Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/09 – Είναι δύσκολο για τους άλλους να καταλάβουν τι χρειάζεστε

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/09 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/09 Κριός .

Μπορεί να είστε ο πολεμιστής του ζωδιακού κύκλου, Κριέ, αλλά κατεβάστε για λίγο το σπαθί σας αυτό το Σάββατο. Καθώς με τη Σελήνη στον Καρκίνο, και τον τέταρτο οίκο σας, που φροντίζει τον Ήλιο της Παρθένου, είναι ασφαλές να δείξετε την πιο τρυφερή (και λογική) πλευρά σας.

Ακόμα κι αν αναλαμβάνετε ένα έργο για το Σαββατοκύριακο, μην τα κάνετε όλα αυστηρά επαγγελματικά. Συνδεθείτε σε προσωπικό επίπεδο και επιδείξτε την αίσθηση του χιούμορ σας. Κρατήστε το βράδυ του Σαββάτου για τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας ανθρώπους, είτε πρόκειται για την οικογένειά σας είτε για την κολλητή σας φίλη. Θα είστε πιο ευτυχισμένοι αν μείνετε στο σπίτι σήμερα, οπότε γιατί να μην τους καλέσετε για δείπνο;

zodia-taro-45

Άλλωστε, το σπίτι σας προσφέρει και την απαραίτητη ιδιωτικότητα για να εμβαθύνετε σε ευαίσθητα θέματα, αν επιλέξετε συναντηθείτε εκεί. Καθώς η Σελήνη μετατοπίζεται στον παιχνιδιάρικο Λέοντα την Κυριακή, ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο της διασκέδασής σας- σκεφτείτε ρομαντισμό, δημιουργικότητα και εξόδους.

Αφήστε το ανήσυχο πνεύμα που κρύβετε μέσα σας να σας καθοδηγήσει, Κριοί, και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε καλά. Στην πραγματικότητα, κάτω από αυτή την ανέμελη σεληνιακή ενέργεια, η προσπάθεια να συγκρατηθείτε μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση. Βγείτε για λίγο από το πρόγραμμά σας με σκοπό να περάσετε καλά. Απλώς δηλώστε εκ των προτέρων πού βρίσκονται τα όριά σας – και μην τα υπερβείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταύρος

Ο στόχος του Σαββάτου είναι οι διάλογοι και όχι οι διαμαρτυρίες. Καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο και τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας συνεργάζεται με τον Ήλιο στην Παρθένο και τον τομέα του πάθους σας, δώστε στον εαυτό σας μια ευγενική υπενθύμιση ότι οι συζητήσεις είναι ένας δρόμος διπλής κατεύθυνσης. Αντί να επικεντρώνεστε στο να πείτε την απόψή σας, επικεντρωθείτε στο να ακούσετε πραγματικά τι έχει να πει ο άλλος. Μήπως όλα αυτά ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση; Πολύ πιθανόν, καθώς ο Ερμής βρίσκεται σε βαθιά ανάδρομη πορεία τριών εβδομάδων από τις 23 Αυγούστου. Αν βγάλατε λάθος συμπέρασμα, μη βυθιστείτε βαθύτερα προσπαθώντας να το εκλογικεύσετε. Απλά ζητήστε συγγνώμη.

Σας λείπει ο στενός σας κύκλος; Καθώς η Σελήνη κινείται στον Λέοντα την Κυριακή , ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σας για το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο. Αν αισθάνεστε ότι θέλετε να να ξαπλώσετε στον καναπέ αμέσως μετά το δεκατιανό, μην προσπαθήσετε να καταπολεμήσετε αυτή την επιθυμία. Μετά από έναν υπνάκο, προετοιμαστείτε για την πολυάσχολη εβδομάδα που ακολουθεί, αναλαμβάνοντας το πλύσιμο ρούχων, τα ψώνια και άλλες δουλειές που μπορείτε να διεκπεραιώσετε ενώ παράλληλα θα επικοινωνείτε με τους συγγενείς σας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/09 Δίδυμοι

Αν δεν είστε προσεκτικοί, οι ουρανοί του Σαββάτου μπορεί να σας οδηγήσουν σε άσκοπα ψώνια που θα μειώσουν σημαντικά το τραπεζικό σας υπόλοιπο. Καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο και τον δεύτερο οίκο των ανέσεών σας συνδέεται με τον Ήλιο στην Παρθένο και τον συναισθηματικά κατευθυνόμενο τέταρτο οίκο σας, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε μπροστά στη νέα φθινοπωρινή κολεξιόν ή σε οτιδήποτε βρίσκεται στο τμήμα με τα πολυτελή είδη σπιτιού.

Δεν είναι κακό να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, αλλά ελέγξτε τον προϋπολογισμό σας προτού ξοδέψετε τα χρήματά σας σε κάτι ακριβό. Τι μπορεί να χρειάζεστε περισσότερο απ’ ό,τι νομίζετε, Δίδυμε; Χρόνο με τους κολλητούς σας. Καθώς η Σελήνη εισέρχεται στον ζωηρό Λέοντα και τον κοινωνικό τρίτο οίκο σας λίγο μετά το μεσημέρι αυτή την Κυριακή, θα έχετε κίνητρο να οργανώσετε λίγη αυθόρμητη διασκέδαση. Συναντήστε έναν φίλο για έναν γρήγορο καφέ και μετά κάντε μια βόλτα στο πάρκο με κάποιον άλλο. Μια αισιόδοξη, υποστηρικτική συζήτηση είναι το μόνο που χρειάζεστε για να επανέλθετε στη βάση σας.

zwdia shmera

Καρκίνος

Μήπως η φροντίδα όλων των άλλων ανθρώπων στη ζωή σας έχει καταφέρει να επισκιάσει ξανά τις δικές σας ανάγκες; Μπορείτε να το σταματήσετε αυτό το συντομότερο δυνατό, αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι την Κυριακή .. Παρόλο που έχετε το χάρισμα να διαισθάνεστε τις επιθυμίες των άλλων ανθρώπων, μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο για αυτούς να καταλάβουν τι χρειάζεστε εσείς!

Δώστε στα κοντινά σας πρόσωπα ένα μικρό στοιχείο: Διατυπώστε τρόπους με τους οποίους θα θέλατε να σας υποστηρίξουν. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να σας ικανοποιήσουν χωρίς σαφείς οδηγίες! Όταν η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα την Κυριακή το απόγευμα, είστε σε φάση που νιώθετε ότι πρέπει να τα καταφέρετε. Με τη Σελήνη στον εργατικό δεύτερο οίκο σας, μπορείτε να πετύχετε πολλά! Διαλέξτε δύο ή τρία αντικείμενα υψηλής προτεραιότητας και ασχοληθείτε με αυτά ένα προς ένα. Πριν τελειώσει το Σαββατοκύριακο, θα έχετε μετατρέψει ένα σχέδιο σε απτό έργο!

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/09 Λέων

Μήπως ασχολείστε υπερβολικά με τις λεπτομέρειες, Λέων; Δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς αυτό το Σάββατο, καθώς η συνειδητοποιημένη Σελήνη στον Καρκίνο συνδέεται με τον τελειομανή Ήλιο στην Παρθένο. Αλλά βάλτε τα δυνατά σας για να μειώσετε αυτή την πίεση. Αυτή είναι μια υπέροχη μέρα για να κάνετε πράγματα απλά και μόνο επειδή σας ευχαριστεί, και όχι για να κολλήσετε στο να πετύχετε το τέλειο. Άλλωστε, πολλά μεγάλα αριστουργήματα δημιουργήθηκαν από ένα ευτυχές ατύχημα και όχι από σκόπιμη αιτία. Πάρτε λοιπόν μια ανάσα και κάντε αυτό που οι Λέοντες ξέρουν να κάνουν καλύτερα: Διασκεδάστε το!

Η Σελήνη εισέρχεται επίσημα στον Λέοντα, φορτίζοντας τον πρώτο οίκο της ανεξαρτησίας σας για δυόμισι ημέρες. Αν έχετε ρωτήσει τους φίλους σας για συμβουλές, κάντε ένα διάλειμμα από το να ζητάτε συνεχώς εξωτερικά σχόλια. Αναθεωρήστε τις προτάσεις που έχετε συγκεντρώσει και στη συνέχεια αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι είναι καλύτερο για εσάς. Αν υπήρχαν μηδενικές συνέπειες σε οποιαδήποτε επιλογή, ποια θα επιλέγατε; Ακόμα και αν ακολουθήσετε διαφορετικό δρόμο, αξίζει να κάνετε στον εαυτό σας αυτή την ερώτηση.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

μελλοντολόγος

Παρθένος

Όταν το Σάββατο η Σελήνη στον αυθόρμητο ενδέκατο οίκο σας ενωθεί με τον Ήλιο της Παρθένου, μπορεί να κάνετε κάτι εντελώς εκτός χαρακτήρα και να κινηθείτε χωρίς σχέδιο! Κάτω από αυτούς τους ουρανούς, τίποτα δεν είναι υπερβολικά παρατραβηγμένο ή αντισυμβατικό. Ξεκινήστε μια περιπέτεια σήμερα. Το ταξίδι μετράει, όχι μόνο ο προορισμός. Μια συζήτηση που θα σας προβληματίσει καθ’ οδόν θα μπορούσε να κάνει τους επιχειρηματικούς σας τροχούς να γυρίσουν, και τα δημιουργικά μπλοκαρίσματα να φύγουν!

Όταν η Σελήνη γλιστρήσει στον Λέοντα λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής, μια θετική προσέγγιση είναι πολύ πιο αποτελεσματική από το να επικρίνετε τους άλλους. Εκτός αν οι άνθρωποι ζητούν ρητά τη συμβουλή σας, αφήστε τους να κάνουν αυτό που νιώθουν. Ξεκινήστε αντ’ αυτού με ενσυναίσθηση. Ρωτήστε πως τους έκανε να νιώσουν κάποιο συμβάν. Οι άνθρωποι θα μιλήσουν από μόνοι τους για λύσεις και αυτό μπορεί να βοηθήσει και εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis