Ζώδια Σαββατοκύριακο 10-11/09 – Στην Ρουλέτα των συναισθημάτων

afroditi-ixtheis-zvdia

Ζώδια Σαββατοκύριακο 10-11/09 Α’.

Ζώδια Σαββατοκύριακο 10-11/09 Κριός .

Το Σάββατο, η πανσέληνος στους Ιχθύες υπερφορτίζει τον δωδέκατο οίκο της διαίσθησης και των ενστίκτων σας. Ενώ αυτό μπορεί να φέρει ανώτερες δημιουργικές ιδέες στον δρόμο σας, υπάρχει επίσης κάποιου είδους αποτοξίνωση που πρέπει να κάνετε.

Ίσως ήρθε η ώρα να αποβάλλετε μια κακή συνήθεια – και να λάβετε σταθερή υποστήριξη για αυτή την προσπάθεια, καθώς οι αυτού του είδους οι αλλαγές είναι δύσκολο να επιτευχθούν χωρίς βοήθεια. Αν κάποιος έχει εκμεταλλευτεί τη γενναιοδωρία σας χωρίς να προσφέρει τίποτα σε αντάλλαγμα, υπενθυμίστε του σε ήρεμο τόνο ότι η φιλία είναι μια αμφίδρομη σχέση.

zodia-taro-45

Μια καλή πράξη που μιλάει στην καρδιά σας θα μπορούσε να πέσει στην αντίληψή σας αυτό το Σαββατοκύριακο. Εξερευνήστε τρόπους για να συμμετάσχετε σε κάποια οργάνωση για καλό σκοπό αυτό το φθινόπωρο. Την Κυριακή, σχηματίζεται ένα ισχυρό γήινο τρίγωνο μεταξύ του τολμηρού Ήλιου και του ευφάνταστου Ουρανού.

Αυτή η διέλευση πυροδοτεί τους διοικητικούς και χρηματικούς τομείς του χάρτη σας και ανοίγει το δρόμο για ένα οικονομικό απρόσμενο κέρδος. Βάλτε λίγη δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο στα πιο ελπιδοφόρα εγχειρήματά σας και σπρώξτε τα πιο κοντά στη γραμμή του τερματισμού. Καθώς ενεργοποιείτε τα πράγματα γύρω σας με τις προσπάθειές σας, θα μπορούσατε τελικά να ανταμειφθείτε για τη δουλειά που αγαπάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ταύρος

Δείξτε λίγη παραπάνω αγάπη στην παρέα σας, ειδικά αν σας έχουν υποστηρίξει θερμά στις πρόσφατες προσωπικές σας εξελίξεις. Το Σάββατο, η πανσέληνος στους Ιχθύες διακτινίζεται στον ενδέκατο οίκο της φιλίας σας, αποκαλύπτοντας ποιος είναι κοντά σας και ποιος μπορεί να χρειαστεί να μετακινηθεί σε δεύτερη μοίρα. Αυτή η διέλευση ευλογεί επίσης όλα τα πράγματα που σχετίζονται με την τεχνολογία. Αν και ο Ερμής είναι ανάδρομος, ξεκινήστε να ερευνάτε τα gadgets που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα -και να κάνετε οικονομία για μια αναβάθμιση που μπορείτε να κάνετε μετά τις 2 Οκτωβρίου.

Το αναζωογονητικό γήινο τρίγωνο της Κυριακής σχηματίζεται μεταξύ του θαρραλέου Ήλιου στον εκφραστικό πέμπτο οίκο σας και του επαναστατικού Ουρανού στο ζώδιό σας. Αν βρεθήκατε σε μια πνευματική ή δημιουργική κρυψώνα πρόσφατα, είναι ώρα να βγείτε από αυτήν και αποκαλύψτε την όμορφη μεταμόρφωσή σας σε μερικούς έμπιστους φίλους. Ίσως δουλεύατε κάποιους τομείς στους οποίους ήσασταν μπλοκαρισμένοι ή αναπτύξατε μια συλλογή καλλιτεχνικών έργων. Όποια και αν είναι η δική σας περίπτωση, ήρθε η ώρα να γίνουν τα αποκαλυπτήρια.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 Deste – Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

zwdia-tarw-zodia-19

Ζώδια Σαββατοκύριακο 10-11/09 Δίδυμοι

Αν έχετε αφιερώσει την ψυχή σας σε ένα σημαντικό έργο τους τελευταίους μήνες, θα μπορούσατε να βιώσετε μια σημαντική ανακάλυψη αυτό το Σάββατο, όταν η μοναδική πανσέληνος του 2022 στους Ιχθύες υπερφορτίζει τον δέκατο οίκο της καριέρας και της κοινωνικής θέσης σας. Ακόμα κι αν έχετε ακόμα περισσότερη δουλειά να κάνετε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να γιορτάσετε αυτό το ορόσημο. Η εκτίμηση κάθε βήματος κατά μήκος της διαδρομής που διανύετε θα σας δώσει αυξημένα κίνητρα για να καταφέρετε να φτάσετε στη γραμμή του τερματισμού. Είστε πολύ κοντά στη νίκη – είτε πρόκειται να λάβετε μια προαγωγή, είτε να ξεκινήσετε τη δουλειά των ονείρων σας, είτε να δημιουργήσετε μια μικρή επιχείρηση.

Το απελευθερωτικό τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού της Κυριακής σας βοηθά να απελευθερώσετε μια μνησικακία που σας κυνηγούσε όλο το καλοκαίρι. Το πρώτο βήμα, είναι να απαλλαγείτε από τη νοοτροπία του θύματος και να εξετάστε το ρόλο σας σε αυτή τη δυναμική. Υπάρχουν πράγματα για τα οποία πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας, Δίδυμε; Αντί να εστιάζετε στις διαφορές σας, εντοπίστε τα κοινά σημεία και χτίστε ξανά από εκεί. Η θεραπεία είναι εφικτή αν προσεγγίσετε και οι δύο αυτόν τον διάλογο με ανοιχτό μυαλό.

taro-zodia-098

Καρκίνος

Αφιερώστε αυτό το Σάββατο σε κάποια ψυχική, και ίσως πνευματική, ενδοσκόπηση καθώς η μοναδική πανσέληνος του έτους στους Ιχθύες φωτίζει τον ένατο οίκο της εξερεύνησης και της επέκτασής σας. Συναντήστε έναν φιλοσοφημένο φίλο για μια μέρα στην παραλία ή μια περιπλάνηση σε μια γραφική μικρή πόλη που μπορεί να είναι πιο ήρεμη μετά την πολύβουη καλοκαιρινή περίοδο. Από την άλλη, ίσως ήρθε η ώρα να κανονίσετε μια μεγαλύτερη απόδραση, όπως μια περιήγηση σε έναν τόπο με αρχαία ιστορία ή ένα αναζωογονητικό καταφύγιο γιόγκα και διαλογισμού.

Την Κυριακή, καθώς σχηματίζεται ένα ευεργετικό γήινο τρίγωνο μεταξύ του τολμηρού Ήλιου και του οραματιστή Ουρανού, μιλήστε ανοιχτά για τα πιστεύω σας – ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι ότι οι άνθρωποι θα τα καταλάβουν αμέσως. Αν εκφράσετε το όραμά σας με σαφήνεια, θα μπορούσατε να καταλήξετε με μερικούς επιπλέον ακόλουθους για τον σκοπό σας. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε αυτή την πρωτοποριακή επιρροή για να κάνετε τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε έναν σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό. Μην υποτιμάτε το γεγονός ότι δύναμη μιας μικρής προσπάθειας μπορεί να έχει ευρύτερο αντίκτυπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

Ζώδια Σαββατοκύριακο 10-11/09 Λέων

Το Σάββατο, οι στενές σας σχέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο, καθώς η πανσέληνος στους Ιχθύες φωτίζει τον όγδοο οίκο του έρωτα, της αναγέννησης και της συγχώνευσής σας. Οι νέες συνδέσεις θα μπορούσαν να εμβαθύνουν γρήγορα και να σας δώσουν μια έκρηξη ζωογόνου ενέργειας.

Οι παλιές φιλίες θα έρθουν επίσης στο επίκεντρο κάτω από αυτή τη διέλευση. Αν ορισμένοι δεσμοί σας φαίνονται υποτονικοί, σκεφτείτε τρόπους για να αναζωογονήσετε τη δυναμική ανάμεσά σας και να δημιουργήσετε μια νέα σπίθα. Όλες οι σχέσεις χρειάζονται δουλειά, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν εγκαταλείπετε τους σταθερούς υποστηρικτές σας.

300x300aΟι επαγγελματικές συνεργασίες θα πάρουν επίσης μια σεληνιακή ώθηση. Αν αισθάνεστε έτοιμοι να υπογράψετε ένα συμβόλαιο ζητήστε τη συμβουλή ενός νομικού και έπειτα κάντε το! Το ευοίωνο γήινο τρίγωνο της Κυριακής μεταξύ του τολμηρού Ήλιου και του ευφάνταστου Ουρανού υπερφορτίζει τους οικονομικούς σας οίκους. Να είστε προνοητικοί! Στείλτε προσφορές – και αυξήστε τις τιμές σας αν έχετε παραμείνει στο ίδιο τιμολογιακό επίπεδο για πολύ καιρό.

Οι Λέοντες που εργάζονται σε κάποιο γραφείο θα πρέπει να ετοιμάσουν έναν λόγο με τον οποίο θα περιγράψουν τα οφέλη που έχουν προσφέρει στην εταιρία εως τώρα. Ακόμα κι αν δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή, αυτή η συζήτηση θα μπορούσε να σας προετοιμάσει για ένα μελλοντικό απρόσμενο όφελος. Φροντίστε να ζητήσετε συμβουλές σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να βελτιωθείτε: Τα αφεντικά σας θα το δουν ως μια ένδειξη δύναμης.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/09 Deste – Προβλέψεις 2ο 10ήμερο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ.

zodia-taro-45

Παρθένος

Το Σάββατο, η μοναδική πανσέληνος του έτους στους Ιχθύες στέλνει ένα κύμα ενέργειας στον έβδομο οίκο των δεσμευμένων συνεργασιών σας. Είτε αυτές οι τυχερές σεληνιακές ακτίνες ρίξουν φώς σε μια επαγγελματική είτε σε μια ερωτική συμμαχία, ξεκινήστε κάποιες συζητήσεις για το κοινό σας μέλλον τις επόμενες δύο εβδομάδες – ειδικά αν επιθυμείτε σαφήνεια σχετικά με την κατεύθυνση της σύνδεσής σας. Ετοιμαστείτε να λάβετε καλά νέα και βεβαιωθείτε ότι όλα σας τα πράγματα είναι σε τάξη, ώστε να μπορέσετε να αξιοποιήσετε αυτή τη θετική δυναμική.

Οι ελεύθεροι Παρθένοι θα μπορούσαν να γνωρίσουν ένα ελκυστικό άτομο που θα μπορούσε να είναι ο τέλειος συνεργάτης για ένα έργο ή για την προσωπική σας ζωή! Την Κυριακή, σχηματίζεται ένα ευοίωνο γήινο τρίγωνο ανάμεσα στον τολμηρό Ήλιο της Παρθένου και τον επαναστατικό Ουρανό. Οι άνθρωποι σας ακούνε προσεκτικά τώρα, οπότε τι είναι αυτό που θέλετε να τους πείτε; Το μήνυμά σας θα μπορούσε να αγγίξει πολλούς και να φτάσει σε ένα ακόμα μεγαλύτερο ακροατήριο, ειδικά αν συμπεριλάβετε κάποιες προσωπικές λεπτομέρειες σχετικά με τους λόγους για τους οποίους αυτό το ζήτημα σημαίνει τόσα πολλά για εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988