Ζώδια Σαββατοκύριακο 14-15/10 – Ώρα για επανάσταση στις σχέσεις

zwdia-trito-dekaimero-oktwvrioy

Ζώδια Σαββατοκύριακο 14-15/10 Α’ .

Ζώδια Σαββατοκύριακο 14-15/10 Κριός .

Ώρα για επανάσταση στις σχέσεις!

Η ηλιακή έκλειψη της νέας Σελήνης του Σαββάτου στον Ζυγό και τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας προαναγγέλλει ένα συναρπαστικό εξάμηνο κεφάλαιο για τα ντουέτα – ένα κεφάλαιο που θα μπορούσε επίσης να συνοδεύεται από μερικές απροσδόκητες αλλαγές.

zodia-taro-45

Η σχέση σας μπορεί γρήγορα να αναβαθμιστεί σε έναν επίσημο δεσμό -ή κάποια συμφωνία, στην περίπτωση των επαγγελματικών συμμαχιών. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν τις σκιές, οπότε αν δεν ήσασταν ευχαριστημένοι με το καθεστώς ενός συγκεκριμένου διδύμου, κάντε μια σοβαρή συζήτηση για την κατάσταση των πραγμάτων.

Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει, είτε για να επαναπροσδιορίσετε μια σχέση που αξίζει να σωθεί είτε για να προχωρήσετε σε κάτι άλλο. Οι ελεύθεροι Κριοί, να είστε ανοιχτοί σε μια απροσδόκητη σπίθα χημείας αυτό το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε έστω και την παραμικρή περιέργεια, ακολουθήστε την και δείτε πού θα σας οδηγήσει.

zwdia-tarw-zodia-19

Ταύρος

Αν περιμένατε να ξαναμπεί η ζωή σας σε ένα σταθερό ρυθμό, αυτό θα συμβεί τώρα! Η ηλιακή έκλειψη της νέας Σελήνης του Σαββάτου στον Ζυγό βάζει φωτιά στον οίκο του υγιεινού τρόπου ζωής σας. Οι θερμοκρασίες μπορεί να πέφτουν, αλλά αυτό είναι ένα ακόμη κίνητρο για να κινήσετε το σώμα σας με τακτική άσκηση. Αυτό είναι το σημείο μηδέν ενός εξαμηνιαίου κύκλου, οπότε κοιτάξτε μπροστά -και ξεχάστε τη χθεσινή διατροφική κραιπάλη ή τη δίμηνη διακοπή γυμναστικής που κάνατε.

Αν έχετε αγνοήσει κάποια συμπτώματα, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να πυροδοτήσει ένα προειδοποιητικό σήμα. Σταματήστε να αυτοθεραπεύεστε ή να συμβουλεύεστε το διαδίκτυο και πάρτε τη συμβουλή ενός πραγματικού γιατρού. Γιατί να υποφέρετε όταν μπορείτε να θεραπευτείτε γρήγορα! Ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την εργασία θα μπορούσαν επίσης να έρθουν. Απλά ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων, Ταύρε. Ό,τι δεν έχετε κατακτήσει, θα το μάθετε στην πορεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Σαββατοκύριακο 14-15/10 Δίδυμοι

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά – και με τη νέα έκλειψη ηλίου του Σαββάτου στον Ζυγό και τον λαμπερό πέμπτο οίκο σας, είστε το πιο φωτεινό αντικείμενο στον χώρο. Κρατούσατε τα ταλέντα σας κρυφά; Όχι πια! Μπορείτε τώρα να αρχίσετε να σχεδιάζετε την εκστρατεία δημοσίων σχέσεών σας. Αλλά και να καλωσορίσετε τον έρωτα στη ζωή σας.

Μια αναζωπύρωση του ρομαντισμού θα μπορούσε να ξεσπάσει από το πουθενά υπό την κινητήρια επιρροή αυτής της ρομαντικής έκλειψης. Ο νέος έρωτας θα μπορούσε να έρθει σε ένα απροσδόκητο πακέτο, είτε η Σελήνη θα μπορούσε να ανάψει τα αίματα με τον σύντροφό σας. Οι εκλείψεις αποκαλύπτουν τις σκιές, και μπορεί να λάβετε μια δραματική είδηση αυτό το Σαββατοκύριακο (ή μια είδηση για μια εγκυμοσύνη μέσα σε ένα μήνα από αυτή την έκλειψη). Αν και αυτό θα μπορούσε να είναι λίγο σοκαριστικό, ο τρόπος που θα ανταποκριθείτε σε αυτό κάνει τη διαφορά. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και απλά προχωρήστε παράλληλα με αυτό. Αυτή η αλλαγή είναι γραφτό να γίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Καρκίνος

Αμφιβάλλουμε αν χρειάζεστε πρόσκληση για να έρθετε σε επαφή με την οικογενειακή σας πλευρά, Καρκίνε, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο θα σας σταλεί μια ισχυρή πρόσκληση. Το Σάββατο, η μοναδική νέα Σελήνη του έτους στον Ζυγό φτάνει ως μια αφυπνιστική ηλιακή έκλειψη. Μπορεί οι Καρκίνοι να είναι σπιτόγατοι, αλλά σας αρέσει επίσης να ταξιδεύετε – ειδικά όταν μπορείτε να γνωρίσετε μια νέα κοινότητα και να δείτε πώς ζουν οι άλλοι. Αλλά αν δεν έχετε ένα ήσυχο μέρος για να αποτραβηχτείτε στο τέλος της ημέρας, ολόκληρη η ζωή σας μοιάζει να μην είναι γειωμένη.

Η εύρεση ή η δημιουργία αυτού του σπιτικού, θα μπορούσε να γίνει μια απόλυτη εμμονή από σήμερα. Ανακαινίστε, αλλάξτε τη διακόσμηση -ή ίσως μετακομίστε! Μην αποκλείετε το ενδεχόμενο να γίνετε ιδιοκτήτης ενός ακινήτου στο εγγύς μέλλον. Μια σημαντική γυναίκα μπορεί να εισέλθει στον τομέα σας αυτό το Σαββατοκύριακο, κάποια που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας -και στην αίσθηση ασφάλειας και ευημερίας σας- τους επόμενους έξι μήνες. Να είστε ανοιχτοί στην καλοσύνη των ξένων.

Διαβαστε επισης : αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

κρυσταλλομαντεία

Ζώδια Σαββατοκύριακο 14-15/10 Λέων

Το μεγάλο ταξίδι σας ξεκινά με ένα μόνο βήμα, Λέων. Και χάρη στην ηλιακή έκλειψη της νέας Σελήνης του Σαββάτου στον Ζυγό και τον τρίτο οίκο των περιπετειών σας, μπορεί να περιλαμβάνει και μια πραγματική μετακίνηση. Κάτω από αυτές τις λαμπερές ακτίνες του φεγγαριού, θα μπορούσατε να νιώσετε μια ισχυρή παρόρμηση να εξερευνήσετε ευκαιρίες τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε μικρή απόσταση έξω από τα λημέρια σας.

Όσο για τη διαδρομή; Ίσως ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή να μοιραστείτε τα έξοδα για να κάνετε το ταξίδι πιο οικονομικό. Αυτή η έκλειψη φέρνει έναν καταιγισμό νέων δραστηριοτήτων για την κοινωνική σας ζωή, καθώς συγγενικά πνεύματα μπορεί να εμφανιστούν εκεί που δεν το περιμένετε. Αισθάνεστε υπερφορτωμένοι από ευθύνες; Αυτές οι σεληνιακές ακτίνες που τροφοδοτούν τη συνεργασία θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Το κομμάτι του παζλ που σας λείπει θα μπορούσε ήδη να είναι ένα από τα οικεία σας πρόσωπα, όπως ένας αγαπημένος φίλος, αδελφός ή ένας αγαπημένος γείτονας.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

μελλοντολόγος

Παρθένος

Αυτό το Σάββατο είστε έτοιμοι για μια έκρηξη αφθονίας! Η μοναδική νέα Σελήνη της χρονιάς στον Ζυγό ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο των χρημάτων και των αξιών σας – και καθώς πρόκειται για μια ηλιακή έκλειψη που αλλάζει τα δεδομένα, τα αποτελέσματα θα μπορούσαν να εισρεύσουν από μέρη που δεν είχατε καν ψάξει νωρίτερα. Οι εκλείψεις φωτίζουν ό,τι είναι κρυμμένο στις σκιές – πράγμα που μπορεί να μην το είχατε προβλέψει! Κάτι που θα κάνατε για μηδενική αμοιβή θα μπορούσε να αποδειχθεί το ταλέντο που θα αξιοποιήσετε τους επόμενους έξι μήνες.

Αν πρέπει να αναθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας, αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας αφυπνίσει. Μην είστε πεισματάρης, Παρθένε. Οργανωθείτε και αναζητήστε δουλειές που σας προσφέρουν καλύτερο μισθό. Αν πρέπει να ανανεώσετε τις δεξιότητές σας για να βελτιώσετε τον μισθό σας, επενδύστε στην εκπαίδευση τώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76