Ζώδια σαββατοκύριακο 14-15/03 Μια δραματική στιγμή θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

Ζώδια σαββατοκύριακο 14-15/03 Α

Ζώδια Κριός

Το ευφυές σας ζώδιο δεν χρειάζεται να ακολουθήσει τις οδηγίες κάποιου για την επίτευξη των στόχων του. Ο Κριός ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε να αναλύσει τις καταστάσεις και να χρησιμοποιήσει τη διαίσθησή του για να προχωρήσει. Το Σάββατο, ο προφήτης Χείρωνας από το ζώδιό σας, συνδυάζεται με τη διορατική Σελήνη στον απεριόριστο ένατο οίκο σας. Θα μπορέσετε να εκδηλώσετε τα όνειρά σας, έχοντας μια έντονη εικόνα γι’ αυτά στο μυαλό σας. Εμπιστευθείτε τα συναισθήματά σας: Βρίσκεστε σε μια σημαντική φάση. Μην ακούτε τους αρνητικούς ανθρώπους γύρω σας, είναι πιθανό απλά να ζηλεύουν.

Την Κυριακή ίσως να αισθανθείτε σαν να κολυμπάτε σε βαθιά νερά. Η Σελήνη στον Τοξότη και τον επεκτατικό ένατο οίκο σας, σχηματίζει ένα παράτολμο τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα στους Ιχθύες. Ίσως τα μακροπρόθεσμα σχέδια να είναι πλέον σε ασταθή κατάσταση… Αφορούν μια μετακόμιση που θα σας αλλάξει τη ζωή, επιστροφή στις σπουδές, εξερεύνηση μιας νέας φιλοσοφίας; Όποια και αν είναι η περίπτωσή σας, μην κάνετε μεγαλόστομες δηλώσεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η αιτία θα μπορούσε να είναι ότι βρίσκεστε σε σύγχυση ή βάζετε οι ίδιοι εμπόδια στον εαυτό σας. Ή μήπως αυτά τα δύο είναι το ίδιο πράγμα;

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος

Ξεχωρίστε κοινωνικά αυτό το Σάββατο, Ταύρε. Μπορεί συνήθως να μην ενδιαφέρεστε πολύ για τέτοιου είδους θέματα. Αλλά υπό το ξεσηκωτικό τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον θεραπευτή Χείρωνα στον Κριό, έχετε την αίσθηση ότι θα βγείτε κερδισμένοι! Δώστε προσοχή σε “συμπτώσεις” που εμφανίζονται όταν συναντάτε καινούργιους ανθρώπους: Αυτές είναι ο κώδικας του σύμπαντος… Και όσο καλύτερα αποκρυπτογραφείτε τα μηνύματα που σας στέλνει, τόσο ισχυρότερο θα είναι το μυστικό όπλο που έχετε!

Την Κυριακή βάλτε τα δυνατά σας, για να αγνοήσετε τυχόν ανεπιθύμητα σχόλια σχετικά με τη ζωή σας. Ναι, μπορεί να βλέπετε τις καταστάσεις με μια δόση φαντασίας: Η Σελήνη συναντά τον άρχοντα των ψευδαισθήσεων, τον Ποσειδώνα. Αλλά αυτό δεν δίνει στους ανθρώπους το δικαίωμα να σας κατεβάσουν από το σύννεφό σας! Ένας φίλος θα μπορούσε να ασκήσει κριτική – ακόμα και με λεπτότητα – στην ερωτική σας ζωή ή τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα χρήματα. Μην αφήσετε να σας αποπροσανατολίσει, Ταύρε. Εάν βασιστείτε στις απόψεις κάποιου άλλου, μπορεί να υπονομεύσετε τη δική σας ευτυχία… Ακόμη και να χάσετε την ευκαιρία να μάθετε από τα λάθη σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-alex

Δίδυμοι

Ας αρχίσει το γλέντι! Η λίστα των καθηκόντων σας μπορεί να είναι μακροσκελής. Αλλά υπό τον ευχάριστο ουρανό του Σαββάτου, θα σκέφτεστε τους φίλους, την οικογένεια και άλλους ανθρώπους του κύκλου σας. Η Σελήνη σχηματίζει μια αρμονική όψη με τον «πληγωμένο θεραπευτή» Χείρωνα στον οίκο των σχέσεών σας. Δεν είναι αυτή η καλύτερη στιγμή να απομονωθείτε για να πετύχετε τους στόχους σας. Δεν θα είστε παραγωγικοί αν η καρδιά σας δεν είναι εστιασμένη, οπότε δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα για να συνδεθείτε με τους δικούς σας.

Την Κυριακή μπορείτε να επανεξετάσετε μια σημαντική σχέση. Η Σελήνη στη ζώνη συνεργασίας σας, σχηματίζει τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Πού οδεύουν τα πράγματα; Είναι αυτό που πραγματικά θέλετε για την ερωτική σας ζωή; Πριν εκτροχιαστείτε και αρχίσετε να παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον, πάρτε μια ανάσα. Είναι πολύ πιθανό να υπεραναλύετε τα πράγματα. Όπως γνωρίζετε ήδη, είναι καλύτερα να το δουλέψετε μέσω της “σύγκρουσης” κάνοντας μια συζήτηση – και όχι με έναν εσωτερικό μονόλογο!

xartomanteia

Καρκίνος

Προσπαθήστε να χαλαρώσετε λίγο τις προσπάθειές σας για συνεχή εξέλιξη αυτό το Σάββατο, Καρκίνε. Με αυτό τον τρόπο θα βγείτε τελικά κερδισμένοι. Χάρη σε μια γλυκιά συγχώνευση της Σελήνης με τον συμπονετικό Χείρωνα, δεν θα είναι δύσκολο να σπάσει ο πάγος με ανθρώπους… Ακόμα κι αν η σχέση σας είναι αρκετά τυπική μέχρι τώρα. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε πόσα πράγματα θα τους αποκαλύψετε. Αλλά σίγουρα μπορείτε να αντέξετε να γίνετε λίγο ευάλωτοι υπό τις συνθήκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να μοιράζεστε όλα σας τα προσωπικά θέματα. Αντ’ αυτού, προσπαθήστε να θέσετε ερωτήσεις και να ακούσετε πραγματικά τι έχουν να σας πουν.

Ζώδια σαββατοκύριακο 14-15/03 Α

Αν αρχίσετε να ψάχνετε στο διαδίκτυο κάποιο σύμπτωμά σας αυτή την Κυριακή, σταματήστε αμέσως! Το τετράγωνο μεταξύ Σελήνης και Ποσειδώνα, σας κάνει επιρρεπείς στην παράνοια – και η αυτοδιάγνωση δεν θα οδηγήσει σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Αν δεν είστε σίγουροι ποιον να συμβουλευτείτε, ζητήστε από φίλους συστάσεις για θεραπευτές ή γιατρούς και ειδικούς. Το να κλείσετε ένα ραντεβού σε κάποιον από αυτούς θα σας καθησυχάσει πολύ περισσότερο!

taro-6-9

Ζώδια Λέων

Μην υποτιμάτε τη δύναμη που μπορεί να έχει λίγη φαντασία, Λέοντα! Προτού μπορέσετε να εκδηλώσετε κάτι, πρέπει να είστε σε θέση να το φανταστείτε. Το Σάββατο, η δημιουργική Σελήνη συμπράττει με τον “πληγωμένο θεραπευτή” Χείρωνα στους παθιασμένους, οραματικούς οίκους σας. Η συγκυρία θα βοηθήσει να συντονίσετε τα πιο υψηλά όνειρά σας με τις πιο δύσκολες επιθυμίες. Εάν ο εσωτερικός σας κριτής επιμένει ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι εφικτά, σταματήστε τον άμεσα και συνεχίστε!

Την Κυριακή είναι πιθανό να έχετε μια δραματική στιγμή, που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Η Σελήνη σχηματίζει ένα παράτολμο τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Ίσως το μυαλό σας αναλώνεται σε μια ρομαντική σχέση, που σας ζητά να αναζητήσετε κάτι. Αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να σας προκαλέσει σύγχυση. Ναι, η αναστάτωσή σας μπορεί να μην έχει πραγματική βάση. Ωστόσο, μην την απορρίπτετε εντελώς… Ίσως προσπαθεί να σας πει κάτι σημαντικό, οπότε ακούστε προσεκτικά, Λέοντα!

zwdia-fotia

Παρθένος

Ένα τρίγωνο συντονισμού σχηματίζουν το Σάββατο δύο διαισθητικά ουράνια σώματα, η Σελήνη και ο Χείρων. Ίσως χρειαστεί να δώσετε βάση στις σκέψεις ή τα συναισθήματα κάποιου που βρίσκεται κοντά στην καρδιά σας… Ίσως μιας γυναίκας, που είναι φίλη ή συγγενή. Μην αγνοείτε την πιθανά έντονη διαίσθησή σας – και μην περιμένετε να σας τηλεφωνήσει εκείνη. Εμπιστευθείτε τη δική σας παρόρμηση και προσεγγίστε τη. Μπορεί να είναι ότι έχει κάποιο πρόβλημα στο μυαλό της, αλλά δεν θέλει να σας απασχολήσει με αυτό. Ίσως δεν χρειάζεται συμβουλές – απλώς έναν παρηγορητικό ακροατή ή έναν ώμο για να κλάψει.

Ζώδια σαββατοκύριακο 14-15/03 Α

Την Κυριακή, μια παρανόηση θα μπορούσε να σας αφήσει να γεμάτους απορία. Η Σελήνη αποπροσανατολίζεται στην άπιαστη ομίχλη του Ποσειδώνα. Ίσως ο σύντροφός σας να κάνει κάτι εντελώς ανατρεπτικό: Να ακυρώσει σχέδια την τελευταία στιγμή ή να απαιτήσει ξαφνικά την πλήρη προσοχή σας με έναν επιτακτικό τρόπο που σας εκπλήσσει. Ένα μέλος της οικογένειας μπορεί να προσπαθήσει να εισέλθει στον προσωπικό σας χώρο. Ειδικά με τους συγγενείς, Παρθένε, διαφυλάξτε τα προσωπικά σας όρια!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66