Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/03 Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/03 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/03 Κριός .

Το έξυπνο μυαλό σας κάνει μια επανεκκίνηση αυτό το Σάββατο, καθώς ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής εισέρχεται στον Κριό μέχρι τις 15 Μαΐου (μια ιδιαίτερα μακρά φάση λόγω της επερχόμενης ανάδρομης πορείας του από την 1η έως τις 25 Απριλίου.

Μπορεί να μην είστε σε θέση να συλλάβετε όλες τις ιδέες που θα σας έρθουν κατά τη διάρκεια αυτής της επίσκεψης που γίνεται μία φορά το χρόνο, αλλά κρατήστε όσο το δυνατόν περισσότερες και φυλάξτε τις για αργότερα.

zodia-taro-45

Το ειλικρινές ζώδιό σας σπάνια είναι συγκρατημένο στο να εκφράζει απόψεις, αλλά μην αφήνετε τα πράγματα να ξεγλιστρούν αφιλτράριστα, ειδικά κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας. Κάποια από τα ειλικρινή σχόλιά σας θα μπορούσαν να πληγώσουν κάποιον ανεπανόρθωτα. Η νέα Σελήνη της Κυριακής στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο της θεραπείας σας και σας βοηθά να απελευθερώσετε κάτι ή κάποιον που έχει ολοκληρωθεί.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για μια νέα αρχή. Αν είστε επιτέλους έτοιμοι να αποβάλλετε αυτή την αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ή την τοξική σχέση, κάντε μια ξεκάθαρη δήλωση. Πάρτε τους επόμενους έξι μήνες (μέχρι την αντίστοιχη πανσέληνο και τη σεληνιακή έκλειψη στις 17 Σεπτεμβρίου) αν χρειαστεί. Χαλαρώστε, αλλά μην χαθείτε στη σπηλιά του διαλογισμού σας, γιατί η φιλοδοξία σας καλεί!

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ταύρος

Ο εκφραστικός Ερμής περνάει στον Κριό αυτό το Σάββατο, ενεργοποιώντας τον εσωστρεφή, ευφάνταστο δωδέκατο οίκο σας μέχρι τις 15 Μαΐου (μια ιδιαίτερα μακρά φάση λόγω μιας επερχόμενης ανάδρομης πορείας από την 1η έως τις 25 Απριλίου). Η εργασία σε ήσυχους χώρους σας βοηθά να αξιοποιήσετε τη δική σας πηγή δημιουργικότητας, αλλά και μόνο η διατήρηση ενός ανοιχτού πνεύματος θα μπορούσε να προσελκύσει θεϊκά εμπνευσμένες λήψεις. Όποια κι αν είναι η καλλιτεχνική σας ειδικότητα -ζωγραφική, μουσική, συγγραφή- κρατήστε τα εργαλεία σας σε κοντινή απόσταση. Δοκιμάστε μια πρόκληση διαλογισμού 21 ημερών ή κλείστε μια συνεδρία με έναν θεραπευτή εξ αποστάσεως είτε από κοντά.

Την Κυριακή, η μοναδική νέα Σελήνη του έτους στους Ιχθύες και τον ενδέκατο οίκο σας εγκαινιάζει έναν εκπληκτικά παραγωγικό εξάμηνο κύκλο. Ο ενδέκατος οίκος κυβερνά την κοινωνική και ψηφιακή σας ζωή. Μιλήστε με φίλους που γνωρίζουν από μάρκετινγκ για συμβουλές προώθησης ή άτομα που ασχολούνται με την ανάπτυξη για να δείτε αν η λαμπρή ιδέα σας για μια εφαρμογή είναι πραγματικά βιώσιμη. Είστε ελεύθεροι; Οι διαδικτυακές γνωριμίες είναι ιδανικές τώρα, οπότε τσεκάρετε έναν νέο ιστότοπο. Και αν αυτό δεν είναι και το καλύτερό σας, ζητήστε από τους φίλους σας να κάνουν συστάσεις για λογαριασμό σας.

zodia-astra-tarot

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/03 Δίδυμοι

Καθώς ο κυβερνήτης σας, ο φλύαρος Ερμής, εισέρχεται στον Κριό και τον ενδέκατο οίκο των ομαδικών σας δραστηριοτήτων, το Σάββατο, θα επιθυμείτε κάθε επαφή που μπορείτε να έχετε. Με αυτή την τεχνολογικά επιδέξια ζώνη ενεργοποιημένη μέχρι τις 15 Μαΐου (μια ιδιαίτερα μακρά φάση λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή από την 1η έως τις 25 Απριλίου), μπορεί να κάνετε κάτι που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ πριν. Έχετε να μοιραστείτε κάποιο περιεχόμενο; Τα συνεργατικά σχέδια θα μπορούσαν να απογειωθούν με συναρπαστικό ρυθμό, και μπορεί ακόμη και να επανασυνδεθείτε με μια ομάδα από το παρελθόν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Απριλίου.

Μπορείτε να κάνετε τα μεγάλα σας όνειρα πραγματικότητα την Κυριακή, Δίδυμε, χάρη στη μοναδική νέα Σελήνη του έτους στους Ιχθύες που προσγειώνεται στον δέκατο οίκο των φιλοδοξιών και της επιτυχίας της καριέρας σας. Είστε έτοιμοι να θέσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια για το 2024 σε τροχιά; Ξεκινήστε να κάνετε βήματα τώρα. Απλώς φροντίστε να κάνετε υπομονή, γιατί μπορεί να χρειαστεί να περάσει η αντίστοιχη σεληνιακή έκλειψη της πανσελήνου στους Ιχθύες στις 17 Σεπτεμβρίου για να εκδηλωθούν πλήρως αυτοί οι στόχοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Καρκίνος

Το Σάββατο, ο αγγελιοφόρος Ερμής μπαίνει στον Κριό και τη γωνιά της καριέρας σας μέχρι τις 15 Μαΐου (μια φάση που θα είναι ιδιαίτερα μακρά λόγω της επερχόμενης ανάδρομης πορείας του από την 1η έως τις 25 Απριλίου), ενεργοποιώντας τον εσωτερικό σας προσανατολισμό προς τα κέρδη. Καινοτόμοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα θα μπορούσαν να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια αυτού του έξυπνου κύκλου, γεγονός που σας βοηθά να παραμείνετε ευέλικτοι στην τρέχουσα οικονομική κατάσταση. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, είστε ένας μαγνήτης για τους επιτυχημένους ανθρώπους, οπότε επικοινωνήστε με άτομα επιρροής. Μια συζήτηση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια κερδοφόρα επαγγελματική συνεργασία.

Την Κυριακή, η μοναδική νέα Σελήνη στους Ιχθύες του 2024 προσγειώνεται στον ατρόμητο ένατο οίκο σας. Πού θέλετε να πάτε; Για τους επόμενους έξι μήνες, το μόνο πράγμα που θα σας κρατήσει πίσω είναι η φαντασία σας. Γύρισε τον κόσμο, Καρκίνε! Τα ταξίδια, η περιπέτεια, η εκπαίδευση ή ένα επιχειρηματικό εγχείρημα θα μπορούσαν να σας στείλουν σε μια εντελώς νέα κατεύθυνση. Μέχρι την αντίστοιχη σεληνιακή έκλειψη της πανσελήνου στους Ιχθύες στις 17 Σεπτεμβρίου, είναι βέβαιο ότι θα έχετε διανύσει μερικά σημαντικά χιλιόμετρα.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-0988

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/03 Λέων

Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει, καθώς ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό αυτό το Σάββατο, ενεργοποιώντας τον ειλικρινή ένατο οίκο σας μέχρι τις 15 Μαΐου (μια ιδιαίτερα μακρά φάση λόγω μιας επερχόμενης ανάδρομης πορείας από την 1η έως τις 25 Απριλίου). Μοιραστείτε τα ειλικρινή σχόλιά σας σε κάθε ευκαιρία, αλλά φροντίστε να τα σερβίρετε με μια γερή δόση τακτ. Οι άνθρωποι είναι πολύ πιο ευαίσθητοι αυτές τις μέρες, και έχουν τους λόγους τους. Το να παραδίδετε το μήνυμά σας με ήπιο τρόπο δεν σημαίνει ότι αποδυναμώνετε τα αυθεντικά σας συναισθήματα.

Αυτή η ειλικρινής διέλευση μπορεί να σας κάνει ευφυείς, αλλά μη σπαταλάτε όλη αυτή την ευκρινή ενέργεια στέλνοντας ηλεκτρονικά μηνύματα. Ασχοληθείτε με ένα προσωπικό έργο ή ξεκινήστε το επιχειρηματικό σχέδιο για το νέο σας εγχείρημα. Αυτή την Κυριακή είστε πλήρως ενεργοποιημένοι, καθώς η μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς στους Ιχθύες τροφοδοτεί με ενέργεια τον σαγηνευτικό όγδοο οίκο σας. Η Σελήνη θα αυξήσει τις επιθυμίες σας και είναι εύκολο να παρασυρθείτε με όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Αλλά αν ψάχνετε κάτι σοβαρό, βεβαιωθείτε ότι και το άλλο άτομο αναζητά το ίδιο.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Το Σάββατο, ο κοσμικός κυβερνήτης σας, ο Ερμής, περνάει στον ερωτικό όγδοο οίκο σας μέχρι τις 15 Μαΐου (μια ιδιαίτερα μακρά φάση λόγω της επερχόμενης ανάδρομης πορείας του από την 1η έως τις 25 Απριλίου), προσκαλώντας σας να φλερτάρετε και να αποπλανήσετε τους γύρω σας. Αν συγκατοικείτε ευτυχισμένα με κάποιον, θα χρειαστείτε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Όλες οι επικοινωνίες θα είναι χρωματισμένες με μυστήριο και ένταση, αλλά φροντίστε να είστε ιδιαίτερα διαφανείς στα σημαντικά θέματα, ειδικά κατά τη διάρκεια της επερχόμενης ανάδρομης πορείας.

Την Κυριακή, η μοναδική νέα Σελήνη του έτους στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, ενισχύοντας την επιθυμία σας για γνήσια δέσμευση. Είστε ελεύθεροι; Ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο θα μπορούσε να εμβαθύνει γρήγορα και θα ξέρετε αν πρόκειται για κάτι που θα κρατήσει ή για κάτι εφήμερο. Τα μακροχρόνια ζευγάρια μπορεί να ξαναβρούν τη σπίθα που σας έφερε μαζί εξαρχής. Αυτή η νέα Σελήνη μπορεί επίσης να βοηθήσει ένα νεοσύστατο επιχειρηματικό σχέδιο ή μια δημιουργική συνεργασία να φτάσει σε κομβικό σημείο.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098