Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/10 – Το δράμα μιας παλιάς ερωτικής φλόγας

erwtikes-1314

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/10 .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/10 Κριός .

Μια φαινομενικά προβλέψιμη συνεργασία μπορεί να βρεθεί σε αχαρτογράφητα νερά αυτό το Σάββατο, καθώς ο ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο στον Ζυγό. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό! Οι υποθέσεις και οι προσδοκίες μπορούν να αφαιρέσουν τη χαρά από τη διαδικασία της γνωριμίας μεταξύ σας. Κάντε μερικά βήματα πίσω και επαναπροσδιορίστε τις σχέσεις σας. Η αλλαγή ρόλων μπορεί να είναι καλύτερη και για τους δυο σας.

Την Κυριακή, ο σκληροτράχηλος Κρόνος ξυπνάει από μια ανάδρομη πορεία πέντε μηνών και προχωρά δυναμικά μέσα από τη ζώνη των συνεργασιών σας. Η αφοσίωση έχει τα όριά της και μπορεί να έχετε αμφιβολίες για το αν πρέπει ή όχι να παραμείνετε σε μια συγκεκριμένη ομάδα. Αν οι αξίες σας στρέφονται προς διαφορετικές κατευθύνσεις, αυτό μπορεί να είναι μια ένδειξη ότι πρέπει να αποχωρήσετε με ψυχραιμία. Αλλά πρώτα, αναρωτηθείτε το εξής: Θα μπορούσε αυτή η κοινή προσπάθεια να διασωθεί με μια πιο έξυπνη δόμηση;

zodia-taro-45

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/10 Ταύρος

Οι βιαστικές κινήσεις δεν θα σας βοηθήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο, Ταύρε, γι’ αυτό βασιστείτε στην υπομονή σας. Με τον ανάδρομο Ερμή να συνδέεται με τον ευθύ Ήλιο στον συστηματικό έκτο οίκο σας αυτό το Σάββατο, είστε τουλάχιστον πέντε βήματα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Και ενώ ανυπομονείτε να κατακτήσετε την πρωτιά, δεν θέλετε να χάσετε τη χαρά του ίδιου του ταξιδιού. Επιβραδύνετε, ακολούθησε τα κατάλληλα βήματα και πρωτόκολλα και απόλαυσε τη διαδρομή!

Την Κυριακή, θα αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα από όλη την προσπάθειά σας, καθώς ο Κρόνος γυρίζει ξανά σε ορθή πορεία. Εργάζεστε πολύ σκληρά φέτος, Ταύρε, αλλά από τότε που ο καρμικός πλανήτης έγινε ανάδρομος στον τομέα της καριέρας σας στις 23 Μαΐου, είχατε να αντιμετωπίσετε απογοητευτικές καθυστερήσεις, σταματημένη πρόοδο, ακόμη και μερικές αναποδιές. Παρηγορηθείτε με το γεγονός ότι τα μαθήματα που σας παρέχει ο Κρόνος δεν είναι ποτέ επιπόλαια. Τις επόμενες ημέρες, ίσως τελικά λάβετε την αναγνώριση που σας αξίζει – ενδεχομένως και με προνόμια!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-22

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/10 Δίδυμοι

Αυτό το Σάββατο ο φλογερός Ήλιος συνδέεται με τον πνευματικό Ερμή, ο οποίος είναι ανάδρομος στον παθιασμένο πέμπτο οίκο σας. Ενώ είστε πρόθυμοι να βουτήξετε σε μια δημιουργική πρωτοβουλία ή να κάνετε ένα σημαντικό επόμενο βήμα στον έρωτα, υπάρχουν μερικοί ακόμη παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Πώς αισθάνεται ο στενός σας κύκλος, ο σύντροφός σας και η οικογένειά σας για τα σχέδιά σας; Και αν συμφωνούν με αυτά, έχετε εξασφαλίσει την κατάλληλη υποστήριξη; Αφιερώστε χρόνο για να βάλετε τις τελικές τελικές πινελιές και να διασταυρώσετε τυχόν λεπτομέρειες.

Τα εμπόδια αρχίζουν να διαλύονται την Κυριακή, καθώς ο Κρόνος ξυπνάει από μια ανάδρομη πορεία πέντε μηνών στον επεκτατικό ένατο οίκο σας. Από τις 23 Μαΐου, τα μεγάλα σας σχέδια έχουν ακυρωθεί ή ίσως έπρεπε να ακολουθήσετε μια συγκρατημένη προσέγγιση σε μια συναρπαστική κατάσταση. Στοχεύστε ξανά στα αστέρια – και βεβαιωθείτε ότι θα κρατήσετε τα διδάγματα που πήρατε από την όλη πορεία. Αυτός ο τριετής κύκλος του Κρόνου (που διαρκεί μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023) είναι σαν ένα μάθημα μάστερ στην επιτυχία, γεγονός που σας να αποκτήσετε την αντοχή που χρειάζεστε για να φτάσετε στο στόχο σας.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09 -11/10 Προτάσεις γάμου – Επιτυχίες εργασιακές

chartomantia-098

Καρκίνος

Όσο πρόθυμοι κι αν είστε να προχωρήσετε, αυτό μάλλον δεν θα είναι εφικτό το Σάββατο. Χάρη σε ένα ταραχώδες συνονθύλευμα ανάμεσα στον Ήλιο και τον ανάδρομο Ερμή, τα σχέδια που είχαν πάρει το πράσινο φως μπλέκονται λόγω γραφειοκρατίας. Η επιβράδυνση αυτή είναι εκνευριστική, αλλά ξέρετε τι είναι χειρότερο; Το να πρέπει να αναιρέσετε αργότερα όλη τη σκληρή δουλειά σας επειδή δεν πήρατε τις κατάλληλες άδειες ή υπογραφές. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεστε, Καρκίνε, αφοσιωθείτε στη διαδικασία!

Τα θέματα εμπιστοσύνης αρχίζουν να διαλύονται την Κυριακή, καθώς ο καρμικός κριτής Κρόνος βγαίνει από την ανάδρομη πορεία του που ξεκίνησε στις 23 Μαΐου. Έκτοτε, μια μικρή φωνή στο κεφάλι σας μπορεί να αμφισβητεί τις δυνατότητες μιας επαγγελματικής ή ερωτικής σχέσης -παρά τις ενδείξεις για το αντίθετο. Τώρα, αντί να ανησυχείτε για το μέλλον, μπορείτε να επιστρέψετε στη θέση του οδηγού και να αρχίσετε να συν-δημιουργείτε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ορίστε αμοιβαία συμφωνημένους βασικούς κανόνες και προσδοκίες για να εξασφαλίσετε τη μακροβιότητα αυτής της ένωσης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

μελλοντολόγοςΛέων

Το Σαββατιάτικο συνονθύλευμα του εγωιστικού Ήλιου και του αναλυτικού ανάδρομου Ερμή ρίχνει φως σε μια μεταμφιεσμένη ευλογία. Μερικές φορές τα μεγαλύτερα μαθήματα δεν προέρχονται από τις επιτυχίες σας αλλά από τα λάθη σας. Αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό δεν είναι το καλύτερο πράγμα που μπορεί να ακούσει ένας Λέων, αλλά είστε άνθρωπος, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αναπόφευκτο ότι δεν θα πετυχαίνετε πάντα. Δείτε ποίο πολύτιμο μαθήμα μπορεί να αποκομίσετε από μια πρόσφατη αναποδιά.

Την Κυριακή, ο στωικός Κρόνος τερματίζει μια ανάδρομη πορεία που ξεκίνησε στις 23 Μαΐου στον Υδροχόο και στον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας. Από τότε, μπορεί να νιώσατε αμήχανοι ή πιεσμένοι σχετικά με μια δέσμευση. Ίσως είχατε να αντιμετωπίσετε το δράμα μιας παλιάς ερωτικής φλόγας ή απροσδόκητες διακυμάνσεις από άτομα με τα οποία βγαίνατε. Καθώς ο Κρόνος διορθώνει την πορεία του, οι συνεργασίες βυθίζονται ξανά σε μια πιο προβλέψιμη οδό. Θα χαρείτε γι’ αυτό, αρκεί η διαμόρφωση τους να μην σας φαίνεται ασφυκτική. Προγραμματίστε τα ραντεβού σας, αλλά αφήστε λίγο χώρο για αυθορμητισμό! Όσο για κάποιον ερωτικό σύντροφο ή πρώην που συνεχίζει να σας κοροϊδεύει; Αγνοήστε τον! Σας περιμένουν καλύτερες επιλογές.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 09 -11/10 Προτάσεις γάμου – Επιτυχίες εργασιακές

taro-zodia-76

Παρθένος

Είναι δύσκολο να μετρήσετε το επίπεδο του ενθουσιασμού σας αυτό το Σάββατο, καθώς ο ενθουσιώδης Ήλιος και ο αναλυτικός ανάδρομος Ερμής συναντιούνται στον ρεαλιστικό δεύτερο οίκο σας. Πάρτε λίγο παραπάνω χρόνο για να σκεφτείτε πραγματικά την επόμενη κίνησή σας. Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε ξεκαθαρίσει εντελώς το θέμα, ωστόσο μια τελευταία ανασκόπηση μπορεί να αποκαλύψει πού έχετε παραβλέψει μια σημαντική λεπτομέρεια. Αν το ξαναελέγξετε και εξακολουθείτε να μην βλέπετε τίποτα, ζητήστε από ένα ενημερωμένο άτομο να ρίξει μια τελευταία μάτια. Καλύτερα να είστε σίγουροι παρά να το μετανιώσετε αργότερα!

Έχουν παρεισφρήσει ανθυγιεινές συνήθειες στη ζωή σας αυτό το καλοκαίρι, Παρθένε; Με τον αφέντη των καθηκόντων Κρόνο να κοιμάται στη ζώνη ευεξίας σας από τις 23 Μαΐου, η όρεξή σας για γλυκό μπορεί να έχει μετατραπεί σε νυχτερινή συνήθεια, ενώ το πρόγραμμα γυμναστικής σας κινήθηκε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Καθώς ο πλανήτης της πειθαρχίας διορθώνει την πορεία του την Κυριακή, είστε έτοιμοι να κάνετε μερικές μεγάλες αλλαγές. Εφοδιάστε το ψυγείο με φρέσκα προϊόντα και ροφήματα πρωτεΐνης και βγάλτε στην επιφάνεια τα αθλητικά σας ρούχα. Θα επιστρέψετε στον σωστό δρόμο πολύ σύντομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zwdia-66