Ζώδια Σαββατοκύριακο 11-12/05 Τα συναισθήματά κινούνται σε μεγάλη κλίμακα

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 11-12/05 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 11-12/05 Κριός .

Πότε ήταν η τελευταία φορά που κλάψατε έντονα, Κριέ; Κρατήστε τα χαρτομάντιλα σε ετοιμότητα αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο, και τον ευαίσθητο (και συναισθηματικό) τέταρτο οίκο σας.

Τα συναισθήματά σας κινούνται σίγουρα σε μεγάλη κλίμακα, από την τρυφερότητα στη μελαγχολία σε χρόνο μηδέν. Το κλειδί είναι να μην τα καταπιέζετε, αφού το μόνο που θα καταφέρετε είναι να κολλήσετε σε αυτά. Αν γίνεστε κυκλοθυμικοί ή θέλετε να ξεσπάσετε για λίγο, αυτό είναι υγιές, αρκεί τελικά να βρείτε τον τρόπο να βγείτε από αυτή τη δίνη.

zodia-taro-45

Γράψτε στο ημερολόγιό σας ή καλέστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο για να σας βοηθήσει να το επεξεργαστείτε. Η Γιορτή της Μητέρας δεν θα μπορούσε να είναι πιο ιδανικά χρονικά τοποθετημένη για εσάς, καθώς η Σελήνη συνεχίζει να περνάει από τον τέταρτο μητρικό σας οίκο την Κυριακή. Είτε τιμάτε τη γυναίκα που σας μεγάλωσε είτε απολαμβάνετε το ρόλο σας ως πρωταγωνίστρια της γιορτής, είναι βέβαιο ότι θα συγκινηθείτε σήμερα.

Νιώστε τη νοσταλγία και ανατρέξτε σε παλιές φωτογραφίες ή αναμνηστικά από στιγμές που μοιραστήκατε. Αντί για άλλο ένα απλό brunch, επισκεφθείτε ξανά ένα μαγικό μέρος από το κοινό σας παρελθόν. Δεν μπορείτε να συναντηθείτε με τη μαμά σας; Μια συγκέντρωση με τις αγαπημένες γυναίκες της ζωής σας μπορεί επίσης να κάνει αυτή την Κυριακή μια αξιοσημείωτη μέρα.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Ταύρος

Έχετε αμέτρητες ιδέες αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και τον ευφυή τρίτο οίκο σας. Με το μυαλό σας τόσο ευκίνητο, χρειάζεστε έναν φίλο για να τις μοιραστείτε – ή, τουλάχιστον, έναν συνομιλητή. Αν προσπαθείτε να πείσετε τους άλλους να συμφωνήσουν με τα σχέδιά σας, αυτό είναι βέβαιο ότι θα πάει εξαιρετικά καλά. Έχετε μια έμφυτη τάση να εξιστορείστε τα πάντα με μαεστρία, γεγονός που θα τραβήξει την προσοχή του κοινού σας. Το ίδιο ισχύει και για τυχόν συγγραφικά σχέδια που έχετε στα σκαριά. Η σύνδεσή σας τόσο με το μυαλό όσο και με την καρδιά σας είναι ένα τρομερό διπλό χτύπημα. Δουλέψτε το, Ταύρε!

Η ανεμελιά σας περισσεύει αυτή την Κυριακή, την Ημέρα της Μητέρας, καθώς η Σελήνη συνεχίζει να περνά μέσα από τον παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό τρίτο οίκο σας. Πάρτε τις μητέρες της ζωή σας σε ένα μικρό ταξίδι ή σε μια βόλτα γεμάτη δραστηριότητες. Μια μέρα στα μαγαζιά ή ένα brunch σε μια γραφική μικρή καφετέρια θα μπορούσε να είναι ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσετε. Με την περιέργειά σας ενεργοποιημένη, θα μπορούσατε να εγγραφείτε σε ένα μονοήμερο εργαστήριο τώρα, με θέματα όπως την αποκατάσταση επίπλων ή ένα μάθημα μαγειρικής.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Μάιος 2024  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια Σαββατοκύριακο 11-12/05 Δίδυμοι

Μπορεί να έχετε ρεαλιστική διάθεση αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο και τον δεύτερο οίκο σας που αγαπά τη σταθερότητα, στρέφει την προσοχή σας στα ουσιώδη. Ορίστε τις προτεραιότητές σας το Σάββατο, εστιάζοντας σε αυτά που έχουν πραγματική σημασία. Ίσως δημιουργήσετε μια νέα στρατηγική για την πληρωμή των λογαριασμών και τον προϋπολογισμό σας.

FACEBOOK (1)Ή ίσως ανοίξετε μια νέα ροή εισοδήματος που πραγματικά σας θεμελιώνει. Οι καθημερινές σας συνήθειες είναι επίσης προς αναθεώρηση: Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσετε να πηγαίνετε από τις σκάλες αντί για το ασανσέρ ή να χρησιμοποιείτε το ποδήλατό σας αντί για το μετρό;

Γιορτάζετε την Ημέρα της Μητέρας αυτή την Κυριακή; Με τη Σελήνη να βρίσκεται στην τέλεια θέση στον μητρικό Καρκίνο και στον πρακτικό δεύτερο οίκο σας, θα μπορούσατε να αναλάβετε την ευθύνη των εορτασμών με την ικανότητα ενός επαγγελματία. Ωστόσο, ίσως απλά χρειαστεί να βοηθήσετε με μερικές ενέργειες της τελευταίας στιγμής. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα ποτήρια θα γεμίσουν και πως τα γλυκά θα παραληφθούν εγκαίρως. Είστε εσείς αυτή που γιορτάζει; Απορρίψτε κάθε περίπλοκο σχέδιο που απαιτεί πολύ κόπο, όπως το μαγείρεμα και το καθάρισμα. Πάρτε μερικά καλούδια για ένα πικνίκ στο πάρκο ή κλείστε τραπέζι στο αγαπημένο σας μέρος. Μπορείτε να κάνετε και μερικά ψώνια ενώ περιμένετε το τραπέζι σας!

Επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

zodia-0988

 

Καρκίνος

Είτε είστε μαμά είτε όχι, η οδηγία αυτού του Σαββατοκύριακου παραμένει σαφής: Κάντε αυτό που θέλετε εσείς, Καρκίνε. Η Σελήνη περιφέρεται στο ζώδιό σας μέχρι την Κυριακή, ενεργοποιώντας τον πρώτο οίκο του εαυτού και της ταυτότητάς σας. Έχετε την πλανητική άδεια να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο, δεύτερο, και… τρίτο. Στην πραγματικότητα, το κύμα αυτοπεποίθησής σας θα σας δώσει κάτι περισσότερο από ένα πράσινο φως – θα σας βοηθήσει να δράσετε για λογαριασμό σας. Ως ευαίσθητη ψυχή, σας βρίσκει κανείς συχνά να φροντίζετε αυτούς που έχουν ανάγκη ή οποιονδήποτε μπορεί να χρειαστεί την συμβολή σας.

Αλλά μην απαντάτε στις κλήσεις βοήθειας όλων των ανθρώπων, εκτός αν υπάρχει πραγματική έκτακτη ανάγκη (η οποία δεν απαιτεί μια αυτοθυσία) σήμερα. Σταματήστε να ζητάτε την άποψη των άλλων και αντ΄ αυτού επικεντρωθείτε στη γνώμη που μετράει περισσότερο: τη δική σας! Θα είναι δύσκολο να ξεκολλήσετε από ένα προσωπικό έργο αυτή την Κυριακή, αλλά προσπαθήστε να μην το βάλετε πάνω από τη Γιορτής της Μητέρας. Αφιερώστε τουλάχιστον δύο ώρες από τη μέρα σας για να τιμήσετε τις μητέρες της ζωής σας αν είστε εσείς αυτή που γιορτάζει, απολαύστε όλη την αγάπη και την εκτίμηση που σας περιμένει.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζώδια Σαββατοκύριακο 11-12/05 Λέων

Αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι κάποια θαμμένα συναισθήματα χρειάζονται την προσοχή σας, χάρη στην περιστροφή της Σελήνης στον Καρκίνο και στον δωδέκατο οίκο της θεραπείας και του υποσυνείδητου σας. Μπορεί να είστε κακόκεφοι, κουρασμένοι ή απλά να έχετε ανάγκη από ένα ξεκαθάρισμα. Όταν δεν επαναφορτίζεστε, επικεντρωθείτε στο να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, αφού ο δωδέκατος οίκος κυβερνά τις ολοκληρώσεις. Αν μπορείτε, αφιερώστε λίγο χρόνο σε ένα μάθημα γιόγκα ή απλά φροντίστε το υπνοδωμάτιό σας. Ένα σόλο χορευτικό πάρτι με την αγαπημένη σας playlist θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Αυτό μπορεί επίσης να σημαίνει ότι θα πρέπει να παρακάμψετε τα σχέδια για τη σημερινή γιορτή της μητέρας και να επισκεφθείτε το πλησιέστερο σπα. Μασάζ, ατμόλουτρα, μανικιούρ-πεντικιούρ: Οτιδήποτε σας βοηθά να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε θα είναι ευεργετικό. Διαφορετικά, τι θα λέγατε να δραπετεύσετε μέσα από την τέχνη! Πάρτε ένα ζευγάρι εισιτήρια για μια απογευματινή παράσταση ή συναντηθείτε για ένα ραντεβού στο μουσείο. Αν δεν σας δεσμεύουν κάποια οικογενειακά σχέδια, αντιμετωπίστε την Κυριακή σαν ένα μονοήμερο καταφύγιο. Ακυρώστε τα όλα και χαλαρώστε με την ψυχή σας!

zwdia-fotia

Παρθένος

Η ιδιοφυΐα της Παρθένου είναι ελεύθερη αυτό το Σαββατοκύριακο, χάρη στη Σελήνη στον Καρκίνο και τον ενδέκατο οίκο σας που βλέπει μπροστά. Αν εργάζεστε σε ένα ομαδικό έργο, κρατήστε τα μάτια σας στο μελλοντικό βραβείο και μακριά από ασήμαντες ανησυχίες (δηλαδή, πράγματα που δεν θα έχουν καν σημασία σε λίγο καιρό).

300x300aΤο να βρίσκεστε γύρω από ανθρώπους που έχουν μεγάλα σχέδια εμπνέει πραγματικά τα υψηλά οράματά σας. Τα έργα που βασίζονται στην τεχνολογία ευνοούνται επίσης, οπότε ξεκινήστε να δουλεύετε πάνω σε ένα ψηφιακό έργο ή ένα βίντεο που θα μπορούσε να διαδοθεί παντού. Οι συνδέσεις σας, ψηφιακές και μη, είναι το εργαλείο σας τώρα.

Την Κυριακή, οι πιο στενές συμμαχίες θα είναι και οι πιο ευχάριστες, καθώς η Σελήνη συνεχίζει να περνάει από τον Καρκίνο και τον χαλαρό, κοινοτικό ενδέκατο οίκο σας. Αν όλοι στην ομάδα είναι έτοιμοι για αυτό, μπορεί ακόμη και να συνδυάσετε τη Γιορτής της Μητέρας σας με αυτή μιας άλλης οικογένειας. Γιορτάστε το πνεύμα της φροντίδας σε όλες τις μορφές του. Ένα σπιτικό γεύμα θα μπορούσε να είναι ένας άμεσος παράγοντας διασύνδεσης για την ομάδα των Παρθένων – ειδικά αν δημιουργήσετε μια παλιά οικογενειακή συνταγή.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19