ζώδια σαββατοκύριακο 09-10/03 Συντονισμένοι στο κανάλι του έρωτα

astrologia-ioynios-2014

ζώδια σαββατοκύριακο 09-10/03 Β

ζώδια Ζυγός
Δεν χρειάζεται να ακροπατάτε αυτό το Σάββατο – ειδικά με τους ανθρώπους σας. Το ζώδιό σας, που αγαπά την ειρήνη, δεν θα έκανε ποτέ τίποτα επίτηδες για να πληγώσει κάποιον. Αλλά όταν κρατιέστε, μερικές φορές εμποδίζετε τον εαυτό σας να φτάσει πιο βαθιά. Ένα τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στη σφαίρα της συνεργασίας σας και τον ευθύ Δία στον κοινωνικό τομέα σας, ανοίγει την καρδιά και σας βοηθάει να πείτε αυτό που νιώθετε πραγματικά. Δεν χρειάζεται να πείτε τα πάντα… Αλλά μόλις ανοίξετε την πόρτα, οι συζητήσεις μπορεί από μόνες τους να γίνουν πιο προσωπικές.

Την Κυριακή, κάντε πίσω από το ατελείωτο δόσιμο και αφήστε το δίκτυο υποστήριξής σας να σας δείξει την αγάπη του, Ζυγοί! Η Σελήνη περνά από τον συναισθηματικά έντονο όγδοο Οίκο σας… Και λαμβάνει ένα υποστηρικτικό χτύπημα στην πλάτη, από τον συμπονετικό Ποσειδώνα στον θεραπευτικό έκτο Οίκο σας. Μην διστάσετε να ζητήσετε ό,τι χρειάζεστε. Αν είναι δύσκολο στην αρχή, υπενθυμίστε αυτό στον εαυτό σας: Αφήνοντας τους άλλους να σας βοηθήσουν, τους δίνετε την ευκαιρία να αποκτήσουν καλό κάρμα. Νίκη και για τους δύο!

ζώδια Σκορπιός

zodia-taro-45

Πάρτε ένα λεπτό το πρωί του Σαββάτου, για να συγκεντρωθείτε και να δείτε πώς θα οργανώσετε καλύτερα την ημέρα σας. Έχετε μια λίστα που φτάνει το χιλιόμετρο… Αλλά αν ξεκινήσετε ανοργάνωτα, μπορεί να καταλήξετε σε μισοδουλειές ή να μην φτάσετε τα στάνταρ σας! Σταματήστε και σκεφτείτε τους προσωπικούς λόγους για τους οποίους κάνετε αυτές τις δουλειές. Το θέμα δεν είναι να κάνετε απλώς τις κινήσεις, μπορούν να βγουν καλά πράγματα απ’ αυτές. Κάτω από το δυνατό τρίγωνο της Σελήνης και του Δία του Σαββάτου, συνδεθείτε με τον σκοπό σας. Μπορεί να βιώσετε μια τελείως διαφορετική εμπειρία!

Την Κυριακή είστε συντονισμένοι στο κανάλι του έρωτα, Σκορπιοί… Αλλά περιμένετε! Μπορεί να είναι δύσκολο να ξεχωρίσετε την πραγματικότητα από τη φαντασία, εξαιτίας μιας συνάντησης που τη θαμπώνει, ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα. Νιώστε αυτό που νιώθετε… Αλλά αν θέλετε κάτι που θα έχει διάρκεια, μπορεί να πρέπει να κάνετε μερικές δύσκολες ερωτήσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Είναι το ιδανικό σαββατοκύριακο για να κάνετε πράξη αυτές τις ιδέες αλλαγής στυλ. Ο Δίας ήταν στο ζώδιό σας για τέσσερις μήνες: Αργά αλλά σταθερά δυνάμωνε τη θέλησή σας, να ανταλλάξετε το αθλητικό και άνετο με κάτι πιο γκλάμουρ. Το Σάββατο, ο απαλός γίγαντας σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τη Σελήνη στον Κριό, στον λαμπερό και φλογερό πέμπτο Οίκο σας. Δεν χρειάζεται να τα δώσετε όλα. Αλλά μερικές μικρές διαφοροποιήσεις στο χτένισμα και στην γκαρνταρόμπα σας, θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ισχυροί!

Την Κυριακή, στο σπίτι βρίσκονται τα εργαλεία. Μπορεί να έχετε διάθεση να δημιουργήσετε, καθώς η Σελήνη στον βιομηχανικό έκτο Οίκο σας ευθυγραμμίζεται με τον πρωτοποριακό Ποσειδώνα στη ζώνη του σπιτιού σας. Είτε θέλετε μια νέα βιβλιοθήκη είτε να βάψετε το σπίτι, το μόνο που σας εμποδίζει είναι η φαντασία και ο προϋπολογισμός σας. Λίγη εξερεύνηση στο YouTube μπορεί να σας δείξει δημιουργικούς τρόπους να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα χωρίς να τινάξετε την μπάνκα στον αέρα ή τη μέση σας. Και μην ξεχνάτε, Τοξότες: Γι’ αυτό υπάρχουν οι φίλοι!

ζώδια σαββατοκύριακο 09-10/03 Β

chartomantia-098

ζώδια Αιγόκερως

Γενικώς είστε αλλεργικοί στα δράματα, Αιγόκεροι. Προτιμάτε να ξεπερνάτε γρήγορα τις διαμάχες. Αλλά το Σάββατο, μπορεί να μην μπορείτε να χωνέψετε κάτι που είπε ένας συγγενής ή φίλος. Ο μεγαλόκαρδος Δίας είναι στη ζώνη σας της συμπόνιας και συνδέεται με την ευαίσθητη Σελήνη. Αν θέλετε πραγματικά να το ξεπεράσετε, πάρτε το απόφαση και μιλήστε τους, πείτε τους ότι θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα. Μια ειλικρινής συζήτηση μπορεί να σας φέρει ακόμα πιο κοντά, ακόμα κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποια πιο δύσκολα θέματα.

Την Κυριακή, ο έρωτας είναι στο μυαλό σας. Και μπορεί να είναι δύσκολο να τον βγάλετε από εκεί, υπό τη δελεαστική συνάντηση της Σελήνης στη ζώνη του έρωτα και του πλανήτη της φαντασίας Ποσειδώνα στη γωνιά της επικοινωνίας σας. Είστε συνήθως κουμπωμένοι σχετικά με τα συναισθήματά σας, Αιγόκεροι. Αλλά μπορεί να νιώσετε έμπνευση να φλερτάρετε (και να μοιραστείτε!) με αφθονία. Δεν χρειάζεται να πάτε και να πείτε οτιδήποτε, βέβαια. Ο πιο δυνατός τρόπος να εκφραστείτε, είναι η γλώσσα τους σώματος: Έντονες ματιές, λίγη επίδειξη δέρματος ή ένα χαμόγελο που δεν μπορεί να παρερμηνευτεί.

zwdia-66

ζώδια σαββατοκύριακο 09-10/03 Β

ζώδια Υδροχόος

Δεν είναι του χαρακτήρα σας να φλυαρείτε ατελείωτα, Υδροχόοι, αλλά το Σάββατο έχετε πολλά να πείτε! Μαζέψτε τις σκέψεις σας, κάντε σημειώσεις αν σας βοηθάει. Αλλά υπό το ενδυναμωτικό τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στη γωνία της επικοινωνίας σας και του αυθόρμητου Δία, οι λέξεις κυλούν αβίαστα και τέλεια. Επικεντρωθείτε στο να προκαλείτε έμπνευση αντί να κριτικάρετε. Και μην εκπλαγείτε αν ενθουσιασμένοι πιθανοί συνεργάτες σας πλησιάσουν έπειτα, για να συζητήσετε τρόπους που μπορείτε να ενώσετε τις δυνάμεις σας.

Την Κυριακή, ακυρώστε ελεύθερα σχέδια για καφέ αν έχετε έντονη ανάγκη για ύπνο. Η απαλή Σελήνη και ο δημιουργικός Ποσειδώνας, φωλιάζουν σε μια αρμονική γωνία στους Οίκους της ασφάλειας και της σπιτικής ευτυχίας. Μπορεί να είναι δύσκολο να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού. Αλλά μόλις επικεντρωθείτε σε μια συγκεκριμένη εργασία, μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε ασυνήθιστη έμπνευση και μοναδική οπτική. Είτε αφήστε τις δουλειές να περιμένουν και αντ’ αυτού δουλέψτε πάνω σε ένα DIY πρότζεκτ.

zwdia-fotia

ζώδια Ιχθύες

Δεν μπορείτε να βγάλετε τη δουλειά απ’ το μυαλό σας; Σταματήστε να αντιστέκεστε! Όταν θα συντονιστείτε με την ενέργεια της ημέρας, μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε πολλή ενέργεια να κάψετε. Και το σύμπαν σας δίνει το πράσινο φως: Χάρη σε ένα αναζωογονητικό τρίγωνο ανάμεσα στον απεριόριστο Δία και τη Σελήνη στη ζώνη των χρημάτων σας. Κλείστε την πόρτα σας και τα κοινωνικά μέσα και ανεβάστε ταχύτητες. Μπορείτε να κάνετε την παρουσίαση της Δευτέρας καταπληκτική, και να περισσέψει και αρκετός χρόνος για να πάτε για χορό το βράδυ του Σαββάτου!

Η συνάντηση Σελήνης – Ποσειδώνα της Κυριακής, μπορεί να φέρει καθυστερημένη επούλωση σε μια επώδυνη κατάσταση. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά… Και αν δεν είναι κάτι που δεν μπορείτε να το ξεπεράσετε μέσα σας, στραφείτε στον άνθρωπο που αφορά και πείτε του πώς νιώθετε. Δώστε έμφαση στην αντίδρασή σας και όχι στην εκλαμβανόμενη προσβολή. Μπορεί αυτό που συνέβη να έγινε κατά λάθος… Να νιώθουν όσο άσχημα νιώθετε εσείς και να θέλουν όσο κι εσείς να ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy