Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/04 – Μην κρύβετε τα βαριά συναισθήματα που αναδύονται

erwtikes-1314

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/04 Α΄.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/04 Κριός .

Μετακινηθείτε από τη στάση του πολεμιστή σε μια πιο ήπια στάση αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο φωτίζει τον τέταρτο οίκο της φροντίδας σας. Αν δείχνατε συνεχώς ένα σκληρό είδος αγάπης, δοκιμάστε λίγη τρυφερότητα. Από την άλλη πλευρά, αν ήσασταν πολύ επιεικείς, μπορεί να νιώσετε ότι υπερλειτουργείτε σε μια σχέση. Περιορίστε τη φροντίδα και δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη. Όταν δεν είστε εκεί για να τους παρέχετε υποστήριξη, αυτό το άτομο θα πρέπει να δείξει ωριμότητα και να τα καταφέρει μόνο του.

Μετριάστε αυτό το πνεύμα της αποστασίας την Κυριακή, γιατί δεν ξέρετε τι καταστροφικές συνέπειες μπορεί να αποφέρει, καθώς ο εκρηκτικός Ερμής συγκρούεται με τον εκδικητικό Πλούτωνα. Αν πρόκειται να μιλήσετε για τυχόν αδυναμίες που παρατηρείτε σε ένα σύστημα, φροντίστε να είστε προετοιμασμένοι να υπερασπιστείτε τη γνώμη σας απέναντι στις αντιδράσεις των άλλων. Και για έξτρα προστασία, ζητήστε τα σχόλια μερικών ανθρώπων πριν μιλήσετε απερίσκεπτα για κάτι και έρθετε σε ρήξη.

zodia-taro-45

Ταύρος

Υπό τη γοητεία της Σελήνης αυτού του Σαββάτου, δείτε όλους τους ανθρώπους γύρω σας ως πηγή ενέργειας. Οι φίλοι, οι συνάδελφοι, ακόμα και ένας σύντροφος μπορούν να αποτελέσουν πηγή κινήτρων -και την χείρα βοηθείας που ελπίζατε να βρείτε. Ζητήστε τις απόψεις και τις γνώμες τους αντί να προσπαθείτε να ξεθάψετε όλες τις απαντήσεις μόνοι σας. Η συλλογή πληροφοριών από την κοινότητά σας θα σας βοηθήσει να δείτε μια κολλημένη κατάσταση από άλλη οπτική γωνία. Εργάζεστε σε ένα μεγάλο έργο; Αναζητήστε ιδέες από το διαδίκτυο ή ψάξτε για βιβλία.

Η έμπνευση βρίσκεται παντού γύρω σας – το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την αναζητήσετε! Το μπερδεμένο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα της Κυριακής μπορεί να αναδείξει την καταστροφική σας πλευρά. Πήρατε κάτι προσωπικά ή λάβατε μια “περίεργη δόνηση” και τώρα είστε έτοιμοι να περάσετε σε κατάσταση επίθεσης. Ενημερωθείτε για τα γεγονότα πριν κάνετε κάτι που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω. Το ραντάρ σας μπορεί να μην είναι τόσο εύστοχο όσο υποθέτετε ότι είναι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/04 Δίδυμοι

Αύξηση της παραγωγικότητας! Η Σελήνη του Σαββάτου μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις για τα οικονομικά σας. Εφαρμόστε τα σχέδιά σας και κρατήστε τους περισπασμούς μακριά. Μπορείτε να κάνετε τεράστια βήματα προς έναν στόχο αν τηρήσετε ένα απλό σχέδιο και ακολουθήσετε μια πιο ήπια προσέγγιση. Διαχωρίστε τα καθήκοντά σας σε απλά βήματα και λάβετε δράση. Αν έχετε την ευκαιρία, δείξτε σε έναν βασικό υπεύθυνο λήψης αποφάσεων πόσο ικανοί και δημιουργικοί μπορείτε να είστε. Διαφορετικά, μπορείτε να ετοιμάσετε το υλικό της παρουσίασής σας για να τους εντυπωσιάσετε όταν επιστρέψετε όλοι μαζί στη δουλειά τη Δευτέρα.

Η Κυριακή φέρνει μια ελεγχόμενη σύγκρουση μεταξύ του κυβερνήτη σας, του αθυρόστομου Ερμή, και του υπερβολικού Πλούτωνα. Μπορεί να λέτε ότι είστε δίκαιοι και δημοκρατικοί, αλλά οι ενέργειές σας θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε δικτατορικό έδαφος. Ίσως πιστεύετε ότι κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι τόσο καλά όσο εσείς. Και μπορεί να έχετε δίκιο, αλλά αυτή η στάση μπορεί να κουράσει εσάς και τους γύρω σας. Κάντε μια παύση και δείξτε σε κάποιον άλλο πως θα μπορούσε να σας βοηθήσει ώστε να σας ελαφρύνει από τον φόρτο εργασίας.

Διαβαστε επισης :  Τράπουλα HAL 2ο Δεκαήμερο Απριλίου –  Ερωτικές προβλέψεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Καρκίνος

Με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Καρκίνο αυτό το Σάββατο, βρείτε τη μέση λύση ανάμεσα στο “κυνήγι του ονείρου” και την “υπέρβαση του στόχου” σας. Αν συνεχίζετε να αποθαρρύνεστε, κάντε λίγο πίσω. Ξεκινήστε κάνοντας μικρότερα βήματα προς την υλοποίηση του οράματός σας. Ένα απλό, υπολογισμένο ρίσκο μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο -και η διαίσθησή σας είναι ένας εξαιρετικός οδηγός, αν συντονιστείτε. Οι Καρκίνοι που έχουν παίξει πολύ εκ του ασφαλούς, μπορούν να αφήσουν το πάθος να τους οδηγήσει και να πάρουν ένα ρίσκο, όπως το να στείλουν ένα ερωτηματολόγιο σε τρίτους για να συγκεντρώσουν απόψεις ή να δημοσιεύσουν το έργο που ετοιμάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μια σημαντική σχέση θα μπορούσε να αντιμετωπίσει προβλήματα αυτή την Κυριακή, αν ανακαλύψετε ότι έχετε διαφορετικά οράματα για το πώς πρέπει να εξελιχθεί το μέλλον σας. Και χάρη στο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, η διαπραγμάτευση δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε έναν ασφαλή χώρο για να συζητήσετε αυτά τα θέματα, και αν δεν μπορείτε να βρείτε μια αμοιβαία επωφελή λύση, συμφωνήστε ότι διαφωνείτε. Κανείς δεν θα πρέπει να συμβιβάσει τα πιστεύω του, αλλά αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα πρέπει να κάνετε ορισμένα πράγματα ξεχωριστά στο μέλλον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/04 Λέων

Μπορεί να έχετε έναν μακρύ κατάλογο εργασιών που πρέπει να αντιμετωπίσετε, αλλά η Σελήνη του Σαββάτου στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας καθιστά σχεδόν αδύνατο το να συγκεντρωθείτε. Αντί να ταλαιπωρείστε, αναδιαμορφώστε το πρόγραμμά σας ώστε να αφιερώσετε τη μέρα σε έναν δημιουργικό καταιγισμό ιδεών. Αν αναδύονται βαριά συναισθήματα, μην τα κρύβετε κάτω από το χαλί. Το να παραδεχτείτε ότι κάτι σας ενοχλεί είναι το πρώτο βήμα για να αντιστρέψετε την κατάσταση προς μια πιο χαρούμενη κατεύθυνση. Αν έχετε ανάγκη να ξεφύγετε συναισθηματικά, τι θα λέγατε για μια κινηματογραφική βραδιά;

Η κυριακάτικη διελκυστίνδα μεταξύ του διανοητικού Ερμή και του εξουσιαστή Πλούτωνα μπορεί να σας βρει μπλεγμένους σε μια πνευματική αναμέτρηση. Είστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι έχετε δίκιο, αλλά αυτή η “γνώση” δεν θα κάνει και πολλά για να διαλύσει την ένταση. Αντί να ανακοινώνετε στοιχεία και αριθμούς, προσπαθήστε να καταλάβετε γιατί το άλλο μέρος είναι τόσο παθιασμένο με την θέση του. Η κατανόηση των βαθύτερων συναισθημάτων και των κινήτρων που κρύβονται πίσω από αυτή τη σύγκρουση είναι ο μόνος τρόπος για να την επιλύσετε.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09-11/04 Γάμος και σταθερότητα – Νέα σχέση

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Παρθένος

Μια φιλική σχέση θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια πιο επίσημη συνεργασία υπό το φως της Σαββατιάτικης Σελήνης. Μιλήστε ανοιχτά για τα νέα σας σχέδια και θα βρείτε υποστηρικτές στο κοντινό σας περιβάλλον. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο. Κάντε μια αναθεώρηση των υφιστάμενων συμμαχιών σας. Ίσως χρειαστεί να διακόψετε μια συνεργασία που δεν έχει εξελιχθεί όπως περιμένατε.

Το έντονο τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα της Κυριακής μπορεί να σας προκαλέσει κάποια βαθιά ριζωμένα ζητήματα εμπιστοσύνης. Κάποιος μπορεί να λέει (ή και να κάνει) όλα τα σωστά πράγματα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας, αλλά μια εσωτερική δύναμη σας κάνει να αντιστέκεστε. Πιθανότατα πρόκειται για ασυνείδητους φόβους από το παρελθόν σας και όχι για κάτι που αυτό το άτομο κάνει λάθος, αλλά πρέπει να είστε σίγουροι. Γράψτε στο ημερολόγιό σας, κάντε διαλογισμό, μιλήστε σε έναν θεραπευτή. Θα σας είναι δύσκολο να απελευθερωθείτε μέχρι να φτάσετε στην άκρη του νήματος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66