Ζώδια Σαββατοκύριακο 12-13/11 – Η ανάληψη ενός ρομαντικού ρίσκου μπορεί να αποδώσει πολλά

afroditi-ixtheis-zvdia

Ζώδια Σαββατοκύριακο 12-13/11 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 12-13/11 Κριός .

Οι βιαστικές εντυπώσεις και οι σπασμωδικές αντιδράσεις μπορεί να έρθουν γρήγορα αυτό το Σάββατο, αλλά αν αφιερώσετε χρόνο για να εμβαθύνετε περισσότερο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι στην πραγματικότητα αισθάνεστε πολύ διαφορετικά για ένα άτομο ή μια κατάσταση. Και γι’ αυτό θα χαρείτε αν τελικά δεν πείτε το πρώτο πράγμα που σας ήρθε στο μυαλό! Με τον αναλυτικό Ερμή να συγχρονίζεται αρμονικά με τον διαισθητικό Ποσειδώνα στους πιο μυστικιστικούς οίκους σας, οι επιφανειακές παρατηρήσεις δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Μπορείτε να ψάξετε τριγύρω σας, αλλά στην πραγματικότητα, η καλύτερη καθοδήγηση θα είναι το ένστικτό σας.

Τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται αυτή την Κυριακή, οπότε προετοιμαστείτε να παίξετε τον ερασιτέχνη ντετέκτιβ. Τι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια, Κριέ; Ακολουθήστε το προαισθήμά σας, και μπορεί να λύσετε αυτή την υπόθεση, χάρη σε ένα συντονισμένο τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου στον Σκορπιό και της Σελήνης στον Καρκίνο στις πιο διαισθητικές σας ζώνες. Αν έχετε την αίσθηση ότι κάποιος δεν είναι ευθύς, απευθυνθείτε σε μια πιο αξιόπιστη πηγή για τις πληροφορίες σας. Μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα μέχρι να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε όλη την ιστορία. Μπορείτε να βρείτε την άκρη του νήματος, Κριέ!

zodia-taro-45

Ταύρος

Χαλαρώστε για λίγο το γκάζι αυτό το Σάββατο, Ταύρε. Μια ήπια ευθυγράμμιση του φλύαρου Ερμή και του ευαίσθητου Ποσειδώνα στους διαπροσωπικούς σας οίκους σας εμπνέει να γίνετε περισσότερο ακροατής και λιγότερο σύμβουλος στις βασικές σας σχέσεις. Στους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας ρόλους, μπορείτε να ενισχύσετε τους δεσμούς σας και να γνωρίσετε κάποιον καλύτερα. Αντί να σχεδιάζετε ποια θα είναι τα επόμενα σχόλιά σας, απλά συντονιστείτε με αυτά που λένε οι άλλοι και αντιδράστε αυθεντικά στη στιγμή. Το διαισθητικό τρίγωνο Ήλιου-Σελήνης της Κυριακής ανοίγει το δρόμο για την αληθινή αγάπη.

Αν είστε ελεύθεροι, ανανεώστε τις παλιές συνήθειες των ραντεβού σας. Δεν έχετε βρεί αυτό που ψάχνετε στις εφαρμογές γνωριμιών; Βγείτε έξω στον αληθινό κόσμο για να αναζητήσετε τον μελλοντικό σας σύντροφο και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για ενδιαφέροντες αγνώστους. Ακόμα κι αν κάποιος δεν είναι ο συνηθισμένος “τύπος” σας, μην τον απορρίψετε αμέσως. Η ανάληψη ενός ρομαντικού ρίσκου μπορεί να αποδώσει πολλά! Είστε ήδη σε σχέση; Φέρτε τον αγαπημένο σας στο ιδανικό σας μέρος για ραντεβού. Κάποιο ζεστό και οικείο μέρος θα είναι ιδανικό για μια ρομαντική φθινοπωρινή βραδιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Ζώδια Σαββατοκύριακο 12-13/11 Δίδυμοι

Απομακρύνετε τους περισπασμούς και αφοσιωθείτε σε ένα συγκεκριμένο σχέδιο εργασίας αυτό το Σάββατο, Δίδυμοι. Με τον κυβερνήτη σας, τον αναλυτικό Ερμή, να βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με τον διαισθητικό Ποσειδώνα στους επαγγελματικούς σας τομείς, μπορείτε να ολοκληρώσετε μια μακροχρόνια εργασία με επιτυχία και να τραβήξετε την προσοχή σημαντικών υπευθύνων. Είναι εύκολο για το ζώδιό σας να απομακρυνθεί από τον στόχο του, γι’ αυτό αυξήστε την αυτοσυγκράτηση και την πειθαρχία σας και μην παρασυρθείτε.

Η μυστική σας συνταγή δεν είναι να αναθέτετε εργασίες ή να διατάζετε κανέναν- είναι να κάνετε τη δική σας δουλειά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Την Κυριακή, θα είστε πιο κινητοποιημένοι από ποτέ χάρη σε ένα δυναμικό τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου στον ακούραστο έκτο οίκο σας και της Σελήνης στη ζώνη των χρημάτων σας. Ταξιδέψτε αυτό το φιλόδοξο κύμα προς τη νίκη. Αν υπάρχει η ευκαιρία να αναλάβετε τα ηνία μιας σημαντικής αποστολής στη δουλειά, κάντε το! Οι ανώτεροι θα εντυπωσιαστούν από την πρωτοβουλία σας (ακόμα κι αν δεν το μάθουν μέχρι τη Δευτέρα). Στον προσωπικό τομέα, συμπληρώστε το κενό στην ηγεσία. Κάποιος πρέπει να οργανώσει τις κοινές διακοπές σας, και αυτοί μπορεί να είστε εσείς!

Διαβαστε επισης : Η Αιγυπτιακή Sfigga δίνει προβλέψεις μέχρι το τέλος Νοεμβρίου!

tarw-taro-xartomanteia

Καρκίνος

Μην φοβάστε να εκτεθείτε, Καρκίνε! Με το τολμηρό τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα του Σαββάτου, ενθαρρύνεστε να ξεδιπλώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να τραβήξετε την προσοχή των γύρω σας. Μπορεί να εκπλήξετε κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζουν αυτή την πλευρά σας, αλλά δεν πιστεύετε πως είναι καιρός να δουν τον πραγματικό σας εαυτό (ή αυτή την αυθεντική πτυχή); Και ποιος ξέρει, Καρκίνε: Δείχνοντας το πραγματικό σας πρόσωπο, ίσως κερδίσετε μερικούς νέους οπαδούς. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς την Κυριακή, καθώς σχηματίζεται ένα ευοίωνο τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης στον Καρκίνο και του γεμάτου αυτοπεποίθηση Ήλιου στον πέμπτο οίκο της δημιουργικότητας, της λάμψης και της φήμης σας.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας, τι πρέπει να κάνετε λοιπόν με όλη αυτή την προσοχή; Μην το παίζετε εκ του ασφαλούς – ο κόσμος είναι έτοιμος για το αφιλτράριστο όραμά σας! Ο έρωτας παίρνει επίσης μια κοσμική ώθηση κάτω από αυτόν τον ερωτικό αστρικό χάρτη. Προγραμματίστε ένα αισθησιακό τετ-α-τετ με τον αγαπημένο σας. Είστε ελεύθεροι; Ξεχάστε τις εφαρμογές γνωριμιών! Βγείτε έξω στον κόσμο και ελάτε σε επαφή με νέα άτομα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ζώδια Σαββατοκύριακο 12-13/11 Λέων

Ο αστρικός χάρτης του Σαββάτου σας προτρέπει να δείξετε σεβασμό στην ιδιωτική σας ζωή αλλά και όλων των άλλων. Με τον φλύαρο Ερμή στον θεμελιώδη τέταρτο οίκο σας, σε συνδυασμό με τον ευαίσθητο Ποσειδώνα στη ζώνη των μυστικών σας, θα ωφεληθείτε περισσότερο από τις προσωπικές σας συνευρέσεις, παρά από τις μεγάλες, θορυβώδεις ομαδικές συναντήσεις. Ακόμα και μια χαμηλών τόνων συνάντηση για καφέ θα μπορούσε να ικανοποιήσει τις αισθήσεις σας. Αποφύγετε τις συγκεντρώσεις που δεν είναι υποχρεωτικές και επικεντρωθείτε στους πιο κοντινούς σας ανθρώπους. Θυμηθείτε, αναζητάτε ψυχικές συνδέσεις, όχι να βγείτε πρώτοι σε έναν διαγωνισμό δημοτικότητας.

Βάλτε στο κυριακάτικο πρόγραμμά σας τον απαραίτητο χρόνο που θα αφιερώσετε στον εαυτό σας, καθώς ο Ήλιος στον Σκορπιό και τον ευαίσθητο τέταρτο οίκο σας ευθυγραμμίζεται με τη συναισθηματική Σελήνη στον Καρκίνο και τον εσωτεριστικό δωδέκατο οίκο σας. Αν δεν έχετε όρεξη για κοινωνικές συναναστροφές, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα. Βυθιστείτε στη δουλειά σας και περιορίστε τις αλληλεπιδράσεις σας στο ελάχιστο. Ενώ το κάνετε, δοκιμάστε μια ημερήσια αποτοξίνωση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Θα μπορούσατε πραγματικά να κάνετε πολλά χωρίς όλους αυτούς τους περισπασμούς. Μην εκπλαγείτε αν κάποια απροσδόκητα συναισθήματα βγουν στην επιφάνεια κάτω από αυτή την συναισθηματικά ευάλωτη φάση. Αν νιώθετε λυπημένοι, σταματήστε να ασχολείστε με τις υποχρεώσεις σας και πηγαίνετε να συναντήσετε έναν φίλο που μπορεί να σας φροντίσει.

Διαβαστε επισης : Η Αιγυπτιακή Sfigga δίνει προβλέψεις μέχρι το τέλος Νοεμβρίου!

μελλοντολόγος

Παρθένος

Φίλοι ή εραστές ; Τα όρια θα είναι ασαφή αυτό το Σάββατο, καθώς ο ερωτικός Ερμής συναντά τον ευφάνταστο Ποσειδώνα. Οι ανύπαντροι Παρθένοι μπορεί να αλλάξουν τη σχέση τους με έναν μέχρι πρότινος πλατωνικό φίλο. Ή μπορεί απλώς να απολαύσετε όλη την προσοχή που θα λάβετε παίζοντας το παιχνίδι του φλέρτ. Είστε σε σχέση; Ελαφρύνετε τους κανόνες της σύνδεσής σας, σταματήστε να έχετε εμμονές για το μέλλον και διασκεδάστε την κάθε σας στιγμή.

Τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω σας αυτή την Κυριακή, καθώς ο Ήλιος στον γοητευτικό Σκορπιό και το επικοινωνιακό σας κέντρο ευθυγραμμίζεται με τη Σελήνη στον Καρκίνο και τον ενδέκατο οίκο της συνεργασίας και της τεχνολογίας σας. Αν κοπιάζετε σε ένα σύνθετο ομαδικό έργο, θα μπορούσατε να φτάσετε σε ένα σημαντικό ορόσημο σήμερα. Γιορτάστε τη νίκη σας μοιραζόμενοι τα νέα της προόδου σας και ζητώντας από τους φίλους σας να βοηθήσουν να βγούν τα νέα παραέξω. Και ποιος ξέρει; Οι προσπάθειές σας θα μπορούσαν να αλλάξουν τη ζωή κάποιου προς το καλύτερο πριν τελειώσει το Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis