Ζώδια σαββατοκύριακο 14-15/12 Πάρτε τον έλεγχο και κάντε προτάσεις

erwtikes-22314

Ζώδια σαββατοκύριακο 14-15/12 Β

Ζώδια Ζυγός

Δουλειά ή χαλάρωση; Αυτό το Σάββατο, η αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης σας δυσκολεύει να κάνετε όλα όσα είχατε σχεδιάσει: Να βάψετε την τραπεζαρία, να σχεδιάσετε μια παρουσίαση, να πάτε σε μια έκθεση. Αφήστε τα άκαμπτα στάνταρ που έχετε βάλει στον εαυτό σας. Πάρτε έναν υπνάκο – αλλά βάλτε το ξυπνητήρι, ώστε να μην χάσετε όλη την ημέρα. Δείτε μερικά επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς – αλλά όχι όλη την ημέρα. Αν πρέπει να δουλέψετε το σαββατοκύριακο, φτιάξτε μια χαλαρή ατμόσφαιρα αντί να ταλαιπωρήστε όση ώρα την κάνετε.

Φοράω το χαμόγελό μου και κλείνω το στόμα; Όχι κάτω από τα άστρα της Κυριακής. Ο ειλικρινής Δίας σχηματίζει ένα θεραπευτικό τρίγωνο με τον Ουρανό, στους ευαίσθητους τομείς του χάρτη σας. Κάτι ή κάποιος μπορεί να χτυπήσει ένα νεύρο, που συνδέεται με τα πιο βαθιά σας συναισθήματα. Ή μπορεί να βιώσετε μια έντονη, προσωπική σύνδεση που θα σας φέρει στα πρόθυρα δακρύων. Αφήστε τα να τρέξουν ελεύθερα. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να βιώσει αυτά τα συναισθήματα και θα φτάσετε σε ένα νέο σημείο της ψυχής σας. Ένα που θα σας βοηθήσει να αναπτυχθείτε με χάρη.

zodia-taro-45

ζωδια Σκορπιός

Έχετε χάσει την αίσθηση του χιούμορ σας; Ναι, εσείς. Τα άστρα του Σαββάτου σας προτρέπουν να χαλαρώσετε, ειδικά στις ερωτικές σχέσεις. Μια ερωτική αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη, σας ζητά να φέρετε πιο ανάλαφρη ενέργεια στην ερωτική ζωή σας. Ελεύθεροι; Αν γνωρίσετε μια προοπτική που μοιάζει καλή μόνο για παιχνίδι, μην βιαστείτε να τη διαγράψετε. Μπορείτε να περάσετε καλά, αρκεί να θέσετε ξεκάθαρους κανόνες από την αρχή. Ήδη σε σχέση; Νοστιμέψτε λίγο τα πράγματα, εξερευνώντας μαζί νέα εδάφη. Μπείτε στο αμάξι και οδηγείστε χωρίς προορισμό στο μυαλό σας ή κάντε μια εξερεύνηση στην πόλη. Τίποτα δεν είναι τόσο ρομαντικό όσο μια αυθόρμητη περιπέτεια!

Η δύναμη των δύο είναι έντονη την Κυριακή, χάρη σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο ανάμεσα στον παρορμητικό Ουρανό και τον επεκτατικό Δία στα διαπροσωπικά μέρη του χάρτη σας. Ενώ θα κάνετε νέους φίλους όπου κι αν βρεθείτε, θα είναι δύσκολο να συνδεθείτε με ανθρώπους που μιλάνε στη ψυχή σας. Αλλά κάτω από αυτά τα άστρα, ένα αδελφικό πνεύμα μπορεί να εμφανιστεί. Καθώς αυτή η ευθυγράμμιση δεν θα συμβεί ξανά μέχρι το 2028, μείνετε ανοιχτοί και σε ετοιμότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988

ζώδια Τοξότης

Γεμίστε τις τσέπες σας χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά σας. Αυτό το σαββατοκύριακο φέρνει μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και την Αφροδίτη στους οίκους των χρημάτων σας. Μπορεί να έχετε μια καταπληκτική ιδέα για συμπληρωματικό εισόδημα. Αποβάλλετε τον στενόμυαλο τρόπο σκέψης, Τοξότες. Χρησιμοποιήστε τις κοινωνικές σας ικανότητες και στραφείτε στο δίκτυό σας για συνδέσεις ή συστάσεις. Μη διστάζετε να το ζητήσετε. Έχετε κάνει αντίστοιχες γνωριμίες πολλές φορές στο παρελθόν για τους άλλους!

Την Κυριακή, ένα θεραπευτικό τρίγωνο ανάμεσα στον Ουρανό και τον κυβερνήτη σας τον ενεργητικό Δία, υποστηρίζει τη δημιουργία συνηθειών που φέρνουν χαρά στον κόσμο σας. Νιώθετε μερικά πράγματα περιοριστικά; Όπως το να πάτε στη δουλειά στην ώρα σας, να έχετε πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής σας ή να πίνετε περισσότερο νερό; Είναι σημάδι, που σας λέει να αναπτύξετε τελετουργικά που θα σας εμπνέουν σε σχέση με αυτές τις δραστηριότητες. Εμποτίστε αισθησιακές πινελιές στις συνήθειες αυτές. για να κάνετε το βαρετό πολύ πιο απολαυστικό.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  Προβλέψεις 2ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου .

tarw-wroskopio-4

ζώδια Αιγόκερως

Τα αντίθετα έλκονται το Σάββατο, χάρη στην αντίθεση Σελήνης και Αφροδίτης. Μπορεί να ελκύεστε τρομερά από κάποιον. Μην το πολυσκέφτεστε. Οι Αιγόκεροι ευδοκιμούν στην αλλαγή και τον ενθουσιασμό, είτε πρόκειται για τον έρωτα είτε για τη φιλία… Και αυτό το άτομο μπορεί να είναι ένας σύντροφος στην περιπέτεια. Μην βιαστείτε να βάλετε σε μια κατηγορία αυτή τη σύνδεση, απολαύστε την αλληλεπίδρασή σας. Θα έχετε αρκετό χρόνο αργότερα για να εξερευνήσετε τις συνέργειες, είτε επαγγελματικές είτε ερωτικές.

Την Κυριακή, ο Ουρανός στον εκφραστικό πέμπτο Οίκο σας σχηματίζει μια γλυκιά γωνία με τον απελευθερωτικό Δία στο ζώδιό σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείτε τις καινοτόμες ιδέες σας με τη μάζα. Προειδοποίηση: Μπορεί να σας περιμένει μια καυτή, μυστική ερωτική σχέση ή μια εγκυμοσύνη. Αυτή η υποστηρικτική ευθυγράμμιση δεν θα συμβεί ξανά μέχρι το 2028, γι’ αυτό μην χαραμίσετε αυτό το κοσμικό δώρο. Κάρπε Ντίεμ!

Διαβαστε Πανσέληνος Δεκεμβρίου Μεγάλο Ωροσκόπιο για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος  λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος

 

ζώδια Υδροχόος

Ρόδινα γυαλιά; Αυτό το Σάββατο, η αντίθεση Σελήνης – Αφροδίτης μπορεί να θολώσει την κρίση σας όσον αφορά τον έρωτα. Αν και ξέρετε ότι δεν είναι σοφό να παίρνετε τις υποσχέσεις ενός παιχνιδιάρικου ατόμου στα σοβαρά, μπορεί να καταπίνετε αμάσητη την κάθε του λέξη. Αυτή η κοσμική σύγκρουση σας κάνει επιρρεπείς στην εξιδανίκευση των ανθρώπων. Αντισταθείτε στον πειρασμό να βάλετε τους άλλους σε βάθρα. Το αντίδοτο: Αφιερώστε την ημέρα στη φροντίδα του εαυτού σας. Κάντε γιόγκα, φάτε υγιεινό μεσημεριανό και πάρτε έναν ικανοποιητικό υπνάκο για να επανεκκινήσετε τα συναισθήματά σας. Όταν νιώθετε καλά και ξεκούραστοι, είστε πολύ λιγότερο επιρρεπείς στις αμφισβητήσιμες αποφάσεις.

Ζώδια σαββατοκύριακο 14-15/12 Β

Την Κυριακή ένα θεραπευτικό τρίγωνο ανάμεσα στον επαναστατικό Ουρανό και τον εκφραστικό Δία στους πιο συναισθηματικούς τομείς του χάρτη σας, θα σας κάνει να ρίξετε τις άμυνές σας. Αυτή η σπάνια ευθυγράμμιση δεν θα συμβεί ξανά μέχρι το 2028, γι’ αυτό αφήστε τα δάκρυα να κυλήσουν. Ενώ το ζώδιό σας συνήθως ξεπερνά με ορμή τις προσωπικές δυσκολίες, δεν σας ενδιαφέρει να μείνετε αλώβητοι σήμερα. Δείξτε την ευαισθησία σας και θα θέσετε τις βάσεις για μαγικές στιγμές συγχώρεσης ή σύνδεσης. Έχετε την κοσμική έγκριση να εμπιστευτείτε, Υδροχόοι. Απολαύστε την ασφάλεια της υποστήριξης.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας  Προβλέψεις 2ο Δεκαήμερο Δεκεμβρίου .

taro-6-9

ζωδια Ιχθύες

Αυτό το Σάββατο τα άστρα καλούν τον κουλτουριάρη μέσα σας. Μην ικανοποιηθείτε μόνο με μια γλυκανάλατη κωμωδία ή με πρωινό στη διπλανή σας καφετέρια. Πάρτε τον έλεγχο και κάντε προτάσεις: Ένα τραπέζι σε ένα όμορφο εστιατόριο, ίσως μετά από κινηματογράφο ή μια έκθεση για την ιστορία της ποπ τέχνης. Κρατήστε ανοιχτή τη λίστα των καλεσμένων σας. Ένας σέξι απρόσμενος καλεσμένος, μπορεί να ανάψει το αίμα σας και να σας χαροποιήσει που τελικά δεν επιμείνατε μόνο στην παρέα σας.

Συνέργειες είναι στα άστρα την Κυριακή: Ο προοδευτικός Ουρανός και ο Δίας σχηματίζουν μια σπάνια γωνία, στους τομείς του χάρτη σας που επικεντρώνονται στην κοινότητα. Μια φιλία ή μια συνεργασία μπορεί να μεταμορφωθεί, σε μια εμπειρία που δεν έχετε προβλέψει ούτε στα πιο τρελά σας όνειρα! Καθώς αυτό το πλανητικό δίδυμο δεν θα ευθυγραμμιστεί ξανά μέχρι το 2028, εκμεταλλευτείτε το πλήρως. Ξεκινήστε εξετάζοντας τις δυνάμεις σας και τους τομείς που θα σας χρησίμευε λίγη ποιοτική υποστήριξη. Μόλις ξεκαθαρίσετε τις ανάγκες σας, μην εκπλαγείτε αν αρχίσουν να εμφανίζονται πολλά υποσχόμενες συνδέσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

chartomantia-098