ζώδια σαββατοκύριακο 11-12/08 Η Μεγάλη Ανατροπη

sxeseis-kerdise-pisw

ζώδια σαββατοκύριακο 11-12/08 Α

ζώδια Κριός

Το Σάββατο είναι μια μέρα δύναμης με μια μερική έκλειψη ηλίου, που συμβαίνει στον πέμπτο Οίκο σας, της αγάπης, τυχεροί Κριοί. Μην εκπλαγείτε αν συμβαίνουν περισσότερα, ίσως πολλά περισσότερα, πίσω από αυτές τις στιγμές φλερτ απ’ όσα ελπίζατε στα κρυφά. Δεν είναι ώρα για ντροπές, βγάλτε από μέσα σας την μεταδοτική, γνωστή σε όλους αυτοπεποίθηση του Κριού. Ανεβάστε μια δελεαστική φωτογραφία, βάλτε ένα μπουκάλι Prosecco στο ψυγείο και καλέστε το ερωτικό ενδιαφέρον σας για ένα ραντεβού. Ή φορέστε τη μίνι φούστα που σας κάνει να νιώθετε υπέροχες και βγείτε έξω να φλερτάρετε! Μπορεί να δυναμώνετε αυτή την ένωση με ένα ακόμα μπουκάλι σαμπάνιας στις 21 Ιανουαρίου, στο τέλος ενός εξάμηνου κύκλου που ξεκινά σήμερα.

Την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας ο δυναμικός Άρης περνάει στον Αιγόκερω και στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας έως τις 10 Σεπτεμβρίου και εσείς θα νιώσετε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο. Μια μόνο πιθανότητα χάους: Ο φλογερός πλανήτης είναι ανάδρομος μέχρι τις 27 Αυγούστου και θα σας υποδείξει όλα αυτά που πρέπει να γίνουν πριν μπορέσετε να ανεβείτε στον θρόνο σας. Αν δεν έχετε ήδη ένα ξεκάθαρο σχέδιο, κάντε ένα βήμα πίσω και φτιάξτε ένα. Όταν θα κάνετε την τολμηρή κίνησή σας, θα είναι το εισιτήριο σας χωρίς επιστροφή για την επιτυχία.

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος

Δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι, Ταύροι, και κανείς δεν το γνωρίζει αυτό καλύτερα από εσάς. Η ισχυρή μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου επικεντρώνεται στην ήδη καλή εστίασή σας στον χώρο που μένετε. Διορθώστε την ακαταστασία και ανανεώστε τον όρκο σας να δημιουργήσετε ένα αρμονικό περιβάλλον. Επισκεφθείτε ξανά τους πίνακές σας στο Pinterest και περιηγηθείτε στο διαδίκτυο για να ξεκινήσετε τα σχέδια για την ανακαίνιση της κουζίνας σας. Δεν τρελαίνεστε για το σπίτι που μένετε; Ξεκινήστε να κοιτάτε τι άλλο υπάρχει διαθέσιμο. Απλώς μη χρησιμοποιήσετε όλη αυτή την υπέροχη ενέργεια στο καταφύγιό σας, η προσωπική ζωή σας θα ευδοκιμήσει με λίγη προσοχή.

Ανανεώστε τη δέσμευσή σας στη καθημερινή γιόγκα και καλέστε το άλλο σας μισό να σας συνοδεύσει. Η ώρα που περνάτε φροντίζοντας τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε θα σας φέρει τεράστιες ανταμοιβές. Την Κυριακή, ο δυναμικός Άρης γυρίζει προς τα πίσω, στον Αιγόκερω, και στον κοσμικό ένατο Οίκο σας. Αν χάσατε τη βάρκα για κάποια ευκαιρία δουλειάς, για κάποια εκπαιδευτική προσφορά ή, κυριολεκτικά, μια θέση σε ένα κρουαζιερόπλοιο, μπορεί να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά θα πρέπει να δράσετε γρήγορα και έξυπνα. Ο κόκκινος πλανήτης θα είναι ανάδρομος έως τις 27 Αυγούστου, έτσι μπορεί να μην είναι όλα έτσι όπως φαίνονται. Κάντε πολλές ερωτήσεις και, οπωσδήποτε, μην ξεχάσετε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα.

ζώδια σαββατοκύριακο 11-12/08 Α

zwdia - love

ζώδια Δίδυμοι

Νιώθετε ανήσυχοι, Δίδυμοι; Η μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου στον τρίτο Οίκο σας ξεσηκώνει την ακούραστη ψυχή σας. Ξεφύγετε από τη ρουτίνα και εξερευνήστε νέα εδάφη. Δικτυωθείτε σε μια εκδήλωση ή καλέστε τον γείτονά σας, με τον οποίο κάνετε συχνά συζητήσεις του ποδαριού, να πιείτε ένα ποτό ή να παίξετε κάποιο παιχνίδι. Δεν είναι του στυλ σας; Δεν έχει σημασία. Το νόημα είναι να κάνετε πράγματα που δεν έχετε ξανακάνει. Μπορεί να αποφασίσετε ότι έχει έρθει η ώρα να μετακομίσετε, να αναζητήσετε μια γειτονιά που τρέχει με τον δικό σας ρυθμό. Αν παίξετε σωστά τα χαρτιά σας, θα λατρέψετε το μέρος που μένετε –και τον/την συγκάτοικό σας– μέχρι την επόμενη έκλειψη της Σελήνης στις 21 Ιανουαρίου!

Την Κυριακή, ο θερμόαιμος Άρης γυρίζει πίσω στον Αιγόκερω και στον ερωτικό όγδοο Οίκο σας έως τις 27 Αυγούστου και στέλνει τον μαγνητισμό σας στην κορυφή. Ανανεώστε το ντουλάπι με τα εσώρουχά σας, παραγγείλτε μερικά μεταξένια σεντόνια και ετοιμαστείτε για δυο όλο και πιο καυτές εβδομάδες. Μια προειδοποίηση μόνο: Ο κόκκινος πλανήτης είναι ανάδρομος από τις 26 Ιουνίου, γι΄αυτό να είστε επιλεκτικοί με τους ανθρώπους που γοητεύετε για να μην αφήσετε ένα μονοπάτι με ραγισμένες καρδιές στο πέρασμα σας. Προσέξτε τις εξάρσεις ζήλιας ή την επιστροφή ενός πρώην.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ζώδια Καρκίνος

Εντάξει, ίσως δεν έπρεπε να δώσετε τόσα λεφτά σε μια τσάντα και σε επώνυμα σεντόνια, Καρκίνοι. Ο τραπεζικός λογαριασμός σας ίσως να δέχτηκε ένα χτύπημα από τις τελευταίες σπατάλες σας στην πολυτέλεια. Η ισχυρή μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου στον δεύτερο Οίκο σας των οικονομικών έρχεται πάνω στην ώρα, φέρνει μια εξαιρετική επαγγελματική ευκαιρία που μπορεί να σας προσφέρει όλες αυτές τις πολυτέλειες και να φέρει την απόφαση να πάρετε τον έλεγχο των οικονομικών σας. Κάντε μια συνάντηση με έναν σύμβουλο οικονομικών. Ίσως ήρθε η ώρα να βάλετε κάποια λεφτά στην άκρη για την συνταξιοδότησή σας ή για έναν μελλοντικό λογαριασμό.

Πάντα είναι η σωστή ώρα για να εξασφαλίσετε για τον εαυτό σας ένα ήσυχο, ασφαλές μέλλον. Δεν υπάρχει τίποτα πιο καθησυχαστικό για την ψυχή ενός Καρκίνου. Την Κυριακή, ο δυναμικός Άρης γυρνά πίσω στον Αιγόκερω και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Μπορεί να είστε ξαφνικά έτοιμοι να κάνετε μια πιθανή συνεργασία επίσημη, ίσως υπερβολικά έτοιμοι. Ο κόκκινος πλανήτης είναι ανάδρομος από τις 26 Ιουνίου, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να προχωρήσετε με προσοχή. Θα είναι θείο δώρο να ενώσετε τις δυνάμεις σας με το σωστό άτομο, το κακό είναι ότι εσείς ή ο άλλος μπορεί να μην κατέχετε την απαραίτητη υπομονή τώρα. Πάρτε το χρόνο να γνωρίσετε πραγματικά το στυλ του άλλου. Όταν ο Άρης γυρίσει στην κανονική του πορεία στις 27 Αυγούστου θα βλέπετε τα πράγματα πολύ πιο καθαρά.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Λέων

Το νιώθετε, Λέοντες; Σήμερα είναι η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας και συμπίπτει με μια μερική ηλιακή έκλειψη, η οποία ταρακουνά τον κόσμο σας. Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να μπείτε σε ένα τζετ και να ταξιδέψετε στη Μάτσου Πίτσου, να κόψετε τις μακριές μπούκλες σας ή να τις βάψετε ξανθές –ή και τα δυο! Από την τελευταία Νέα Σελήνη ξεμπερδεύατε με οικονομικές υποχρεώσεις και φιλίες που δεν σας εξυπηρετούσαν και τώρα μπορείτε να δείτε το μέλλον μέσα από καθαρούς φακούς. Ονειρευτείτε! Δεν μιλάμε για ένα Σαββατοκύριακο στην Αβάνα, μιλάμε για την ηγεσία ενός γραφείου. Κάντε τον εαυτό σας να φανεί και να ακουστεί.

Την Κυριακή, καθώς ο ενεργητικός Άρης γυρνά πίσω προς τον Αιγόκερω και τον έκτο Οίκο σας της ευεξίας και της ρουτίνας, είστε έτοιμοι να περάσετε στην δράση. Στη δουλειά και στη άσκηση έχετε την ορμή να ξεκινήσετε και να μην σταματάτε. Αλλά καθώς ο κόκκινος πλανήτης είναι ανάδρομος από τις 26 Ιουνίου, μπορεί να είναι πιο έξυπνο να σταματήσετε –ή τουλάχιστον να σταματάτε ανά καιρούς– για ανεφοδιασμό και για να πάρετε μια ανάσα. Ο Άρης μπορεί να σας χαρίσει κίνητρα ή να γίνει ανταγωνιστής, που σας γεμίζει με άγχος και σας κάνει να το παρακάνετε. Βάλτε μερικούς μεγάλους στόχους: Απλώς δώστε στον εαυτό σας τους πόρους που χρειάζονται το μυαλό και το σώμα σας για να τους πετύχουν.

ζώδια σαββατοκύριακο 11-12/08 Α

zodia-zvdia-75

ζώδια Παρθένος

Το κλειδί της ευτυχίας, σύμφωνα με την Αναΐς Νιν, είναι να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε δεν μπορεί να μεταμορφωθεί σε κάτι υπέροχο. Καθώς η μερική ηλιακή έκλειψη στον Λέοντα πέφτει στον δωδέκατο Οίκο σας της παράδοσης αυτό το Σάββατο, ακούστε τη συμβουλή της. Ότι κι αν είναι αυτό που σας κρατά πίσω –μια σχέση, μια δουλειά, μια κακή συνήθεια ή μια περιοριστική άποψη– τώρα είναι η ώρα να συγχωρήσετε, να ξεχάσετε και να προχωρήσετε. Μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση: Ο χωρισμός είτε με κάποιον σύντροφο είτε με τους υδατάνθρακες είτε με τη ζώνη άνεσής σας δεν είναι ποτέ.

Μην διστάσετε να στηριχτείτε σε φίλους. Μπορεί να έχουν τις γνώσεις που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε μια νέα πορεία. Την Κυριακή, ο καυτός Άρης γυρίζει προς τα πίσω στον πέμπτο Οίκο σας του πάθους, του έρωτα και της δόξας και καλεί την πραγματικά ατρόμητη πλευρά σας να βγει. Αφήστε τον κόσμο να σας δει πραγματικά. Καθώς ο κόκκινος πλανήτης είναι ανάδρομος από τις 26, αυτό το κόκκινο χαλί ανοίγει με μια προειδοποίηση: Ενώ πρέπει να εκθέσετε το ταλέντο σας και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας, προσέξτε μη φανείτε υπερβολικοί ή περάσετε σε εδάφη ναρκισσισμού, τουλάχιστον μέχρι να ορθοδρομήσει ο Άρης στις 27 Αυγούστου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia