ζώδια σαββατοκύριακο 09-10/03 Συντονισμένοι στο κανάλι του έρωτα

eytyxia

ζώδια σαββατοκύριακο 09-10/03 Α

ζώδια Κριός
Οι καλύτερες εμπειρίες για εσάς το Σάββατο θα περιλαμβάνουν οτιδήποτε νέο, διαφορετικό ή ανοίκειο: Ο άπειρα περίεργος Δίας συντονίζεται γλυκά με τη Σελήνη στον Κριό. Ο δρόμος θα σας καλεί και θα είναι δύσκολο να τον αγνοήσετε. Γι’ αυτό ετοιμάστε μια βαλίτσα, πάρτε έναν φίλο ή το ταίρι σας και πηγαίνετε για εξερεύνηση. Μπορεί να θέλετε να κάνετε κράτηση σε ξενοδοχείο πριν φύγετε – ή και όχι! Το ταξίδι αυτό έχει σίγουρα περισσότερη σημασία από τον προορισμό.

Την Κυριακή, η Σελήνη βρίσκει απο τον δεύτερο προσγειωμένο Οίκο σας τον διαισθητικό Ποσειδώνα. Μπορείτε να βγάλετε κάτι από τη φάση του ονείρου και να το κάνετε απτό. Προσπαθείτε να κάνετε πραγματικότητα έναν ξεχωριστό στόχο; Χρησιμοποιήστε μια προσέγγιση που μπορεί να φαίνεται λίγο παράδοξη: Πιέζετε λιγότερο, ενώ οραματίζεστε περισσότερο. Θα παίρνετε έμπνευση από όλα τα όμορφα και αρμονικά πράγματα. Γι’ αυτό περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με ανθρώπους και αντικείμενα που ευχαριστούν τις αισθήσεις σας. Η έμπνευση βρίσκεται όπου κι αν στραφείτε, γι’ αυτό κρατάτε δίπλα σας μια συσκευή εγγραφής!

ζώδια σαββατοκύριακο 09-10/03 Α

ζώδια Ταύρος

zodia-taro-45

Αν και προτιμάτε να σχεδιάζετε από πριν, τα άστρα του Σαββάτου θα φέρουν αέρα στα πανιά του αυθορμητισμού σας. Η Σελήνη στον Κριό συνδέεται δημιουργικά με τον αδόμητο Δία, με τους δύο σε διαισθητικούς Οίκους. Βρείτε χρόνο για να ακολουθήσετε τη μούσα σας – ή απλώς τα καπρίτσια σας. Γιατί το να νιώσετε κολλημένοι κάπου, δεν θα σας κάνει γοητευτικούς. Η έμπνευση μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή, γι’ αυτό έχετε έναν τρόπο να καταγράψετε ή να ζωγραφίσετε το όραμα. Το βράδυ του Σαββάτου βρεθείτε με το ταίρι σας και προετοιμαστείτε για συγκίνηση.

Η Σελήνη περνά στον Ταύρο την Κυριακή και ευθυγραμμίζεται γλυκά με τον Ποσειδώνα. Αν λαχταρούσατε νέα πρόσωπα ή νέες δραστηριότητες, είναι η τέλεια ημέρα για έναν μικρό, δημόσιο πειραματισμό. Περάστε από μια ανοιχτή συνάντηση μιας οργάνωσης ή πηγαίνετε με έναν φίλο στην παρέα του. Θα μπορείτε να περνάτε από τον ένα κοινωνικό κύκλο στον άλλο χωρίς δυσκολία… Γι’ αυτό μην νιώσετε υποχρεωμένοι να μείνετε κάπου πιο πολύ απ’ όσο πρέπει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Δίδυμοι

Η ήδη μεγάλη περιέργειά σας, μπορεί να σας οδηγήσει σε συναρπαστικές νέες κατευθύνσεις το Σάββατο. Από μια διάλεξη σε ένα εναλλακτικό βιβλιοπωλείο ή μέχρι και σε έναν καυτό άγνωστο στο στέκι σας. Πόσο σας έχει λείψει αυτό; Με τη Σελήνη να συνδέετε με τον ευνοϊκό Δία στους Οίκους των ανθρώπων, ενθαρρύνεστε να σπάσετε τον πάγο. Δεν χρειάζεται να απαγγείλετε Σέξπιρ. Ένα απλό «Γεια σου, τι κάνεις;» θα λειτουργήσει μια χαρά. Έπειτα, η φυσική σας εξυπνάδα θα μπει σε λειτουργία. Και θα οδηγήσει ίσως σε ραντεβού.

Τα άστρα της Κυριακής φέρνουν μια ευχάριστη έκπληξη για εσάς, Δίδυμοι! Μια ομάδα στην οποία λαχταρούσατε να κολλήσετε, μπορεί να ανοίξει τις συλλογικές της αγκάλες και να σας δεχτεί. Εμπνέεστε από τη δημιουργικότητα αυτών των ανθρώπων. Και χάρη σε μια συνάντηση της χαρισματικής Σελήνης με τον εμπνευσμένο Ποσειδώνα στην επαγγελματική ζώνη σας, μπορεί να υπάρξουν και μερικές επαγγελματικές ευκαιρίες. Να είστε φιλικοί και ανοιχτοί, αλλά πρώτα ξεκινήστε ως ακόλουθοι και όχι ως ηγέτες.

chartomantia-098

ζώδια Καρκίνος

Μην αγνοείτε εκκρεμείς και σημαντικές δουλειές αυτό το Σάββατο μόνο και μόνο επειδή είναι σαββατοκύριακο. Μια ευκαιρία μπορεί να υπάρχει μπροστά σας: Αλλά μπορεί να χρειάζεται να αποδείξετε σε κάποιον ότι είστε ο τέλειος υποψήφιος για τη δουλειά. Η Σελήνη βρίσκεται στους επαγγελματικούς τομείς σας, και συντονίζεται με τον τυχερό και επεκτατικό Δία στον Οίκο της σκληρής δουλειάς. Όχι μόνο δεν πρέπει να κάνετε μισοδουλειές, πρέπει να κάνετε και το κάτι παραπάνω για να δείξετε στους ενδιαφερόμενους τις ικανότητές σας. Ένας καφές λιγότερος θα αξίζει μόλις ξεκινήσουν να έρχονται τα λεφτά!

Την Κυριακή, η ανάγκη σας για γνώση μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα συναρπαστικό κυνήγι. Αλλά έχετε υπομονή! Το είδος της βαθιάς, πνευματικής αλήθειας που ζητάτε, δεν είναι αυτό που μπορείτε να ψάξετε γρήγορα στο Google. Καθώς η Σελήνη στη διερευνητική ζώνη σας συνδέεται με τον μυστικιστικό Ποσειδώνα, ετοιμαστείτε να μείνετε στην πορεία για λίγο καιρό. Ο κόσμος μπορεί να σας πνίγει και να προκαλεί σύγχυση… Γι’ αυτό θα σας είναι χρήσιμο να δουλέψετε με έναν έμπιστο δάσκαλο ή γκουρού.

ζώδια σαββατοκύριακο 09-10/03 Α

zwdia-zvdia-alex

ζώδια Λέων

Θέλετε να κάνετε τους άλλους να ακολουθήσουν το σχέδιο; Να τι να μην κάνετε το Σάββατο: Να στείλετε απρόσωπα μηνύματα ή να γαβγίζετε εντολές. Οι άλλοι ανταποκρίνονται πολύ καλύτερα στην οικεία και στοργική επικοινωνία. Και κανείς δεν είναι καλύτερος σε αυτό από εσάς, Λέοντες! Όταν, βέβαια, δεν νιώθετε τόσο αγχωμένοι που μπορεί να τρελαθείτε. Πάρτε ένα λεπτό και ηρεμήστε, συνδεθείτε με την αναπνοή σας και υπενθυμίστε στον εαυτό σας γιατί θέλετε να δώσετε αυτό το μήνυμα. Έπειτα, μιλήστε από την καρδιά σας και μοιραστείτε το ανώτερο όραμα με όλους.

Την Κυριακή, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι νιώθετε λίγο μοναξιά στην κορυφή. Η Σελήνη σχηματίζει μια σπάνια σύνδεση με τον συναισθηματικό Ποσειδώνα στους πιο προσωπικούς τομείς του χάρτη σας. Μια νίκη που γιορτάζετε μόνοι μπορεί να μοιάζει κενή, γι’ αυτό σκεφτείτε: Ποιον θα θέλατε να βάλετε στη δουλειά και πώς μπορείτε να συνδυάσετε τις συνεργατικές ενέργειές σας; Πείτε στους ανθρώπους τι καταστρώνετε. Μπορεί σύντομα να συνεργάζεστε με μερικούς σε υψηλές θέσεις!

zvdia-zwdia-tarw

ζώδια Παρθένος

Ακόμα και το ψύχραιμο ζώδιό σας περνά στιγμές αναστάτωσης και εσωτερικού πολέμου. Και το να το παραδεχτείτε αυτό, Παρθένοι, είναι αποδεκτό. Για την ακρίβεια, όταν αγνοείτε αυτά τα συναισθήματα ή τα κρατάτε μέσα σας, μόνο πιο δυνατά γίνονται και κλέβουν τα εσωτερικά σας αποθέματα. Το Σάββατο σχηματίζεται ένα θεραπευτικό τρίγωνο, ανάμεσα στη Σελήνη στον Οίκο των έντονων συναισθημάτων και τον σοφό Δία. Μοιραστείτε μερικά συναισθήματα με έναν καλό φίλο ή τα αδέλφια σας. Δεν είστε έτοιμοι να μιλήσετε; Βρείτε ένα βιβλίο ή μια ομάδα υποστήριξης που αντιμετωπίζει αυτό το θέμα. Κάθε μικρό βήμα σας φέρνει πιο κοντά στη λύση.

Η ωμή λογική δεν θα κερδίσει την Κυριακή, γι’ αυτό πειραματιστείτε με άλλες προσεγγίσεις για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Η Σελήνη μπαίνει στην ομάδα του ευφάνταστου Ποσειδώνα, στη σφαίρα της συνεργασίας σας. Το να βρείτε υποστήριξη θα πρέπει να είναι το πρώτο βήμα. Ίσως μπορείτε να συνδυάσετε τις αναλυτικές σας ικανότητες με τις καλλιτεχνικές κάποιου άλλου – και να καταφέρετε το αδύνατον! Αυτή η αστρική ευθυγράμμιση είναι ευνοϊκή και για την ερωτική ζωή σας. Μιλήστε ειλικρινά και αφήστε τον εαυτό σας να δείξει ευαισθησία. Αυτός μπορεί να είναι ο πιο ευθύς δρόμος προς την καρδιά κάποιου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9