Ζώδια σαββατοκύριακο 12-13/10 Μην ξεπεράσετε τα όρια

erwtikes-provlepseis-triti-13-5

Ζώδια σαββατοκύριακο 12-13/10 Β

Ζώδια Ζυγός

Προσέξτε την επιστροφή του τέρατος της ζήλιας το Σάββατο, Ζυγοί. Μπορεί να σας εκπλήξει η εμφάνισή του, εξαιτίας της σύγκρουσης του ταραχοποιού Ουρανού στον όγδοο οίκο σας των έντονων συναισθημάτων, με την Αφροδίτη. Η αυτοπεποίθησή σας προέρχεται από την επιδοκιμασία των άλλων ή από αυθεντική αίσθηση αξίας; Κάντε διορθωτικές δράσεις

Οι σχέσεις είναι χρήσιμοι καθρέφτες. Αν ένα χαρακτηριστικό ενός φίλου ή συναδέλφου προκαλεί τη ζήλια ή το θυμό σας, κάντε την αρνητικότητα κάτι θετικό. Προσπαθήστε να εμπνευστείτε από την επιτυχία τους και να κάνετε βήματα στο ίδιο μονοπάτι.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Κανείς δεν πιστεύει στον έρωτα με την πρώτη ματιά μέχρι να συμβεί. Μπορεί να σας συμβεί την Κυριακή, όταν η ετήσια Πανσέληνος στον Κριό ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας των σχέσεων. Κάτω από τις φλογερές ακτίνες, μια περαστική ματιά μπορεί να εξελιχθεί σε παθιασμένη αγκαλιά. Είτε μπορεί να συναντήσετε τον τέλειο συνεργάτη, του οποίου τα ταλέντα ολοκληρώνουν τα δικά σας. Ήδη δεσμευμένοι; Κάντε κάτι που μοιάζει με συναρπαστικό επόμενο βήμα.

Ζώδια σαββατοκύριακο 12-13/10 Β

ζώδια Σκορπιός

Μια τεταμένη αντίθεση ανάμεσα στη φλογερή Αφροδίτη και τον επαναστατικό Ουρανό στη γωνιά της συνεργασίας σας, μπορεί να ταρακουνήσει το πλοίο αγάπης αυτό το Σάββατο. Ως συγκροτημένοι Σκορπιοί, θα προτιμούσατε να κρατήσετε τη ψυχραιμία σας παρά να αποκαλύψετε το ισχυρό κεντρί σας. Αλλά ο Ουρανός μπορεί να σας κάνει πιο επιθετικούς απ’ το συνηθισμένο. Παρόλο που ίσως να είναι πιο εύκολο να ξεκινήσετε έναν καβγά και να κατηγορήσετε τον άλλο, παρά να ζητήσετε θαρραλέα την ικανοποίηση των αναγκών σας – αντισταθείτε! Βρείτε έναν τρόπο να συζητήσετε το θέμα, προτού ο καταπιεσμένος σας θυμός ανατιναχθεί σαν ηφαίστειο. Ακόμα καλύτερα, πάρτε λίγο χρόνο μέχρι να κυριαρχήσει η ψυχραιμία και πάλι.

zwdia-zodia-33

Το σώμα σας είναι ο ναός σας, Σκορπιοί. Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Κριό, σας υπενθυμίζει να το μεταχειρίζεστε σαν ιερό χώρο που στεγάζει την ψυχή σας. Φάτε το κέικ σας και το φαγητό που σας παρηγορεί, χαρείτε τις νύχτες σας στον καναπέ. Αλλά βεβαιωθείτε ότι τρέχετε κυρίως με καθαρά καύσιμα. Συμπληρώστε τη διατροφή σας με σούπερ τροφές, όπως μήλα, λάχανα, γλυκοπατάτες και ρόδια και θα νιώσετε ζωντανοί. Εάν έχετε βαρεθεί τη ρουτίνα γυμναστικής σας, μια ομαδική τάξη μπορεί να είναι η τέλεια επανεκκίνηση. Εξάλλου, οι κάμψεις είναι ευκολότερες όταν έχετε συντρόφους!

Ζώδια σαββατοκύριακο 12-13/10 Β

ζώδια Τοξότης

Μην ζορίζετε τον προβοκάτορα μέσα σας, Τοξότες. Φυσικά είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στις πράξεις το Σάββατο. Αυτό λόγω της δύσκολης αντίθεσης, ανάμεσα στον φλογερό Ουρανό και την ειρηνική Αφροδίτη που βρίσκεται στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης. Από το πουθενά, θα νιώσετε το άγχος σας να φουντώνει. Αλλά μην στραφείτε στα ανθυγιεινά φαγητά ή καταφύγετε σε ανούσιες ξεπέτες. Είναι δύσκολο να μην αντιδράσετε υπερβολικά, αλλά με αυτό τον τρόπο δεν θα πάρετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Κρατήστε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο, κάνοντας γυμναστική. Καλύτερα να ουρλιάξετε στο μαξιλάρι σας, παρά στους φίλους ή το ταίρι σας.

Μην σας περάσει καν απ’ το μυαλό να φύγετε από το σπίτι με ρούχα γυμναστικής την Κυριακή – ούτε καν με την πιο ωραία φόρμα σας. Θα θέλετε να είστε έτοιμοι για το Instagram, καθώς η Πανσέληνος στον Κριό φωτίζει τον πέμπτο οίκο σας της μόδας και της φήμης. Σε τέτοιες μέρες, μπορεί να σας σταματήσουν στο δρόμο για να σας κάνουν κομπλιμέντα ή να έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια αυθόρμητη παρουσίαση σε συναδέλφους. Ντυθείτε σύμφωνα με τον ρόλο που θέλετε να παίξετε και σκεφτείτε σαν CEO ή βασίλισσες.

xartomanteia

ζωδια Αιγόκερως

Καυτή συμβουλή, Αιγόκεροι: Μην στραφείτε σε αρνητικούς ανθρώπους για συμβουλές ή υποστήριξη το Σάββατο, όσο απελπισμένοι κι αν είστε. Αυτοί οι φίλοι θα είναι ακόμα λιγότερο χρήσιμοι απ’ ότι συνήθως. Γι’ αυτό ευθύνεται μια έντονη αντίθεση ανάμεσα στην Αφροδίτη στην κοινωνική γωνιά σας και τον ταραχοποιό Ουρανό στον δραματικό πέμπτο οίκο σας. Και κάτω από αυτά τα άστρα, έχετε την τάση να παρασύρεστε από τις υστερίες των άλλων. Μείνετε ήρεμοι και αντικειμενικοί και αποφύγετε τους τρελούς.

Η Πανσέληνος της Κυριακής στον Κριό, φωτίζει τον οικιακό τομέα σας και σας καλεί πίσω στη βάση σας. ‘Ήσασταν έξω έξι μέρες την εβδομάδα, ακόμα κι αν ήταν για δουλειά; Πάρτε ένα ρεπό από το χάος το βράδυ και μιλήστε με οικογένεια και στενούς φίλους. Μπορεί να θέλουν να μάθουν τα νέα σας ή να χρειάζονται ηθική υποστήριξη. Μπορεί επίσης να στεναχωριούνται για την εγκατάλειψή σας τελευταία. Δεχτείτε το και κάντε αυτό που πρέπει. Αν θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα, πρέπει να αφήσετε τους άλλους να πουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Υδροχόος

Η οικογένεια πρώτα! Το τελευταίο που θέλετε, είναι να αφήσετε κάτι να μπει εμπόδιο στις επαγγελματικές σας ευθύνες. Αλλά το Σάββατο, μια χαοτική αντίθεση ανάμεσα στην ευσυνείδητη Αφροδίτη στη ζώνη της καριέρας σας και του ταραχοποιού Ουρανού στη ζώνη του σπιτιού σας, προκαλεί οικογενειακά δράματα. Προετοιμαστείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, για να βοηθήσετε έναν συγγενή ή συγκάτοικο. Εξάλλου, θα ήταν εκεί για σας.

Το μυαλό σας είναι πιο κοφτερό κι από αστεράκι νίντζα την Κυριακή. Η Πανσέληνος στον Κριό, θα φέρει δίπλα σας αδελφικά πνεύματα που εκτιμούν το χιούμορ και τις ευαισθησίες σας. Μια σύνδεση που άνθιζε, μπορεί επιτέλους να απογειωθεί. Κανονίστε ποτό ή φαγητό – απλώς πάρτε την πρωτοβουλία… Γιατί ο μελλοντικός σας BFF, μπορεί να μην συνειδητοποιεί καν ότι σας ενδιαφέρει να γίνετε φίλοι. Αυτή η Πανσέληνος θα επανεκκινήσει το κοινωνικό σας ημερολόγιο και έχει να κάνει με τοπικά σημεία που ξεπετάγονται συνέχεια. Σημειώστε τα ραντεβού σας για να μην μπερδευτείτε.

δωρεάν-προβλέψεις

ζωδια Ιχθύες

Ο ρόλος του δικηγόρου του διαβόλου είναι φυσικός για τους πολυδιάστατους Ιχθύες. Για την ακρίβεια, όπως ο φίλος σας Στιβ Τζομπς, απολαμβάνετε να προκαλείτε τους άλλους να σκεφτούν «διαφορετικά». Απλώς προσέξτε να μην ξεπεράσετε τα όρια το Σάββατο, υπό την αντίθεση της διπλωματικής Αφροδίτης με τον αντισυμβατικό Ουρανό. Μπορείτε να πείτε την άποψή σας και να περάσετε και καλά, χωρίς να γίνετε εριστικοί ή να επισημαίνετε τα ελαττώματα των άλλων. Ξέρετε ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί…

Την Κυριακή τσεκάρετε τον τρόπο σκέψης σας: Επικεντρώνεστε στην ευημερία ή τρομοκρατείστε για το πόσο γρήγορα χαλάτε τον μισθό σας; Η αρνητική σκέψη δεν θα ξαναγεμίσει τα ταμεία. Αλλά η Πανσέληνος στον Κριό μπορεί να σας δείξει καλύτερους τρόπους για να χειριστείτε τον προϋπολογισμό σας. Μπορεί να χρειαστεί να συγκρατηθείτε για κάνα δυο εβδομάδες, αλλά αφιερώστε ενέργεια και στα κέρδη σας. Αν πρέπει να αποδείξετε κάτι για να κερδίσετε το μπόνους, κάντε το στόχο σας να σκίσετε. Το να αυξήσετε το εισόδημά σας μπορεί να είναι πολύ εφικτό. Να κρύβετε πίσω από το να μάθετε ένα νέο πρόγραμμα στον υπολογιστή, να κάνετε μια εκπαίδευση που προσφέρει η εταιρεία σας ή να ξεκινήσετε μια δεύτερη ευκαιριακή δουλειά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66