Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/12 Συναισθηματικά φορτισμένα μηνύματα

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/12 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/12 Κριός .

Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να μετατραπεί σε εμμονή αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σας κάνει να ασχολείστε τόσο πολύ με μια κατάσταση που δεν μπορείτε να επικεντρωθείτε σε τίποτα άλλο. Υπό κανονικές συνθήκες, είστε σε θέση να κάνετε ένα βήμα πίσω όποτε σας κυριεύει αυτή η παρορμητική ενέργεια. Αλλά κάτω από αυτούς τους ουρανούς, μπορεί να δυσκολευτείτε να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα.

Αν διαπιστώσετε ότι πέφτετε σε αυτή την παγίδα, αποσπάστε το μυαλό σας από το ζήτημα μέσω της ενασχόλησής σας με την καθημερινή σας ρουτίνα. Βάλτε σκούπα, πλυντήριο ή ασχοληθείτε με μια εύκολη εργασία. Αφήνοντας τον εαυτό σας να παρασυρθεί στην απλότητα της ζωής, αυτό το δύσκολο ζήτημα μπορεί να επιλυθεί από μόνο του τελικά.

zodia-taro-45

Ταύρος

Μήπως έχετε βάλει ξανά όλους τους γύρω σας ως προτεραιότητα, Ταύρε; Το ζώδιό σας μπορεί να παρασυρθεί εύκολα στη φροντίδα των άλλων, αλλά οι ουρανοί του Σαββατοκύριακου σας υπενθυμίζουν ότι πρέπει να απολαμβάνετε και λίγο απαραίτητο προσωπικό χρόνο. Μια τεταμένη αντίθεση μεταξύ της μεγαλόκαρδης Αφροδίτης -του κυβερνήτη σας- και του γενναιόδωρου Δία -στο ζώδιό σας- εξισορροπεί τη ζυγαριά.

Σίγουρα, σας κάνει να αισθάνεστε άνετα το να έχετε όλους τους άλλους γύρω σας ικανοποιημένους, αλλά μπορεί έτσι να εμποδίζετε τη δική σας πρόοδο. Σταματήστε να ανησυχείτε ότι θα χάσετε κάτι σημαντικό και αγκαλιάστε τη δύναμη του να λέτε όχι -ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι ίσως παραλείψετε μια έξοδο ή ένα δείπνο με φίλους. Πάντα θα υπάρχει μια νέα πρόσκληση να σας περιμένει, οπότε φροντίστε πρώτα τις δικές σας ανάγκες.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/12 Δίδυμοι

Μην κάνετε τις δουλειές των άλλων δικές σας, Δίδυμε. Η αντίθεση Δία-Αφροδίτης αυτό το Σαββατοκύριακο σας ζητά να θέσετε καλύτερα όρια – ειδικά αν κάποιος στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό (ή αποκλειστικά!) επάνω σας. Σπάστε τη δυναμική της συνεξάρτησης, ενθαρρύνοντας αυτό το άτομο να είναι πιο αυτάρκης.

Μην ενστερνίζεστε τη συνήθειά του να απευθύνετε πάντα σε εσάς για βοήθεια, και μην παρασύρεστε στο να το παίζετε συνεχώς σωτήρες για τους άλλους. Μπορεί να νομίζετε ότι κάνετε το σωστό, αλλά αναρωτηθείτε: Υπάρχει κάποιο προσωπικό ή ιδιοτελές συμφέρον; Μήπως αποφεύγετε κάτι στη δική σας ζωή εστιάζοντας σε αυτούς. Επικεντρωθείτε και πάλι στον εαυτό σας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Καρκίνος

Όταν πρόκειται για φίλους και οικογένεια, κάθε Καρκίνος που σέβεται τον εαυτό του, αγαπά να βρίσκεται στο επίκεντρο της δράσης. Αλλά μήπως έχετε βρεθεί μπλεγμένοι σε κουτσομπολιά ή δράματα τώρα; Η αντιπαράθεση του Σαββατοκύριακου μεταξύ της πλούσιας Αφροδίτης και του υπερβολικού Δία στέλνει ένα προειδοποιητικό σήμα. Αποφύγετε να παρασυρθείτε, και φροντίστε να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που έχουν εξελιχθεί από διασκεδαστικές σε χαοτικές.

Με τον υπερβολικό Δία να μετατρέπει τα πάντα σε μια τεράστια δοκιμασία, η ψυχραιμία σας μπορεί εύκολα να ξεσπάσει, δημιουργώντας ένα χάος που θα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε αργότερα. Κρατήστε τυχόν συναισθηματικά φορτισμένα μηνύματα για όταν τα πράγματα ηρεμήσουν και πάλι. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς θα φανεί στους άλλους μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προτιμήστε να είστε προσεκτικοί από το να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε.

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σαββατοκύριακο 09-10/12 Λέων

Όσο κι αν προσπαθείτε, δεν μπορείτε να τους έχετε όλους ευχαριστημένους, Λέων. Η τεταμένη αντιπαράθεση του Σαββατοκύριακου ανάμεσα στην ερωτική Αφροδίτη και τον ηδονιστή Δία μπορεί να φέρει τριβές στην οικία σας, με κάποιες από αυτές να προκύπτουν από την εργασία σας, αναγκάζοντάς σας να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους δικούς σας ανθρώπους. Δεν υπάρχει δυνατότητα να αφιερώνετε συνεχώς το 100% του εαυτού σας σε όλα τα ζητήματα και κινδυνεύετε να υπερβάλλετε εαυτόν προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τις ανάγκες όλων.

Με αυτόν τον τρόπο, το μόνο που καταφέρνετε είναι να τους διευκολύνετε και να επιτρέπετε να συνεχιστεί αυτή η δυναμική των αναγκών. Αποτρέψτε τον εαυτό σας από το να βρίσκεται μονίμως απασχολημένος με κάτι, ενθαρρύνοντας τους άλλους να φροντίσουν οι ίδιοι τον εαυτό τους. Μια υποστηρικτική συζήτηση και μερικές χρήσιμες πηγές μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zodia-0988

Παρθένος

Περιορίστε τα λόγια σας, Παρθένε, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή νιώθετε έτοιμοι να εξαπολύσετε έναν μονόλογο. Η αυτοσυγκράτηση είναι επιβεβλημένη αυτό το Σαββατοκύριακο, με την φλογερή αντίθεση Αφροδίτης-Δία να ανάβει φωτιά στις επικοινωνιακές σας ζώνες. Το τυπικά ειλικρινές ζώδιό σας είναι πάντα έτοιμο να εκφέρει μια ισχυρή άποψη, αλλά κάτω από αυτούς τους τεταμένους ουρανούς, το να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους θα μπορούσε να γυρίσει μπούμερανγκ.

Αποφύγετε να εκφράσετε ανοιχτά τα ριζοσπαστικά σας σχόλια, αλλιώς κινδυνεύετε να θέσετε σε κίνδυνο μια σημαντική συμμαχία. Κρατήστε την συζήτηση ανάλαφρη, μπαίνοντας κατευθείαν στο θέμα αντί να παρεκκλίνετε από αυτό. Διαπραγματεύεστε μια συμφωνία; Παρόλο που μπορεί να μην συμφωνείτε απαραίτητα με όλα, πειθαρχήστε αρκετά ώστε να συναντήσετε το άλλο άτομο στα μισά της διαδρομής.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA