Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/07 Παλιές πληγές αναζητούν ερωτικό ενδιαφέρον

karkinos-problhmata

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/07 Α΄.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/07 Κριός .

Οι φήμες θα κυκλοφορούν πολύ έντονα αυτό το Σάββατο, αλλά μείνετε μακριά τους! Καθώς ο ειλικρινής Δίας στο ζώδιό σας συγκρούεται με τον Ερμή στον ιδιωτικό τέταρτο οίκο σας, καλό θα είναι να αποφύγετε κάθε είδους κουτσομπολιό και να απευθυνθείτε κατευθείαν στο άμεσα ενδιαφερόμενο άτομο για να μάθετε τα πραγματικά γεγονότα.

Ακόμα κι αν το αντικείμενο του κουτσομπολιού αποτελεί σοκαριστική είδηση, προσπαθήστε να μην τους κρίνετε.

zodia-taro-45

Η λογική και η ευαισθησία σας θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν μια δύσκολη στιγμή. Μην περιμένετε όμως να έρθουν οι άλλοι σε εσάς. Σηκώστε το τηλέφωνο και καλέστε τους ή στείλτε ένα μήνυμα. Την Κυριακή, να είστε έτοιμοι για δράση.

Η Σελήνη ταλαντεύεται σε ένα υποστηρικτικό συνονθύλευμα με τον ικανό Δία στο ζώδιό σας, και είστε ξανά σε κατάσταση ενεργοποίησης. Μην ξοδέψετε άσκοπα αυτή την αυθόρμητη ενέργεια, Κριέ. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί και μεθοδικοί με τα σχέδιά σας- και όταν πρόκειται για προσωπικές αναζητήσεις, προχωρήστε με άνεση και με αυταπάρνηση. Στείλτε μήνυμα σε έναν παλιό φίλο, ελέγξτε τις ταξιδιωτικές προσφορές της τελευταίας στιγμής ή παρακολουθήστε μια συνεδρία διαλογισμού και εμβαθύνετε πραγματικά σε αυτό που κάνετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Ταύρος

Δεν μπορείτε πάντα να τους έχετε όλους υπό έλεγχο, Ταύρε, αλλά πόσο ρεαλιστική είναι αυτή η προσδοκία; Το Σάββατο, καθώς ο Ερμής συγκρούεται με τον ασυγκράτητο Δία, μάλλον δεν θα καταφέρετε να δημιουργήσετε τις ιδανικές συνθήκες για να αναπτύξετε διάλογο με τους ανθρώπους σχετικά με όσα συμβαίνουν. Μπορείτε όμως να τους προσεγγίσετε για να συζητήσετε το θέμα ατομικά – και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Προλαβαίνοντας τα πράγματα πριν ξεφύγουν από τον έλεγχό σας, θα αποφύγετε ένα μεγάλο εμπόδιο στα σχέδιά σας. Χρειάζεστε έναν ενθαρρυντικό λόγο; Απευθυνθείτε στους δικούς σας σοφούς συμβούλους για μια έξτρα δόση αυτοπεποίθησης και θάρρους.

Την Κυριακή, η Σελήνη ενώνει τις δυνάμεις της με τον ριζοσπαστικό Δία στον ασυνείδητο δωδέκατο οίκο σας, φέρνοντας στην επιφάνεια κάποια θέματα που νομίζατε ότι είχατε αφήσει πίσω σας εδώ και καιρό. Μια συζήτηση θα μπορούσε να πυροδοτήσει παλιές πληγές, κάνοντάς σας να αναζητάτε ένα ερωτικό ενδιαφέρον. Γι’ αυτό το λόγο θέλετε να ξέρετε τι υπάρχει πραγματικά μέσα στην καρδιά σας. Αν όλα τα άλλα αποτύχουν, παίξτε το τελευταίο χαρτί άμυνάς σας και καθυστερήστε τις εξελίξεις. Θα δείτε με μια πιο ξεκάθαρη ματιά την πορεία σας την επόμενη εβδομάδα, όταν πια θα έχει περάσει αυτή η μεθυστική διέλευση.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Ιουλίου 22

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/07 Δίδυμοι

Αυτό το Σάββατο, κάποιος από τον κύκλο σας μπορεί να λέει μεγάλα λόγια, αλλά δεν έχει απαραίτητα τις πράξεις για να τα υποστηρίξει. Έχετε την τάση να εμπιστεύεστε τις πρώτες εντυπώσεις, αλλά κάτω από τον σημερινό ουρανό, βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι μπορούν να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους. Ο Δίας στη ζώνη των συνεργασιών σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον τολμηρό Ερμή, τον κυβερνήτη σας. Από την πλευρά σας, ακούστε περισσότερο απ’ ό,τι μιλάτε, και όταν λέτε κάτι, να είστε περιεκτικοί και να μπαίνετε κατευθείαν στο θέμα. Φροντίστε επίσης να μην γίνεστε προσβλητικοί!

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα καλύτερα σχέδιά σας να πάνε στραβά την Κυριακή, καθώς η Σελήνη στον αυθόρμητο Τοξότη συνδέεται με τον τολμηρό Δία στον ορμητικό Κριό. Αλλά αυτό δεν είναι λόγος για να αγχωθείτε- κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας, Δίδυμε! Μπορεί να λάβετε μια πρόσκληση της τελευταίας στιγμής για κάτι υπέροχο – και επειδή θα είστε ξαφνικά διαθέσιμοι, μπορείτε να την αποδεχτείτε.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/07 – Deste Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο Ιουλίου 22

zodia-zvdia-75

Καρκίνος

Η πλανητική ανακοίνωση του Σαββάτου: Μπορείτε να προβάλλετε αυτοπεποίθηση και ικανότητα χωρίς να φαίνεστε αλαζόνες ή αδιάφοροι. Με τον φρενήρη Ερμή να περνάει από το ζώδιό σας, έχετε μια ιδαίτερα έντονη ενεργητικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας – αλλά για το καλό όλων, ηρεμήστε! Το σημερινό τετράγωνο Ερμή-Δία δίνει ένα προειδοποιητικό σήμα, υπενθυμίζοντάς σας ότι το να είστε κοντά στους άλλους θα σας χαρίσει περισσότερη υποστήριξη από το να τους δίνετε συνεχώς εντολές. Ακόμα κι αν είστε εσείς ο επικεφαλής, φροντίστε να δίνετε κατά καιρούς δημοσιότητα στα επιτεύγματα των άλλων και να κάνετε προσωπική σας λέξη-κλειδί την “ταπεινότητα”.

Ο υποστηρικτικός συγχρονισμός της Κυριακής με την Σελήνη που επικεντρώνεται στην ευεξία σας και τον φιλόδοξο Δία, παρέχει το τέλειο κίνητρο για κάθε στόχο που είστε έτοιμοι να κατακτήσετε. Κάτι που σίγουρα θα σας εμπνεύσει, είναι να ξεφύγετε από τις ρουτίνες σας και να ανανεώσετε τον τρόπο με τον οποίο κάνετε τα πράγματα. Δοκιμάστε ένα νέο μάθημα στο γυμναστήριο ή στο στούντιο γιόγκα. Ξεκινήστε να φτιάχνετε θρεπτικούς χυμούς – και να εφευρίσκετε νεόυς συνδυασμούς υλικών. Και να θυμάστε ότι οι συνήθειες που ξεκινάτε τώρα μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή σας για τα επόμενα χρόνια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/07 Λέων

Αυτό το Σάββατο μπορεί να νιώσετε ότι σας τραβάνε προς αντίθετες κατευθύνσεις, καθώς ο νοητικός Ερμής στον διαισθητικό δωδέκατο οίκο σας βρίσκεται σε τετράγωνο με τον απρόβλεπτο Δία στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Όταν προσπαθείτε πάνω από τις δυνάμεις σας νιώθετε ότι είστε υπερβολικά αποσυντονισμένοι, αλλά όταν δείχνετε συγκρατημένοι και σκέφτεστε παραπάνω τις κινήσεις σας, φοβάστε ότι θα χάσετε μια ευκαιρία. Το κόλπο για να ανταπεξέλθετε σε αυτό, είναι να δώσετε προτεραιότητες! Απομακρυνθείτε από όλους και καθαρίστε το μυαλό σας.

Αντί να πιέζετε καταστάσεις για να λάβετε τη σωστή απάντηση, μείνετε ανοιχτοί και επιτρέψτε της να έρθει φυσικά. Την Κυριακή, θα σας απασχολήσουν περισσότερο τα συναισθήματά σας παρά η εφαρμογή των σχεδίων σας, καθώς η Σελήνη κλειδώνει σε μια ζεύξη που πυροδοτεί τον τυχερό Δία. Μην ανησυχείτε για το τι υπάρχει στο ημερολόγιό σας. Αν μπορείτε να υποχωρήσετε διακριτικά από τις υποχρεώσεις σας, πάρτε τους αγαπημένους σας συντρόφους και ακολουθήστε την καρδία σας.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Τράπουλα 09-11/07 – Της Καρδιάς το γραμμένο

taro-zodia-76

Παρθένος

Προσκαλέστε μερικούς επιπλέον φίλους στα σχέδιά σας αυτό το Σάββατο ή διευρύνετε τη λίστα των καλεσμένων για μια επερχόμενη συγκέντρωση! Απλά βεβαιωθείτε ότι δεν ανοίγετε την πόρτα σε ένα υπερβολικά απαιτητικό άτομο.

FACEBOOK (1)Με τον κοινωνικό Ερμή στη ζώνη της ομαδικότητάς σας να συναντά τον παρορμητικό Δία στον οίκο των έντονων συναισθημάτων σας, θα μπορούσαν να προκύψουν αντιδράσεις για τις οποίες κανείς δεν είναι προετοιμασμένος.

Προτού δεχτείτε ανθρώπους στον κύκλο σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε τουλάχιστον μια ιδέα για τους σκοπούς τους. Τα οικιακά θέματα κυριαρχούν στην αντζέντα σας αυτή την Κυριακή, Παρθένε, και είναι καιρός να ασχοληθείτε με αυτά.

Η Σελήνη βρίσκεται στον οικιακό τέταρτο οίκο σας – και συγχρονίζεται με τον ειλικρινή Δία. Αυτή είναι μια χρυσή ευκαιρία για να ξεκινήσετε μια ειλικρινή, αλλά στοργική κουβέντα με κάποιον από τον στενό σας κύκλο. Απλά φροντίστε να δώσετε την ευκαιρία στο άλλο άτομο να πει αυτά που έχει στο μυαλό του.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia