Ζώδια σαββατοκύριακο 12-13/09 Μια ουράνια επιστροφή

erwtikes-19314

Ζώδια σαββατοκύριακο 12-13/09 Β

Ζώδια 12-13/09 Ζυγός

Το Σάββατο, ο Δίας λήγει την τετράμηνη αναδρομή του στον οικιακό τομέα σας. Εάν γίνατε λίγο μοναχικοί από τις 14 Μαΐου, δεν αποτελεί έκπληξη. Αλλά τώρα θα αρχίσετε να επανασυνδέεστε με φίλους ή να προγραμματίσετε ένα ταξίδι για να δείτε αγαπημένους σας. Ορισμένοι Ζυγοί μπορεί να κάνουν και το μεγάλο βήμα να αγοράσουν ένα ακίνητο, σε ένα μέρος που αντανακλά τα εμπνευσμένα ταξίδια τους. Ο Δίας ανανεώνει αυτό το μέρος του χάρτη σας έως τις 19 Δεκεμβρίου. Είναι ιδανική στιγμή για την αγορά σπιτιού, μια ανακαίνιση ή την εξασφάλιση ενός άνετου οικονομικού μέλλοντος μέσω προσεκτικών επενδύσεων!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον δομημένο δέκατο οίκο σας σχηματίζει μια περίπλοκη γωνία με τον επιθετικό Άρη στην διαπροσωπική ζώνη σας. Κάποια αναπάντεχα γεγονότα, μπορεί να χαλάσουν ακόμη και τα πιο οργανωμένα σχέδιά σας. Αν και θέλετε να ευχαριστείτε τους πάντες, μην τρελαίνεστε προσπαθώντας να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις τους!

zodia-taro-45

Σκορπιός

Η απόδειξη ότι υπάρχει δύναμη στους αριθμούς, έρχεται το Σάββατο: Ο Δίας λήγει την τετράμηνη αναδρομή στον Αιγόκερω και τον τρίτο οίκο σας των συνεργασιών και επικοινωνιών. Κάποιος πιθανός «σύμμαχος» θα εμφανιστεί έτοιμος να συνεργαστείτε – ή ίσως να επιστρέψει ένα ταίρι που αποχώρησε γύρω στις 14 Μαΐου. Δεν χρειάζεται να δεσμευτείτε ότι θα είστε για πάντα μαζί, ας δοκιμάσετε πως θα τα πάτε σε ένα κοινό έργο. Έτσι θα επεξεργαστείτε τις ιδιοτροπίες σας και να δείτε πώς κυλούν οι συνέργειες. Με τον επιχειρηματικό Δία στο προσκήνιο, είναι εξαιρετική στιγμή για να συνεργαστείτε με ανθρώπους της περιοχής σας για να συγκεντρώσετε νέους πελάτες. Για κάποιους Σκορπιούς, μπορεί να είναι έναυσμα να εξερευνήσουν νέες γειτονιές όπου θα βρουν σπίτι για το 2021!

Την Κυριακή δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες: Ο μαχητικός Άρης στον λεπτομερή έκτο οίκο σας, συγκρούεται με τη Σελήνη στον ένατο οίκο σας του ελεύθερου πνεύματός. Αν τα ψιλά γράμματα είναι το τελευταίο που σκέφτεστε, είναι σημαντικό να διαβάσετε κάθε λέξη. Είστε έτοιμοι για μια τολμηρή κίνηση; Με τον εσωτερικό σας αναλυτή, σκάψτε πιο βαθιά. Είστε αυτοί που ζητούν να γίνονται όλα με τον τρόπο σας; Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές υποχωρήσεις, για χάρη της συνεργασίας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ζώδια 12-13/09 Τοξότης

Από το Σάββατο, ο Δίας της εύνοιας προωθεί τον δεύτερο οίκο σας του εισοδήματος! Λήγει την τετράμηνη αναδρομή του και θα φέρει μεγαλύτερα κέρδη, από τώρα έως τις 19 Δεκεμβρίου. Ίσως δυσκολευτήκατε να εκπληρώσετε τα επαγγελματικά σας θέματα από τις 14 Μαΐου, εξαιτίας εμποδίων αλλά και του Κορωνοϊού. Αλλά η επιβράδυνση σας έδωσε την ευκαιρία να επανεξετάσετε την πορεία της σταδιοδρομίας σας. Στο εξής είναι ασφαλές να πάρετε μεγαλύτερα ρίσκα: Να ζητήσετε αύξηση, να διεκδικήσετε μια νέα θέση ή να προωθήσετε μια νέα προσφορά. Υπό την αυτόνομη επιρροή του Δία, ορισμένοι Τοξότες ίσως προτιμήσουν να δουλέψουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες… Είτε να αναλάβουν μια θέση ανεξάρτητου συνεργάτη για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Η ένταση της Κυριακής μπορεί να είναι μεγαλύτερη από όση μπορείτε να χειριστείτε, γι’ αυτό μην παίρνετε τα πράγματα κατάκαρδα. Η Σελήνη στο έντονο όγδοο οίκο σας, σχηματίζει μια τεταμένη γωνία με τον παθιασμένο Άρη και γίνεστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Μήπως κάποιος αγαπημένος έθιξε κάτι που σας πονάει; Ίσως αισθανθείτε ευέξαπτοι – και διχασμένοι για το αν θα συζητήσετε αυτό το ευαίσθητο θέμα. Είναι καλύτερο να είστε υπερβολικά συμπονετικοί παρά να δείχνετε έλλειψη ευαισθησίας!

tarw-zwdia

Αιγόκερως

Το Σάββατο συνεχίστε να βγαίνετε από τη ζώνη της άνεσής σας! Ο Δίας της εύνοιας διευρύνει τους ορίζοντές σας, αφότου πέρασε στο ζώδιό σας στις 2 Δεκεμβρίου 2019… Τόσο, που ίσως ξεπεράσατε τον εαυτό σας με την προοπτική να κάνετε πολλές αλλαγές ταυτόχρονα. Από τις 14 Μαΐου, η ανάδρομη πορεία του Δία σας έδωσε την ευκαιρία να σταθεροποιηθείτε και να επεξεργαστείτε αυτή την επιτάχυνση. Από σήμερα που επιστρέφει ορθόδρομος στα εδάφη σας, θα βοηθήσει να σημειώσετε πρόοδο μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Κάντε τα επικά άλματα που σας φάνταζαν πολύ επικίνδυνα νωρίτερα φέτος. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει δίχτυ ασφαλείας, το σύμπαν σας προσέχει!

Την Κυριακή, η ένταση εκτοξεύεται με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωή σας: Η Σελήνη στον οίκο σας των σχέσεων, μάχεται τον επιθετικό Άρη στην οικιακή ζώνη σας. Η ασυνήθιστα παρορμητική συμπεριφορά σας μπορεί να προκαλέσει χάος, ακόμη και να σας κάνει επιρρεπείς σε ατυχήματα στο σπίτι. Μπορεί να είστε ανυπόμονοι με τον σύντροφό σας ή να τα χάσετε με τις απαιτήσεις ενός συγγενή. Θυμηθείτε ότι δεν χρειάζεται να τρέχετε μόλις σας καλέσουν… Ούτε είστε υποχρεωμένοι να τους σώσετε από τις δικές τους απερίσκεπτες επιλογές!

taro-6-9

Ζώδια 12-13/09 Υδροχόος

Το Σάββατο μπορείτε να κάνετε την θεραπεία προτεραιότητά σας: Ο Δίας λήγει την τετράμηνη αναδρομή του στον αναζωογονητικό δωδέκατο οίκο σας! Μπορεί να σας οδηγήσει σε έναν θεραπευτή που θα αλλάξει τη ζωή σας ή σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης ολόκληρου του σώματος. Ο στόχος είναι να απελευθερωθείτε από το φορτίο που κουβαλάτε μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου. Φροντίστε να περάσετε αρκετό χρόνο στη φύση, πάρτε τις άδειες που χρειάζεστε. Δεν θα καταφέρετε να ξεκουραστείτε μετά, που ο Δίας θα περάσει στον Υδροχόο… Μια ουράνια επιστροφή, που θα σας επαναφέρει στη δράση και θα προχωρήσετε σε ένα φιλόδοξο νέο μονοπάτι!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον έκτο οίκο σας της ιδιοτροπίας συγκρούεται με τον ψυχαναγκαστικό Άρη. Χρειάζεστε κάποιες διορθώσεις στην εργασία σας ή στα έξοδα διαβίωσης; Αυτή η ενέργεια θα βοηθήσει να βρείτε λύσεις, πριν πληρώσει το σώμα σας το τίμημα για όλο αυτό το άγχος. Αποσυμπιεστείτε πηγαίνοντας για τρέξιμο ή κάνοντας γιόγκα. Η φροντίδα του εαυτού σας και ο χρόνος στη φύση, μπορούν να επιφέρουν σημαντική αλλαγή στην οπτική σας!

zwdia-taro-astra

Ιχθύες

Οι παλιοί φίλοι είναι το στήριγμά σας τους τελευταίους τέσσερις μήνες, χάρη στον ανάδρομο Δία στον ενδέκατο οίκο σας της συντροφικότητας. Αν και η νοσταλγία των συγκεντρώσεών σας είναι έντονη, ήρθε η ώρα να επεκτείνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Το Σάββατο ο Δίας επιστρέφει ορθόδρομος στον Αιγόκερω – και για τέσσερις ακόμη μήνες θα ενθουσιαστείτε με καινούργια άτομα που μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα. Εξερευνήστε διαφορετικά μέρη, ακόμα κι αν νιώθετε σαν ψάρι έξω από το νερό στην αρχή. Αν δημιουργήσατε μια υπέροχη παρέα πέρυσι, χάσατε την επαφή στις αρχές Απριλίου. Αναλάβετε να την επανασυνδέσετε μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου!

Την Κυριακή, η Σελήνη στον δραματικό πέμπτο οίκο σας συγκρούεται με τον επιθετικό Άρη και η υπομονή σας είναι ασυνήθιστα λίγη. Μπορεί να μεταμορφωθείτε από καλοσυνάτα ψάρια σε άγρια πιράνχας, εάν το λάθος άτομο βρεθεί στον δρόμο σας. Να είστε ξεκάθαροι με τα όριά σας, αντί να περιμένετε από τους ανθρώπους να διαβάσουν το μυαλό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot