και του σπιτιού σας. Αν γιορτάζετε τα γενέθλιά σας, κάντε μια γιορτή για λίγους… Ή κάτι πιο προσωπικό με μια επιλεγμένη ομάδα πριν το κυρίως γεγονός. Είναι ώρα να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας; Ξεκινήστε να μαζεύετε χρήματα για μια σημαντική αγορά για το σπίτι σας, όπως ένα χειροποίητο χαλί, έναν νέο καναπέ ή ένα καλό (και πολυτελές!) στρώμα.

zodia-zvdia-75

ζώδια Αιγόκερως

Η ολοκλήρωση των στόχων σας δεν είναι αποτέλεσμα τύχης, είναι προϊόν του οράματα και της προσπάθειάς σας. Και όλο το χρόνο κάνετε αρκετή δουλειά, καθώς ο κυβερνήτης σας, ο εργατικός Κρόνος, περνάει από το ζώδιό σας –ένας κύκλος που διαρκεί έως τον Δεκέμβριο του 2020. Με τη κινητήρια Σελήνη στον Αιγόκερω να ευθυγραμμίζεται με τον Κρόνο για τελευταία φορά μέσα στο 2018, έχετε περισσότερη ενέργεια (και αίσθηση κατεπείγοντος) να φέρετε εις πέρας μια αποστολή. Θέστε την πρόθεσή σας για την ημέρα –είτε είναι κάτι μεγάλο είτε ένα μικρό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση– και μην τα παρατήσετε μέχρι να πετύχετε στόχο.

ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/12 B

Τα άστρα της Κυριακής σας στέλνουν στην αντίθετη κατεύθυνση. Καθώς ο πνευματιστής Χείρωνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του στον Οίκο της δραστηριότητας των φίλων, σπάστε τη ρουτίνα και καλωσορίστε νέες εμπειρίες. Δοκιμάστε ένα νέο μέρος για πρωινό, συναντήστε έναν γνωστό για ταινία. Ξεκινήστε συζητήσεις με ανθρώπους από την πολυκατοικία ή τη γειτονιά σας. Μπορεί να εκπλαγείτε από τα κοινά που θα βρείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

ζώδια Υδροχόος

Πού έχετε κολλήσεις τελευταία, Υδροχόοι; Ποιο θέμα έχει κάνει το μυαλό σας να τρέχει σε κύκλους και να το κάνει αδύνατο να βρείτε τη λύση; Μπορείτε να σπάσετε αυτόν τον φαύλο κύκλο το Σάββατο, καθώς η εφευρετική Σελήνη συναντά τον πραγματιστή συγκυβερνήτη σας, Κρόνο, στη ζώνη της διαίσθησής σας. Αντί να προσπαθείτε με το ζόρι να αναλύσετε την κατάσταση μέχρι να βρείτε την έξοδο, μπείτε σε μια πιο προνοητική ροή. Ο διαλογισμός και το γράψιμο μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε το μυαλό σας παγίδα για έμπνευση και ιδέες, οπότε φροντίστε να καταγράψετε αυτές τις θεϊκές λήψεις!

ζώδια σαββατοκύριακο 08-09/12 B

Την Κυριακή, ο θεραπευτικός Χείρωνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του και σας υπενθυμίζει ότι το σώμα σας είναι ναός. Ακούστε τι λαχταρά και φροντίστε το με τις πιο πράσινες επιλογές. Μελετήστε τα προϊόντα ομορφιάς στο τοπικό κατάστημα βιολογικών προϊόντων και αγοράστε μερικά για να αντικαταστήσετε όσα καλλυντικά σας βασίζονται σε χημικά. Ενώ διαγράφετε τους στόχους για το τέλος του χρόνου, μην ξεχνάτε ότι τα τακτικά διαλείμματα αυξάνουν την αποδοτικότητα. Σταματήστε να πιέζετε τον εαυτό σας και κάντε πρώτη προτεραιότητα τη μείωση του στρες και μετά την ολοκλήρωση της δουλειάς!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ιχθύες

Η επιλεκτική συνάντηση του Σαββάτου ανάμεσα στην ενεργητική Σάββατο και στον σκεπτικό Κρόνο στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δουλειάς, μπορεί να σας κάνει να αμφισβητήσετε την ακεραιότητα ενός μέλους της ομάδας. Είτε σας αρέσει είτε όχι, κρίνεστε από τους φίλους σας. Είναι στο χέρι σας να διασφαλίσετε ότι οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεστε αντικατοπτρίζουν τις ανώτερες αξίες σας. Εφαρμόστε έναν έλεγχο ποιότητας.

Την Κυριακή, ο γαλαξιακός γκουρού Χείρωνας τελειώνει τον ανάδρομο κύκλο του που ξεκίνησε στις 4 Ιουλίου, και ξεκινά το τελευταίο ταξίδι του μέσα από το ζώδιό σας και έπειτα δεν θα επιστρέψει για άλλα 50 χρόνια. Φιλοξενείτε τον θεραπευτικό κομήτη από τον Φεβρουάριο του 2011 και πόσο μεταμορφωτικό ταξίδι ήταν αυτό! Από τώρα και μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, όταν περάσει στον Κριό, δείτε ποιες πληγές (συναισθηματικές ή άλλες) χρειάζονται λίγη φροντίδα ή έναν τελευταίο γύρο θεραπείας. Θα βγείτε πιο δυνατοί από ποτέ την άνοιξη, όταν αποφοιτήσετε από την ακαδημία αλχημείας του Χείρωνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66