Ζώδια Σαββατοκύριακο 10-11/02 – Οι συνέπειες μιας ανεκπλήρωτης έλξης

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 10-11/02 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 10-11/02 Κριός .

Αν πρέπει να γεμίσετε τα ταμεία σας, μην ελπίζετε και μην προσεύχεστε ότι μια επικερδής ευκαιρία θα πέσει στην αγκαλιά σας σύντομα. Κάτω από την παρακινητική αντίθεση του Σαββάτου μεταξύ του Ερμή στον εφευρετικό ενδέκατο οίκο σας και του αυτοσχεδιαστή Δία στην οικονομική σας ζώνη, μπορεί να βρείτε έναν ιδιοφυή τρόπο να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας.

Για παράδειγμα, τι θα λέγατε να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στη συγγραφή κειμένων σε ένα παράλληλο επάγγελμα; Με λίγη προσπάθεια, θα μπορούσατε να έχετε μια νέα πηγή εισοδήματος πριν το καταλάβετε.

zodia-taro-45

Την Κυριακή, η ονειρική Σελήνη στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο της απελευθέρωσης και της συγχώρεσής σας, προτρέποντάς σας να αφήσετε κάτι πίσω σας, είτε πρόκειται για σχέδια που δεν υλοποιούνται είτε για μια παλιά συνήθεια που αρνείται να σταματήσει.

Το να παραδίνεστε είναι πολύ πιο εύκολο να το λέτε παρά να το κάνετε, έτσι δεν είναι, Κριέ; Αλλά είναι τόσο καλό για την ψυχή σας! Το κόλπο είναι να μην αντιστέκεστε: Όταν αισθάνεστε ότι κάτι σας ξεφεύγει, διώξτε το με αγάπη. Τιμήστε αυτό που θα μπορούσε να είναι, και μετά μη χάνετε χρόνο από το να προχωρήσετε σε κάτι που είναι καλύτερο για εσάς – βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ταύρος

Επεκτείνετε την εμβέλειά σας, Ταύρε! Συνδεθείτε με ένα ευρύτερο φάσμα ανθρώπων. Κάτω από τη λαμπερή αντίθεση του Σαββάτου μεταξύ του Ερμή στον τομέα των φιλοδοξιών σας και του καινοτόμου, ομαδικού Δία στο ζώδιό σας, θα μπορούσατε να κάνετε εντύπωση στους άλλους χωρίς να προσπαθήσετε πολύ. Για καλύτερα αποτελέσματα, επιδιώξτε να κάνετε προσωπικές συζητήσεις. Δεν χρειάζεται να υπερεκτιμάτε αυτό που έχετε να προσφέρετε.

Εκπροσωπήστε τις ιδέες και την πορεία σας με ειλικρίνεια και η δουλειά σας θα μιλήσει από μόνη της. Αν ξυπνήσετε την Κυριακή νιώθοντας χαμένοι στη θάλασσα, ζητήστε από τους δικούς σας ανθρώπους να σας προσφέρουν μια σανίδα σωτηρίας! Η Σελήνη στους Ιχθύες φωτίζει τον ενδέκατο οίκο της ομαδικής σας δράσης. Αν έχετε απομονωθεί, στείλτε ένα μήνυμα ζητώντας υποστήριξη. Ως πιστό γήινο ζώδιο, δίνετε μεγάλη σημασία στις σχέσεις, και κάνετε τόσα πολλά για όσους αγαπάτε. Αλλά είναι ωραίο να σας υπενθυμίζουν κάθε τόσο και οι άλλοι άνθρωποι ότι είναι εκεί για εσάς!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Σαββατοκύριακο 10-11/02 Δίδυμοι

Αν προτιμάτε να μείνετε μόνοι σας παρά να κοινωνικοποιηθείτε για το μεγαλύτερο μέρος του Σαββάτου, μην υποθέσετε ότι είστε εκτός παιχνιδιού. Ακόμα και οι κοινωνικοί Δίδυμοι νιώθουν την ανάγκη να αποσυρθούν από τη φασαρία που και που για να αναπληρώσουν τα αποθέματα της ενέργειάς τους. Με τον κυβερνήτη σας, τον στοχαστικό Ερμή στον οραματιστικό ένατο οίκο σας, να βρίσκεται σε αντίθεση με τον ταραχώδη Δία στον εσωστρεφή δωδέκατο οίκο σας, προτιμάτε να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας παρά να ανακατευτείτε και να μιλήσετε με τον κόσμο.

Έχετε κάθε δικαίωμα να υποχωρήσετε από τα σχέδιά σας όταν δεν έχετε την ενέργεια να κυκλοφορήσετε. Κουλουριαστείτε στον καναπέ με ένα μυθιστόρημα απόψε ή γράψτε τις σκέψεις σας. Μπορείτε να το αναπληρώσετε και με το παραπάνω την Κυριακή, όταν η μαγευτική Σελήνη στους Ιχθύες ενεργοποιεί τον δέκατο οίκο της ηγεσίας και των στόχων σας. Με το να είστε απλά ο εαυτός σας, θα κάνετε τους ανθρώπους να ακολουθήσουν το όραμά σας. Μην αποδυναμώνετε τις πιο πρωτότυπες ιδέες σας. Ακόμα και όταν όλοι οι άλλοι ακολουθούν την πεπατημένη, συνεχίστε να είστε εσείς που ταρακουνάτε τα πράγματα και τα πηγαίνετε στο επόμενο επίπεδο. Θα έχετε ένα δυνατό κλείσιμο του Σαββατοκύριακου!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Φεβρουάριος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Καρκίνος

Αυτό το Σάββατο ξεχειλίζετε από γοητεία, Καρκίνε, οπότε μην αφήσετε ούτε μια σταγόνα μαγνητικής ενέργειας να πάει χαμένη. Ο παιχνιδιάρης Ερμής στον ερωτικό όγδοο οίκο σας ωθεί τον ατομικιστή Δία στον κοινόχρηστο ενδέκατο οίκο σας, επιτρέποντάς σας να γοητεύσετε με άνεση όποιον θελήσετε. Αλλά χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις της αποπλάνησής σας επιλεκτικά, ώστε να μην προσελκύσετε ανθρώπους που δεν θα κρατήσουν το ενδιαφέρον σας. Δεν είναι ευχάριστο όταν πρέπει να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες μιας ανεκπλήρωτης έλξης.

Μήπως έχετε αποφύγει κάποιον είτε έχετε αναβάλλει μια πιθανώς αμήχανη συζήτηση; Όσο κι αν προσπαθείτε, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό για πάντα. Αξιοποιήστε την ενέργεια της συμπονετικής Σελήνης της Κυριακής στους Ιχθύες για να λύσετε αυτή την κατάσταση. Μπορεί να νιώσετε άβολα για μια στιγμή, αλλά ξέρετε ότι η ειλικρίνεια είναι η μόνη οδός. Οι άνθρωποι θα μάθουν την αλήθεια με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, οπότε δεν είναι καλύτερα να την ακούσουν κατευθείαν από εσάς;

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

Ζώδια Σαββατοκύριακο 10-11/02 Λέων

Το Σάββατο είναι η στιγμή να βγείτε μπροστά από την ομάδα σας και να βαδίσετε στο δικό σας ρυθμό. Ο εκφραστικός Ερμής στο διαπροσωπικό σας πεδίο αντιμετωπίζει τον ανεξάρτητο Δία στη γωνιά της φιλοδοξίας σας, προκαλώντας σας να πείτε τη γνώμη σας. Αν οι άλλοι εμπνευστούν να επαναλάβουν τα βήματά σας, θα μπορούσατε να αποκτήσετε μερικούς νέους συμμάχους. Μπορεί να χρειαστείτε την υποστήριξή τους όταν το σχέδιό σας είναι έτοιμο για έγκριση. Την Κυριακή, αντισταθείτε στον πειρασμό να προσφέρετε συμβουλές, χρήματα ή υποστήριξη.

Το γενναιόδωρο ζώδιό σας λατρεύει να κατακλύζει τους ανθρώπους με δώρα, αλλά έρχεται ένα σημείο που ακόμα κι εσείς κουράζεστε από τους ανθρώπους που μόνο παίρνουν και ποτέ δεν ανταποδίδουν. Μπορεί να δυσκολευτείτε να συγκρατηθείτε, αλλά με αυτόν τον τρόπο θα κατευνάσετε τη δυσαρέσκειά σας και, το σημαντικότερο, θα δώσετε στους ανθρώπους την ευκαιρία να γίνουν αυτοδύναμοι. Μπορεί να είναι πρόκληση όταν κάποιος έχει γίνει υπερβολικά εξαρτημένος από εσάς. Αλλά αν πρόκειται να το κάνετε αυτό τελικά, μπορείτε κάλλιστα να ξεκινήσετε τώρα, υπό τη σημερινή θεραπευτική Σελήνη στους Ιχθύες.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-66

Παρθένος

Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση ευθέως το Σάββατο, όταν ο κυβερνήτης σας, ο εκφραστικός Ερμής, συγκρούεται με τον αποδιοργανωτικό Δία. Ακόμα κι αν προτιμάτε να διατηρήσετε την ειρήνη παρά να δημιουργήσετε τρικυμία, αν τα πράγματα φτάσουν στο απροχώρητο κάτω από αυτούς τους θυελλώδεις ουρανούς, θα δείτε το όφελος του να διευθετήσετε τις διαφορές σας με κάποιον. Όταν τα πράγματα γίνουν αρκετά τεταμένα, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να το αντιμετωπίσετε! Βρείτε λοιπόν το κουράγιο σας και ξεκινήστε έναν διάλογο.

Είστε ο ανιδιοτελής δωρητής του ζωδιακού κύκλου, όμως όταν τα πράγματα βγαίνουν εκτός ισορροπίας στις βασικές σας σχέσεις, παλεύετε να αποκαταστήσετε τη γαλήνη. Την Κυριακή, με τη Σελήνη στους Ιχθύες και τη γωνιά των συνεργασιών σας, βάλτε στόχο να ζητήσετε από τους άλλους να εντείνουν το παιχνίδι τους και να συνεισφέρουν. Μήπως φταίει ότι είστε υπερβολικά πρόθυμοι να σπεύσετε για τη διάσωση των άλλων, Παρθένε; Μπορεί το άλλο άτομο να μην τα καταφέρνει, αλλά αν πάντα αναλαμβάνετε εσείς όλο το βάρος, ποιο είναι το κίνητρό τους να κάνουν περισσότερα;

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76