ζώδια σαββατοκύριακο 11-12/08 Η Μεγάλη Ανατροπη

zwdio-aderfi-psyxi

ζώδια σαββατοκύριακο 11-12/08 B

ζώδια Ζυγός

Έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε για να πάτε τη ζωή σας στο επόμενο επίπεδο, Ζυγοί; Η μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου συμβαίνει στον Λέοντα και στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής εργασίας, της τεχνολογίας και του ακτιβισμού. Μπορεί να βρεθείτε να ψάχνετε περισσότερους ικανούς συνεργάτες ή φίλους που δεν φοβούνται να υψώσουν το ανάστημά τους για χάρη της ανθρωπότητας. Αν νέες επαφές συνεχίζουν να σας προσκαλούν σε εκδηλώσεις για κάποιο σκοπό, είναι ώρα να πείτε ναι. Αυτό το άτομο μπορεί να σας συνοδεύσει σε μια νέα κοινωνική σκηνή.

Την Κυριακή, ο παθιασμένος Άρης επιστρέφει πίσω στον Αιγόκερω και στον τέταρτο Οίκο σας και βάζει το σπίτι σας στην κορυφή της λίστας. Μπορεί να αρχίσετε να περνάτε πολύ περισσότερο χρόνο κοντά στο σπίτι σας τώρα και έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Αυτό μπορεί να δυναμώσει τους δεσμούς σας, να ανάψει σπίθες στην κρεβατοκάμαρα ή, καθώς ο Άρης είναι ανάδρομος από τις 26 Ιουνίου, να σας βοηθήσει επιτέλους στην επίλυση μιας οικογενειακής τραγωδίας, πριν επιστρέψει στην κανονική κίνησή του στις 27 Αυγούστου.

zodia-taro-45

ζώδια Σκορπιός

Έτοιμοι να ανεβείτε; Αν όλο αυτόν τον καιρό κάνατε την προετοιμασία σας, η μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου στον δέκατο Οίκο σας του επαγγελματικού πρεστίζ πρόκειται να φέρει την ανταμοιβή. Δεν λατρεύετε το εργασιακό σας ωράριο; Θα έχετε την ορμή να ψάξετε μια νέα δουλειά τώρα. Μια συμφωνία, πάνω στην οποία δουλεύετε μήνες, μπορεί να κλείσει επιτέλους και θα μπορέσετε να ξεκινήσετε για τα παραπάνω. Οι όροι μπορεί να αποδειχθούν καλύτεροι απ’ όσο περιμένατε και η καριέρα σας να φτάσει σε νέα ύψη.

Από την Κυριακή, μπορεί να μην καταλαβαίνετε πόσο προκλητικές είναι οι πράξεις σας ή τα λόγια σας, καθώς ο Άρης περνά πίσω στον Αιγόκερω και στην ζώνη της επικοινωνίας σας έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Είστε συνήθως προσεκτικοί στις αλληλεπιδράσεις σας, ειδικά στη δουλειά, αλλά ο Άρης είναι ανάδρομος έως τις 27 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου που κρύβει παγίδες και συμβαίνει κάθε δεύτερο χρόνο μπορεί να γίνετε ένα έντονο πνεύμα αντιλογίας. Αν έχετε κάτι να πείτε και δεν μπορούσατε πριν, ο ανάδρομος Άρης θα σας προσφέρει την απαραίτητη ώθηση. Απλώς προσέξτε να μην περάσετε τα όρια και κάνετε αμετάκλητη ζημιά σε μια σημαντική σχέση.

ζώδια σαββατοκύριακο 11-12/08 B

taro-zodia-76

ζώδια Τοξότης

Η μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου σας φέρνει την ανάγκη για περιπλάνηση, πάντα παρούσα για το νομαδικό ζώδιό σας. Μπορεί να κάνετε αίτηση για μια δουλειά που θα σας κάνει να ελπίζετε για μια μεταφορά απ’ το Σάο Πάολο μέχρι το Παρίσι ή να κλείσετε εισιτήρια για να επισκεφθείτε έναν αγαπημένο φίλο στην άλλη άκρη της Γης. Πρέπει να μείνετε στον τόπο σας; Ανοιχτείτε με τον μεταφορικό τρόπο, γραφτείτε σε ένα εργαστήριο ή θέστε σε κίνηση μια επιχειρηματική προσπάθεια.

Την Κυριακή, η ευημερία σας περιμένει, αρκεί να έχετε επιλέξει ένα μονοπάτι που περιλαμβάνει ίσα μέρη σκληρής δουλειάς και διασκέδασης. Το να απολαμβάνετε αυτό που κάνετε είναι το κλειδί για την επιτυχία και σήμερα, καθώς ο κινητήριος Άρης επιστρέφει πίσω στον δεύτερο Οίκο σας της δουλειάς και των οικονομικών έως τις 27 Αυγούστου, θα βυθιστείτε πιο βαθιά σε μια αποστολή που θα σας φέρει χρήματα. Αλλά καθώς ο κόκκινος πλανήτης είναι ανάδρομος από τις 26 Ιουνίου, μπορεί αυτή η αποστολή να φέρει υποχρεώσεις που δεν δεχτήκατε να αναλάβετε. Αναλάβετε περισσότερη δουλειά, πάρτε περισσότερα ρίσκα, αλλά μην εξουθενωθείτε για τα λεφτά.

taro-oroskopio-54

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Αιγόκερως

Έτοιμοι, Αιγόκεροι; Η μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου ανακατώνει τα πράγματα, με καλό τρόπο, στον όγδοο Οίκο σας του σεξ και των χρημάτων. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για κάποιον βοηθό που θα κάνει την επιχείρησή σας να εκτοξευτεί στο επόμενο επίπεδο ή θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες επενδυτικές επιλογές με τα χρήματα που έχετε μαζέψει. Καθώς εκμεταλλεύεστε το παθητικό εισόδημα που δημιουργείται, στρέψτε την προσοχή σας σε μια σχέση που κρατάτε σε σιγανή φωτιά. Τα αστρικά πυροτεχνήματα της ημέρας μπορούν να γίνουν η σπίθα που χρειάζεστε!

ζώδια σαββατοκύριακο 11-12/08 B

Την Κυριακή, ο δυναμικός Άρης περνά πίσω στο ζώδιό σας και ανεβάζει τις θερμοκρασίες και τον μαγνητισμό σας έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Το πάθος θα είναι δυνατό, αλλά μαζί του μπορεί να έρθουν και μερικές απρόσμενες εκπλήξεις, καθώς ο κόκκινος πλανήτης κυβερνά επίσης τον ανταγωνισμό, τις εκρήξεις θυμού και ζήλιας. Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας έως τις 27 Αυγούστου, θα πρέπει να έχετε υπό έλεγχο τις υπερβολικές απαιτήσεις και τις γκρίνιες, Αιγόκεροι. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε κάποια από αυτή την ενέργεια σε ένα δημιουργικό κυνήγι, ακόμα κι αν το κάνετε μόνοι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Υδροχόος

Κυκλώστε το Σάββατο στο ημερολόγιο σας, Υδροχόοι. Με μια μερική ηλιακή έκλειψη στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, είναι η αρχή μιας νέα εποχής Έρωτα! Αν είστε ελεύθεροι, αυτός ή αυτή που ψάχνετε μπορεί να είναι μια κίνηση μακριά στο Tinder ή να περιμένει στην καφετέρια στη γωνία του σπιτιού σας. Σταματήστε να στέλνετε μηνύματα σε κάποιον που θα έπρεπε να έχει ήδη φύγει για να κάνετε χώρο στη νέα και βελτιωμένη έκδοση. Ευχαριστήστε τον παλιό έρωτά σας για όλα όσα σας έμαθε και διαγράψτε την επαφή. Αν είστε σε σχέση, χρησιμοποιήστε αυτή την ενέργεια για να την ανανεώσετε. Να είστε ενεργητικοί: Ποια δραστηριότητα θα μπορούσατε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο για να έρθετε πιο κοντά;

Την Κυριακή, ο δυναμικός Άρης, που είναι ανάδρομος στον ζώδιό σας από τις 26 Ιουνίου, περνά πίσω στον Αιγόκερω και στον δωδέκατο Οίκο σας του τέλους. Ήρθε η ώρα να κόψετε τους δεσμούς με μια κακή συνήθεια ή μια παλιά δέσμευση μια και για πάντα, ειδικά με τον Άρη ανάδρομο έως τις 27 Αυγούστου. Αποδεσμεύστε ότι δεν σας εξυπηρετεί πλέον, αλλά κάντε το προσεκτικά. Ο παρορμητικός Άρης μπορεί να σας κάνει να ενεργήσετε πριν σκεφτείτε καλά. Η υπομονετική πρόοδος θα σας φέρει την επιτυχία, όταν ο κόκκινος πλανήτης τροφοδοτήσει και πάλι το ζώδιό σας τις 10 Σεπτεμβρίου!

ζώδια σαββατοκύριακο 11-12/08 B

zwdia-3-zodia

ζώδια Ιχθύες

Έχετε δουλέψει πολύ σκληρά, Ιχθύες, και η ενέργειά σας μπορεί να έχει εξαντληθεί. Το πολύ καθισιό και ο καφές –ακόμα κι αν είναι οργανικής καλλιέργειας– έχουν τα αρνητικά τους. Καθώς η μερική ηλιακή έκλειψη του Σαββάτου αναφλέγει τον έκτο Οίκο σας της υγείας, δεν θα μπορείτε πλέον να αγνοείτε τον πόνο στον αυχένα σας ή τη συνδρομή σας στο γυμναστήριο που κάθετε ανέγγιχτη. Αποφασίστε να δουλεύετε εξυπνότερα, όχι περισσότερο… Ή ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε την υγιεινή διατροφή και την άσκηση προτεραιότητά σας. Ο έκτος Οίκος κυβερνά επίσης τα κατοικίδια. Μπορεί να υιοθετήσετε έναν σκύλο ή να φροντίσετε τον σκύλο ενός φίλου σας, αν θέλετε παρέα στο πρωινό σας τρέξιμο.

Και αν οι ώμοι σας πονάνε από το βάρος που κουβαλάτε μόνοι σας, θα δεχτείτε λίγη ευλογημένη ανακούφιση την Κυριακή, όταν ο ανάδρομος Άρης επιστρέψει στον Αιγόκερω και στον ενδέκατο Οίκο σας της συνεργασίας. Η στιγμή δεν μπορούσε να είναι πιο θεϊκά σεναριογραφημένη! Μπορεί να είστε σε άρνηση για το πόση πολλή δουλειά έχει μαζευτεί. Έτσι, όταν η βοήθεια βρεθεί μπροστά σας, μην ρωτήσετε την προέλευσή της: Πείτε απλώς ευχαριστώ! Αυτή είναι μια υπέροχη ευκαιρία να βάλετε στην πράξη την πολλή σημαντική ικανότητα της ανάθεσης. Προσοχή: Ο Άρης είναι ανάδρομος έως τις 27 Αυγούστου, γι΄αυτό προστατέψτε τον εαυτό σας από ενεργειακά βαμπίρ και άλλους πολύ απαιτητικούς ανθρώπους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw